Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

[sıze=2]merhaba arkadaşlar

ben geldim

sizlere güzel haberlerim var

biliyorsunuzdur ben kpss ye girmiştim.

Ve 2 . Atamalar oldu..cuma günü ne öğrendim ..???????????

Atanmışım.

Hemde kendi branşımdan

düzce üniversitesi'ne zıraat teknikeri olarak..

O kadar mutluyum ki.

1 yıl sıkı bır çalışma ile ve 2 yeremez erkek çocuğu ile ben başardıysam herkes başarabilir..

Allah emeklerimi ve dualarımı karşılıksız bırakmadı..

Rabbim herkese nasip etsin..

çok mutluyum..

Bu arada hala karataya devam
yaşam tarzım oldu..

2 kilo daha vererek 52 kilo oldum..

Sizler nasılsınız.
Iyi miisiniz???
[/sıze]

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım..çok sevindim senin adına..tebrikler..
hoşgeldin tekrar
topik yazdan dolayı biraz sessiz herkesler tatilde malum..iyiyiz çok şükür..

Selam kızlar iyi pazarlar klasik kahvaltı yanınada biraz kiraz büyük ergenyusu okula götüreceğim 1 ay staja gidecek 2-3 gündür onun koşturmacasındayım eksiklerini falan hallettik

Selamlar herkese

Dün akşam baktım kimse yok bende girmeden çıktım, şimdide kimseler yok ama benimde akşama gelebileceğimin garantisi yok

Dün hep evdeydim ve çamaşır yıkayıp yemek hazırlamaktan başka hiçbir iş yapamayınca sürekli yemek düşündüm geç kahvaltıya rağmen arada 1 büyük poşet cips ,2 dondurma yedim akşam yemeğinden sonra 1 kadeh alkol aldım evde boş oturmak yaramıyor tatilde napcam bilmiyorum

Bu sabah 63.5 çıktım kaçamaksız kahvaltıdan sonra 3-4 hurma ile kahve içtim akşam yemeğini kaçamaksız atlatıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum.Şimdi ütü yapmaya gidiyorum hepinize iyi günler

1 poşet cipsssfazla kaçmış sarfoşum..bidaa olmasın
yoldasındır büyük ihtimalle iyi yolculuklar canım

bugün ben de eşimle beraber evi temizledim,ütü yaptım..
toz tozzz heryer tozz...kışın isss ve kurum şimdi tozz..
sandelet giyemiyorum o derece yanii

2. öğün olarak
1 avuç antep ve 1 avuç kabak çekirdeği yedim

3. öğün

dünden kalan tavuk şişten 4 adet
2 tane de köfte
yoğurt

1 adet de dondurma yedim

dondurma yediğim için 1 km fazla yürüdüm..

4 km yürüyüş

hepinize bol şanslar. umarım bu diyette başarılı olursunuz. kk'nın güzel kadınları olma yolunda ilerlersiniz =)

selam güzeller...valla bugün 9.30 da zor kalktım..vücut pazartesi olduğunu seziyor bence

azz sonra kahvaltımı hazırlayacam..

kahvaltım

omlet
peynürr zeytünn
salata söğüş
ceviz
erik 2 adet

vee sonrasında çay çayy...

herkese güzel bir hafta diliyorum..

herkese bollll leptınlı haftalar dılıyoruummmm
sabah kahvaltısı:
-peynir çeşitleri
-zeytin çeşitleri
-domates-salatalık
-parmesanlı omlet
-cevizzz
-1 adet şeftalii
ve tabisiideee çayyy...

akşam menüsünü hazırken onuda yazayım:
- etli kuru fasülye
- ve yarım tabak kısır
dün akşma ıtıbarı ıle yıne 4 km yuruduk vee yarım saat jımnastık yaptıkkk, çok şüküüürrr
ama halaaa 70.1 de ısrar edıyor benım bunyee... 69.9 u gorsem bı rahatlayacam.:18::18: baraj oldu resmen yahuu:18::18:

bu arada ramazan-ı şerif geldı malum. bu mubarek ayda bırbırımıze daha cok ıhtıyacımız olacak :)
herkesın sımdıden ramazan-ı serıfının mubarek olmasını dılerken, bol ıbadetliii ,kılo almadan hatta ve hattaaa vererek bu ayı gecırmeyı dılıyrm herkes ıcın...

selam güzeller...valla bugün 9.30 da zor kalktım..vücut pazartesi olduğunu seziyor bence

ah sersum ah bırde bana sor. sabahları uyanmak , hele kı pazartesı sabahları uyanmak o kadar zor gelıyor kıııı
6 da kalkmaaakkk ,oyy oyy

her sabah yorgun uyandıgım ıcın leptının de dogru duzgun salgılanmadıgını dusunuyrm.canım sıkılıyor ve bu defa daha bı uyuyasım gelıyor

bence dunyanın en guzel 3 seyınden bırısı uyumaakk

afiyet olsun canım..kısmatse bu akşam bizde de kuru var..cuma pişirdiydim hafta sonu geçti yiyemedik..umarım bu akşam yenir yoksa köpişlere yemek olacak..

kilonun takıldığı rakamlar oluyor maalesef ben 80 de bi ara bi takıldım 79 gör görebilirsen..sonra 78 sürdü bayya enson 75 ..bakalım son takıntım noolacak..:26::26:

yürüyüş için

amiin diyorum..

ben uyumayı pek sevmem ama arada oluyor pazartesi sendromu

bir kahvaltı bu kadar meşakkatli mi olur

dün şofbenin tüpü bitmişti eşim ocağınkiyle değiştirmişti..şofbeninki ocağı 1-2 hafta idare ederdi eskiden..sabah tamamen bittiğini anlamış bulundum..dedim elektriğini çalıştırayım uzun süredir kullanmamıştım..ek kablo bul tak çalıştır..yok artık o da bozulmuşş..
boşver desem aç kalacam..hadii boşalt lavabonun altını tüpü çıkar ötekini tak yoruldum beyaaaa

valla sersum bakalım ne kadar dırenecegım , ama kılo vermem sart cunku artık bebek dusunmeye basladık ve oncesınde kılo vermelıyımmm
hayırlısı bakalımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…