2 km yürüdüm.
3 gün ara verince çok üşendim ve zor geldi yürüyüş..hava da sıcak..ama şişkinliğimin inmesi lazım. .
tabii dün bi de yedim içli köfteyi bulgur şişiriyor..önümüzdeki 3 hafta bulgur yasak bana
evet haklısın ficansım hatırlattığın iyi olduSersumum sen bitki çayları içiyordun,belki iyi gelir şişkinliğe,ben de çok rahatsızım bu ara ,bakalım noolcak
Sana da günaydın canım,afiyet olsun
Selam kızlar nasılsınız
Gelemedim bu ara,hafta sonu misafirim vardı,yeme düzenini de bi türlü oturtamadım,iftarda sütlü tatlıya dayanamıyorum yiyorum ,sahurda da biraz pide yiyince iyice şiştim bu ara,inşallah azaltabilirim:18:
Hepinizi çok özledim. 10 gündür misafirim vardı gelemedim. Hemde çok kaçamak yaptım gelmeye yuzum yok. Gecen hafta bildirim de yapamadım özür dilerim...
Yarından sonra aranızdan çoook öptüm...
sıfırlamışsın canım güzell ama okaa kiloyu verdiğimi görünce ben daha bir motive oluyorumçizelgemi sıfırlıyorum, on kilo verdim diğer on kiloya kadar bu çizelgeyle devam, 57 olunca yeniden sıfırlayacağım. çünkü o kadar kilolu olduğumu devamlı görmek istemiyorum. moralim bozuluyor, nasıl böyle olabildim diye. o ben değildim zaten, tanımıyorum o Pınarı
benim de saçlarım çok dökülüyor canım..ama ben buranın sularına bağladım..çünkü çok kireçli..ama canan hocadan duymamıştım böyle bişey ilginç:44::44:günaydın kızlar
keyıfler nasıl? valla ben 2 gundur pek bı keyıfsızım,yorgunum,uykusuzum ,halsızım...
son 2-3 gundur cok halsız hıssedıyrm kendımı. orucdandır dıye dusunuyrm ama sonra yeme şeklininde alakası olabılır mı ? dıye dusunmeye başladım. bırde saçlarım cok dokulmeye basladı . eşim okumus bı yerde canan hoca beslenme seklını anlatırken saclarınız dokulebılır gıbı bısey demıs sanırım. kafam karıstı benımde ıyıce...
eve gıdıp yatagımda pufff pufff uyuyasım vaaaarrrrr
aman sersumum onlara eşlik edersek işimiz zor valla ben aksam yemeğimi en gec 8 de yiyorum eger iftarada gitceksem sabah kahvaltısını yapıyorum arada sütlü kahve içiyorum iftar vaktini bekliyorum aksam için ayıp olmasın diye.ama genelde sahurda ve ifarda eşime eşlik yapmıyorum na payım vermem lazım kiloları emzirdiğim için orucda yok bu fırsatı değerlendirmeliyim.
tatlı yemeye başlayınca hemen insülin direnci başlıyor canım..bende denedim aynen öyle oluyor..Gecmişi okudum. çok kısa kimsecikler yok. Bu arada herkesin Ramazan ayı hayırlı olsun. Allah herkesin oruçlarını kabul etsin. Ben malesef oruç tutamıyorum. İşyerim çok uzak(60km) Dönüşte kötü oluyorum. Tutamıyorum. ancak evde olduğum günler tutabiliyorum.
Bugun düzene girmye çalışıyorum.
12de 1 muz ve badem
15.30 yine 1 muz ve badem
Ne yapayım işyerinde başka bir şey yiyemedim.
Akşamda bezelye ve yogurt yerım.
Buarada iki hafta boyunca çok tatlı yedim. Ondan mı bilmiyorum. eskiden acıkmayan ben şimdi çok acıkıyorum. Bakalım düzeni nasıl oturtacağım.
Benimde saçlarım dökülüyor. bunu arastıralım...
canım bende seni görmüştüm ama bugün çok başım ağrıdı çıktım..sersum seni gordum ama çıkmam gerekiyor optum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?