Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

görgüsüzlüğün bu kadarı serbest diye bu kadar da yenmez ki tam 11 köfte yedim karnımın derisi acıyor

selam kızlar yine okul nöbeti vardı.yorgunum ama yemek yapıyom bir yandan

sabah:yağda yumurta,peyniz,zeytin,3 kayısı,tere maydanoz,domates,salatalık ve 2 ceviz

öğlekulda bir küçük kutu süt ve 2 avuç çiğ badem
eve gelince acıktım.biraz kabuklu fıstık yedim.
akşama da et sote ve yoğurt,salata

çıkar canım streslişeyleri hayatından..haklısın..sağlıktan daha önemli şey yok
hoşgeldin yavlum..vizelerin kolaycacık bitiversin inşallah..urfa dönüşü de kaçamaksız yap karatayı düğüne kadar..
Ne olurdu 10 dakikada 2 mesaj atsaydık. Beklemekten bi hal olduk. Ne çektik be Vasfiye teyzenin ikonu olarak bunu seçtim

sersumcum bu hafta liste sirasi bendeydi yanilmiyorsam..
ben diger grupta kalmayi tercih ettim, ama cumaya kendimi ayarlamistim, eger isterseniz seve seve sizinde listenizi yaparim

hepimize kolay gelsin kizlar
sen bilirsin canım..biz halaederiz listeyi sen merak etme..başarılar..
çizelgemi de yaptım yeniden

çok şükür rahattı canım..bitti gitti
kahvaltı güzel bakalım sonrası nooldu

yürüyüş

Balık sezonu kapanıyormuşşş Alıp buzluğa atma konusunda hocamız bişi diyormu ?
o konuda aksi bir yorumu yok diye biliyorum canım..hepimiz herşeyi buzluğa koyuyoruz mecburen zaten
neyse canım geçmiş olsun..e kilocuklar da verilmek için gelmiş veririrz hepberaber
yeme sakın yemee
Kızlar nasılsınız? Gelemiyorum birkaç gündür ablamlar geldi çocuklarla vakit kalmıyo internete girmeyehaftasonuna gelirim artık,öptüm hepiciğinizi....
iyi eğlenceler canım..
görgüsüzlüğün bu kadarı serbest diye bu kadar da yenmez ki tam 11 köfte yedim karnımın derisi acıyor

yenir canım niye yenmesin

2. öğünüm

3-4 kaşık bulgur pilavı
5-6 köfte
2 biftek
cacık

çıkar canım streslişeyleri hayatından..haklısın..sağlıktan daha önemli şey yok

o konuda aksi bir yorumu yok diye biliyorum canım..hepimiz herşeyi buzluğa koyuyoruz mecburen zaten

Öyle yaptım valla Stres yok

Bir dee Karatay mutfağı kitabında biraz değinmiş. Okumuştum ama demekki dikkatli okumamışım. Şey yazıyor. Eğer dondurucuya balık koyacaksanız içini temzleyip, tuzlamadan koyunuz. Nedeni de balığın iç organları zamanla balıkla samimi oluyormuş

Sabah 11:00
2 kk yumurta

Aklam 18:30
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 tabak ıspanak çorbası

Kilo 49.9
Hedef 47

Oh bu günüde atlattım :))))

Sabah 08:30

1/2 kk peynir
1 dilim ekmek + ilaç

Öğle 13.30

2 kk peynir
8 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1/2 çay bardağı ceviz içi
1 haşlanmış yumurta
2 fincan yeşil çay
1 yeşil biber

Akşam 20:00 (İlaçtan dolayı geç )

1 tabak nohut
Bol yeşil salata

Gün içinde toplam 2 lt su içilecek.

sersum nasılsın bacım,geçmişi okuyamadım nasıldı van?inşallah güzel geçmiştir
ablamlar anneme gitmişken hemen geldimbu arada ablamla 2 gündür protein yaptık ama :120::120::120:böyle olduk valla

aynen canım ben de bazı yerleri es geçmişim okurken arada yeniden okuyorum..gözden kaçabiliyor..

ben temizleyip koyuyorum..tuzlamam hiç..

afiyet olsun canım..
sersum nasılsın bacım,geçmişi okuyamadım nasıldı van?inşallah güzel geçmiştir
ablamlar anneme gitmişken hemen geldimbu arada ablamla 2 gündür protein yaptık ama :120::120::120:böyle olduk valla

çok güzeldi canım..kocaman bir nefes aldık sankii..çok iyi geldi..
senin de gözün aydın canım..
2 gün protein zupper canım..yarın rahat edersin karataya kavuşunca..ben de diyecektim ablanlar gelmiş eyvah kaçamak yapma diyecektim ki maşallah ablan da sana uymuş kaçamak ne kelime proteinin dibine vurmuşsunuz..baravoss

ben de çarşamba perşembe yapıciim protein

menülerin gayet güzel canım..okula da süt ve badem iyi olmuş afiyet olsun

aynen canım ben de bazı yerleri es geçmişim okurken arada yeniden okuyorum..gözden kaçabiliyor..

ben temizleyip koyuyorum..tuzlamam hiç..

Ben daha denemedim hiç. Hoca tazesini öneriyor tabi. Birde ev tipi cam kavanozda olmak şartıyla konservesini de kabul etmiş. Yapan deneyen var mı ? Hiç yapmadım ev tipi konserve balık

ohhh çok sevindim sizin adınıza canım benimsizi yaza kadar idare eder artık
ablam gelmeden önce söz verdik birbirimize kaçamak yapmıycaz diyehem gümde 4-5 km yürüdük hem de protein yaptık bakalım cumaya ne olacak

Güzeller selam ,
Nasılsınız bakalım , herkesin keyfi iyi mi ? Birazdan bi arkadaşlara çay içmeye gidicez , hazırlanana kadar 5 dakka bakiim dedim.

iyi akşamlar karatayın azimli hatunları.

Herkesin yeni haftası iyi başlamıştır umarım, bu akşam pc bana ait ve siz gidene kadar burdayım ona göre hee ,biliyorum bugün pazartesi çalışan arkadaşlar erken kalkıp bide akşam yemeği vs ile yorulunca uykuları erken gelir, ben kahve içiyom sizde için uykunuz geç gelsin

Canımcım , cevap yazacak fırsatım olmadı bugün , kusura bakma n'olur.Aklımdasın dünden beri , yarın yazıcam inşallah.Ya da bu akşam erken gelirsek bu akşam...

Şansa bak beeee , ben çıkıcam birazdannnnn

İyi akşamlar kızlar çok yoruldum temizlik yaptım yarında yemeğe misafirlerim var ama kaçamak yapmayacağım

akşam
zeytinyağlı taze fasulye tavuk brokoli salatası yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…