• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam
:56::56::56:
kızılcık tarhanası
4 haşlama içli köfte
2 kaşık zeytinyağlı patlıcan
yoğurt
2 mercimek köfte
şalgam suyu

herkese afiyet olsun:16::16:

Selam kızlar 2 gündür gelemedim büyük civcivin yanına gittik iftarımızı orda yaptık pek güzeldi azıcık kaçamak yaptım :52::52::52:

:3: Karatayın azimli hatunları umarım herkes iyidir geçmişi hızla okudum ama alıntı yaparsam yazmaya fırsatım olmaz diye alıntılamadım :31:

Ben 1 haftalık izne çıktım bulunduğum yerde internet zorda olsa çekiyor ama her zaman giremiyorum malum evde bilumum yaşta 3 çocuk var :31: ve oruç tutmayan tek yetişkin ben olduğum için ev işleri ve denize götür getir işleri benim görevim :37: haftaya pazartesi akşamı tekrar akşamları düzenli gelmeye çalışacağım :54:

öncelikle cuma listesinin şampiyonlarını kutlarım :46: veremiyen vede alanlar artık sebeplerini biliyorlar kaçamak yada düzensizlik yoksa ya regl, ya alerji yada hareketsizliktendir.Takmayın kafanıza raydan çıktıysanız tekrar başa dönüp devam edin göreceksiniz eninde sonunda gidecek kilolar:34:

bense yolculuk ve ev halkının ramazan düzeni nediyle her öğünde ölçülüde olsa kaçamak yaptım ama 2 öğün ve hareketlik sayesinde şimdilik buradaki dijital olmayan baskülle 63 gözüküyorum haftaya dijitalliye kadar dikkatli olmaya çalışacağım çünki burada kızım ve kardeşimin 19 yaşındaki kızına örnek teşkil ediyorum :23: onlarda yapmaya çalışıyor ama benim kız tatlıya olan zafından yerinde sayıyor tabi :23:

Hepinize kolay gelsin görüşmek ümidiyle by :54: :10:

canım ne yediğini söyler misin 3 kilo eksiltmek için :)) çok tebrik ederim durmak yok yağları eritmeye devam :)

valla canım tek yaptığım sahurda sağlam bi karatay kahvaltısı,iftarda abartmadan yemek bir de mutlaka yemekten sonra 4-5 km yürümek:34::34:

selam kızlar dünkü sahur yemeğim
yufka zeytin peynir domates salatalık
1 yumurta fındık ceviz çayyyy
2 büyük bardak su
dünkü iftar yemeğim
sahte mantı hazır yufkadan
domates salatalık biber karatay kompostosu
1 şeftali yarım çerez çayyyyyyy aralarda sade soda limon sıkıyorum içine wc sorunum oluyo iyi geldi:52::52:
akşamki sahur yemeğim
3 dilim kolay su böreği
2 dilim karpuz
fındık ceviz ve de çayyyyyyy
2 bardak bol suuuuuu
akşamı sonra yazayım
kızlar bu aralar topik baya sesizleşti bende düzenli giremiyorum
olsun be yaaaa gönüller bir:16::16::16:

dün akşam

1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt

bu sabah

1 domates, 1 salatalık, maydanoz
5 zeytin, 2 dilim beyaz peynir, 1 taze kayısı
2 hurma, 1 yumurta

sarfoşum gelmişin kaçırdım tatlım..iyi tatiller

pınar canım tebrikler..devamm:kkk::kkk:

filizcim evet topiğimiz çok sessiz ama yaz sonu yine gelicez kürkçü dükkanına:52::52::1::1::1:

sabah
:56::56:
2 içli köfte
2 kaşık zeytinyağlı patlıcan
ceviz
:56::56::56:ne alaka diyceniz ama canım onlardan istedi sabah sabah:1::1::1:

