Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sersumum sen bitki çayları içiyordun,belki iyi gelir şişkinliğe,ben de çok rahatsızım bu ara ,bakalım noolcak

Sersumum sen bitki çayları içiyordun,belki iyi gelir şişkinliğe,ben de çok rahatsızım bu ara ,bakalım noolcak
evet haklısın ficansım hatırlattığın iyi oldu..yeniden başlayayım..
Sana da günaydın canım,afiyet olsun

ben de şu eşimle geç yeme olayını bitirmeliyim..iftarda yemek beni daha da şişiriyor..ona eşlik edeyim garibim sahurda da yalnız yiyiyor zaten diyorum ama bu bana hiiiç yaramıyor..şiştikçe şişiyorum..eski sisteme dönmenin zamanıdır..

dün iftarda ki yemeğim
:56
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak barbunya yemeği
salata yemekte limonlu soda limonu kendim sıktım
eşim tulumba talısı aldı ben ondan yemedim
bir parça tahin helvası yedim üzerine tahin döktüm tahini çok severim
sahura gelince

1 yumurta peynir,zeytin 2 lokma pide
2 dilim kavun domates salatalık
fındık ekmek yerine çayyyyyyyy
2 büyük bardak suuuuu
bugün akşam eşimin iş yeri iftara davet etti oradayız
canlarım kendinize iyi bakın

Hepinizi çok özledim. 10 gündür misafirim vardı gelemedim. Hemde çok kaçamak yaptım gelmeye yuzum yok. Gecen hafta bildirim de yapamadım özür dilerim...
Yarından sonra aranızdan çoook öptüm...

hoşgeldin canım..üzülme toparlarsın

akşam yine eşimle yedim

izmir köfte tabii sadece köftellerinden
3 kaşık yumurtalı pazı üstüne yoğurt
1/2 bardak şalgam suyu
2 tane malatyadan gelen cevizli günkurusu
salata
semizotu salatası

3km yürüdüm..

saçım güzel olmamıştı bugün boya aldım kendim boyadım..valla daha güzel oldu..

bu sabah

1 yumurta, domates, salatalık
2 dilim peynir 5 zeytin
çay olarak da nane ıhlamur çayı

akşam

1 tabak bamya
1 kase yoğurt
kırmızı biber salatası

çizelgemi sıfırlıyorum, on kilo verdim diğer on kiloya kadar bu çizelgeyle devam, 57 olunca yeniden sıfırlayacağım. çünkü o kadar kilolu olduğumu devamlı görmek istemiyorum. moralim bozuluyor, nasıl böyle olabildim diye. o ben değildim zaten, tanımıyorum o Pınarı

Son düzenleme:
günaydın kızlar
keyıfler nasıl? valla ben 2 gundur pek bı keyıfsızım,yorgunum,uykusuzum ,halsızım...
son 2-3 gundur cok halsız hıssedıyrm kendımı. orucdandır dıye dusunuyrm ama sonra yeme şeklininde alakası olabılır mı ? dıye dusunmeye başladım. bırde saçlarım cok dokulmeye basladı . eşim okumus bı yerde canan hoca beslenme seklını anlatırken saclarınız dokulebılır gıbı bısey demıs sanırım. kafam karıstı benımde ıyıce...
eve gıdıp yatagımda pufff pufff uyuyasım vaaaarrrrr

ben de şu eşimle geç yeme olayını bitirmeliyim..iftarda yemek beni daha da şişiriyor..ona eşlik edeyim garibim sahurda da yalnız yiyiyor zaten diyorum ama bu bana hiiiç yaramıyor..şiştikçe şişiyorum..eski sisteme dönmenin zamanıdır..[/QUOTE]

aman sersumum onlara eşlik edersek işimiz zor valla ben aksam yemeğimi en gec 8 de yiyorum eger iftarada gitceksem sabah kahvaltısını yapıyorum arada sütlü kahve içiyorum iftar vaktini bekliyorum aksam için ayıp olmasın diye.ama genelde sahurda ve ifarda eşime eşlik yapmıyorum na payım vermem lazım kiloları emzirdiğim için orucda yok bu fırsatı değerlendirmeliyim.

