Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kolay gelsin..dikkat et yırtıp kesme bi yerlerini..firuzeye selam..

havanın kapalı oluşu içimi daralttı..sıkıldım nedensiz..

Sabah baskül - lerde görülünce çok hoşuma gitti .bundan bôyle saat 15-16 gibi yemek faslını kapatmak gerekiyormuş.bulgurada pirincede hayır.şişiriyormuş.sonracığıma zaten kilolar gidiyormuş..
Sabah menüm
3adet domates
2 salatalık
2 rafadan yumurta
Peynir
Sarmısak bizde yöresl
Nane
2adet nane

havanın kapalı oluşu içimi daralttı..sıkıldım nedensiz..

sade havanın kapalı olması olsun can sıkıntısı sinirlerim bozuldu iyice insan evladına eşine nasıl acımasız davranır bencil olur sabaha kadar eşimle bi oyana bi bu yana döndük durduk 22 yıllık evliyiz ne kavga ne gürültü insanlar neyi paylaşamaz bilmiyorum

slm kızlar bu aralar kendıme hakım olamıyorum kacamak üstune kacamak yapıyorum ...
ama karataya baslayalı yeme alıskanlıgım baya degıstı bu cok guzel bısey mesela ekmegı hıc aramıyorum artık eskıden mumkun degıldı ekmeksız yemege oturmam sekerı hayatımdan tmm sıldım sayılır zaten cayı sekersız ıcıyordum artık kahveyıde sekersız ıcmeye basladım bu cok guzle bısey tatlıda cok aramıyorum ama arada dayanamamıyorum kacamak yapıyorum (okadarda olsun dımı )
bu aralar bıraz sıkıntılarım vardı kafam doluydu oyuzden pek dıkkat edemedım sıkıntıdan kendımı yemege verdım gıbı bısey oldu fastfood turu cok yedım .yaz gelıyor topralama zamanı geldı bıde son zamnlar cok guzle tepkıler alıyorum zayıfladıgıma daır buda benı cok mutlu edıo cok hareketsızım hareket yapmam sart bıturlu zamanım olmuyor ısyerınde devamlı oturuyorum masa basındayım belkı bunun yuzunden bagırsaklarım cok tembel eger hareketı arttırırsam hersey daha guzel olcak kılo verımım dahada artacak..
bayadır duzenlı bıldırımde vermıyordum hep kacamaklatım uzunden cunku yuzkızartacak seylerı yazmak ıstemedım

bugun sabah kk kahvaltısı yaptım
bırazdan form cayımı ıcecem

oglen ızgara turu bısyeler yerım belkı

aksam kayınvalıdem yemege cagırdı lahmacun yapacakmıs sımdı yemesem ayıp olur ama cok az bol yesıllıklı ayranla yerım

yarın ayran dekosu yapmayı dusunuyorum ıkı gun bıraz nefsımım terbıyeye ıhtıyacı var belkı yola gırerım

öyle tabi canım..
komşu kavgası dinlediniz sanırım.:26:.çok etkileniyor insan değil mi..dediğin gibi Allah böylelerine akıl fikir versin..
huzur sağlık mutluluk daha ne olsun değil mi

sağlık olsun canım..gerisi boş..
artık toparlanalım bence de şunun şurası bikini mayo mevsimine ne kaldı..
ayran detoksu işe yarıyor ama sabır lazım.:18::18:.protein de toparlar seni mesela..hadi kolay gelsin

saol cnm aslında proteınde olabılır bu hafta ayran detoksu yapıyım haftayada proteın agırlıklı beslenırım artık yaz geldı sayılır

Sabah baskül - lerde görülünce çok hoşuma gitti .bundan bôyle saat 15-16 gibi yemek faslını kapatmak gerekiyormuş.bulgurada pirincede hayır.şişiriyormuş.sonracığıma zaten kilolar gidiyormuş..
Sabah menüm
3adet domates
2 salatalık
2 rafadan yumurta
Peynir
Sarmısak bizde yöresl
Nane
2adet biber

liste yapma sıramızı yeniden düzenliyorum..bu cuma Makbule007 yapacak listeyi ilk 3-4 haftayı belirlesek yeter gerisini sırayla yazarım ben
.bu arada sersum kaçar..öpüldünüz..

