• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

gözlerim kapanıyor kıss.:53::53:.çıkıyom ben canım.:10::10:.öptüm senii.:54::54:.sen de git biran önce duşunu al dinlen canım..:29::29:

akşam serinlikte üşenmiyorum ama içerside havasız ve hep delikanlılar var bayan yok :31: gündüz bende yürüyüşü bırak kendimi eve zor atıp anca yemek hazırladım falan

millet eylülden önce adamakıllı gelemez demiştim sana çocuklar evde olunca yada tatil modunda olunca normal :34: bende hangi saatlrde geliyim bundan sonra ?

ben hep aynı saat te gelmeye çalışıyorum canım..8 de yürüyüş duş falan 9 da bitiyor işim geliyom..
:34::34:

bu saatten sonrası sana da geç olur kıss:44::44:..sen yine 9 da gel..çok geçe kalma canım..:34::34::16::16:

İyi geceler kızlar. İftar sonrası durumlar nasıl ? :) ben şişmiş durumdayım . Suya olan hasret şişirdi beni . . .
Gecenin bu saatinde aklıma takıldı size sorayım dedim .eşim ile yarının menüsünü belirleyelim dedik ve aklımıza arpa Şehriye salatası geldi . Arpa Şehriye de makarnagillerden olduğu için yasak diye düşündüm ben .ama yinede emin olamadım . Herzaman ki gibi aklıma sizler geldiniz, ve sizin bilgilerinize başvurmak en güzeli diye düşündüm .
İyi ki bu topic e katılmışim diyorum , iyi ki varsınız kızlar ya, cok sağolun :)

İyi geceler kızlar. İftar sonrası durumlar nasıl ? :) ben şişmiş durumdayım . Suya olan hasret şişirdi beni . . .
Gecenin bu saatinde aklıma takıldı size sorayım dedim .eşim ile yarının menüsünü belirleyelim dedik ve aklımıza arpa Şehriye salatası geldi . Arpa Şehriye de makarnagillerden olduğu için yasak diye düşündüm ben .ama yinede emin olamadım . Herzaman ki gibi aklıma sizler geldiniz, ve sizin bilgilerinize başvurmak en güzeli diye düşündüm .
İyi ki bu topic e katılmışim diyorum , iyi ki varsınız kızlar ya, cok sağolun :)

iyi geceler canım:16:ben de şişim sudan dolayı:9:
evet canım arpa şehriye yasak malesef:34::34:çorbalarda çok az kullanılabilir belki ama salata şeklinde çok olur hem de sağlıksız olduğu için çabuk acıkırsınız:34::34:

Oruç tutan Karatay Güzelleri , bayılıp kalmadığınız bi de ayrıca buraya gelip sahur-iftar yazabildiğiniz için hepiniz benim gözümde birer kahramansınız , valla Allah kabul etsin oruçlarınızı :16::16::16:
Kızlar çok özledim hepinizi ama ben geldiğimde kimse olmuyo maalesef :53::53::53: Gene geldim , gene kimse yok , olsun , n'apalım , "elbet bir gün buluşacağız" :1::1::1:...Hepinizi çok öpüyorum ve oruç tutacaklara kolaylıklar diliyorum....

İyi sahurlar kızlar bol yeşillikli cevizli közlenmiş biberli peynirli yumurta salatası 3 gün kurusu

leptin meptin kalmıyo ramazan nedeni ile oturuyoruz ergenyusla sahura kadar iftarla sahur arası kısa inşallah kilo almayız

:7::7::7:

Oruç tutan Karatay Güzelleri , bayılıp kalmadığınız bi de ayrıca buraya gelip sahur-iftar yazabildiğiniz için hepiniz benim gözümde birer kahramansınız , valla Allah kabul etsin oruçlarınızı :16::16::16:
Kızlar çok özledim hepinizi ama ben geldiğimde kimse olmuyo maalesef :53::53::53: Gene geldim , gene kimse yok , olsun , n'apalım , "elbet bir gün buluşacağız" :1::1::1:...Hepinizi çok öpüyorum ve oruç tutacaklara kolaylıklar diliyorum....

Amin aplacım:16::16:
Karşılaşamıyoruz bu aralar çok ösledim ben seni:38::38:

Yediklerimi yazayım bende:
2 haşlanmış yumurta
Yoğurt
1 tane dolma
Salatalık
Biber
2 tane hurma

iyi geceler canım:16:ben de şişim sudan dolayı:9:
evet canım arpa şehriye yasak malesef:34::34:çorbalarda çok az kullanılabilir belki ama salata şeklinde çok olur hem de sağlıksız olduğu için çabuk acıkırsınız:34::34:

hımmm , yıne ımdadıma yetıstınız. tesekkur edıyrm leklakcım ;)

kızlar gunaydın ,:3::3:

Oruç ıle aranız nasıl? oruc mu sızı tutuyor yoksa sız mı orucu ?:1::1:

buralar cok sıcaaak ve cok nemliii..sabah olmasına ragmen agızlar kurumus ve sıcaktan bunalmıs durumdayız.:ssz:

sahurda ; - soganlı , zeytınlı, maydonozlu kabaklı 2 yumurtadan omlet.
- domates ,salatalık
- zeytın, peynir
- gkurusu kayısı ,ceviz
- vee şekersız çayy
- 5-6 tane de kiraz

İftarda ; - tarhana çorbası
- bulgurdan yapılmış zeytınyaglı bıber dolması
- cacık ve salataa:56::56::56:
Rabbım hepımızın tuttugu orucları kabul etsın. iftar saatınde kılo verme hususunda dua edelım bırbırımızeee:34::34:

leylakım cevaplamış zaten canım:34::34::9::9::9:
biz de eşimle 5 km yürüdük iftardan sonra:32::32::32::52::52::52::52:
:46::46::46::nazar::nazar:
amiinn..valla biz de seni ösledik:54: sarfoşumla bakındık bakındık kimseler gelmedi saat 9 buluşmasına:5::5:..bakalım bu gece noolcak..çıt çıt çıt:1::1::1:
kızlar gunaydın ,:3::3:

Oruç ıle aranız nasıl? oruc mu sızı tutuyor yoksa sız mı orucu ?:1::1:

buralar cok sıcaaak ve cok nemliii..sabah olmasına ragmen agızlar kurumus ve sıcaktan bunalmıs durumdayız.:ssz:

sahurda ; - soganlı , zeytınlı, maydonozlu kabaklı 2 yumurtadan omlet.
- domates ,salatalık
- zeytın, peynir
- gkurusu kayısı ,ceviz
- vee şekersız çayy
- 5-6 tane de kiraz

İftarda ; - tarhana çorbası
- bulgurdan yapılmış zeytınyaglı bıber dolması
- cacık ve salataa:56::56::56:
Rabbım hepımızın tuttugu orucları kabul etsın. iftar saatınde kılo verme hususunda dua edelım bırbırımızeee:34::34:
Allah hepinizin yardımcısı olsun..amiinn:16::16:

yine öğlenciyim yine zor uyandım..hiiç kahvaltı edesim yok.:37:.ama yemeliyim çünkü acıkırım yine..
pro yapmayı düşünüyorum..bakalım...:31::31::31:

Back