Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam verdiğim çıkıyo..yakalayamıyorum..

kahvaltım

pastırmalı omlet
peynir
yoğurt

şimdi de çay çayyy..

ayyy ender saraçta suratına botoks yaptırmışş iğğrennç olmuşşş...:120::120::120::120:

cicim nabersin..özlettin kendini..

Bir an kendimi okuyunca şok oldum:26: iş güç koşturmaca yoğun sersumum, şöyle göz atmaya çalışıyorum mümkün olduğunca bazen de sayfa açık kalıyor ben koşturmada, nasipse kışa buluşacağız artık hepimiz Bu arada bırak 75 i 74 bile dedin ama bizim baklava takıldı herhalde galiba sanursam

bende kaçırdım sandımdı.:13:..aaaa gelmedi mi baklava:44::44: kokmuştur zaten o yolda ben yenisini yollayayım..

kıss bu hafta şiştim yine anlamadım yine 75 te yim..:44::44: kışı beklemeyelim kuzum eylülde buluşuruz hepimiz..yeni sezon yeni umutlar..

geçengün günlüğüne bakayım dedim haziranda takılmış..
öptüm..

ıyıyım balım kahvaltımı yaptım bakınıyodum topıc neka ıssız
yaz bıyandan ramazan bıyandan boyle olması normal eylulde tamgaz devam

aynen eylülde okullarla beraber başlarız derslere..
afiyetler olsun canım..ben de az sonra çıkıcam

Sağol canıımŞimdi yürüyemem zaten ficansım,sabah kalkabilseydim saat 6 da yürüyecektim ama olmadı.iftardan sonra inşallah...
En güzeli iftardan sonra canım:)
Şimdiden iftarımı da yazayım.yürüyüşe çıkarsam vakit bulamam....-Mercimek çorbası-Karnıyarık-Bulgurlu dolma-Yoğurt
Afiyet olsun canım:) Afiyet olsun canım:) Afiyet olsun sersumum:)
3 km yürüdüm..
Tebriks:)

Canım benim de çocuklar parkta oluyor,10 _11 gibi geliyorlar,sonra da duş falan,ben de küçüğün yanında oluyorum, sonra onu babaya bırakıp yürüyüşe gidiyorum 9.30 gibi,gelmem 10.30 oluyor,anca gündüz girebiliyorum ben de,fırsat buldukça gelmeye çalışırım ben de

Ben de çok şişim,dun o yüzden yürüyüşe gidemedim

biz de eşimle 5 km yürüdük iftardan sonra

Amin birdym,biz de seni ozledik

Afiyet olsun komşum,menuler karataylık olduğu surece kilo almazsın merak etme,ben geçen sene ramazanda da az da olsa kilo vermiştim

Yediklerimi yazayım bende:
2 haşlanmış yumurta
Yoğurt
1 tane dolma
Salatalık
Biber
2 tane hurma

Afiyet olsun canım

afiyet olsun,amin canım,Allahım dualarımızı kabul etsin

Son düzenleme:
Selam kızlar,akşam yemeğim yani iftarım su,su,su,sonra hepsinden az az mercimek çorba,semizotu yemegi,yogurtlu kabak kızartma(actifryda),közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber,meyve

Kızlar ilk gun diye mi bilmiyorum,çok fazla şişkinlik oldu,yürüyüş falan yalan oldu,çıkıcak gibi değildim,hep böyle olmaz inşallah,bi de regl oldum,şişliğin bir sebebi de buymuş,nerdeyse patlayacaktım,bugün de karın ağrısıyla geçiyor işte

En güzeli iftardan sonra canım:)Afiyet olsun canım:)Afiyet olsun canım:)Afiyet olsun sersumum:)Tebriks:)

sana da afiyet olsun canım
ilkgündendir canım..regl de üstüne gelmiş..geçmişler olsun

2. öğünüm

haşlama et
yoğurt

bugün ve yarın pro yapıcam bakalım bu şişlik iner umarım..

