• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iftardan sonra eşimle 4 km yürüdük:32::32::52::52:
bugün çok susuzluk çektim,şimdiye kadar 2,5-3 lt falan içmişimdir herhalde:23::23:

Selam karatayın şekerleri nasılsınız kaçamaksız karatay uygun iftar yaptık yürüyüş falan yok sıcakdan baygınlık geçiriyoruz resmen

Anaaaaa kızlar sizin ne işiniz var bu satte burda ? Bayılıp kalmadınız mı iftardan sonra :26::26::26:

alıştı zorlanmıyorum tek sorun yürüyüş yapmamam oda benden kaynaklı :9::9:

Sen ne üstün meziyetlere sahip bi insansın dostum yawwww :16::16::16: "Tembelim , yürüyüş yapmıyorum , bu da bana koyuyor" diyosun yani , valla hayatım senin de heykelini diktiricem ben :34::34::34:

Hoş geldin aramıza bu topiğin kurucusu ve idarecisi Sersum arkadaşımız kendisi çalıştığı için bütün gün burada olmasa da hergün gelip yazıları okuyup elinden geldiğince yanıtlıyor

Ben 2012 mart ortasından temmuz 2012 başına kadar 3.5 ayda 14 kilo verip o günden beri 1-2 kilo alıp vererek ve çok sıkmadan sabit tutuyorum üstelik sporda yapamıyorum bazen güzel havalarda akşamları yürüyüş yapıyorum ama evde olduğum zaman çok sıcak değilse sürekli ev içinde hareket halinde olarak spor yapmış kadar oluyorum. tabi hızla kilo verirken en azından mekik yapsaydım karnım sarkık olmazdı şimdi :31: benim eşim ve bir arkadaşımda benden sonra başladılar ve ikiside 10 kilo verdiler ama erkekler daha fazla ve hızlı veriyor kadınlar daha yavaş tabi :34:

selamlar :3: çok teşekkür ederim.

benim metabolizmam aşırı yavaştı ve anca 8 kilo verebildim ama artık normal insan hızına geri döndüm :1: dediğin gibi erkekler çok hızlı veriyorlar.
ne zaman olursa olsun spora başlayınca hemen toparlanıyor vücut kilo kaybı olmasa da (tartıda fazla çıkıyor). şu an 69'um görenler en fazla 63'sündür diyorlar. sabah akşam sporun faydası çok fazla.

yarın uygulamaya öğle yemeği ile başlayayım o zaman(: sabah başlayamam çünkü evde yumurta yok. bi de marketlerdeki organik yumurtalardan mı alıyosunuz? serbest dolaşan tavuk bulamayız ki yumurtasını bulalım ist.da((:

canım marketlerde oluyo ama ben almıştım sarısı baya koyuydu gerçek sanırım kahvaltıya gelince fındık ceviz badem gibi kuru yemişler çok tok tutuyo ben başlayalı 5 ay oldu sabahları mutlaka yiyorum ekmeğin yerine geçen en güzel yiyecek bu başarılar hoşgeldin:16:

dayanabildiğim kadar dayanıcamm.:27::27::27:.o tanpon olayı beni çookk korkutuyor..:35::35::35::1::1::1:

sersum geçmiş olsun bu arada benim abimde oldu kemik eğriliğinden ameliyat baya oldu yinede rahatsız hep şikayet eder 2 kere oldu
ayrıca tamponlar yüzünden burnu biraz büyüdü tamponlar fena yani korktuğun kadar var bence araştır

nasılsınız bakalım sahurda yediklerim
:56::56::56::56:
1 yumurta
bolca zeytin peynir
2 lokma pide kaymak
domates salatalık
fındık çayyyyyy
1 avuç kiraz
2 büyük bardak limonlu su
bugün iftardan önce tartılcam kızlar bakalım sonuç ne
öptüm hepicinizi:54::54::54::54::54:

selam canım:3::3:
et değil canım kemik...bi arkadaşım da ameliyat oldu bu yüzden ve tekrarladı.yakın şahidiyim yani:1:eğriliği biraz da alerji azdırıyo ama.alerji yüzünden burun içi şişip, tamamen tıkanıyo ve nefes alınmıyo malesef:50::50:ama anneninki tekrarlamamış ne güzel ya:16::16:

tekrarlamayacağını bilsem ben kesin olurum sersumum ama emin olamıyorum.sarfoşuma da yazdım,arkadaşım da bu yüzden ameliyat oldu ama tekrarladı onunki de..off bilmiyorum:31::31:

ayyy tampon muuu:53::53:11 yaşımda sinizüt yüzünden yaşadım o iğrenç şeyi,allah yaşatmasın bi daha:27::27::27:
canım kemik ameliyatı tekrarlamaktan ziyade yapan doktorun işinin ehli olmamasından kaynaklı olumsuz sonuçlanıyor..yanii alınan kemik yeniden oluşmaz aslında ama oradaki kıkırdağa zarar veriyor ve etler de şişiyor tabii mantıken yanii..ama kuzenimin eşi 3 kere oldu hala düzeltemediler..doktor çok önemli..:31::31:
ama tampon olayı seninkiyle aynı.:37:.istemezükk:50::50::50:

Sabah menüm

2 kuru incir
2 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 yumurta
maydonoz

şekersiz filtre kahve
canım türk kahvesi dışındaki kahve yasak ama ne yalan söyleyeyim ben de arada latte içiyorum:27::27:..hani söyleyeyim dedim:34::34:
sersum geçmiş olsun bu arada benim abimde oldu kemik eğriliğinden ameliyat baya oldu yinede rahatsız hep şikayet eder 2 kere oldu
ayrıca tamponlar yüzünden burnu biraz büyüdü tamponlar fena yani korktuğun kadar var bence araştır
:30::30::30: yok anam yok olmam ben..:36::36::36::1::1::1:

sahur:
- sucuklu yumurta
-peynır zeytın
-kuru kayısı
-cevız fıstık
-domates salatalık
ve şekersız çayyy

kızlar dun dayanamadım ve 3 kaşık dondurma yedım :26::26:
yaz gecıyor ve dondurma en cok hasret kaldıgım yıyecek:25::25:dayanamadım naaapıyımmm, 3 kaşıkcıkkk :34:

akşam iftar öncesi tartı zamanııııı , hadı bakalım ınsallah eksılerı gorururz hepımızzz,:16::16::16:

:42::42::42::16::16::16:

sana da afiyet olsun canım:16::16:
ilkgündendir canım..regl de üstüne gelmiş..geçmişler olsun:5::5:

Sağol sersumum,dün oruç değildim ama gene çok şişlik oldu yemekten sonra,dün fazla kaçırdım yemeği

kızlar bugün kbb ye gittim..1-2 aydır burun tıkanıklığı yaşıyordum..burnumda zaten deviasyon var ama ben ameliyattan korkuma olmadım..tabii klasik burun ameliyatı önerdi ama korkumu duyunca iğneli propla burunun içindeki etleri büzerek küçültüyorlarmış o da nefesi rahatlatıyormuş..onu deneyelim dedi.ve allerjim de varmış onada ilaç yazdı..zaten yavaş kilo veriyorum artık iyice zorlaşacak kilo verişim..offff işte böyle:31::31::31:..leylakım kulakların çınlasın:ssz::ssz::ssz:

:16::16::54::54:

geçmiş olsun canım:5::5:
ahh o alerji ah:31::31:hala çekiyorum ben de...
canım biliyo musun benim de burnumun sol tarafınının iç kısmında eğrilik var.o eğrilik tamamen kapatıyo orayı ve bu yüzdende sol taraftan hiç nefes alamıyorum nerdeyse.dr lar da bana hep ameliyat diyo ama ben olmak istemedim.internetten araştırdığım kadarıyla ameliyata rağmen tekrarladığını yazmış çoğu kişi:18::18:bu yüzden olmadım.ama dr un sana söylediği yöntem farklı bişey tabi.inşallah tekrarlamaz ve bu dertten kurtulursun canım benim:16::16:
bundan sonra yediklerine daha da dikkat et bebişim,ilaçlar hem iştah açıyo hem de ödem yapıyo malesef:105::105:

Sersumum leylakım çok geçmiş olsun,aynı şeyler bende de var,hem burun iç kemiğinde eğrilik hem de burun eti konkalar şiş,bana da kbb ciler hep ameliyat dediler ama ben de korkudan olmuyorum,burnumdan nefes alamam ben de,etlerin buyumesi de alerjik, ama bir doktor etlerin radyo frekans dalgalarıyla küçültüldüğünü soyledi ama ben onu da yaptırmadım,onu da araştırabilirsiniz etleri küçültmek için

:3: Selam millet 9 da geldim geçmişi okudum, yürüyüştesiniz sanırım

Ficans canım sen gündüz ben akşam gelebiliyoruz madem okullar açılınca ortada buluşuruz inşallah :34:

Birdyyyy muhtarın kayınçosu bi saat belirleyip o saatte gelsen buluşuruz anacım :23:

Sersum burun etini bilmiyorum ama erkek kardeşim horlama problemi yüzünden ameliyat oldu pek bişey değişmedi yine horliyii :37: ama belki alerji ilaçlarını içince şişkinlik azalıp nefes alman rahatlar, neye alerjin varmış onuda söyledilermi ?Geçmiş olsun en kısa zamanda kurtulursun inşallah :16:

Leylak benim anneminde burun kemiği eğriliğinden nefes alamıyordu ve en az 25 yıl önce olduğu ameliyatla rahatladı ve hala rahat nefes alıyor senin okuduğun tekrarlayanlar et mi aldırmış kemik mi :44: bence et aldıranların tekrarlama olasılığı daha fazla yetişkinlerde kemik büyümez ama et olabilir :44:

Buluşuruz tabi canım,gönüller bir olsun:16:

Selam kızlar nasılsınız

Akşamki menüm

Az mercimek çorba,etli taze fasülye,salata,yoğurt ve maalesef az tatlı ve az dondurma

Back