deneyeyim bakalım bikaç gün kendime kolay yollar bulmam lazım bi yerden sonra da alışkanlık halini alır heralde. peki kahvaltı için çok erken mi kalkıyosunuz? o kahvaltıyı hzırlamak vakit alır çünkü. bn her sabah yoldan simit alıp işe gidiyorum kahvaltım o yani):
senle ben tam çıkarız kayınçom gelir yine..
naaptın dün dinlenebildin mi barii..ben ayrılır ayrılmaz sızmışım 9.30 a kadar uyudum
soner yalçının son kitabı canım..
bende yattım ama hemen uyuyamadım çayların katkısı bide evde yalnızdım babamda gitti yazlığa stres yaptım sanırım uzun zamandır yanlız kalmamıştım yarın yiğen geliyor allahtan
hee duyduysamda unutmuşum yeni duymuşum gibi geldi bende bakarım kitapcıya gidince
deneyeyim bakalım bikaç gün kendime kolay yollar bulmam lazım bi yerden sonra da alışkanlık halini alır heralde. peki kahvaltı için çok erken mi kalkıyosunuz? o kahvaltıyı hzırlamak vakit alır çünkü. bn her sabah yoldan simit alıp işe gidiyorum kahvaltım o yani):
ben kahvaltıda yanıma alacaksam salçalı omlet yapıyorum mesela (zeytinyağlı)soğukta güzel oluyor(10 dk nı almıyor pişirmek)haşlama da olur ben sevmiyorum onu...kızımın beslenme kasesi var 3 bölmeli ona koyuyorum yanına peynir zeytin söğüş domates falan ...çantamda mutlaka torbada ceviz ya da badem taşırım zaten..(acil durumlar için..) inan beni 2-3 e kadar tutuyor..alıştıkça kolaylaşıyor herşey..öğlende
sarfoşumun dediği gibi çorba salata yeter sana..karar vermek yetiyor inan..zor değil
ben de kızım gidince eşim nöbetçi olunca senin gibi oldum..epey bi uyuyamadım..Allah kimseyi yalnız bırakmasın zor valla.:26::26:.
ben alalı epey oldu kitabı daha moduna giremedimdi..şimdi hazır hissediyorum kendimi okumam geldi
hoşgeldinforumda böyle bir topik olduğunu bilmiyordum, genelde karataycıyım deyince hemen saldırıya uğrarım, benim gibi kişiler varmış çok sevindim.
umarım beni alırsınız aranıza.
Karatay diyetine birden başladık, nisan ayında (yaklaşık 3 ay oluyor), Karatay'ın iki kitabını ve kitaplarında devamlı bahsettiği 7'den 70'e Taş Devri Diyeti kitabını okuduk. ve hayatımız değişti. eşim ben ve arkadaşımız. bu 3 ay içinde eşim 14 kilo, arkadaşımız 8 kilo verdi, ben de 8 kilo verdim. Ve eskisi gibi aygın baygın, hareketsiz, ölü balık değilim, eklem ağrılarım tamamen geçti, çarpıntılarım bitti ve cildim güzelleşti (sivilcelerim eski sivilce izlerim hepsi geçti gitti pürüzsüz ve doğalım :)) hepimizin hayat kalitesi arttı. Çocuklarımı da kesinlikle Karatay Hoca'nın kitaplarında anlattığı gibi büyüteceğim.
belki beni eklersiniz diye bilgilerimi yazayım.
Rumuz= __PINAR__
B.tarihi= 15 Nisan 2013
B.kilo= 77
Geçen hafta = --
Bu hafta= 69
Fark= -8
Haftalık yüzde= --
Toplam fark= 8
Boy=1.60
Beden=42
Spor= Günde 2 defa (sabah uyanınca ve akşam yemeğinden sonra)
Yaş= 26
ve bu üç ay boyunca karatay diyetine aykırı tek bir adım bile atmadım. hiç bir kaçamağım olmadı, çünkü eşim benden daha kararlı ve annem babam ağbim ise sonsuz destekçim, onlara yemeğe kalacaksak bize özel menüler hazırlıyorlar, en son bize ekmeksiz köfte bile yapmışlar, çok lezzetliydi
yarın uygulamaya öğle yemeği ile başlayayım o zamansabah başlayamam çünkü evde yumurta yok. bi de marketlerdeki organik yumurtalardan mı alıyosunuz? serbest dolaşan tavuk bulamayız ki yumurtasını bulalım ist.da(
Lojmanda olsam korkmazdım belki ama sivilde ve annemin evi 1. katta, üstelik biz küçükken hırsız girmiştihırsızdan diil ama sapıktan korkarım
Hadi sen kitap okumaya ben eve gideyim iyi geceler bol leptinler
forumda böyle bir topik olduğunu bilmiyordum, genelde karataycıyım deyince hemen saldırıya uğrarım, benim gibi kişiler varmış çok sevindim.
umarım beni alırsınız aranıza.
