Böyle düşünmene çok üzüldüm Filiz ya:26: Sana böyle hissettirdiğimiz için üzüldüm... Ama inan ki kasıtlı bişey yok. Sen de dal muhabbete ortasından, valla ben çok sevinirim. Birbirini tanıyanlar, ister istemez daha kişisel şeyler sorabiliyor.
Seni de tanıdıkça bir bakmışsın, naber Filizim demeye başlamışım.
Gerçekten, kendinden bahsetsene biraz... Ben seni hiç tanımıyorum
Şimdiik kaçtım. Pansumana gidiyorum. Görüşürüz.
harika di mi..tadı da harika ve sağlıklı canım ..hem insanı şeker krizinden koruyor canım..
havanın kapalı oluşu içimi daralttı..sıkıldım nedensiz..
Sabah baskül - lerde görülünce çok hoşuma gitti .bundan bôyle saat 15-16 gibi yemek faslını kapatmak gerekiyormuş.bulgurada pirincede hayır.şişiriyormuş.sonracığıma zaten kilolar gidiyormuş..
Sabah menüm
3adet domates
2 salatalık
2 rafadan yumurta
Peynir
Sarmısak bizde yöresl
Nane
2adet nane
öyle tabi canım.sade havanın kapalı olması olsun can sıkıntısı sinirlerim bozuldu iyice insan evladına eşine nasıl acımasız davranır bencil olur sabaha kadar eşimle bi oyana bi bu yana döndük durduk 22 yıllık evliyiz ne kavga ne gürültü insanlar neyi paylaşamaz bilmiyorum
slm kızlar bu aralar kendıme hakım olamıyorum kacamak üstune kacamak yapıyorum ...
ama karataya baslayalı yeme alıskanlıgım baya degıstı bu cok guzel bısey mesela ekmegı hıc aramıyorum artık eskıden mumkun degıldı ekmeksız yemege oturmam sekerı hayatımdan tmm sıldım sayılır zaten cayı sekersız ıcıyordum artık kahveyıde sekersız ıcmeye basladım bu cok guzle bısey tatlıda cok aramıyorum ama arada dayanamamıyorum kacamak yapıyorum (okadarda olsun dımı)
bu aralar bıraz sıkıntılarım vardı kafam doluydu oyuzden pek dıkkat edemedım sıkıntıdan kendımı yemege verdım gıbı bısey oldu fastfood turu cok yedım .yaz gelıyor topralama zamanı geldı bıde son zamnlar cok guzle tepkıler alıyorum zayıfladıgıma daır buda benı cok mutlu edıo cok hareketsızım hareket yapmam sart bıturlu zamanım olmuyor ısyerınde devamlı oturuyorum masa basındayım belkı bunun yuzunden bagırsaklarım cok tembel eger hareketı arttırırsam hersey daha guzel olcak kılo verımım dahada artacak..
bayadır duzenlı bıldırımde vermıyordum hep kacamaklatım uzunden cunku yuzkızartacak seylerı yazmak ıstemedım
bugun sabah kk kahvaltısı yaptım
bırazdan form cayımı ıcecem
oglen ızgara turu bısyeler yerım belkı
aksam kayınvalıdem yemege cagırdı lahmacun yapacakmıs sımdı yemesem ayıp olur ama cok az bol yesıllıklı ayranla yerım
yarın ayran dekosu yapmayı dusunuyorum ıkı gun bıraz nefsımım terbıyeye ıhtıyacı var belkı yola gırerım
sağlık olsun canım..gerisi boş..
artık toparlanalım bence de şunun şurası bikini mayo mevsimine ne kaldı..
