• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Herkese günaydın canlarım:16::16:
Hepimizin ramazan ayı mübarek olsun...
Hemen sahurda ne yediğimi yazayım:
2 yumurtadan peynirli omlet
Pastırma
Salatalık
Zeytin
3 tane günkurusu

İftardan sonra da yürümeyi düşünüyorum.aslında sabah da yürüyecektim ama sahurdan sonra çok geç uyuduğum için kalkamamışım.şimdi de çok sıcak hava:(

Amin canım ,afiyet olsun:16:

Ben de iftar sonrası yürümeyi düşünüyorum,oruç oruç yürüme kıss fena olursun,günün zor geçer:34:

Amin canım ,afiyet olsun:16:

Ben de iftar sonrası yürümeyi düşünüyorum,oruç oruç yürüme kıss fena olursun,günün zor geçer:34:

Sağol canıım:16::16:
Şimdi yürüyemem zaten ficansım,sabah kalkabilseydim saat 6 da yürüyecektim ama olmadı.iftardan sonra inşallah...

Son düzenleme:
Muhtarım topik kurumuş-bitmiş :18::18::18: Belki Ramazan münasebetiyle bir hareketlilik olur dicem ama bu sıcak havada bi de aç-susuz kim topiği hatırlayıp da gelecek bilemiciiim :ssz::ssz::ssz: Ve canlarım bu vesileyle herkese çok güzel , çok sağlıklı ve çok bereketli bir Ramazan ayı diliyorum.Oruç tutanlara Allahım kolaylıklar ve dayanma gücü versin...

he kayınçom kuruduk...:ssz::ssz:e bunun tatil sonrası da var elbet:27::27:..millet tatilde kaçamakları yapıp yine kürkçü dükkanına dönecek elbet:1::1::1:
aminn:16::16:

Ramazan cümlemize hayırlı olsun..Allah oruçlarınızı kabul etsin ve dayanma gücü versin:16::16:

sabah
:56::56:
peynir ve ceviz
:56::56::56:

2. öğünüm
:56::56:
tavuk
cacık

akşama eşime ayranla eşlik etmeyi düşünüyorum iftarda:34::34:

sahurda yediklerim
1 adet gözleme
peynir zeytin 1 adet yumurta
bir kaç fındık
kavun kiraz bunlar az miktarda
çay bol limonlu su
kızlar iftar belli deyil sonra yazarım:16:

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

sahurda

3 yumurtadan menemen
peynir zeytin 1 dilim ekmek çay kavun yedim.

iftara da allah nasipn ederse kabak kavurmam var bol ayran ile birlikte.
yanında da salata olur.
sonrasında bolca soğukı limonlu su:)

Şimdiden iftarımı da yazayım.yürüyüşe çıkarsam vakit bulamam....
-Mercimek çorbası
-Karnıyarık
-Bulgurlu dolma
-Yoğurt

iftarda yarım kase y eşil mercimek çorbası salata 3 kötfe 2 minik içli kötfe közlenmiş kırmızı biber şimdide çay çayyy:ssz::ssz:

allah kabul etsin oruçlarımızı yürüyüş yaparmıyım belli değil :9::9:

Görmedim yazdığını,kusura bakma bebişim:16::16:
:38::38::29:
Şimdiden iftarımı da yazayım.yürüyüşe çıkarsam vakit bulamam....
-Mercimek çorbası
-Karnıyarık
-Bulgurlu dolma
-Yoğurt
afiyet olsun datlum:16::16:
menümüz aynı kısss ben sadece karnını yarmadım oturttumm:60::60::60:
iftarda yarım kase y eşil mercimek çorbası salata 3 kötfe 2 minik içli kötfe közlenmiş kırmızı biber şimdide çay çayyy:ssz::ssz:

allah kabul etsin oruçlarımızı yürüyüş yaparmıyım belli değil :9::9:

aminnn...:16::16:

güyaa iftarda yemiyecektim ama çok erken yediğim için acıktım mecbur yedim..:ssz::ssz:

akşam
mercimek çorbası
2 kaşık patlıcan oturtma
1 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
1 tane kendi mahsülümüz biber..:1::1:
maydanoz nane..

kısslar ben yine şişmeye başladım yavvv..++ dayım gene:ssz::ssz:..ben eksilecem derken:31::31::31:..anlayamıyorum bünyemi:44::44::44:

evet internet kafedeyim milletin iftarı bitsin öyle giriyim dedim biraz takılıp çıkıcam çünki acayip terliyorum soğuk duşa girmem lazım :34:

valla bravo sana üşen miyosun gitmeye:46::46:..ben bugün yürüyüşe bile zor gittim..sıcakta duş gibisi yok.:12::12:.ben de az önce çıktım..rahatladım valla:23::23:..millet iyice dağıldı.:37:.bakalım ne zaman toparlanacaz:1::1::1:

valla bravo sana üşen miyosun gitmeye:46::46:..ben bugün yürüyüşe bile zor gittim..sıcakta duş gibisi yok.:12::12:.ben de az önce çıktım..rahatladım valla:23::23:..millet iyice dağıldı.:37:.bakalım ne zaman toparlanacaz:1::1::1:

akşam serinlikte üşenmiyorum ama içerside havasız ve hep delikanlılar var bayan yok :31: gündüz bende yürüyüşü bırak kendimi eve zor atıp anca yemek hazırladım falan

millet eylülden önce adamakıllı gelemez demiştim sana çocuklar evde olunca yada tatil modunda olunca normal :34: bende hangi saatlrde geliyim bundan sonra ?

Back