• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağol sersumum,dün oruç değildim ama gene çok şişlik oldu yemekten sonra,dün fazla kaçırdım yemeği

Sersumum leylakım çok geçmiş olsun,aynı şeyler bende de var,hem burun iç kemiğinde eğrilik hem de burun eti konkalar şiş,bana da kbb ciler hep ameliyat dediler ama ben de korkudan olmuyorum,burnumdan nefes alamam ben de,etlerin buyumesi de alerjik, ama bir doktor etlerin radyo frekans dalgalarıyla küçültüldüğünü soyledi ama ben onu da yaptırmadım,onu da araştırabilirsiniz etleri küçültmek için
:

:16::16:
aynı dertten muzdaribiz desene:23:..Allah beterinden saklasın.:16:.ama korkmakta haklıyız.:30::30:.dayabildiğim yere kadar dayanıcam valla:27::27:

canım kemik ameliyatı tekrarlamaktan ziyade yapan doktorun işinin ehli olmamasından kaynaklı olumsuz sonuçlanıyor..yanii alınan kemik yeniden oluşmaz aslında ama oradaki kıkırdağa zarar veriyor ve etler de şişiyor tabii mantıken yanii..ama kuzenimin eşi 3 kere oldu hala düzeltemediler..doktor çok önemli..:31::31:
ama tampon olayı seninkiyle aynı.:37:.istemezükk:50::50::50:

canım türk kahvesi dışındaki kahve yasak ama ne yalan söyleyeyim ben de arada latte içiyorum:27::27:..hani söyleyeyim dedim:34::34:

:30::30::30: yok anam yok olmam ben..:36::36::36::1::1::1:

Haklısın canım bu işi tamamen çözecek dr u bulmakta sorun....

canım cok geçmiş olsun bi kac sene önce ben de KBB doktoruna gittiğimde burnum da eğrilik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini bir de sinüsümün bir tanesi kapalı olduğu içinde bende emziriyordum oglusu vazgeçtim suan bi rahatsızlık hissetmiyorum allaha sukur ama ilerde ne olur bilemem.

kızımı emzirdiğimden oruç tutamıyorum. 3 öğün besleniyorum bu aralar tatil biraz beni bozdu ama durmak yok yola devam.sporada 2 gun oldu başlayalı 10 günlük aradan sonra kendime geldim.:kkk:

bugün:nazar: 9 km 90 dk :46::46: yürüdüm
oglen yemeğinden önce :8:dk hız 6 260 kalori 3 km:8::8:
ıkındi sporum 60 dk 6 km hız 6 490 kalori:8::8:

yarın liste sırası bende hatasız yapmak dilegiyle:52:

canım cok geçmiş olsun bi kac sene önce ben de KBB doktoruna gittiğimde burnum da eğrilik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini bir de sinüsümün bir tanesi kapalı olduğu içinde bende emziriyordum oglusu vazgeçtim suan bi rahatsızlık hissetmiyorum allaha sukur ama ilerde ne olur bilemem.

kızımı emzirdiğimden oruç tutamıyorum. 3 öğün besleniyorum bu aralar tatil biraz beni bozdu ama durmak yok yola devam.sporada 2 gun oldu başlayalı 10 günlük aradan sonra kendime geldim.:kkk:

bugün:nazar: 9 km 90 dk :46::46: yürüdüm
oglen yemeğinden önce :8:dk hız 6 260 kalori 3 km:8::8:
ıkındi sporum 60 dk 6 km hız 6 490 kalori:8::8:

yarın liste sırası bende hatasız yapmak dilegiyle:52:
sağol tatlım:16::16:
Allah beterinden korusun canım..napalım idare ediyoruz..:34::34:
bravo sana:46::46::nazar::nazar::nazar:

Haklısın canım bu işi tamamen çözecek dr u bulmakta sorun....

