Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iftardan sonra eşimle 4 km yürüdük
bugün çok susuzluk çektim,şimdiye kadar 2,5-3 lt falan içmişimdir herhalde

Selam karatayın şekerleri nasılsınız kaçamaksız karatay uygun iftar yaptık yürüyüş falan yok sıcakdan baygınlık geçiriyoruz resmen

Anaaaaa kızlar sizin ne işiniz var bu satte burda ? Bayılıp kalmadınız mı iftardan sonra :26::26::26:

alıştı zorlanmıyorum tek sorun yürüyüş yapmamam oda benden kaynaklı

Sen ne üstün meziyetlere sahip bi insansın dostum yawwww "Tembelim , yürüyüş yapmıyorum , bu da bana koyuyor" diyosun yani , valla hayatım senin de heykelini diktiricem ben

selamlar çok teşekkür ederim.

benim metabolizmam aşırı yavaştı ve anca 8 kilo verebildim ama artık normal insan hızına geri döndüm dediğin gibi erkekler çok hızlı veriyorlar.
ne zaman olursa olsun spora başlayınca hemen toparlanıyor vücut kilo kaybı olmasa da (tartıda fazla çıkıyor). şu an 69'um görenler en fazla 63'sündür diyorlar. sabah akşam sporun faydası çok fazla.

canım marketlerde oluyo ama ben almıştım sarısı baya koyuydu gerçek sanırım kahvaltıya gelince fındık ceviz badem gibi kuru yemişler çok tok tutuyo ben başlayalı 5 ay oldu sabahları mutlaka yiyorum ekmeğin yerine geçen en güzel yiyecek bu başarılar hoşgeldin

dayanabildiğim kadar dayanıcamm..o tanpon olayı beni çookk korkutuyor..

sersum geçmiş olsun bu arada benim abimde oldu kemik eğriliğinden ameliyat baya oldu yinede rahatsız hep şikayet eder 2 kere oldu
ayrıca tamponlar yüzünden burnu biraz büyüdü tamponlar fena yani korktuğun kadar var bence araştır

nasılsınız bakalım sahurda yediklerim

1 yumurta
bolca zeytin peynir
2 lokma pide kaymak
domates salatalık
fındık çayyyyyy
1 avuç kiraz
2 büyük bardak limonlu su
bugün iftardan önce tartılcam kızlar bakalım sonuç ne
öptüm hepicinizi

canım kemik ameliyatı tekrarlamaktan ziyade yapan doktorun işinin ehli olmamasından kaynaklı olumsuz sonuçlanıyor..yanii alınan kemik yeniden oluşmaz aslında ama oradaki kıkırdağa zarar veriyor ve etler de şişiyor tabii mantıken yanii..ama kuzenimin eşi 3 kere oldu hala düzeltemediler..doktor çok önemli..
ama tampon olayı seninkiyle aynı..istemezükk

Sabah menüm

2 kuru incir
2 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 yumurta
maydonoz

şekersiz filtre kahve
canım türk kahvesi dışındaki kahve yasak ama ne yalan söyleyeyim ben de arada latte içiyorum..hani söyleyeyim dedim
yok anam yok olmam ben..

sahur:
- sucuklu yumurta
-peynır zeytın
-kuru kayısı
-cevız fıstık
-domates salatalık
ve şekersız çayyy

kızlar dun dayanamadım ve 3 kaşık dondurma yedım :26::26:
yaz gecıyor ve dondurma en cok hasret kaldıgım yıyecekdayanamadım naaapıyımmm, 3 kaşıkcıkkk

akşam iftar öncesi tartı zamanııııı , hadı bakalım ınsallah eksılerı gorururz hepımızzz,

sana da afiyet olsun canım
ilkgündendir canım..regl de üstüne gelmiş..geçmişler olsun

Sağol sersumum,dün oruç değildim ama gene çok şişlik oldu yemekten sonra,dün fazla kaçırdım yemeği

Sersumum leylakım çok geçmiş olsun,aynı şeyler bende de var,hem burun iç kemiğinde eğrilik hem de burun eti konkalar şiş,bana da kbb ciler hep ameliyat dediler ama ben de korkudan olmuyorum,burnumdan nefes alamam ben de,etlerin buyumesi de alerjik, ama bir doktor etlerin radyo frekans dalgalarıyla küçültüldüğünü soyledi ama ben onu da yaptırmadım,onu da araştırabilirsiniz etleri küçültmek için

Buluşuruz tabi canım,gönüller bir olsun

Selam kızlar nasılsınız

Akşamki menüm

Az mercimek çorba,etli taze fasülye,salata,yoğurt ve maalesef az tatlı ve az dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…