- 24 Aralık 2012
- 1.393
- 6
tatlı krizine girdim bi sürü şey yedimkaç gündür spor da yapmıyorum , hoşş spor da yapsam diyet de yapsam 300 gr ancak verebiliyorum bir metabolizma bu kadar mı yavaş olur yawwww
Adet dönemindemisin tatlı krizine hepimiz (menopozlu bende dahil yalancı adet gibi sancılı ve tatlı krizli oluyor) giriyoruz ,önemli olan en az hasarla atlatmak zamanla şekerli şeyleri aramazsın en fazla bir parça çikolata yada 1-2 top dondurma keser hale gelirsin ama baştan ipin ucunu kaçıırsan arkası çorap söküğü gibi gelir o yüzden kriz zamanlarında bir parça bitter çikolata yada gün kurusu kaysı ile geçiştir yavaş yavaş alıştır bünyeyi
sabah (11.00)klasik karatay kahvaltısı yaptım.
araöğun (16.00) 1 bardak süt
akşam 19.00 4 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık zeytinyağlı fasülye 1 kase yoğurt
3 litre su
5 mil leslie ile yürüyüş....
burda herkes çok iyi muhabbet ediyor farkettim. Ben biraz fransız kalıyorum ama alışırız zamanla inşallah...
sizi okurken hem eğleniyorum hem öğreniyorum teşekkürler ve iyi akşamlar...
adet döneminde değilim yıllardır günde en az bir kare çikolata abur cubur tüketen biriydim şimdi 2 haftadır ağzıma şekerli bişey girmiyor sadece ez miktarda meyve ama artık dayanamadım. sigarayı bıraktım ama şekeri bırakamıyorumnasıl bir bağımlılıktır anlamıyorum
hanımlar günaydın mı desem iyi öğleden sonralar mı bilemedim
dün gece yolda olduğum için daha yeni uyandım sonunda evimdeyim yolculuk çok zor geçti 1 gün önceden hasıl olan kabızlık yüzünden oturmakta zaten çok zorlanıyordum bi de sabaha kadar oturmak zorunda kldım
şimdi uyandım evde de hiç bişi yok evden getirdiğim kuruyemişlerimden 1.5 çay bardağı doldurdum yanına da 4-5 incir koydum çay da demledim 5 de zeytin birazcık ta tahin şimdi onu yiyeceğim kahvaltı niyetine
sonra belki alışverişe giderim başım felaket ağrıyor açlıktan gözüm kararmaya başladı gece yolda verdikleri şeylerden hiç bişi yemedim(yanımdaki teyze yolluk diye neler getirmişti neler )işte böyle
geçmişi de okudum da şu diğer topikte alınanlar olmuş burdan çıkanlar olmuş yani bana da mesala özelden mesaj gelmedi ama kendimi hiç dışlanmış hissetmedim çünkü genel bir duyuru yapıldı ve gelmek isteyenler gelsin denildi ama işte sonuçta sanaldayız ve sadece yazarak anlatmak yanlış anlaşılmalara sebep olmuş üzücüama benim bakış açıma göre alınacak bişi yok arkadaşlarım tabiki eski arkadaşlar kendi aralarında daha samimi olabilir bundan daha doğal ne var ki o kadar sitresin içinde şurda gelip kafa dağıtıyoruz işte
Kızlar nasılsınız? Gelemiyorum birkaç gündür ablamlar geldi çocuklarla vakit kalmıyo internete girmeyehaftasonuna gelirim artık,öptüm hepiciğinizi....
sersum nasılsın bacım,geçmişi okuyamadım nasıldı van?inşallah güzel geçmiştir
ablamlar anneme gitmişken hemen geldimbu arada ablamla 2 gündür protein yaptık ama :120::120::120:böyle olduk valla
sersum yapalım mı beraberafiyet olsun canım..
çok güzeldi canım..kocaman bir nefes aldık sankii..çok iyi geldi..
senin de gözün aydın canım..
2 gün protein zupper canım..yarın rahat edersin karataya kavuşunca..ben de diyecektim ablanlar gelmiş eyvah kaçamak yapma diyecektim ki maşallah ablan da sana uymuş kaçamak ne kelime proteinin dibine vurmuşsunuz..baravoss
ben de çarşamba perşembe yapıciim protein
Tekrar hoş gelmişsin canım, niye BKI bu kadar düşük hedeflediğini çok merak ettim canım şu an 36-34 beden giyiyorsundur yoksa alt üst orantısızlığımı var ?gerçi geçmişte sizleri okurken hatırladığım kadarıyla sen arkadaşları hem motive edip hem gerektiğinde çantalıyordun o yüzden kilo vermesende takıl ve yoldan çıkanları pataklamaya devam et canım
bi dönem topik daha enerjikti baya bi hırs vardı
kacamak yapanlara cezalar falan veriyorduk :))
oglum öglen uykusunu bırakınca ister istemez biraz uzak kaldım topikten.
en son 64 küsürle hedefime ulastım ama 4 kg aldım
1 kg sini verdim yeniden 2 kg aldım
şimdi yeniden baslıyorum ..70 kg ile ile 34-36 hayatta olamam kızzz keske olsam
birde benım vucudum geniş yapılı
elimden geldigince takılmaya calısıyorum tesekkür ederim ilgin için
Saat 8 de evden çıkıyorum dönüşüm farklı saatlerde sizleri takip edemiyorum kusura bakmayın ,şimdiden özür dilerim bazen arkadaşların hasta olduğunu felan okuyorum cevap bile yazamıyorum lütfen kusura Bakmayın akşamda ancak iş güç yemek derken yorgun argjn leptin almaya çalışıyoruz
Sizi çok seviyorum .
alışırsın canım merak etme bak ben başlarda üye olmadan sadece okuyordum ve hem öğrenip hem de gerçekten çok gülüp oturduğum yerden düşme zor tuvalete yetişme yada yüksek sesle kahkaha atıp ev ahalisini meraklandırma mı dersin hepsini yaşadım
halada eğleniyorum ve pek gelemiyorum ama gelincede rahat rahat yazabiliyorum çünki buradaki arkadaşların çoğunun kafa insanlar olduğunu hissedip tahmin ediyorum sende kendini kasma bak gör o zaman nasıl alışıyorsun
sabah (11.00)klasik karatay kahvaltısı yaptım.
araöğun (16.00) 1 bardak süt
akşam 19.00 4 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık zeytinyağlı fasülye 1 kase yoğurt
3 litre su
5 mil leslie ile yürüyüş....
burda herkes çok iyi muhabbet ediyor farkettim. Ben biraz fransız kalıyorum ama alışırız zamanla inşallah...
sizi okurken hem eğleniyorum hem öğreniyorum teşekkürler ve iyi akşamlar...
Herkese iyi uykular bol leptinler yarın akşam bi ara yine görüşmek ümidiyle
adet döneminde değilim yıllardır günde en az bir kare çikolata abur cubur tüketen biriydim şimdi 2 haftadır ağzıma şekerli bişey girmiyor sadece ez miktarda meyve ama artık dayanamadım. sigarayı bıraktım ama şekeri bırakamıyorumnasıl bir bağımlılıktır anlamıyorum
menülerin gayet güzel canım..okula da süt ve badem iyi olmuş afiyet olsun