:86::86::86::86:

İlk bildirim benden olsun iftara yakın unutmadan yazayım dedim

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03. 2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:77 kg
bu hafta kilo:76.5 kg
fark:500 gr
yüzde:% 0.649
toplam fark:14 kg
beden:42-44
spor:yok

yine iyi verememekdense gr gr gitmeye razıyım yürüyüş yapsaydım dahada giderdi canım saolsun:9::9::9:

Muhtarım , Leylakım ve burun kemiği eğri olan bütün canlarım : Öncelikle cümleten çok geçmiş olsun.Konu tanıdık olunca amanın geri kalmiim , hemen ve acilen yorum yapiim istedim (sarı kafalar çalışmıyo niyeyse)...Kızlar benim kocamın da burun kemiği yamuktu ve kendisi yıllarca nefes almadan adeta solungaç solunumu yaparak yaşadı.En nihayet dayanamadı ve doktora gitti.Doktor da haliyle "ameliyat" dedi.İki gün sonra da ameliyat oldu.Girdisi-çıktısı-bayıldısı-ayıldısı sanırım 1 ya ada 1.5 saat kadar sürmüştür.Kemiği eğelemişler sanırım ve tırnağım büyüklüğünde belki 5-6 tane parça yontmuşlar.Bununla da kalmayıp bi miktar burun etini de çıkartmışlar.Ayıldıktan 1 saat sonra falan eve geldik.Doktor 2 gün sonra tamponları almak için hastaneye gelmemizi istedi.Neticede tamponlar 2 gün kaldı.Bu süre içinde ara kanamalar oldu.Evde bol gazlı bezle idare ettik.3. gün doktora gittiğimizde tampon çıktı , kanama yok denecek kadar azaldı ve 1 hafta içinde de hemen hemen tamamen iyileşti.Bu olayın üzerinden 1.5 sene kadar geçti.Hiçbir şikayeti yok , nefes alabilmenin ne kadar harika bişey olduğunu söylüyor sık sık.Velhasıl kelam ; bu kadar musdaripken niçün ısrarla ameliyat olmaktan kaçıyosunuz ? Olun-kurtulun anacım.Cefası 1 hafta sefası ömür boyu ....

akşam

2 bardak naneli sodalı ayran
:56::56::56:

Ben felaket derecede reglim muhtarım.Hayatımda bu kadar regl olduğumu hatırlamıyorum inan.Sabaha kendimi 500 kilo bulursam şaşmam yani :37::37::37:
Sarhoşum ; Balım-tatlım-cananım nasılsın görüşmeyeli? Genelde 22.00 civarı geliyorum ama yine de çok kesin olamıyo tatlım yaaa..Bazan 23.00 bile olabiliyo :ssz::ssz::ssz: Ösledimmm :43::43::43:

:3: Huu Birdy bi sen gözüküyosun naber ?Bende seni özledim bi türlü denkleştiremedik :43: Niye o kaa şiddetli regl oldun ? Bense bu ay olamadım :37: ve sıcaklar yetmiyomuş gibi terlemelerim şiddetlendi, özellikle yüzüm felaket resmen şıp şıp damlıyor yarın kalan işlerimi bitirebilirsem haftaya izin alcam kızımın ve annemlerin yanına gitcem :46:

:3: Huu Birdy bi sen gözüküyosun naber ?Bende seni özledim bi türlü denkleştiremedik :43: Niye o kaa şiddetli regl oldun ? Bense bu ay olamadım :37: ve sıcaklar yetmiyomuş gibi terlemelerim şiddetlendi, özellikle yüzüm felaket resmen şıp şıp damlıyor yarın kalan işlerimi bitirebilirsem haftaya izin alcam kızımın ve annemlerin yanına gitcem :46:

Heh , astım geldim...Ah canımcım yaaa , sıcak senin düşmanın şimdi , ben bile durduğum yerde terliyorum sen ne haldesin kim bilir ? İnşallah çabucak sonbahar gelir de rahatlarsın bir an evvel.Reglimi anlamadım valla..Dün trafikte mahsur kaldık ve başım tuttu.Asprin varmış arabada , ondan içtim bi tane , belki o yapmıştır ama inan geberdim sabahtan beri.Pedi değiştirmemle yenisini açmam arasında 15 dakika falan geçiyo maximum.Bütün günümü tuvalette geçirdim desem yalan olmaz....
İnşallah işlerin yolunda gider de biraz tatil yapıp dinlenirsin hayatım yaaaa...Sen de mahvoldun bütün sene yollarda...Hava değişimi bile tek başına iyi geliyo valla ...

