• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba, topiginizi yeni gördüm, bişi sormak istiyorum,
benim 10 kilo gibi bir fazlam var, karatay diyeti uygulamak istiyorum. acaba her hafta aynı listeyi mi, yoksa her hafta farklı besinlerle hazırlanmış bir listeyi mi uygulamak gerekiyor :26:

hoşgeldiniz..:16:

aşağıda vereceğim linkte menü örnekleri var..ve kurallar çerçevesinde bu menülerden istediğinizi yiyebilirsiniz..
kurallarımız ilk sayfamızda ayrıntılı olarak yazıyor ..başarılar..:34::34:

Karatay Menüsü

:20::20::20:sakın yapma ficansım..kaçamak yok:29::kkk::kkk:

Yapmıycam inşallah sersumum,şimdilik kaçamak yok:kkk:

[sıze=2]merhaba arkadaşlar

ben geldim

sizlere güzel haberlerim var

biliyorsunuzdur ben kpss ye girmiştim.

Ve 2 . Atamalar oldu..cuma günü ne öğrendim ..???????????

Atanmışım.

Hemde kendi branşımdan

düzce üniversitesi'ne zıraat teknikeri olarak..

O kadar mutluyum ki.

1 yıl sıkı bır çalışma ile ve 2 yeremez erkek çocuğu ile ben başardıysam herkes başarabilir..

Allah emeklerimi ve dualarımı karşılıksız bırakmadı..

Rabbim herkese nasip etsin..

çok mutluyum..

Bu arada hala karataya devam
yaşam tarzım oldu..

2 kilo daha vererek 52 kilo oldum..

Sizler nasılsınız.
Iyi miisiniz???
[/sıze]
Çok sevindim canım,hayırlı olsun:16:

Herkese çok güzel bir hafta diliyorum.İstanbul sıcak....

Sana da iyi haftalar birdym,ankara da yanıyor

bir kahvaltı bu kadar meşakkatli mi olur:30::30:

dün şofbenin tüpü bitmişti eşim ocağınkiyle değiştirmişti..şofbeninki ocağı 1-2 hafta idare ederdi eskiden..sabah tamamen bittiğini anlamış bulundum..dedim elektriğini çalıştırayım uzun süredir kullanmamıştım..ek kablo bul tak çalıştır..yok artık o da bozulmuşş.:37:.
boşver desem aç kalacam:53::53:..hadii boşalt lavabonun altını tüpü çıkar ötekini tak yoruldum beyaaaa:ssz::ssz::ssz:

Yemeden yakmışsın sersumum:9:

sersummm selam canım nasılsın uzun zamandır gelemedım pc ye vırus bulasmıstı ctesı geldı tamırden.topıcde ne var ne cok:))kızlar ve sen herkes ıyımı hepınızı cok ozledım kocaman opuyorum:54:

Hoşgeldin,biz de seni özledik:16:

sersumum tünaydın bacım:16::16:herkese iyi haftalar bol kilo vermeler diliyorum:16::16:
kahvaltımı yazayım:56::56:
2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
pastırma
maydonoz-biber
salatalık
az üzüm

sabah uyku tatlı geldi yürüyüşe çıkamadım:27::27:inşallah akşama:23::23:

Sana da iyi haftalar canım,dönüş yolunda seni andım,leylak belki buralardadır diye:16:

Merhabalar kizlar ben geldim ama feci grip olup geldim eve geldim cmt.aksama bir bogaz acisi hic sormayin kizim oglumda hasta aile boyu yatiyoruz bugun biraz iyi olmaya calisiyorum bu hafta listeyi sanirsam ben yapcam inşallah bi aksilik olmazsa yapmaya caliscam.kilolara gelince ne durumda hic bakmadim birde regli olcam bir duzensiz beslenme olunca sanirim almisimdir.daha spora baslayamadim hastalaninca toparlayim baslayacam.bendeki havadisler boyle .

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun,iyi olda başlarsın nasılsa

Merhabalar hepinize:16:

Sersumum selam canım:16:

Sabah kahvaltım omlet,peynir,zeytin,2 lokma zeytinyağlı bazlama,2.erik,az badem

Öğlen yoğurtlu buğday salatası,1 erik,az badem

4.30 da yedim akşama acıkmam inşallah

Merhabalar hepinize:16:

Sersumum selam canım:16:

Sabah kahvaltım omlet,peynir,zeytin,2 lokma zeytinyağlı bazlama,2.erik,az badem

Öğlen yoğurtlu buğday salatası,1 erik,az badem

4.30 da yedim akşama acıkmam inşallah

selam cicim..:13::13:
acıkmazsın kıss..be 3-3.5 ta yesem bile acıkmıyorum..

