• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

deneyeyim bakalım bikaç gün kendime kolay yollar bulmam lazım bi yerden sonra da alışkanlık halini alır heralde. peki kahvaltı için çok erken mi kalkıyosunuz? o kahvaltıyı hzırlamak vakit alır çünkü. bn her sabah yoldan simit alıp işe gidiyorum kahvaltım o yani):

ben kahvaltıda yanıma alacaksam salçalı omlet yapıyorum mesela (zeytinyağlı)soğukta güzel oluyor(10 dk nı almıyor pişirmek)haşlama da olur ben sevmiyorum onu...kızımın beslenme kasesi var 3 bölmeli ona koyuyorum yanına peynir zeytin söğüş domates falan ...çantamda mutlaka torbada ceviz ya da badem taşırım zaten..(acil durumlar için..:34:) inan beni 2-3 e kadar tutuyor..alıştıkça kolaylaşıyor herşey..öğlende
sarfoşumun dediği gibi çorba salata yeter sana..karar vermek yetiyor inan..zor değil:34::34:

senle ben tam çıkarız kayınçom gelir yine..:1::1::1:

naaptın dün dinlenebildin mi barii.:34:.ben ayrılır ayrılmaz sızmışım 9.30 a kadar uyudum:30::30::30::30:

bende yattım ama hemen uyuyamadım çayların katkısı bide evde yalnızdım babamda gitti yazlığa stres yaptım sanırım uzun zamandır yanlız kalmamıştım yarın yiğen geliyor allahtan :31:

soner yalçının son kitabı canım..:34:

hee duyduysamda unutmuşum yeni duymuşum gibi geldi bende bakarım kitapcıya gidince :16:

bende yattım ama hemen uyuyamadım çayların katkısı bide evde yalnızdım babamda gitti yazlığa stres yaptım sanırım uzun zamandır yanlız kalmamıştım yarın yiğen geliyor allahtan :31:

hee duyduysamda unutmuşum yeni duymuşum gibi geldi bende bakarım kitapcıya gidince :16:

ben de kızım gidince eşim nöbetçi olunca senin gibi oldum..epey bi uyuyamadım:36::36:..Allah kimseyi yalnız bırakmasın zor valla.:26::26:.

ben alalı epey oldu kitabı daha moduna giremedimdi.:ssz::ssz:.şimdi hazır hissediyorum kendimi okumam geldi:27::27::kkk::kkk::1::1::1:

deneyeyim bakalım bikaç gün kendime kolay yollar bulmam lazım bi yerden sonra da alışkanlık halini alır heralde. peki kahvaltı için çok erken mi kalkıyosunuz? o kahvaltıyı hzırlamak vakit alır çünkü. bn her sabah yoldan simit alıp işe gidiyorum kahvaltım o yani):

Kahvaltı tabağı kolay kalkarkalkmaz yumurtaları pişir salatalık domates vs akşamdan yıkayıp doğramadan dolaba koy sabahda doğra veya ısırarak ye peynir zeytin pastırma sucuk ceviz badem fındıkfıstık hazır zaten çayıda iş yerinde içersin böylece yediklerindek demiri vücut kullanır :34:

forumda böyle bir topik olduğunu bilmiyordum, genelde karataycıyım deyince hemen saldırıya uğrarım, benim gibi kişiler varmış çok sevindim.

umarım beni alırsınız aranıza.

Karatay diyetine birden başladık, nisan ayında (yaklaşık 3 ay oluyor), Karatay'ın iki kitabını ve kitaplarında devamlı bahsettiği 7'den 70'e Taş Devri Diyeti kitabını okuduk. ve hayatımız değişti. eşim ben ve arkadaşımız. bu 3 ay içinde eşim 14 kilo, arkadaşımız 8 kilo verdi, ben de 8 kilo verdim. Ve eskisi gibi aygın baygın, hareketsiz, ölü balık değilim, eklem ağrılarım tamamen geçti, çarpıntılarım bitti ve cildim güzelleşti (sivilcelerim eski sivilce izlerim hepsi geçti gitti pürüzsüz ve doğalım :)) hepimizin hayat kalitesi arttı. Çocuklarımı da kesinlikle Karatay Hoca'nın kitaplarında anlattığı gibi büyüteceğim.

belki beni eklersiniz diye bilgilerimi yazayım.

