Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızıçelerim ne var ne yok. herkes iyidir umarım. bu ara topice çok fazla ugrayamıyorum. bir yandan iş bir yandan dersler derken kafamı kaldrmaya pek vaktm olmuyor. tbi bu ara çok cısslarım da oldu. o yuzden yazmaya gerek duymuyorum onları. onlar yüzünden sağlam bir çantaya hakettim kafaya :KK57:üama bu akşamdan itibaren tekrar sıkı yönetm var. hepinizi öpüyorum :KK54:
cıss mı :KK4:hatun kendine gelll :KK22::KK22:oluyor canım çok yoğun olunca kolaylıklar versin rabbim :KK16::KK16:

başarılar canım ama sanırım şuan sunumun bitmiştir.olsun ben başardığına eminim.çünkü işini ciddiye alıp heyecan yapanlar her daim başarılıdır.ne çok başarmak kelimesi kullandım yav:KK52:
evet canım bitti teşekkür ederim yine de çok iyi dedi hoca :KK24::KK24::KK24:
bu arada ben bu hafta hiç spor yapamadım ya pöfffff.veremicem kilo diye korkuyorum:18:.cuma günü tekrar memlekete gitcez annemi ziyarete hem oğlumun doğum gününü kutlayacağız.kısır yapmalarını söyledim.kaçamak yapmamak için.ama sanırım pastadan bir çatal alırım:KK17:yada bilmiyorum o anki psikolojime bağlı aslında pastaya düşkünlüğüm yoktur.ama oğlumun doğumgünü ya sanki yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum.zaten yersem size söz bir çatal :KK34:
bir çataldan fazla yok ben şimdiden sopalıyımmm :KK9::KK9::KK22:

Ben ilaca kendim başladım canım. Bu hastalıkta tuz yememen gerekiyor. Zaten karataydan dolayı tuzu azalttım. Ödem yapıcı herşey yasak. :KK5:

O su bugun 2.5 lt ye tamamlanacak :KK37: Yoksaaaaaaaaaaaa:KK22::KK22::KK22::KK22:

Bırdycan dünyevi sesler biraz daha iyi ama horoz saatlik ötüyor yahu :KK1::KK1: Hatta ayarı kaçmış Çeyrek kala çeyrek geçe ötüyor :KK9::KK9::KK9: Bi o kulağımın dibinde rahatsız ediyor onun dışında ambulans, polis sireni, sokakta absürt ses çıkaran duyuru araçları vsvs kaldı. Artık yakınımdakiler çok rahatsız etmiyor gibi ama 1 ay sürecek bu hengame inşallah kalıcı olmaz kuzum ya.

canım yaa sen kurtulamadın şu kulaktan biran önce iyileşir inşallah üzülüyorum sana :KK5::KK5:

kızlar bir sorum olacaktı malum yeşil erik çıkmış karatay teyzem ne der acep sanırım şeker yok denecek kadar az erikte bi zamanlar yüzzde doksanı da su diye duymuştum genelde diyetlerde sınırsız oluyo ama :KK28::KK28:ne çok bahane buldum kendime

neyse neyse itiraf edeyim saat 2 gibi doyana kadar tavuk yedikten sonra biraz önce 250 gr yeşil eriği hüplettim :KK39::KK39::KK39:yasaksa hemen zopalıyom kendimi :KK22::KK22:ama çok özlemişim be çok lezzetliydi :KK23::KK23::KK53::KK53::KK53:

canım yaa sen kurtulamadın şu kulaktan biran önce iyileşir inşallah üzülüyorum sana :KK5::KK5:

1 ay çekiciiim böyle boşverin alıştım. Kalıcı olmasın da. Allah korusun dua edin içinizden dışınızdan :KK1: Sonra da 3 ay ilaç kullancam en az o bittikten sonra da kan tahlili bide tomo çektriciiiim tahlillere göre devam ya da tamam. Sonra da b vit kullancam ole işte :KK25: Alışın şekerler ben alıştım. :KK1: Allah beterinden korusun. Çok şükür yine de.