Muhtarım , Leylakım ve burun kemiği eğri olan bütün canlarım : Öncelikle cümleten çok geçmiş olsun.Konu tanıdık olunca amanın geri kalmiim , hemen ve acilen yorum yapiim istedim (sarı kafalar çalışmıyo niyeyse)...Kızlar benim kocamın da burun kemiği yamuktu ve kendisi yıllarca nefes almadan adeta solungaç solunumu yaparak yaşadı.En nihayet dayanamadı ve doktora gitti.Doktor da haliyle "ameliyat" dedi.İki gün sonra da ameliyat oldu.Girdisi-çıktısı-bayıldısı-ayıldısı sanırım 1 ya ada 1.5 saat kadar sürmüştür.Kemiği eğelemişler sanırım ve tırnağım büyüklüğünde belki 5-6 tane parça yontmuşlar.Bununla da kalmayıp bi miktar burun etini de çıkartmışlar.Ayıldıktan 1 saat sonra falan eve geldik.Doktor 2 gün sonra tamponları almak için hastaneye gelmemizi istedi.Neticede tamponlar 2 gün kaldı.Bu süre içinde ara kanamalar oldu.Evde bol gazlı bezle idare ettik.3. gün doktora gittiğimizde tampon çıktı , kanama yok denecek kadar azaldı ve 1 hafta içinde de hemen hemen tamamen iyileşti.Bu olayın üzerinden 1.5 sene kadar geçti.Hiçbir şikayeti yok , nefes alabilmenin ne kadar harika bişey olduğunu söylüyor sık sık.Velhasıl kelam ; bu kadar musdaripken niçün ısrarla ameliyat olmaktan kaçıyosunuz ? Olun-kurtulun anacım.Cefası 1 hafta sefası ömür boyu ....
banane banane korkuyommmm:27::27::27::35::35::35:
yine de tavsiye için :38::38::38:

Ben felaket derecede reglim muhtarım.Hayatımda bu kadar regl olduğumu hatırlamıyorum inan.Sabaha kendimi 500 kilo bulursam şaşmam yani :37::37::37:
:

ayyy çok kötü fenaa kayınçom kolay gelsin.:5::5:.çok halsiz de bırakır seni..:26:yorma kendini.:29::29:

iş arkadaşım yarın gidiyor vedalaşamamıştık eşimle gittik vedalaştım darısı başımıza..:52::52:
sonrada valilik parkına gittik çok methetmişlerdi güzelmiş çay bahçesi..taraçalar halinde üst üste yapmışlar çarşı ayaklarının altında..
hakkari için bulunmaz nimet:34:..sade maden sularımızı içtik 3km kada yürüdük ve geldik.:ssz::ssz:.yoruldum beyaaa:37::37:

hadi iyi tatiller canım:52::52:..ömrün yollarda geçiyor dinlenirsin biraz..:ssz::ssz::13:

siz çamaşırları asıp gelin o zamana kadar çayda demlenir içeriz sıcak demezseniz şayet:9::9::7::7::7::7::7::7::7:
Ben içerim valla Kardelenim , ellerine sağlık :16::16::16:
banane banane korkuyommmm:27::27::27::35::35::35:
yine de tavsiye için :38::38::38:

ayyy çok kötü fenaa kayınçom kolay gelsin.:5::5:.çok halsiz de bırakır seni..:26:yorma kendini.:29::29:
Kızım ne demek korkuyorum ??? Doğum yapmış insansın , burun ameliyatı nedir ki ???:1::1::1:
Felaketim , aynen çok halsizim :37::37::37:
iş arkadaşım yarın gidiyor vedalaşamamıştık eşimle gittik vedalaştım darısı başımıza..:52::52:
sonrada valilik parkına gittik çok methetmişlerdi güzelmiş çay bahçesi..taraçalar halinde üst üste yapmışlar çarşı ayaklarının altında..
hakkari için bulunmaz nimet:34:..sade maden sularımızı içtik 3km kada yürüdük ve geldik.:ssz::ssz:.yoruldum beyaaa:37::37:
Oooo Portofino olayına girömişsiniz siz :52::52::52: Ohhh iyi olmuş , değişiklik olmuş , maden suyu da afiyet olmuş valla :16::16::16:

Back