öğlen
1 bardak ayran
ceviz

akşamı sonra sunarım canlarım.:42::42::42:.öpüldünüz..:54::54::54::54:

bu arada hala şişim allerji ilaçlarından olabilir diyorum:44::44::44:..ve eşimi bekleyip geç yemekten:31::31:..yoksa kaçamağım hafta sonu 1 dondurma okaaa:27::27::27:

akşam
şişte mantar tavuk ve sucuk
semizotu salatası
yoğurt
yarım bardak şalgam suyu

eşim yerken 1 dilim karpuz:17:

2 km yürüdüm.:8::8:

3 gün ara verince çok üşendim ve zor geldi yürüyüş:37::37:..hava da sıcak..ama şişkinliğimin inmesi lazım.:36::36::36:.
tabii dün bi de yedim içli köfteyi bulgur şişiriyor:31::31:..önümüzdeki 3 hafta bulgur yasak bana:47::47::47:

Günaydın kızlar
dun topıge gıremedım, bı ara gırdım ama gecmısı okudum yazamadım. bıraz rahatsızdım.
neyse...
dun aksam ıftara davetlıydık.velhasıllll olacaklar onceden bellıydııı
:19:
ev sahıbı mercımek corbası yapmıs,güzeeelll
yemek olarak da patates köfte ve tabısııı pılav yapmısss, olmadııııı
corbayı ıctık ıyı guzel, koftelerıde yedım o da guzel. patates ve pılava gelınceee...
allah tan esım yanımda oturuyordu da gızlı gızlı onun tabagına doldurdum pılavları
:52::52:
patateslerıde bı gayret attım onun tabagına:27::27:garıbım o kadar sıstıkı sahurda bısey yıyemedı. cok tokum ben dıye soylendı durdu, canım aşkım ya:16::16::16:
buraya kadar kacamak yok guzeldeee sonraaa
:17::17:
caydan sonra ev sahıbı onlara aldıgım cheese cake ı ıkram ettııı ve yedım mııı? evettt yedımmmm:18::18::18:
pişmanııımmmm:5::5:
umarım kılo vermeye baslayan bunyem bu kacamak ıle tekrar sessızlıge burunmez:18::17:

Günaydın kızlar
dun topıge gıremedım, bı ara gırdım ama gecmısı okudum yazamadım. bıraz rahatsızdım.
neyse...
dun aksam ıftara davetlıydık.velhasıllll olacaklar onceden bellıydııı
ev sahıbı mercımek corbası yapmıs,güzeeelll
yemek olarak da patates köfte ve tabısııı pılav yapmısss, olmadııııı
corbayı ıctık ıyı guzel, koftelerıde yedım o da guzel. patates ve pılava gelınceee...
allah tan esım yanımda oturuyordu da gızlı gızlı onun tabagına doldurdum pılavları
:52::52:
patateslerıde bı gayret attım onun tabagına:27::27:garıbım o kadar sıstıkı sahurda bısey yıyemedı. cok tokum ben dıye soylendı durdu, canım aşkım ya:16::16::16:
buraya kadar kacamak yok guzeldeee sonraaa
:17::17:
caydan sonra ev sahıbı onlara aldıgım cheese cake ı ıkram ettııı ve yedım mııı? evettt yedımmmm:18::18::18:
pişmanııımmmm:5::5:
umarım kılo vermeye baslayan bunyem bu kacamak ıle tekrar sessızlıge burunmez:18::17:
taktik güzel canım bizim iyiniyetli arkadaşımızın taktiği :1::1: (kulakların çınlasın iyiniyetlim:16::16:)
ama sonrası iyi olmamış.:20:.neyse cicim önümüzdeki maçlara bakalım:52::52::52:

sabah uyandım çok tok hissediyordum kendimi ama zorlamayla da olsa kahvaltımı yaptım...:56::56:

kahvaltım
omlet
peynir zeytin
domates
yoğurt
ceviz

Selam kızlar nasılsınız:16:

Gelemedim bu ara,hafta sonu misafirim vardı,yeme düzenini de bi türlü oturtamadım,iftarda sütlü tatlıya dayanamıyorum yiyorum ,sahurda da biraz pide yiyince iyice şiştim bu ara,inşallah azaltabilirim:18:

Back