• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:16::16::54::54:

geçmiş olsun canım:5::5:
ahh o alerji ah:31::31:hala çekiyorum ben de...
canım biliyo musun benim de burnumun sol tarafınının iç kısmında eğrilik var.o eğrilik tamamen kapatıyo orayı ve bu yüzdende sol taraftan hiç nefes alamıyorum nerdeyse.dr lar da bana hep ameliyat diyo ama ben olmak istemedim.internetten araştırdığım kadarıyla ameliyata rağmen tekrarladığını yazmış çoğu kişi:18::18:bu yüzden olmadım.ama dr un sana söylediği yöntem farklı bişey tabi.inşallah tekrarlamaz ve bu dertten kurtulursun canım benim:16::16:
bundan sonra yediklerine daha da dikkat et bebişim,ilaçlar hem iştah açıyo hem de ödem yapıyo malesef:105::105:

kıss aynen benimki de solda.:1::1::1:.bugün kamerayla baktık doktorla beraber alttaraftan kapalı akıntı da var..off çok sinir..:37:
benim doktorun dediği yöntem de tekrarlayabilir canım ..ama kemik ameliyatı tekrarlamaz..benim ki kemik ameliyatı olacak..bu yöntem ise geçici çözüm..daha karar vermedim..ilaçları 1 ay kullanıcaz bakalım..:31::31:

aynen jhon vaynenn:30::30:

Son düzenleme:
Karatay'ın bütün kitaplarını aldım okudum. ama uygulama kısmında sıkıntı yaşıyorum çünkü et yemiyorum. tavuk ağzıma sürmem. hamsi dışında balık yiyemiyorum. kırmızı eti de köfte olursa yiyebiliyorum. bu beslenme tipini uygulayabilmemin yolu var mıdır ki(:

Birdyyyy muhtarın kayınçosu bi saat belirleyip o saatte gelsen buluşuruz anacım :23:

Sersum burun etini bilmiyorum ama erkek kardeşim horlama problemi yüzünden ameliyat oldu pek bişey değişmedi yine horliyii :37: ama belki alerji ilaçlarını içince şişkinlik azalıp nefes alman rahatlar, neye alerjin varmış onuda söyledilermi ?Geçmiş olsun en kısa zamanda kurtulursun inşallah :16:
:
selam sarfoşumm:13::13:

yanee duyy kayınçooo:ssz::ssz::ssz:

benimki kemik eğriliği canım..ama dediğim gibi korkuyorum..ve olmaya niyetim yok sonuna kadar..
bugün doktorum kemikten daralan yerin birde allerji yüzünden burun etininde şişmesi sonucu iyice daraldığını söyledi..
işte o iğneyle girip eti büzerek küçültebilirmiş biraz..ayyyy iğğrenççç..yaptıramam heralde..:35::35::35::35:

Karatay'ın bütün kitaplarını aldım okudum. ama uygulama kısmında sıkıntı yaşıyorum çünkü et yemiyorum. tavuk ağzıma sürmem. hamsi dışında balık yiyemiyorum. kırmızı eti de köfte olursa yiyebiliyorum. bu beslenme tipini uygulayabilmemin yolu var mıdır ki(:

Yumurta peynir yoğurt pastırma ve sucuk kuru fasulye mercimekler de de protein var et yerine köfteyi ekmeksiz tüketip hamsiyide sık sık yersen olur neden olmasın :34:

Benim merak ettiğim seçeneklerin az olunca bir müddet sonra sıkılınca napcan :44:

selam:3: aşağıda vereceğim linki incelemeni tavsiye ederim ..çok fazla çeşit var..başarılar..:16::16:

Karatay Menüsü

selam sarfoşumm:13::13:

yanee duyy kayınçooo:ssz::ssz::ssz:

benimki kemik eğriliği canım..ama dediğim gibi korkuyorum..ve olmaya niyetim yok sonuna kadar..
bugün doktorum kemikten daralan yerin birde allerji yüzünden burun etininde şişmesi sonucu iyice daraldığını söyledi..
işte o iğneyle girip eti büzerek küçültebilirmiş biraz..ayyyy iğğrenççç..yaptıramam heralde..:35::35::35::35:

Anneminkide kemik eğriliği idi hemde 25 yıldan daha eski bi teknoloji zamanında ameliyat olmuştu :23: bence sen batıya gelince büyük şehirlerden birinde ameliyat olabilirsin hatta tatilde bile olursun ama yazın sıcaklarda zor olur :31: eti büzdürme yaa aldır gitsin bence

Anneminkide kemik eğriliği idi hemde 25 yıldan daha eski bi teknoloji zamanında ameliyat olmuştu :23: bence sen batıya gelince büyük şehirlerden birinde ameliyat olabilirsin hatta tatilde bile olursun ama yazın sıcaklarda zor olur :31: eti büzdürme yaa aldır gitsin bence

dayanabildiğim kadar dayanıcamm.:27::27::27:.o tanpon olayı beni çookk korkutuyor..:35::35::35::1::1::1:

dayanabildiğim kadar dayanıcamm.:27::27::27:.o tanpon olayı beni çookk korkutuyor..:35::35::35::1::1::1:

Tek delikle idare etcem diyosun yanii :23: kolay gelsin öyleyse.