sıfırlamışsın canım güzell ama okaa kiloyu verdiğimi görünce ben daha bir motive oluyorum..tabii senin fikrinde güzel..hadi hayırlısı..gitsin kilolar..
benim de saçlarım çok dökülüyor canım..ama ben buranın sularına bağladım..çünkü çok kireçli..ama canan hocadan duymamıştım böyle bişey ilginç:44::44:
ama oruç insanı halsiz bırakır gayet normal ve uyku düzeninizde bozuluyor..azı bitti çoğu kaldı

canımcım ben de eşimle engeç 19.30 da yiyorum bizim iftar erken burada malum ama o bile geç geliyor bence bana..daha aşağı çekmeliyim.sahura zaten kalkmıyorum
.bu akşamda eşim kahvaltıyı özledim dedi..ona kahvaltı hazırlıyacam..ben de atıştırma şeklinde yerim artık..ama yarın engeç 3 te 2. öğünüm bitmeli cumaya hazır olmalıyım

sabah

günkurusu içinde ceviz 2 adet
peynir

öğlen

5 köfte
yoğurt
yine 1 günkurulu ceviz(paket bitene kadar bana huzur yok..neyseki malatyadan sağlıklı birşey geldi..)

dünkü gittiğimiz iftar yemeğinde ne bulduysam yedim malesef

önden tavuk çorbası
3 köfte çok az pirinç pilavı fıstıklı değişik baharatlar katmışlar
1tane içli köfte 3tane çiğ köfte
salata hurma falan garnitürler
tatlı olarak dondurma ve karpuz 2dilim
ayran
sahurda

1 kase tarhana çorbası
2 dilim börek
çayyyyy
domates salatalık 2 dilim kavun
bu aralar dikkat edemiyorum çünkü yukarda yazdıklarım artan yemekler çöpe atmak olmuyo eşimle kızımın önünede devamlı aynı yemeği götüremem mecbur bende ucundan tutuyom yemekten sonra arada teraviye gidiyoruz inanın ibadetler bile insan sağlığı için çok yararlı yediğim hiç bişey kalmıyo eriyo faydası çok var dolu dolu geçirmeye çalışıyorum ramazanı rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Gecmişi okudum. çok kısa kimsecikler yok. Bu arada herkesin Ramazan ayı hayırlı olsun. Allah herkesin oruçlarını kabul etsin. Ben malesef oruç tutamıyorum. İşyerim çok uzak(60km) Dönüşte kötü oluyorum. Tutamıyorum. ancak evde olduğum günler tutabiliyorum.
Bugun düzene girmye çalışıyorum.
12de 1 muz ve badem
15.30 yine 1 muz ve badem
Ne yapayım işyerinde başka bir şey yiyemedim.
Akşamda bezelye ve yogurt yerım.

Buarada iki hafta boyunca çok tatlı yedim. Ondan mı bilmiyorum. eskiden acıkmayan ben şimdi çok acıkıyorum. Bakalım düzeni nasıl oturtacağım.

Benimde saçlarım dökülüyor. bunu arastıralım...

tatlı yemeye başlayınca hemen insülin direnci başlıyor canım..bende denedim aynen öyle oluyor..
bende oruç tutamıyorum ama iftarda eşime eşlik edince 19.30 bana geç oluyor..bugünde birlikte yedik yarın olmayacak..
saç dökülmesi ilginç:44::44::44:

sersum seni gordum ama çıkmam gerekiyor optum..
canım bende seni görmüştüm ama bugün çok başım ağrıdı çıktım..

akşam

az omlet
en az 15 zeytin(harika bir kalamata zeytin aldım yedikçe yiyesim geldi hemde az tuzlu)
avuç içim kadar yulaf kepeğinden krep
çay çayyy

az sonra da yürümeyi düşünüyorum..çayımı içeyim

bugün yürüyüşüme geç çıktım..eşim toplantıya gidince fırsat bu fırsat dedim..
3 km yürüdüm

şimdi de davinci şifresi izlemece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…