slm kızlar bu aralar kendıme hakım olamıyorum kacamak üstune kacamak yapıyorum ...
ama karataya baslayalı yeme alıskanlıgım baya degıstı bu cok guzel bısey mesela ekmegı hıc aramıyorum artık eskıden mumkun degıldı ekmeksız yemege oturmam sekerı hayatımdan tmm sıldım sayılır zaten cayı sekersız ıcıyordum artık kahveyıde sekersız ıcmeye basladım bu cok guzle bısey tatlıda cok aramıyorum ama arada dayanamamıyorum kacamak yapıyorum (okadarda olsun dımı
)
bu aralar bıraz sıkıntılarım vardı kafam doluydu oyuzden pek dıkkat edemedım sıkıntıdan kendımı yemege verdım gıbı bısey oldu fastfood turu cok yedım .yaz gelıyor topralama zamanı geldı bıde son zamnlar cok guzle tepkıler alıyorum zayıfladıgıma daır buda benı cok mutlu edıo cok hareketsızım hareket yapmam sart bıturlu zamanım olmuyor ısyerınde devamlı oturuyorum masa basındayım belkı bunun yuzunden bagırsaklarım cok tembel eger hareketı arttırırsam hersey daha guzel olcak kılo verımım dahada artacak..
bayadır duzenlı bıldırımde vermıyordum hep kacamaklatım uzunden cunku yuzkızartacak seylerı yazmak ıstemedım
bugun sabah kk kahvaltısı yaptım
bırazdan form cayımı ıcecem
oglen ızgara turu bısyeler yerım belkı
aksam kayınvalıdem yemege cagırdı lahmacun yapacakmıs sımdı yemesem ayıp olur ama cok az bol yesıllıklı ayranla yerım
yarın ayran dekosu yapmayı dusunuyorum ıkı gun bıraz nefsımım terbıyeye ıhtıyacı var belkı yola gırerım