Herkese günaydın canlarım
Hepimizin ramazan ayı mübarek olsun...
Hemen sahurda ne yediğimi yazayım:
2 yumurtadan peynirli omlet
Pastırma
Salatalık
Zeytin
3 tane günkurusu
İftardan sonra da yürümeyi düşünüyorum.aslında sabah da yürüyecektim ama sahurdan sonra çok geç uyuduğum için kalkamamışım.şimdi de çok sıcak hava
Amin canım ,afiyet olsun
Ben de iftar sonrası yürümeyi düşünüyorum,oruç oruç yürüme kıss fena olursun,günün zor geçer
Muhtarım topik kurumuş-bitmiş :18::18::18: Belki Ramazan münasebetiyle bir hareketlilik olur dicem ama bu sıcak havada bi de aç-susuz kim topiği hatırlayıp da gelecek bilemiciiimVe canlarım bu vesileyle herkese çok güzel , çok sağlıklı ve çok bereketli bir Ramazan ayı diliyorum.Oruç tutanlara Allahım kolaylıklar ve dayanma gücü versin...
Görmedim yazdığını,kusura bakma bebişim
afiyet olsun datlumŞimdiden iftarımı da yazayım.yürüyüşe çıkarsam vakit bulamam....
-Mercimek çorbası
-Karnıyarık
-Bulgurlu dolma
-Yoğurt
iftarda yarım kase y eşil mercimek çorbası salata 3 kötfe 2 minik içli kötfe közlenmiş kırmızı biber şimdide çay çayyy
allah kabul etsin oruçlarımızı yürüyüş yaparmıyım belli değil
kısslar ben yine şişmeye başladım yavvv..++ dayım gene..ben eksilecem derken ..anlayamıyorum bünyemi:44::44::44:
Selam Sersum bi sen varsın millet iftar sonrası yürüyüşte sanırım, niye şiştin ki geç yediğin içinmi :44:
selam cicim..2 gündür artıdayım gene çözemedim..off boşver beni hep aynı hep aynı..
sen napıyon..internet cafede misin gene evde misin
evet internet kafedeyim milletin iftarı bitsin öyle giriyim dedim biraz takılıp çıkıcam çünki acayip terliyorum soğuk duşa girmem lazım
valla bravo sana üşen miyosun gitmeye..ben bugün yürüyüşe bile zor gittim..sıcakta duş gibisi yok. .ben de az önce çıktım..rahatladım valla ..millet iyice dağıldı. .bakalım ne zaman toparlanacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?