1 ay çekiciiim böyle boşverin alıştım. Kalıcı olmasın da. Allah korusun dua edin içinizden dışınızdan :KK1: Sonra da 3 ay ilaç kullancam en az o bittikten sonra da kan tahlili bide tomo çektriciiiim tahlillere göre devam ya da tamam. Sonra da b vit kullancam ole işte :KK25: Alışın şekerler ben alıştım. :KK1: Allah beterinden korusun. Çok şükür yine de.
amin canım amin bidaha gelmemek üzere geçer inşallah :KK16::KK16::KK16:

kızlar bir sorum olacaktı malum yeşil erik çıkmış karatay teyzem ne der acep sanırım şeker yok denecek kadar az erikte bi zamanlar yüzzde doksanı da su diye duymuştum genelde diyetlerde sınırsız oluyo ama :KK28::KK28:ne çok bahane buldum kendime

neyse neyse itiraf edeyim saat 2 gibi doyana kadar tavuk yedikten sonra biraz önce 250 gr yeşil eriği hüplettim :KK39::KK39::KK39:yasaksa hemen zopalıyom kendimi :KK22::KK22:ama çok özlemişim be çok lezzetliydi :KK23::KK23::KK53::KK53::KK53:

Yok canım. 1 kase yenebiliyor. Çilek gibi aynı. Glisemik indeksi 40 gibi bişeydi yanılmıyorsam. Sabah saatlerinde ya da en geç öğlen yersen bişey olmaz nolcek :KK1:

aklıma gelmişken bi itirafta daha bulunayım annemin baskül yanlışmış sanırım haksız yere birinci oldum yane :KK17::KK17::KK17:bide bütün tebrik ve takdirleri kabul ettim :KK9::KK9::KK9:bugün bi tartıldım yani hiç kaçamak yapmadığım için kilo alcemi sanmıyorum ama 65.6 çıktı ayyy kızlar çok utanıyorum :18::18::KK17::KK17:

İnnnşallaah:KK16::KK16::KK16:

Komik kadın ama :KK9::KK9::KK9: Vardır her mahalleden öyle tipler :KK9::KK9::KK9:

Bu arada az önce bu halimle Leslie 1 mil yaptım :KK42:
:KK9::KK9::KK9:tebrik takdir bravos bende bugün okula giderken 20 dk gelirken 20 dk ,(bi kaç durak önce indim ) ve biraz önce :KK22::KK22:elimde eriklerle yine 20 dk yürüdüm

Yok canım. 1 kase yenebiliyor. Çilek gibi aynı. Glisemik indeksi 40 gibi bişeydi yanılmıyorsam. Sabah saatlerinde ya da en geç öğlen yersen bişey olmaz nolcek :KK1:

aklıma gelmişken bi itirafta daha bulunayım annemin baskül yanlışmış sanırım haksız yere birinci oldum yane :KK17::KK17::KK17:bide bütün tebrik ve takdirleri kabul ettim :KK9::KK9::KK9:bugün bi tartıldım yani hiç kaçamak yapmadığım için kilo alcemi sanmıyorum ama 65.6 çıktı ayyy kızlar çok utanıyorum :18::18::KK17::KK17:

Art niyetle yapmadın ya kız :KK1::KK1::KK1: Utancak ne var bunda :KK19:

:KK9::KK9::KK9:tebrik takdir bravos bende bugün okula giderken 20 dk gelirken 20 dk ,(bi kaç durak önce indim ) ve biraz önce :KK22::KK22:elimde eriklerle yine 20 dk yürüdüm

Spor şart anacım. Sana da tebriks takdirs bravosss :KK23::KK23::KK23:

kocamın baskın bakışları altında anca bitirdim geçmişi ben de kayınço gibi yapıp aklımdakileri yazıcam kusura kalmayın yoksam hiiç cevap yazamam..:18:
makbule cicim sunum iyi geçmiş herhalde tebrikler..:KK9:ama duyduğuma göre cuma yarışmasına hile karışmış yök yaptıysa sorun yoktur unutulur gider boşver :KK60::KK60::KK60:

birdy yemişin kurupastaları muratların yaptıklarını yürüycen tabiisi söylenerek..he bu arada koltuğumun hakkını vermeliyim değil mi..:KK53::KK53:

iğneoyam firuzeye iyi bak kıss temizle onu kıyamam.:KK14:.benim bir firuzem bile yok:KK5::KK5:

çiğdemim renkler rahatsız etmiyormuş neysekine yırttık:KK53::KK53:ayrıcana seni 26 nisan listecibaşısı ilan ettim hayırlara vesile olur inşallah:KK34::KK52::KK52:

papadiyam cee ee deyip gitmiş yine otel dolu galiba sanursam..:KK31::KK31:

başkaaa varmıydı bilmem..sabah gitmeden baya bi cevaplamıştım..unuttuğum varsa kusura kalmasın gayrıı:KK19::KK19::KK16::KK16:

Ne çektin be çiğdem. Ama sende haklısın nabıcan :KK37::KK37::KK37:

:KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60:
fıcansım selam canım yazdıgını sımdı okudum ben ıyıyım sagol, sen nasılsın nasıl gıdıyor.....