En güzeli iftardan sonra canım:)Afiyet olsun canım:)Afiyet olsun canım:)Afiyet olsun sersumum:)Tebriks:)

Sağol ficansım

Bende yazıyım iftarımı şimdiden:
Mercimek çorbası
Et döner
Börülce salatası
Ayran

Şu saat oldu hiç acıkmadım.yaşasın karatay...sahurda sağlam bi kahvaltı yapınca acıkmıyorum hiç.sadece susuzluk var....
Akşam da herşeyden az az yerim yine....

Son düzenleme:
kızlar bugün kbb ye gittim..1-2 aydır burun tıkanıklığı yaşıyordum..burnumda zaten deviasyon var ama ben ameliyattan korkuma olmadım..tabii klasik burun ameliyatı önerdi ama korkumu duyunca iğneli propla burunun içindeki etleri büzerek küçültüyorlarmış o da nefesi rahatlatıyormuş..onu deneyelim dedi.ve allerjim de varmış onada ilaç yazdı..zaten yavaş kilo veriyorum artık iyice zorlaşacak kilo verişim..offff işte böyle..leylakım kulakların çınlasın

dün akşamki iftarımı yazamamıştım

sulu köfte
salata
2lokma pide tadına bakmak için eşim kızıyo yuh artık ramazanda bari ye diyo
birde güllaç yedim
sahura gelince

peynirli yumurta diyarbakır çöreği diye bişey varmış ondan avuç içi kadar
fındık peynir zeytin küçük kase kiraz çayyyy ve tabisi suuuu
birazdan da iftara

ızgarada tavuk ve et şiş yapıcam
yanına az bulgur pilavı turp salatası hocamızın tarifi komposto var
bugün iyi geşti fazla acıkmadım karatay kahvaltısı fazla acıktırmıyor şu an bile yiyesim yok
kızlar yarın tartılcaz herhalde sonuçlar nolcek bakalım ilk günler artı olur diye düşünüyorum
yemek yapmaya gidiyorum canlarım sonra görüşürüz:16
:

leylakım naapıyon beyaaaa

geçmiş olsun canım
ahh o alerji ahhala çekiyorum ben de...
canım biliyo musun benim de burnumun sol tarafınının iç kısmında eğrilik var.o eğrilik tamamen kapatıyo orayı ve bu yüzdende sol taraftan hiç nefes alamıyorum nerdeyse.dr lar da bana hep ameliyat diyo ama ben olmak istemedim.internetten araştırdığım kadarıyla ameliyata rağmen tekrarladığını yazmış çoğu kişi:18::18:bu yüzden olmadım.ama dr un sana söylediği yöntem farklı bişey tabi.inşallah tekrarlamaz ve bu dertten kurtulursun canım benim
bundan sonra yediklerine daha da dikkat et bebişim,ilaçlar hem iştah açıyo hem de ödem yapıyo malesef:105::105:

Selam millet 9 da geldim geçmişi okudum, yürüyüştesiniz sanırım

Ficans canım sen gündüz ben akşam gelebiliyoruz madem okullar açılınca ortada buluşuruz inşallah

Birdyyyy muhtarın kayınçosu bi saat belirleyip o saatte gelsen buluşuruz anacım

Sersum burun etini bilmiyorum ama erkek kardeşim horlama problemi yüzünden ameliyat oldu pek bişey değişmedi yine horliyii ama belki alerji ilaçlarını içince şişkinlik azalıp nefes alman rahatlar, neye alerjin varmış onuda söyledilermi ?Geçmiş olsun en kısa zamanda kurtulursun inşallah

Leylak benim anneminde burun kemiği eğriliğinden nefes alamıyordu ve en az 25 yıl önce olduğu ameliyatla rahatladı ve hala rahat nefes alıyor senin okuduğun tekrarlayanlar et mi aldırmış kemik mi :44: bence et aldıranların tekrarlama olasılığı daha fazla yetişkinlerde kemik büyümez ama et olabilir :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…