Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam serinlikte üşenmiyorum ama içerside havasız ve hep delikanlılar var bayan yokgündüz bende yürüyüşü bırak kendimi eve zor atıp anca yemek hazırladım falan
millet eylülden önce adamakıllı gelemez demiştim sana çocuklar evde olunca yada tatil modunda olunca normalbende hangi saatlrde geliyim bundan sonra ?
gözlerim kapanıyor kıss..çıkıyom ben canım.
.öptüm senii.
.sen de git biran önce duşunu al dinlen canım..
![]()
bu saatten sonrası sana da geç olur kıss:44::44:..sen yine 9 da gel..çok geçe kalma canım..![]()
Olur tatlım bende yorgun ve birazda uykusuzum duştan sonra yatcam inşallahiyi uykular bol leptinler
![]()
iftarda yarım kase y eşil mercimek çorbası salata 3 kötfe 2 minik içli kötfe közlenmiş kırmızı biber şimdide çay çayyy
allah kabul etsin oruçlarımızı yürüyüş yaparmıyım belli değil![]()
afiyet olsun datlum
menümüz aynı kısss ben sadece karnını yarmadım oturttumm
aminnn...![]()
3 km yürüdüm..![]()
İyi geceler kızlar. İftar sonrası durumlar nasıl ? :) ben şişmiş durumdayım . Suya olan hasret şişirdi beni . . .
Gecenin bu saatinde aklıma takıldı size sorayım dedim .eşim ile yarının menüsünü belirleyelim dedik ve aklımıza arpa Şehriye salatası geldi . Arpa Şehriye de makarnagillerden olduğu için yasak diye düşündüm ben .ama yinede emin olamadım . Herzaman ki gibi aklıma sizler geldiniz, ve sizin bilgilerinize başvurmak en güzeli diye düşündüm .
İyi ki bu topic e katılmışim diyorum , iyi ki varsınız kızlar ya, cok sağolun :)
Oruç tutan Karatay Güzelleri , bayılıp kalmadığınız bi de ayrıca buraya gelip sahur-iftar yazabildiğiniz için hepiniz benim gözümde birer kahramansınız , valla Allah kabul etsin oruçlarınızı
Kızlar çok özledim hepinizi ama ben geldiğimde kimse olmuyo maalesefGene geldim , gene kimse yok , olsun , n'apalım , "elbet bir gün buluşacağız"
...Hepinizi çok öpüyorum ve oruç tutacaklara kolaylıklar diliyorum....
İyi sahurlar kızlar bol yeşillikli cevizli közlenmiş biberli peynirli yumurta salatası 3 gün kurusu
leptin meptin kalmıyo ramazan nedeni ile oturuyoruz ergenyusla sahura kadar iftarla sahur arası kısa inşallah kilo almayız
![]()
iyi geceler canımben de şişim sudan dolayı
evet canım arpa şehriye yasak malesefçorbalarda çok az kullanılabilir belki ama salata şeklinde çok olur hem de sağlıksız olduğu için çabuk acıkırsınız
![]()
leylakım cevaplamış zaten canımİyi geceler kızlar. İftar sonrası durumlar nasıl ? :) ben şişmiş durumdayım . Suya olan hasret şişirdi beni . . .
Gecenin bu saatinde aklıma takıldı size sorayım dedim .eşim ile yarının menüsünü belirleyelim dedik ve aklımıza arpa Şehriye salatası geldi . Arpa Şehriye de makarnagillerden olduğu için yasak diye düşündüm ben .ama yinede emin olamadım . Herzaman ki gibi aklıma sizler geldiniz, ve sizin bilgilerinize başvurmak en güzeli diye düşündüm .
İyi ki bu topic e katılmışim diyorum , iyi ki varsınız kızlar ya, cok sağolun :)
biz de eşimle 5 km yürüdük iftardan sonra![]()
amiinn..valla biz de seni ösledikOruç tutan Karatay Güzelleri , bayılıp kalmadığınız bi de ayrıca buraya gelip sahur-iftar yazabildiğiniz için hepiniz benim gözümde birer kahramansınız , valla Allah kabul etsin oruçlarınızı
Kızlar çok özledim hepinizi ama ben geldiğimde kimse olmuyo maalesefGene geldim , gene kimse yok , olsun , n'apalım , "elbet bir gün buluşacağız"
...Hepinizi çok öpüyorum ve oruç tutacaklara kolaylıklar diliyorum....
Allah hepinizin yardımcısı olsun..amiinnkızlar gunaydın ,
Oruç ıle aranız nasıl? oruc mu sızı tutuyor yoksa sız mı orucu ?
buralar cok sıcaaak ve cok nemliii..sabah olmasına ragmen agızlar kurumus ve sıcaktan bunalmıs durumdayız.
sahurda ; - soganlı , zeytınlı, maydonozlu kabaklı 2 yumurtadan omlet.
- domates ,salatalık
- zeytın, peynir
- gkurusu kayısı ,ceviz
- vee şekersız çayy
- 5-6 tane de kiraz
İftarda ; - tarhana çorbası
- bulgurdan yapılmış zeytınyaglı bıber dolması
- cacık ve salataa
Rabbım hepımızın tuttugu orucları kabul etsın. iftar saatınde kılo verme hususunda dua edelım bırbırımızeee![]()