bırdy bacım nettın yaww kurupastaları yedın oncesınde muratların hazırladıklarınıda yemıstın demı:KK53::KK53:
Bacım Muratlar Dr Ötker Wolke mi Volke mi ne ondan yapmışlar (daha doğrusu evde bakıcı var , o yapmış sağolsun) , ah anneeeem ne güzel bişeymiş o ...Önce ondan koca bi dilim , üstüne 2 tatlı-2 tuzlu kurupasta ,üstüne üzeri çikolata kaplı leblebi 8-10 adet ve enson çilek 1 top kaymaklı+bir top çikolatalı dondurma eşliğinde....Muratlar beni yaktı bacım , görüşmücem bi daha :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
bu hafta bırdy nin yerini alırım artıkın :KK9::KK9::KK9::KK17::KK17:
Kaptırmam güzelim , ben bu yerlere kolay gelmedim :KK52::KK52::KK52:
Çok heycanlı. Çit. Çit. Çit. Çit.

Acaba hanginiz en son sıraya yerleşeceksiniz :KK60: :KK60:

Çit. Çit. Çit. Çit. Çit.
Şampiyon belli , bkz Papadiya'ya verdiğim gece menüsü...
Ahali nabersiniz umarım herkes iyidir :KK16: bigeçmişi okiiim geliiiiim
Hoşgeldin cicim...
kocamın baskın bakışları altında anca bitirdim geçmişi ben de kayınço gibi yapıp aklımdakileri yazıcam kusura kalmayın yoksam hiiç cevap yazamam..:18:
makbule cicim sunum iyi geçmiş herhalde tebrikler..:KK9:ama duyduğuma göre cuma yarışmasına hile karışmış yök yaptıysa sorun yoktur unutulur gider boşver :KK60::KK60::KK60:

birdy yemişin kurupastaları muratların yaptıklarını yürüycen tabiisi söylenerek..he bu arada koltuğumun hakkını vermeliyim değil mi..:KK53::KK53:

iğneoyam firuzeye iyi bak kıss temizle onu kıyamam.:KK14:.benim bir firuzem bile yok:KK5::KK5:

çiğdemim renkler rahatsız etmiyormuş neysekine yırttık:KK53::KK53:ayrıcana seni 26 nisan listecibaşısı ilan ettim hayırlara vesile olur inşallah:KK34::KK52::KK52:

papadiyam cee ee deyip gitmiş yine otel dolu galibah sanursam..:KK31::KK31:

başkaaa varmıydı bilmem..sabah gitmeden baya bi cevaplamıştım..unuttuğum varsa kusura kalmasın gayrıı:KK19::KK19::KK16::KK16:

N'aaptın kayınço , 2 sayfa önce ne methiyeler düzmüştüm sana oysa ki :KK14::KK14::KK14:
YÖK :KK60::KK60::KK60::KK60:
Ah o Muratttttttt , intikammmmmm intikammmmmmmm :KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
Kizlar gelecem bi turlu olmadi pazar gunu ayvaliktan geldim bundan sonra bende burdayim kizlarrr

güleryüzüm hoşgeldin canım..:KK16::KK16:bebişlerle tabii yoğun olursun ..Allah yardım etsin..yeni topik hepimiz içün yeni bir başlangıç olsun inşallah:KK16::KK16:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Bacım Muratlar Dr Ötker Wolke mi Volke mi ne ondan yapmışlar (daha doğrusu evde bakıcı var , o yapmış sağolsun) , ah anneeeem ne güzel bişeymiş o ...Önce ondan koca bi dilim , üstüne 2 tatlı-2 tuzlu kurupasta ,üstüne üzeri çikolata kaplı leblebi 8-10 adet ve enson çilek 1 top kaymaklı+bir top çikolatalı dondurma eşliğinde....Muratlar beni yaktı bacım , görüşmücem bi daha :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Kaptırmam güzel , ben bu yerlere kolay gelmedim :KK52::KK52::KK52:

Şampiyon belli , bkz Papadiya'ya verdiğim gece menüsü...

N'aaptın kayınço , 2 sayfa önce ne methiyeler düzmüştüm sana oysa ki :KK14::KK14::KK14:
YÖK :KK60::KK60::KK60::KK60:
Ah o Muratttttttt , intikammmmmm intikammmmmmmm :KK53::KK53::KK53:

muratlara gitmeyi yasaklıyom sana kayınçon ve mıhtarın olarak:KK47::KK47::KK47:

sende de bi koltuk sevdası görüyom bacım..benden sonra seçimlere katıl istersen:KK53::KK53::KK53:

YÖK tabii :KK60::KK60::KK60: yoksa Makbulenin suçu ne..:KK60::KK60::KK60:

çok fazla yalaka gördüm seni listede bi değişiklik bekleme benden:KK53::KK53::KK14::KK14::KK1::KK1:

X