iftardan sonra eşimle 4 km yürüdük
bugün çok susuzluk çektim,şimdiye kadar 2,5-3 lt falan içmişimdir herhalde
Selam karatayın şekerleri nasılsınız kaçamaksız karatay uygun iftar yaptık yürüyüş falan yok sıcakdan baygınlık geçiriyoruz resmen
Anaaaaa kızlar sizin ne işiniz var bu satte burda ? Bayılıp kalmadınız mı iftardan sonra :26::26::26:
çok şükür bayılmıyoruz karataylasahura kadar ayaktayım canım ya
Valla mı , bravo hayatım , kendimi hayal edemedim vallaEeee hafiften alışma durumları var mı yoksa bünye hala şokta mı ?
alıştı zorlanmıyorum tek sorun yürüyüş yapmamam oda benden kaynaklı
Sen ne üstün meziyetlere sahip bi insansın dostum yawwww"Tembelim , yürüyüş yapmıyorum , bu da bana koyuyor" diyosun yani , valla hayatım senin de heykelini diktiricem ben
Hoş geldin aramıza bu topiğin kurucusu ve idarecisi Sersum arkadaşımız kendisi çalıştığı için bütün gün burada olmasa da hergün gelip yazıları okuyup elinden geldiğince yanıtlıyor
Ben 2012 mart ortasından temmuz 2012 başına kadar 3.5 ayda 14 kilo verip o günden beri 1-2 kilo alıp vererek ve çok sıkmadan sabit tutuyorum üstelik sporda yapamıyorum bazen güzel havalarda akşamları yürüyüş yapıyorum ama evde olduğum zaman çok sıcak değilse sürekli ev içinde hareket halinde olarak spor yapmış kadar oluyorum. tabi hızla kilo verirken en azından mekik yapsaydım karnım sarkık olmazdı şimdibenim eşim ve bir arkadaşımda benden sonra başladılar ve ikiside 10 kilo verdiler ama erkekler daha fazla ve hızlı veriyor kadınlar daha yavaş tabi
Anaaaaa kızlar sizin ne işiniz var bu satte burda ? Bayılıp kalmadınız mı iftardan sonra :26::26::26:
Yok aplam ne bayılmasıiftarda suyu mideye doldurdum mu tüm enerjim yerine geliyo valla
Maaşallah sana Aplasının KuzusuNe güzel valla , Allah kabul etsin.....Şuurlu insanlarsınız vesselam
yarın uygulamaya öğle yemeği ile başlayayım o zamansabah başlayamam çünkü evde yumurta yok. bi de marketlerdeki organik yumurtalardan mı alıyosunuz? serbest dolaşan tavuk bulamayız ki yumurtasını bulalım ist.da(
dayanabildiğim kadar dayanıcamm..o tanpon olayı beni çookk korkutuyor..
canım kemik ameliyatı tekrarlamaktan ziyade yapan doktorun işinin ehli olmamasından kaynaklı olumsuz sonuçlanıyor..yanii alınan kemik yeniden oluşmaz aslında ama oradaki kıkırdağa zarar veriyor ve etler de şişiyor tabii mantıken yanii..ama kuzenimin eşi 3 kere oldu hala düzeltemediler..doktor çok önemli..selam canım
et değil canım kemik...bi arkadaşım da ameliyat oldu bu yüzden ve tekrarladı.yakın şahidiyim yanieğriliği biraz da alerji azdırıyo ama.alerji yüzünden burun içi şişip, tamamen tıkanıyo ve nefes alınmıyo malesef ama anneninki tekrarlamamış ne güzel ya
tekrarlamayacağını bilsem ben kesin olurum sersumum ama emin olamıyorum.sarfoşuma da yazdım,arkadaşım da bu yüzden ameliyat oldu ama tekrarladı onunki de..off bilmiyorum
ayyy tampon muuu11 yaşımda sinizüt yüzünden yaşadım o iğrenç şeyi,allah yaşatmasın bi daha
canım türk kahvesi dışındaki kahve yasak ama ne yalan söyleyeyim ben de arada latte içiyorumSabah menüm
2 kuru incir
2 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 yumurta
maydonoz
şekersiz filtre kahve
sersum geçmiş olsun bu arada benim abimde oldu kemik eğriliğinden ameliyat baya oldu yinede rahatsız hep şikayet eder 2 kere oldu
ayrıca tamponlar yüzünden burnu biraz büyüdü tamponlar fena yani korktuğun kadar var bence araştır
sana da afiyet olsun canım
ilkgündendir canım..regl de üstüne gelmiş..geçmişler olsun
kızlar bugün kbb ye gittim..1-2 aydır burun tıkanıklığı yaşıyordum..burnumda zaten deviasyon var ama ben ameliyattan korkuma olmadım..tabii klasik burun ameliyatı önerdi ama korkumu duyunca iğneli propla burunun içindeki etleri büzerek küçültüyorlarmış o da nefesi rahatlatıyormuş..onu deneyelim dedi.ve allerjim de varmış onada ilaç yazdı..zaten yavaş kilo veriyorum artık iyice zorlaşacak kilo verişim..offff işte böyle..leylakım kulakların çınlasın
geçmiş olsun canım
ahh o alerji ahhala çekiyorum ben de...
canım biliyo musun benim de burnumun sol tarafınının iç kısmında eğrilik var.o eğrilik tamamen kapatıyo orayı ve bu yüzdende sol taraftan hiç nefes alamıyorum nerdeyse.dr lar da bana hep ameliyat diyo ama ben olmak istemedim.internetten araştırdığım kadarıyla ameliyata rağmen tekrarladığını yazmış çoğu kişi:18::18:bu yüzden olmadım.ama dr un sana söylediği yöntem farklı bişey tabi.inşallah tekrarlamaz ve bu dertten kurtulursun canım benim
bundan sonra yediklerine daha da dikkat et bebişim,ilaçlar hem iştah açıyo hem de ödem yapıyo malesef:105::105:
Selam millet 9 da geldim geçmişi okudum, yürüyüştesiniz sanırım
Ficans canım sen gündüz ben akşam gelebiliyoruz madem okullar açılınca ortada buluşuruz inşallah
Birdyyyy muhtarın kayınçosu bi saat belirleyip o saatte gelsen buluşuruz anacım
Sersum burun etini bilmiyorum ama erkek kardeşim horlama problemi yüzünden ameliyat oldu pek bişey değişmedi yine horliyiiama belki alerji ilaçlarını içince şişkinlik azalıp nefes alman rahatlar, neye alerjin varmış onuda söyledilermi ?Geçmiş olsun en kısa zamanda kurtulursun inşallah
Leylak benim anneminde burun kemiği eğriliğinden nefes alamıyordu ve en az 25 yıl önce olduğu ameliyatla rahatladı ve hala rahat nefes alıyor senin okuduğun tekrarlayanlar et mi aldırmış kemik mi :44: bence et aldıranların tekrarlama olasılığı daha fazla yetişkinlerde kemik büyümez ama et olabilir :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?