Ben daha denemedim hiç. Hoca tazesini öneriyor tabi. Birde ev tipi cam kavanozda olmak şartıyla konservesini de kabul etmiş. Yapan deneyen var mı ? Hiç yapmadım ev tipi konserve balık
Güzeller selam ,
Nasılsınız bakalım , herkesin keyfi iyi mi ? Birazdan bi arkadaşlara çay içmeye gidicez , hazırlanana kadar 5 dakka bakiim dedim.
Canımcım , cevap yazacak fırsatım olmadı bugün , kusura bakma n'olur.Aklımdasın dünden beri , yarın yazıcam inşallah.Ya da bu akşam erken gelirsek bu akşam...
Şansa bak beeee , ben çıkıcam birazdannnnn
Bayan kulak , nasılsınız bugün bakalım?
Biz de temizleyip-yıkayıp poşetle koyuyoruz , misler gibi duruyo aylarca...Hatta yarın pazara gidicez , fiyatlar hala makulse alıcaz bi miktar...
Bayan kulak , nasılsınız bugün bakalım?
Biz de temizleyip-yıkayıp poşetle koyuyoruz , misler gibi duruyo aylarca...Hatta yarın pazara gidicez , fiyatlar hala makulse alıcaz bi miktar...
Birdy ben yazarken gelmişsin ,gitmeden sana (eşinin tinnutus problemi ) ve çiğdem arkadaşın vertigosu için bi vitamin ismi verecektim Lipo-flavanoid diye duymuşmuydunuz bilmiyorum ama tamamen kulağa özgü,özellikle çınlama ,baş dönmesi için bi ilaç incelemenizi tavsiye edrim
canım tekrar geçmiş olsun bir çok arkadaşım vertigo tinnutus ve meniere rahatsızlığı yaşadı yukarıda Birdy e yazdığım ilaç-takviye düzenli kullanınca iyi geldi bi inceleyin isterseniz
canım tekrar geçmiş olsun bir çok arkadaşım vertigo tinnutus ve meniere rahatsızlığı yaşadı yukarıda Birdy e yazdığım ilaç-takviye düzenli kullanınca iyi geldi bi inceleyin isterseniz
Bende zaten ciddi düzeyde b vitamini eksikliği varBi türlü yükselmiyo nefret ediyorum ilaçlardan da. Bu ilacı bi araştırayım bakalım. Doktora da danışıcam. Sersumcan ne çekiyorsunuz en çok meniere de falan. Bilir kişi olarak radyoloji alanında tavsiyeni doktora dikte edeceğim
Ne tesadüf bu ilaç da B vit grubu ağırlıklı mutlaka incele ve 6 ay düzenli kullananlarda kolay kolay tekrarlamıyormuş.Sersum bacı şimdilik çıkmış bence kafana darbe almadıysan yada extrem bişey yaşamadıysan bişey çektirme ,muhtemelen stres ve yorgunluktandır tuzu azalt sıgara kullanıyorsan bıraktansiyonuna dikkat et bişeyin kalmaz
İyi akşamlar kızlar çok yoruldum temizlik yaptım yarında yemeğe misafirlerim var ama kaçamak yapmayacağım
akşam
zeytinyağlı taze fasulye tavuk brokoli salatası yogurt
ohhh pc me kavuştum sonundaaa..medeniyetin gözünü seveyimmm bre
hemen menü bildirimi
sabah;
karatay kahvaltısı
akşam;
yarım kase pirinçsiz yayla çorbası
fırında mantarlı biberli soslu tavuk
yarım bardak ayran..
kızlar dünde söylemiştim..ben normalde dikkat ettiğimde çok kolay kilo veren biriyim..
karataya başaladığım ilk 2 haftada 3.5 kg verdim hala tık yok..normalde şuana kadar 6-7 kg vermem gerekliydi..
gerekliydi diyorum çünkü geçen yıl ocak aynda yine diyetteydim 20 günde 7.5 verdim..
ve ilk defa 0 kaçamakla devam ediiyorum..bu durumu çok kafama taktım..
sanırım hergün düzenli tempolu yürüyüş ya da leslie yapmam gerekecek.
Kesinlikle etkili eğerki düzenli kullanırsan (6 ay)Hemen incelemeye aldım zatenBu tedavi ve tedaviden sonra tekrarlnmaması içiin de etkili olur bence
Yorgunluk yok ne yalan söylim. tuzu azalttım canım. Sigaranın tadını bile bilmem. Darbe marbe de almadım. Stres var-dı( artık hiçbişeyi en aından bi süre tınlamıycam yoksa kulak her tınlamayı duyuyo) hemde çok.
Spor yapıcam geçince o da stresimi atmamı sağlar zaten
Güle güle kirlet ,sakın kaçamak yapma bak yaz geliyor on agöre
menün de süper akşam yemeğinde karbonhidrat yok tebriks
Kesin bir sebebi vardır canım, burada birçok arkadaşımızda bende de oluyor, ben menopoza girdim, başlardaki hareketliliğim yok ayrıca kaçamaklar arttı ve Q-3 de kullanmaz olmuştum 63 den 66 ya çıkınca tekrar disipline girdim 4-5 gündür bi lokma yufka dışında 0 kaçamakla 2 kilo gitti .Acaba senin ki alerji olabilirmi ?
Kesinlikle etkili eğerki düzenli kullanırsan (6 ay)
yok canım alerjim bildiğim..alerjik belirtiler de yok..
bilmiyorum canım metabolizmam normalde dediğim gb hızlı çalışırdı..
neden böyle oldum inan akıl erdiremedim
Hormonların nasıl insülüne baktırmışmıydın asıl önemlisi BKI kaç kaç kilo vermelisin biliyorsun hedefe yaklaşılınca yavaşlıyor ve hatta bazen vücut kendini korumaya alıyormuş, heleki az yiyerek geçiştirdiysen kesin korumaya almıştır
geçen hafta detaylı kan tahlili yaptırdım canım ama doktora bu hafta gidebilirim anca..
BKı nedir tatlım? 2 öğün besleniyorum canım acaba ondan mı ya..
daha yeni başladım kuşum ya hedefe çok var..