ayran detoksu işe yarıyor ama sabır lazım.:18::18:.protein de toparlar seni mesela..hadi kolay gelsin
adet döneminde değilim yıllardır günde en az bir kare çikolata abur cubur tüketen biriydim şimdi 2 haftadır ağzıma şekerli bişey girmiyor sadece ez miktarda meyve ama artık dayanamadım. sigarayı bıraktım ama şekeri bırakamıyorumnasıl bir bağımlılıktır anlamıyorum
ben buzluğa sürekli koyarım ama balık konservesini hiç denemedim valla denemeyi de düşünmem..zordur o beyaa
tiz konuşmayalım o zamanhani bazıları renklerden ve yazı şeklinden rahatsız oluyor ya renkleri de azaltalım mı bacıımm
B vitamininin faydası olmayan şey yok gibi birşey kızlar..ben mesela kronik aft hastasıydım..kendi kendime keşfettim ki daha aft çıkmaya başladığında(kaşınıp acır azcık başlarda açılınca da dayanılmaz bir acı olur yemek yiyemez tükürüğünü bile yutamazsın)
hemen 1 bemixC alıyorum başlamadan bitiyor..tavsiyemdir..
diğer arkadaşların da dediği gibi canım..cevizi günkurusuyla ve ilaveten kaymakla özellikle sabahları yersen bu senin krizlerini zamanla azaltacaktır..resmi de aşağıya koydum..valla yeme de yanın da yat..
Eki Görüntüle 686701
slm kızlar bu aralar kendıme hakım olamıyorum kacamak üstune kacamak yapıyorum ...
ama karataya baslayalı yeme alıskanlıgım baya degıstı bu cok guzel bısey mesela ekmegı hıc aramıyorum artık eskıden mumkun degıldı ekmeksız yemege oturmam sekerı hayatımdan tmm sıldım sayılır zaten cayı sekersız ıcıyordum artık kahveyıde sekersız ıcmeye basladım bu cok guzle bısey tatlıda cok aramıyorum ama arada dayanamamıyorum kacamak yapıyorum (okadarda olsun dımı)
bu aralar bıraz sıkıntılarım vardı kafam doluydu oyuzden pek dıkkat edemedım sıkıntıdan kendımı yemege verdım gıbı bısey oldu fastfood turu cok yedım .yaz gelıyor topralama zamanı geldı bıde son zamnlar cok guzle tepkıler alıyorum zayıfladıgıma daır buda benı cok mutlu edıo cok hareketsızım hareket yapmam sart bıturlu zamanım olmuyor ısyerınde devamlı oturuyorum masa basındayım belkı bunun yuzunden bagırsaklarım cok tembel eger hareketı arttırırsam hersey daha guzel olcak kılo verımım dahada artacak..
bayadır duzenlı bıldırımde vermıyordum hep kacamaklatım uzunden cunku yuzkızartacak seylerı yazmak ıstemedım
aksam kayınvalıdem yemege cagırdı lahmacun yapacakmıs sımdı yemesem ayıp olur ama cok az bol yesıllıklı ayranla yerım
yarın ayran dekosu yapmayı dusunuyorum ıkı gun bıraz nefsımım terbıyeye ıhtıyacı var belkı yola gırerım
teşekkürler canım çok iyi dedi hocabaşarılar canım sunumun güzel geçer inşallah
amiiiiinnGünaydın kızlar keyifler oldukça yerinde görünüyor maşallah
1 muz badem zeytin tulum peyniri
çay çay çay
ey güzel allahım sen bazı insanlara akıl fikir ver (kızlar sizlerle alakası yok yanlış anlamayın sakın )
proteini tek geçerim en azından karnın doyuyor bi de ben protein severim galiba ayran detoksunda aç bi şişlik oluyorsaol cnm aslında proteınde olabılır bu hafta ayran detoksu yapıyım haftayada proteın agırlıklı beslenırım artık yaz geldı sayılır
oleeeyyy ilk defa liste yapıyorumliste yapma sıramızı yeniden düzenliyorum..bu cuma Makbule007 yapacak listeyi ilk 3-4 haftayı belirlesek yeter gerisini sırayla yazarım ben
.bu arada sersum kaçar..öpüldünüz..
hoşgeldinnnnKizlar gelecem bi turlu olmadi pazar gunu ayvaliktan geldim bundan sonra bende burdayim kizlarrr