Karatay diyetine birden başladık, nisan ayında (yaklaşık 3 ay oluyor), Karatay'ın iki kitabını ve kitaplarında devamlı bahsettiği 7'den 70'e Taş Devri Diyeti kitabını okuduk. ve hayatımız değişti. eşim ben ve arkadaşımız. bu 3 ay içinde eşim 14 kilo, arkadaşımız 8 kilo verdi, ben de 8 kilo verdim. Ve eskisi gibi aygın baygın, hareketsiz, ölü balık değilim, eklem ağrılarım tamamen geçti, çarpıntılarım bitti ve cildim güzelleşti (sivilcelerim eski sivilce izlerim hepsi geçti gitti pürüzsüz ve doğalım :)) hepimizin hayat kalitesi arttı. Çocuklarımı da kesinlikle Karatay Hoca'nın kitaplarında anlattığı gibi büyüteceğim.
belki beni eklersiniz diye bilgilerimi yazayım.
Rumuz= __PINAR__
B.tarihi= 15 Nisan 2013
B.kilo= 77
Geçen hafta = --
Bu hafta= 69
Fark= -8
Haftalık yüzde= --
Toplam fark= 8
Boy=1.60
Beden=42
Spor= Günde 2 defa (sabah uyanınca ve akşam yemeğinden sonra)
Yaş= 26
ve bu üç ay boyunca karatay diyetine aykırı tek bir adım bile atmadım. hiç bir kaçamağım olmadı, çünkü eşim benden daha kararlı ve annem babam ağbim ise sonsuz destekçim, onlara yemeğe kalacaksak bize özel menüler hazırlıyorlar, en son bize ekmeksiz köfte bile yapmışlar, çok lezzetliydi
yarın uygulamaya öğle yemeği ile başlayayım o zamansabah başlayamam çünkü evde yumurta yok. bi de marketlerdeki organik yumurtalardan mı alıyosunuz? serbest dolaşan tavuk bulamayız ki yumurtasını bulalım ist.da(
hoşgeldin
öncelikle tebrikler..harika gidiyorsun..tabii alırız aramıza herkese yer var topiğimizde..sadece yazdan dolayı biraz sessiz kaldık..ama tatil bitince herkesler burada oluyor..hem muhabbet ediyor hem de zayıflıyoruz beraberce..birbirimizi motive ediyoruz..
ilk sayfamızda kurallarımız yazıyor zaten..eğer cuma listemize de girmek istersen 2 hafta düzenli menü bildiriminden ve liste yapma sırasına girmeyi kabul ettikten sonra cuma yarışmamıza da katılabilirsin ..ya da sadece gelip muhabbete de katılabilirsin..biz herşeye varız..başarılar..
çok teşekkür ederim, ilk sayfayı okudum, o zaman ilk önce iki hafta boyunca menümü yazacağım yarın sabahtan itibaren başlıyorum. liste yapma sırasına girmeyi de elbette kabul ederim.
herkese iyi geceler.
aman sus kıss Allah korusun..:26::26:iyi düşün iyi..
iyi geceler tatlım..yarın görüşürüz..
bu sefer kesin çıkıyorum yeni gelen arkadaşlarla sen ilgileniyosun zaten yarın akşam 9-10 arası gelirim yine
hepinize iyi geceler bo leptinler
Selam millet 9 da geldim geçmişi okudum, yürüyüştesiniz sanırım
Leylak benim anneminde burun kemiği eğriliğinden nefes alamıyordu ve en az 25 yıl önce olduğu ameliyatla rahatladı ve hala rahat nefes alıyor senin okuduğun tekrarlayanlar et mi aldırmış kemik mi :44: bence et aldıranların tekrarlama olasılığı daha fazla yetişkinlerde kemik büyümez ama et olabilir :44:
kıss aynen benimki de solda..bugün kamerayla baktık doktorla beraber alttaraftan kapalı akıntı da var..off çok sinir..
benim doktorun dediği yöntem de tekrarlayabilir canım ..ama kemik ameliyatı tekrarlamaz..benim ki kemik ameliyatı olacak..bu yöntem ise geçici çözüm..daha karar vermedim..ilaçları 1 ay kullanıcaz bakalım..
aynen jhon vaynenn
dayanabildiğim kadar dayanıcamm..o tanpon olayı beni çookk korkutuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?