Rumuz= __PINAR__
B.tarihi= 15 Nisan 2013
B.kilo= 77
Geçen hafta = --
Bu hafta= 69
Fark= -8
Haftalık yüzde= --
Toplam fark= 8
Boy=1.60
Beden=42
Spor= Günde 2 defa (sabah uyanınca ve akşam yemeğinden sonra)
Yaş= 26

ve bu üç ay boyunca karatay diyetine aykırı tek bir adım bile atmadım. hiç bir kaçamağım olmadı, çünkü eşim benden daha kararlı ve annem babam ağbim ise sonsuz destekçim, onlara yemeğe kalacaksak bize özel menüler hazırlıyorlar, en son bize ekmeksiz köfte bile yapmışlar, çok lezzetliydi :16::16:

ben kahvaltıda yanıma alacaksam salçalı omlet yapıyorum mesela (zeytinyağlı)soğukta güzel oluyor(10 dk nı almıyor pişirmek)haşlama da olur ben sevmiyorum onu...kızımın beslenme kasesi var 3 bölmeli ona koyuyorum yanına peynir zeytin söğüş domates falan ...çantamda mutlaka torbada ceviz ya da badem taşırım zaten..(acil durumlar için..:34:) inan beni 2-3 e kadar tutuyor..alıştıkça kolaylaşıyor herşey..öğlende
sarfoşumun dediği gibi çorba salata yeter sana..karar vermek yetiyor inan..zor değil:34::34:

yarın uygulamaya öğle yemeği ile başlayayım o zaman(: sabah başlayamam çünkü evde yumurta yok. bi de marketlerdeki organik yumurtalardan mı alıyosunuz? serbest dolaşan tavuk bulamayız ki yumurtasını bulalım ist.da((:

ben de kızım gidince eşim nöbetçi olunca senin gibi oldum..epey bi uyuyamadım:36::36:..Allah kimseyi yalnız bırakmasın zor valla.:26::26:.

ben alalı epey oldu kitabı daha moduna giremedimdi.:ssz::ssz:.şimdi hazır hissediyorum kendimi okumam geldi:27::27::kkk::kkk::1::1::1:

Lojmanda olsam korkmazdım belki ama sivilde ve annemin evi 1. katta, üstelik biz küçükken hırsız girmişti :23: hırsızdan diil ama sapıktan korkarım :31:

Hadi sen kitap okumaya ben eve gideyim iyi geceler bol leptinler :54: :54: :10:

forumda böyle bir topik olduğunu bilmiyordum, genelde karataycıyım deyince hemen saldırıya uğrarım, benim gibi kişiler varmış çok sevindim.

Karatay diyetine birden başladık, nisan ayında (yaklaşık 3 ay oluyor), Karatay'ın iki kitabını ve kitaplarında devamlı bahsettiği 7'den 70'e Taş Devri Diyeti kitabını okuduk. ve hayatımız değişti. eşim ben ve arkadaşımız. bu 3 ay içinde eşim 14 kilo, arkadaşımız 8 kilo verdi, ben de 8 kilo verdim. Ve eskisi gibi aygın baygın, hareketsiz, ölü balık değilim, eklem ağrılarım tamamen geçti, çarpıntılarım bitti ve cildim güzelleşti (sivilcelerim eski sivilce izlerim hepsi geçti gitti pürüzsüz ve doğalım :)) hepimizin hayat kalitesi arttı. Çocuklarımı da kesinlikle Karatay Hoca'nın kitaplarında anlattığı gibi büyüteceğim.

