Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

gözlerim kapanıyor kıss..çıkıyom ben canım..öptüm senii..sen de git biran önce duşunu al dinlen canım..

ben hep aynı saat te gelmeye çalışıyorum canım..8 de yürüyüş duş falan 9 da bitiyor işim geliyom..

bu saatten sonrası sana da geç olur kıss:44::44:..sen yine 9 da gel..çok geçe kalma canım..

İyi geceler kızlar. İftar sonrası durumlar nasıl ? :) ben şişmiş durumdayım . Suya olan hasret şişirdi beni . . .
Gecenin bu saatinde aklıma takıldı size sorayım dedim .eşim ile yarının menüsünü belirleyelim dedik ve aklımıza arpa Şehriye salatası geldi . Arpa Şehriye de makarnagillerden olduğu için yasak diye düşündüm ben .ama yinede emin olamadım . Herzaman ki gibi aklıma sizler geldiniz, ve sizin bilgilerinize başvurmak en güzeli diye düşündüm .
İyi ki bu topic e katılmışim diyorum , iyi ki varsınız kızlar ya, cok sağolun :)

iyi geceler canımben de şişim sudan dolayı
evet canım arpa şehriye yasak malesefçorbalarda çok az kullanılabilir belki ama salata şeklinde çok olur hem de sağlıksız olduğu için çabuk acıkırsınız

Oruç tutan Karatay Güzelleri , bayılıp kalmadığınız bi de ayrıca buraya gelip sahur-iftar yazabildiğiniz için hepiniz benim gözümde birer kahramansınız , valla Allah kabul etsin oruçlarınızı
Kızlar çok özledim hepinizi ama ben geldiğimde kimse olmuyo maalesef Gene geldim , gene kimse yok , olsun , n'apalım , "elbet bir gün buluşacağız" ...Hepinizi çok öpüyorum ve oruç tutacaklara kolaylıklar diliyorum....

İyi sahurlar kızlar bol yeşillikli cevizli közlenmiş biberli peynirli yumurta salatası 3 gün kurusu

leptin meptin kalmıyo ramazan nedeni ile oturuyoruz ergenyusla sahura kadar iftarla sahur arası kısa inşallah kilo almayız

Amin aplacım
Karşılaşamıyoruz bu aralar çok ösledim ben seni

Yediklerimi yazayım bende:
2 haşlanmış yumurta
Yoğurt
1 tane dolma
Salatalık
Biber
2 tane hurma

hımmm , yıne ımdadıma yetıstınız. tesekkur edıyrm leklakcım

kızlar gunaydın ,

Oruç ıle aranız nasıl? oruc mu sızı tutuyor yoksa sız mı orucu ?

buralar cok sıcaaak ve cok nemliii..sabah olmasına ragmen agızlar kurumus ve sıcaktan bunalmıs durumdayız.

sahurda ; - soganlı , zeytınlı, maydonozlu kabaklı 2 yumurtadan omlet.
- domates ,salatalık
- zeytın, peynir
- gkurusu kayısı ,ceviz
- vee şekersız çayy
- 5-6 tane de kiraz

İftarda ; - tarhana çorbası
- bulgurdan yapılmış zeytınyaglı bıber dolması
- cacık ve salataa
Rabbım hepımızın tuttugu orucları kabul etsın. iftar saatınde kılo verme hususunda dua edelım bırbırımızeee

leylakım cevaplamış zaten canım
biz de eşimle 5 km yürüdük iftardan sonra

amiinn..valla biz de seni ösledik sarfoşumla bakındık bakındık kimseler gelmedi saat 9 buluşmasına..bakalım bu gece noolcak..çıt çıt çıt
Allah hepinizin yardımcısı olsun..amiinn

yine öğlenciyim yine zor uyandım..hiiç kahvaltı edesim yok..ama yemeliyim çünkü acıkırım yine..
pro yapmayı düşünüyorum..bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…