cicim nabersin..özlettin kendini..
Bir an kendimi okuyunca şok oldum:26: iş güç koşturmaca yoğun sersumum, şöyle göz atmaya çalışıyorum mümkün olduğunca bazen de sayfa açık kalıyor ben koşturmada, nasipse kışa buluşacağız artık hepimizBu arada bırak 75 i 74 bile dedin ama bizim baklava takıldı herhalde galiba sanursam
napıyon balım..
ıyıyım balım kahvaltımı yaptım bakınıyodum topıc neka ıssız
yaz bıyandan ramazan bıyandan boyle olması normal eylulde tamgaz devam
En güzeli iftardan sonra canım:)Sağol canıımŞimdi yürüyemem zaten ficansım,sabah kalkabilseydim saat 6 da yürüyecektim ama olmadı.iftardan sonra inşallah...
Afiyet olsun canım:)Şimdiden iftarımı da yazayım.yürüyüşe çıkarsam vakit bulamam....-Mercimek çorbası-Karnıyarık-Bulgurlu dolma-Yoğurt
Afiyet olsun canım:)iftarda yarım kase y eşil mercimek çorbası salata 3 kötfe 2 minik içli kötfe közlenmiş kırmızı biber şimdide çay çayyyallah kabul etsin oruçlarımızı yürüyüş yaparmıyım belli değil
Afiyet olsun sersumum:)güyaa iftarda yemiyecektim ama çok erken yediğim için acıktım mecbur yedim..akşam mercimek çorbası2 kaşık patlıcan oturtma1 kaşık bulgur pilavıyoğurt1 tane kendi mahsülümüz biber.. maydanoz nane..
Tebriks:)3 km yürüdüm..
akşam serinlikte üşenmiyorum ama içerside havasız ve hep delikanlılar var bayan yokgündüz bende yürüyüşü bırak kendimi eve zor atıp anca yemek hazırladım falan
millet eylülden önce adamakıllı gelemez demiştim sana çocuklar evde olunca yada tatil modunda olunca normalbende hangi saatlrde geliyim bundan sonra ?
İyi geceler kızlar. İftar sonrası durumlar nasıl ? :) ben şişmiş durumdayım . Suya olan hasret şişirdi beni . . .
Gecenin bu saatinde aklıma takıldı size sorayım dedim .eşim ile yarının menüsünü belirleyelim dedik ve aklımıza arpa Şehriye salatası geldi . Arpa Şehriye de makarnagillerden olduğu için yasak diye düşündüm ben .ama yinede emin olamadım . Herzaman ki gibi aklıma sizler geldiniz, ve sizin bilgilerinize başvurmak en güzeli diye düşündüm .
İyi ki bu topic e katılmışim diyorum , iyi ki varsınız kızlar ya, cok sağolun :)
biz de eşimle 5 km yürüdük iftardan sonra
Oruç tutan Karatay Güzelleri , bayılıp kalmadığınız bi de ayrıca buraya gelip sahur-iftar yazabildiğiniz için hepiniz benim gözümde birer kahramansınız , valla Allah kabul etsin oruçlarınızı
Kızlar çok özledim hepinizi ama ben geldiğimde kimse olmuyo maalesefGene geldim , gene kimse yok , olsun , n'apalım , "elbet bir gün buluşacağız" ...Hepinizi çok öpüyorum ve oruç tutacaklara kolaylıklar diliyorum....
İyi sahurlar kızlar bol yeşillikli cevizli közlenmiş biberli peynirli yumurta salatası 3 gün kurusu
leptin meptin kalmıyo ramazan nedeni ile oturuyoruz ergenyusla sahura kadar iftarla sahur arası kısa inşallah kilo almayız
Yediklerimi yazayım bende:
2 haşlanmış yumurta
Yoğurt
1 tane dolma
Salatalık
Biber
2 tane hurma
kızlar gunaydın ,
Oruç ıle aranız nasıl? oruc mu sızı tutuyor yoksa sız mı orucu ?
buralar cok sıcaaak ve cok nemliii..sabah olmasına ragmen agızlar kurumus ve sıcaktan bunalmıs durumdayız.
sahurda ; - soganlı , zeytınlı, maydonozlu kabaklı 2 yumurtadan omlet.
- domates ,salatalık
- zeytın, peynir
- gkurusu kayısı ,ceviz
- vee şekersız çayy
- 5-6 tane de kiraz
İftarda ; - tarhana çorbası
- bulgurdan yapılmış zeytınyaglı bıber dolması
- cacık ve salataa
Rabbım hepımızın tuttugu orucları kabul etsın. iftar saatınde kılo verme hususunda dua edelım bırbırımızeee
En güzeli iftardan sonra canım:)Afiyet olsun canım:)Afiyet olsun canım:)Afiyet olsun sersumum:)Tebriks:)
Selam kızlar,akşam yemeğim yani iftarım su,su,su,sonra hepsinden az az mercimek çorba,semizotu yemegi,yogurtlu kabak kızartma(actifryda),közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber,meyve
Kızlar ilk gun diye mi bilmiyorum,çok fazla şişkinlik oldu,yürüyüş falan yalan oldu,çıkıcak gibi değildim,hep böyle olmaz inşallah,bi de regl oldum,şişliğin bir sebebi de buymuş,nerdeyse patlayacaktım,bugün de karın ağrısıyla geçiyor işte
En güzeli iftardan sonra canım:)Afiyet olsun canım:)Afiyet olsun canım:)Afiyet olsun sersumum:)Tebriks:)
Canım benim de çocuklar parkta oluyor,10 _11 gibi geliyorlar,sonra da duş falan,ben de küçüğün yanında oluyorum, sonra onu babaya bırakıp yürüyüşe gidiyorum 9.30 gibi,gelmem 10.30 oluyor,anca gündüz girebiliyorum ben de,fırsat buldukça gelmeye çalışırım ben de
Ben de çok şişim,dun o yüzden yürüyüşe gidemedim
Amin birdym,biz de seni ozledik
Afiyet olsun komşum,menuler karataylık olduğu surece kilo almazsın merak etme,ben geçen sene ramazanda da az da olsa kilo vermiştim
Afiyet olsun canım
afiyet olsun,amin canım,Allahım dualarımızı kabul etsin
leylakım naapıyon beyaaaa
kızlar bugün kbb ye gittim..1-2 aydır burun tıkanıklığı yaşıyordum..burnumda zaten deviasyon var ama ben ameliyattan korkuma olmadım..tabii klasik burun ameliyatı önerdi ama korkumu duyunca iğneli propla burunun içindeki etleri büzerek küçültüyorlarmış o da nefesi rahatlatıyormuş..onu deneyelim dedi.ve allerjim de varmış onada ilaç yazdı..zaten yavaş kilo veriyorum artık iyice zorlaşacak kilo verişim..offff işte böyle..leylakım kulakların çınlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?