Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Amin canım ,afiyet olsun

Ben de iftar sonrası yürümeyi düşünüyorum,oruç oruç yürüme kıss fena olursun,günün zor geçer

Amin canım ,afiyet olsun

Ben de iftar sonrası yürümeyi düşünüyorum,oruç oruç yürüme kıss fena olursun,günün zor geçer

Sağol canıım
Şimdi yürüyemem zaten ficansım,sabah kalkabilseydim saat 6 da yürüyecektim ama olmadı.iftardan sonra inşallah...

Son düzenleme:

he kayınçom kuruduk...e bunun tatil sonrası da var elbet..millet tatilde kaçamakları yapıp yine kürkçü dükkanına dönecek elbet
aminn

Ramazan cümlemize hayırlı olsun..Allah oruçlarınızı kabul etsin ve dayanma gücü versin

sabah

peynir ve ceviz

2. öğünüm

tavuk
cacık

akşama eşime ayranla eşlik etmeyi düşünüyorum iftarda

sahurda yediklerim

1 adet gözleme
peynir zeytin 1 adet yumurta
bir kaç fındık
kavun kiraz bunlar az miktarda
çay bol limonlu su
kızlar iftar belli deyil sonra yazarım

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

sahurda

3 yumurtadan menemen
peynir zeytin 1 dilim ekmek çay kavun yedim.

iftara da allah nasipn ederse kabak kavurmam var bol ayran ile birlikte.
yanında da salata olur.
sonrasında bolca soğukı limonlu su:)

Şimdiden iftarımı da yazayım.yürüyüşe çıkarsam vakit bulamam....
-Mercimek çorbası
-Karnıyarık
-Bulgurlu dolma
-Yoğurt

iftarda yarım kase y eşil mercimek çorbası salata 3 kötfe 2 minik içli kötfe közlenmiş kırmızı biber şimdide çay çayyy

allah kabul etsin oruçlarımızı yürüyüş yaparmıyım belli değil

Görmedim yazdığını,kusura bakma bebişim

Şimdiden iftarımı da yazayım.yürüyüşe çıkarsam vakit bulamam....
-Mercimek çorbası
-Karnıyarık
-Bulgurlu dolma
-Yoğurt
afiyet olsun datlum
menümüz aynı kısss ben sadece karnını yarmadım oturttumm

aminnn...

güyaa iftarda yemiyecektim ama çok erken yediğim için acıktım mecbur yedim..

akşam

mercimek çorbası
2 kaşık patlıcan oturtma
1 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
1 tane kendi mahsülümüz biber..
maydanoz nane..

kısslar ben yine şişmeye başladım yavvv..++ dayım gene..ben eksilecem derken..anlayamıyorum bünyemi:44::44::44:

evet internet kafedeyim milletin iftarı bitsin öyle giriyim dedim biraz takılıp çıkıcam çünki acayip terliyorum soğuk duşa girmem lazım

valla bravo sana üşen miyosun gitmeye..ben bugün yürüyüşe bile zor gittim..sıcakta duş gibisi yok..ben de az önce çıktım..rahatladım valla..millet iyice dağıldı..bakalım ne zaman toparlanacaz

valla bravo sana üşen miyosun gitmeye..ben bugün yürüyüşe bile zor gittim..sıcakta duş gibisi yok..ben de az önce çıktım..rahatladım valla..millet iyice dağıldı..bakalım ne zaman toparlanacaz

akşam serinlikte üşenmiyorum ama içerside havasız ve hep delikanlılar var bayan yok gündüz bende yürüyüşü bırak kendimi eve zor atıp anca yemek hazırladım falan

millet eylülden önce adamakıllı gelemez demiştim sana çocuklar evde olunca yada tatil modunda olunca normal bende hangi saatlrde geliyim bundan sonra ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…