Rumuz= __PINAR__
B.tarihi= 15 Nisan 2013
B.kilo= 77
Geçen hafta = --
Bu hafta= 69
Fark= -8
Haftalık yüzde= --
Toplam fark= 8
Boy=1.60
Beden=42
Yaş= 26

ve bu üç ay boyunca karatay diyetine aykırı tek bir adım bile atmadım. hiç bir kaçamağım olmadı, çünkü eşim benden daha kararlı ve annem babam ağbim ise sonsuz destekçim, onlara yemeğe kalacaksak bize özel menüler hazırlıyorlar, en son bize ekmeksiz köfte bile yapmışlar, çok lezzetliydi :16::16:
hoşgeldin :16::16:
öncelikle tebrikler..:46::46:harika gidiyorsun..tabii alırız aramıza herkese yer var topiğimizde..sadece yazdan dolayı biraz sessiz kaldık..ama tatil bitince herkesler burada oluyor..hem muhabbet ediyor hem de zayıflıyoruz beraberce..birbirimizi motive ediyoruz..
ilk sayfamızda kurallarımız yazıyor zaten..eğer cuma listemize de girmek istersen 2 hafta düzenli menü bildiriminden ve liste yapma sırasına girmeyi kabul ettikten sonra cuma yarışmamıza da katılabilirsin ..ya da sadece gelip muhabbete de katılabilirsin..biz herşeye varız..:34::34: başarılar..:16::16:

yarın uygulamaya öğle yemeği ile başlayayım o zaman(: sabah başlayamam çünkü evde yumurta yok. bi de marketlerdeki organik yumurtalardan mı alıyosunuz? serbest dolaşan tavuk bulamayız ki yumurtasını bulalım ist.da((:

asıl istanbulda bulabilirsin canım özgür tavuk yumurtası..büyük marketlerde ya da şarküterilerde satılıyor.:34::34:.ama ben mahrumiyet bölgesindeyim ve mecbur bulduğumu yiyorum..mecburrr:ssz::ssz:başarılar :16::16:

Lojmanda olsam korkmazdım belki ama sivilde ve annemin evi 1. katta, üstelik biz küçükken hırsız girmişti :23: hırsızdan diil ama sapıktan korkarım :31:

Hadi sen kitap okumaya ben eve gideyim iyi geceler bol leptinler :54: :54: :10:

aman sus kıss Allah korusun..:26::26:iyi düşün iyi..:34:

iyi geceler tatlım..yarın görüşürüz..:16::16:

Rumuz= __PINAR__
B.tarihi= 15 Nisan 2013
B.kilo= 77
Geçen hafta = --
Bu hafta= 69
Fark= -8
Haftalık yüzde= --
Toplam fark= 8
Boy=1.60
Beden=42
Yaş= 26

Hoş geldin aramıza bu topiğin kurucusu ve idarecisi Sersum arkadaşımız kendisi çalıştığı için bütün gün burada olmasa da hergün gelip yazıları okuyup elinden geldiğince yanıtlıyor

Ben 2012 mart ortasından temmuz 2012 başına kadar 3.5 ayda 14 kilo verip o günden beri 1-2 kilo alıp vererek ve çok sıkmadan sabit tutuyorum üstelik sporda yapamıyorum bazen güzel havalarda akşamları yürüyüş yapıyorum ama evde olduğum zaman çok sıcak değilse sürekli ev içinde hareket halinde olarak spor yapmış kadar oluyorum. tabi hızla kilo verirken en azından mekik yapsaydım karnım sarkık olmazdı şimdi :31: benim eşim ve bir arkadaşımda benden sonra başladılar ve ikiside 10 kilo verdiler ama erkekler daha fazla ve hızlı veriyor kadınlar daha yavaş tabi :34:

hoşgeldin :16::16:
öncelikle tebrikler..:46::46:harika gidiyorsun..tabii alırız aramıza herkese yer var topiğimizde..sadece yazdan dolayı biraz sessiz kaldık..ama tatil bitince herkesler burada oluyor..hem muhabbet ediyor hem de zayıflıyoruz beraberce..birbirimizi motive ediyoruz..
ilk sayfamızda kurallarımız yazıyor zaten..eğer cuma listemize de girmek istersen 2 hafta düzenli menü bildiriminden ve liste yapma sırasına girmeyi kabul ettikten sonra cuma yarışmamıza da katılabilirsin ..ya da sadece gelip muhabbete de katılabilirsin..biz herşeye varız..:34::34: başarılar..:16::16:

çok teşekkür ederim, ilk sayfayı okudum, o zaman ilk önce iki hafta boyunca menümü yazacağım yarın sabahtan itibaren başlıyorum. liste yapma sırasına girmeyi de elbette kabul ederim.

herkese iyi geceler.

bi başlayayım da bnm için hayattaki en zor şey bşye başlamak yıllarca düşünür durur ama başlayamam. düşünerek yapılacak sanki herşey(((:

bir de erken çıkabilsem işten spor salonuna yazılcam kendim hayatta bu tembellikle kalkıp spor yapmam biri illa dürtcek:p

bakalım yumurtayı bulabilecek miyim.

çok teşekkür ederim, ilk sayfayı okudum, o zaman ilk önce iki hafta boyunca menümü yazacağım yarın sabahtan itibaren başlıyorum. liste yapma sırasına girmeyi de elbette kabul ederim.

herkese iyi geceler.

rica ederim..iyi geceler:16::16::16:

:3: Selam millet 9 da geldim geçmişi okudum, yürüyüştesiniz sanırım

Leylak benim anneminde burun kemiği eğriliğinden nefes alamıyordu ve en az 25 yıl önce olduğu ameliyatla rahatladı ve hala rahat nefes alıyor senin okuduğun tekrarlayanlar et mi aldırmış kemik mi :44: bence et aldıranların tekrarlama olasılığı daha fazla yetişkinlerde kemik büyümez ama et olabilir :44:

selam canım:3::3:
et değil canım kemik...bi arkadaşım da ameliyat oldu bu yüzden ve tekrarladı.yakın şahidiyim yani:1:eğriliği biraz da alerji azdırıyo ama.alerji yüzünden burun içi şişip, tamamen tıkanıyo ve nefes alınmıyo malesef:50::50:ama anneninki tekrarlamamış ne güzel ya:16::16:

kıss aynen benimki de solda.:1::1::1:.bugün kamerayla baktık doktorla beraber alttaraftan kapalı akıntı da var..off çok sinir..:37:
benim doktorun dediği yöntem de tekrarlayabilir canım ..ama kemik ameliyatı tekrarlamaz..benim ki kemik ameliyatı olacak..bu yöntem ise geçici çözüm..daha karar vermedim..ilaçları 1 ay kullanıcaz bakalım..:31::31:

aynen jhon vaynenn:30::30:

tekrarlamayacağını bilsem ben kesin olurum sersumum ama emin olamıyorum.sarfoşuma da yazdım,arkadaşım da bu yüzden ameliyat oldu ama tekrarladı onunki de..off bilmiyorum:31::31:
dayanabildiğim kadar dayanıcamm.:27::27::27:.o tanpon olayı beni çookk korkutuyor..:35::35::35::1::1::1:

ayyy tampon muuu:53::53:11 yaşımda sinizüt yüzünden yaşadım o iğrenç şeyi,allah yaşatmasın bi daha:27::27::27:

iftardan sonra eşimle 4 km yürüdük:32::32::52::52:
bugün çok susuzluk çektim,şimdiye kadar 2,5-3 lt falan içmişimdir herhalde:23::23:

Selam karatayın şekerleri nasılsınız kaçamaksız karatay uygun iftar yaptık yürüyüş falan yok sıcakdan baygınlık geçiriyoruz resmen

Back