mp3 üme müzik yükleyip yürüyüşe gidiyorum ben..görüşürüz canım:10::10:

Filizim selam canım , n'aber , nasılsın ? Kızlar yok gene , dondurma yemeye mi gittiler acaba :26::26::26:

selam kızlar 2 günlük menü bildireceğim
dün sabah
:56::56::56:
klasik kk kahvaltı
akşam eşimle yemeğe gittik
1 porsiyon adana pide 2 lokma aldım 3 kaşık bulgur pilavı
ayran
ordan deniz kenarına gittik orda çay 2dilim şeftali 3 kayısı 1 avuç kiraz
bugün ise kk kahvaltı
1 kase kiraz
akşam az biraz patates salatası +
yoğurt çorbası pirinçli olduğunda suyun dan 1 kepçe kadar yedim
daha sonra ayran içtim
şimdide çay:7::7::7:
kızlar tartılma olayı aydınlanmış bende düşünüyordum nasıl olacak diye ilk alışana kadar kilo dengesi değişir diye düşünüyorum olsun artık dengelicez hepimize hayırlı olsun bol ibadetli bereketli günler dilerim

Selam kızlar hayırlı ramazanlar olsun

ev temizledim yine bugün sonrasında birazcık alışverişe gittim ana baba günü heryer yürüyüş yok malesef

akşam 1 lahmacun ayran şimdide çay içiyorum:7:

öncelikle hoşgeldiniz:16::16: ilk sayfamızı okumanızı ve ilk mesajdaki linklerle karatay menüsü linkine tıklamanızı öneririz..

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..:kkk::kkk:

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..:kkk::kkk::kkk:

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten :34::34:
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz:34:
bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim...:34:başarılar:16:

ben yürüyüşteydim valla kayınçom:3::3::3:

Muhtarım topik kurumuş-bitmiş :18::18::18: Belki Ramazan münasebetiyle bir hareketlilik olur dicem ama bu sıcak havada bi de aç-susuz kim topiği hatırlayıp da gelecek bilemiciiim :ssz::ssz::ssz: Ve canlarım bu vesileyle herkese çok güzel , çok sağlıklı ve çok bereketli bir Ramazan ayı diliyorum.Oruç tutanlara Allahım kolaylıklar ve dayanma gücü versin...

Muhtarım topik kurumuş-bitmiş :18::18::18: Belki Ramazan münasebetiyle bir hareketlilik olur dicem ama bu sıcak havada bi de aç-susuz kim topiği hatırlayıp da gelecek bilemiciiim :ssz::ssz::ssz: Ve canlarım bu vesileyle herkese çok güzel , çok sağlıklı ve çok bereketli bir Ramazan ayı diliyorum.Oruç tutanlara Allahım kolaylıklar ve dayanma gücü versin...

amin canım klasik kahvaltı yaptım ufak ergenyusla sahurumuzu yaptık allah kabul etsin oruçlarımızı iftar sonrası görüşürüz kızlar

kızlar hepimizin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun inşallah...

sahur menümüzü yazayım:
2 yumurtadan kabaklı, parmesanlı omlet...
alabıldıgıne peynir zeytin :1::1:
5 adet kuru kayısı
ceviz
domates salatalık
bir avuç kiraz
vee şekersiz çay...

akşam menüsüde hazıırr:
fırında tavuk
bulgur pilavı
çorba(ne çorbası onu bılmıyrm , aksama annemdeyız ıftara:34: )
patlıcan salatası
vee hocamızın onerdıgı sekılde yapılmıs kompostoo:16::16::16:

Günaydınlar hepinize:16::16:

Ramazan hepimize hayırlı olsun:16:

Dün yürüyüşe gidemedim, bütün gün iş yaptım, yorulmuşum

Sahurda yarım yumurta, peynir, zeytin, biber, yarım dilim tereyağlı ekmek

Yürüyüşe de iftardan sonra çıkayım diye düşünüyorum bakalım kısmet

Son düzenleme:

Amin aplacım:16::16:

Herkese günaydın canlarım:16::16:
Hepimizin ramazan ayı mübarek olsun...
Hemen sahurda ne yediğimi yazayım:
2 yumurtadan peynirli omlet
Pastırma
Salatalık
Zeytin
3 tane günkurusu

İftardan sonra da yürümeyi düşünüyorum.aslında sabah da yürüyecektim ama sahurdan sonra çok geç uyuduğum için kalkamamışım.şimdi de çok sıcak hava:(

Back