Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne yediğini söyler misin 3 kilo eksiltmek için :)) çok tebrik ederim durmak yok yağları eritmeye devam :)
valla canım tek yaptığım sahurda sağlam bi karatay kahvaltısı,iftarda abartmadan yemek bir de mutlaka yemekten sonra 4-5 km yürümek![]()
sarfoşum gelmişin kaçırdım tatlım..iyi tatiller
pınar canım tebrikler..devamm
filizcim evet topiğimiz çok sessiz ama yaz sonu yine gelicez kürkçü dükkanına![]()
maşallah canım bende bu hafta 2 kilo verebildim, tebrik ederim seni tekrar tekrar :))
taktik güzel canım bizim iyiniyetli arkadaşımızın taktiğiGünaydın kızlar
dun topıge gıremedım, bı ara gırdım ama gecmısı okudum yazamadım. bıraz rahatsızdım.
neyse...
dun aksam ıftara davetlıydık.velhasıllll olacaklar onceden bellıydııı
ev sahıbı mercımek corbası yapmıs,güzeeelll
yemek olarak da patates köfte ve tabısııı pılav yapmısss, olmadııııı
corbayı ıctık ıyı guzel, koftelerıde yedım o da guzel. patates ve pılava gelınceee...
allah tan esım yanımda oturuyordu da gızlı gızlı onun tabagına doldurdum pılavları
patateslerıde bı gayret attım onun tabagınagarıbım o kadar sıstıkı sahurda bısey yıyemedı. cok tokum ben dıye soylendı durdu, canım aşkım ya
![]()
buraya kadar kacamak yok guzeldeee sonraaa
caydan sonra ev sahıbı onlara aldıgım cheese cake ı ıkram ettııı ve yedım mııı? evettt yedımmmm:18::18::18:
pişmanııımmmm
umarım kılo vermeye baslayan bunyem bu kacamak ıle tekrar sessızlıge burunmez:18:![]()
sabah uyandım çok tok hissediyordum kendimi ama zorlamayla da olsa kahvaltımı yaptım...
kahvaltım
omlet
peynir zeytin
domates
yoğurt
ceviz
![]()