Selam kızlar, geçmişi okudum biraz merakım gitti sonrama dün uyumadım yürüşe çıkım, akşam yourtlu brokoli salatası ve 1 muz yedim ucuz atlattığımı düşünüyorum
bu akşam sipor günü
öğlene kuru fasülye, yoğurt ve kendi yaptığım turşum var
akşam da aynı olabilir ya da bir çorba yaparım bilmiyrum

herkese kolaay gelsin öps, ben kaçars

İnsülin direnci işte ya. İnan ben hem tatlı abur cubur hem de tuzlu aburcubur yerdim hergün cips yerdim. Hatta iki tane cipsi biranda bitirdiğim bile oluyordu Neyse şimdi aklıma bile gelmiyor özel günler haricinde. Onu da mevsim meyveleri ve hurma veya kuru meyveler ile geçiştirebiliyorum. Artık giderek daha güçlü iradeye sahip olmaya başlıyorsun. Zaman ver biraz kendine canım.

Allahımmmmm o resim oraya konur muuuu of nası canım çekti. Evde kuru kayısı da yok kaymak da sersumcan

Bu arada aft çıkan arkadaşlara sesleniyorum. 1 bardak suyun içine 1 çay kaşığı karbonatı koyup dişler fırçalandıktan sonra ağız bununla çalkalanır. Günde 3 kere yapacaksınız. Eğer 2 öğün besleniyorsanız da öğlen yapacaksınız. Afta bire bir. Birde Nar ağız içi yaralara çok iyi geliyor. Bir de sersumcan söylemiş zaten.

Balık konservesine gelince bi yapan olsa alırım heralde denemeye cesaretim yok açıkçası

Şiişşşt sessiz olun ne baaarıyonuz ya Yok anacım renkleri çok severim. Allah etrafımdan renkleri ve renkli insanları eksik etmesin inşallaaaaahh

Kardeşim gelince bir de hastalık pörtleyince bende öyle olmuştum Hemen topla kendini yoksa varya tam 1 hafta sürüyor o . Benim öyle oldu. Spor şart kızlar ya daha çok asılmamız lazım şu spora. Valla inceldikçe o dar gelenleri giymek ayyy

Kizlar gelecem bi turlu olmadi pazar gunu ayvaliktan geldim bundan sonra bende burdayim kizlarrr

Ben geldim.Az önce öğlen yemeğimi yedim

7 tane ızgara köfte
1 tabak salata
2 bardak ayran
3 tane acı sivri biber (çooookkkk acıydı kulaklarım uğuldadı ateş bastı beni imdatttt)

napim acıyı çok seviyorum

Akşama da

1 tabak toprak güveçte pişmiş güveç yemeği
salata
cacık

Kızlar burası çok fena.Bir yağmur yağıyor sağanak hava buz yükseklere kar yağmış dondum resmen inşallah grip olmam kendinize iyi bakın sağlıcakla....

başarılar canım sunumun güzel geçer inşallah
teşekkürler canım çok iyi dedi hoca
amiiiiinn

canım o kaçamakların devami geliyor dur demek lazım kilo vermeyi de kötü etkiliyor tecrübeyle sabittir canı sıkkın olunca insan hep bişiler arıyo mutfakta zaten canımız sıkıldığında iştahımız kesilse zayıf olurduk genel de öyle

saol cnm aslında proteınde olabılır bu hafta ayran detoksu yapıyım haftayada proteın agırlıklı beslenırım artık yaz geldı sayılır
proteini tek geçerim en azından karnın doyuyor bi de ben protein severim galiba ayran detoksunda aç bi şişlik oluyor
liste yapma sıramızı yeniden düzenliyorum..bu cuma Makbule007 yapacak listeyi ilk 3-4 haftayı belirlesek yeter gerisini sırayla yazarım ben
.bu arada sersum kaçar..öpüldünüz..
oleeeyyy ilk defa liste yapıyorum

Kizlar gelecem bi turlu olmadi pazar gunu ayvaliktan geldim bundan sonra bende burdayim kizlarrr
hoşgeldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…