- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
cıss mı hatun kendine gelll oluyor canım çok yoğun olunca kolaylıklar versin rabbimkızıçelerim ne var ne yok. herkes iyidir umarım. bu ara topice çok fazla ugrayamıyorum. bir yandan iş bir yandan dersler derken kafamı kaldrmaya pek vaktm olmuyor. tbi bu ara çok cısslarım da oldu. o yuzden yazmaya gerek duymuyorum onları. onlar yüzünden sağlam bir çantaya hakettim kafaya üama bu akşamdan itibaren tekrar sıkı yönetm var. hepinizi öpüyorum
evet canım bitti teşekkür ederim yine de çok iyi dedi hocabaşarılar canım ama sanırım şuan sunumun bitmiştir.olsun ben başardığına eminim.çünkü işini ciddiye alıp heyecan yapanlar her daim başarılıdır.ne çok başarmak kelimesi kullandım yav
bir çataldan fazla yok ben şimdiden sopalıyımmmbu arada ben bu hafta hiç spor yapamadım ya pöfffff.veremicem kilo diye korkuyorum:18:.cuma günü tekrar memlekete gitcez annemi ziyarete hem oğlumun doğum gününü kutlayacağız.kısır yapmalarını söyledim.kaçamak yapmamak için.ama sanırım pastadan bir çatal alırımyada bilmiyorum o anki psikolojime bağlı aslında pastaya düşkünlüğüm yoktur.ama oğlumun doğumgünü ya sanki yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum.zaten yersem size söz bir çatal
Ben ilaca kendim başladım canım. Bu hastalıkta tuz yememen gerekiyor. Zaten karataydan dolayı tuzu azalttım. Ödem yapıcı herşey yasak.
O su bugun 2.5 lt ye tamamlanacak Yoksaaaaaaaaaaaa
Bırdycan dünyevi sesler biraz daha iyi ama horoz saatlik ötüyor yahu Hatta ayarı kaçmış Çeyrek kala çeyrek geçe ötüyor Bi o kulağımın dibinde rahatsız ediyor onun dışında ambulans, polis sireni, sokakta absürt ses çıkaran duyuru araçları vsvs kaldı. Artık yakınımdakiler çok rahatsız etmiyor gibi ama 1 ay sürecek bu hengame inşallah kalıcı olmaz kuzum ya.
canım yaa sen kurtulamadın şu kulaktan biran önce iyileşir inşallah üzülüyorum sana