Bugün yeni bi kitap aldım tanrının unutulan çocukları diye hafta sonu kızımın yanına gidip gelirken okumayı düşünüyorum inşallah ''su'' yada ''schidlerin listesi'' gibi travma yaşatmaz depresif yapmaz beni :31:

Tek delikle idare etcem diyosun yanii :23: kolay gelsin öyleyse.

Bugün yeni bi kitap aldım tanrının unutulan çocukları diye hafta sonu kızımın yanına gidip gelirken okumayı düşünüyorum inşallah ''su'' yada ''schidlerin listesi'' gibi travma yaşatmaz depresif yapmaz beni :31:

ivettt:23::23::1::1::1:

ben daha yeni kitabıma başlamadım..ama hedefte samizdat duruyor bakalımm:ssz::ssz::ssz:

Yumurta peynir yoğurt pastırma ve sucuk kuru fasulye mercimekler de de protein var et yerine köfteyi ekmeksiz tüketip hamsiyide sık sık yersen olur neden olmasın :34:

Benim merak ettiğim seçeneklerin az olunca bir müddet sonra sıkılınca napcan :44:

bnm de asıl takıldığım nokta o bir de çalışırken bu diyeti uygulamak da zor gibi geliyor bana. öğlen yemeklerini evde hazırlayıp mı götürmem gerekecek hep? çünkü dışarda anca köfte bulurum karataya uygun(:

senle ben tam çıkarız kayınçom gelir yine..:1::1::1:

naaptın dün dinlenebildin mi barii.:34:.ben ayrılır ayrılmaz sızmışım 9.30 a kadar uyudum:30::30::30::30:

bnm de asıl takıldığım nokta o bir de çalışırken bu diyeti uygulamak da zor gibi geliyor bana. öğlen yemeklerini evde hazırlayıp mı götürmem gerekecek hep? çünkü dışarda anca köfte bulurum karataya uygun(:
çoğumuz çalışıyoruz canım..ama sadece protein değil iş yerindeki yemeklerden de yiyebilirsin(yağını bilemiyoruz ama kaçamak yapmaktansa yenir bence) ben öyle yapıyorum..iş yerinde çorba sebze ve bakliyat olursa rahat yenir..:34::34:

valla kendi adıma konuşursam sabah kahvaltısını kuralına uygun ve sıkı yapınca öğlen işyerinde çorba-sebze yemeği yada çorba salata bile yetiyodu akşam da normal yiyodum ama kahvaltıyı sıkı yapmayınca yada bir öğünde basit karbonhidrat türevleri veya tatlı yiyince sonrasında doymak bilmeyip frenliyemiyorum :34: asıl evde oturunca daha fazla yiyorum çalışınca daha kolay yeterki yemeği önceden planlayıp hazır olsun :34:

teşekkür ederim(: tek tek bakıcam şimdi hepsine. inşallah uygulayabilirim çünkü çok dengesiz ve sağlıksız besleniyorum tek korkum ilerde bir sürü hastalık sahibi olmak

rica ederim.:16:.o linkte çok fazla çeşit var..mutlaka sana uygun birşeyler vardır canım.:34:.hepimiz sağlıklı beslenmek istiyoruz ve fazlalıklarımızdan kurtulmak istiyoruz:16::16:..başarıcaz inşallah..:kkk::kkk::kkk:

çoğumuz çalışıyoruz canım..ama sadece protein değil iş yerindeki yemeklerden de yiyebilirsin(yağını bilemiyoruz ama kaçamak yapmaktansa yenir bence) ben öyle yapıyorum..iş yerinde çorba sebze ve bakliyat olursa rahat yenir..:34::34:

deneyeyim bakalım bikaç gün kendime kolay yollar bulmam lazım bi yerden sonra da alışkanlık halini alır heralde. peki kahvaltı için çok erken mi kalkıyosunuz? o kahvaltıyı hzırlamak vakit alır çünkü. bn her sabah yoldan simit alıp işe gidiyorum kahvaltım o yani):

Back