Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canım benim de canım birşey istemedi ayran vardı onu içtim bi şöyle bakim dedimgünaydın kızlarrrrrrrrrrrr.şuan kahvaltımı yapıyorum.yarım muz,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 avuç çiğ badem,3 kayısı.birde sıcacık çayyyyyyyyyy.havalar kötü burda gelsin artık bahar yaaaaaaaaa
canım bende buraya katılalı 1 ay oldu ama bende ayak uyduramadım herkez birbiriyle kaynaşmış bizi arlarına almıyorlar gibi geliyo banada bize pek bşey yazmıyorlar sadece beğeniyorlar napim bende yorumları okuyorum kendi başıma takılıyormuşum gibi geliyorcanım zamanla sende kaynasırsın
hangi ortama girersen gir muhabetti anlamadan dalamazsın olaya
burası da öyle..
ben 2011 ekimden beri buradayım
o kadar cok arkadas geldiki
hepside kendilerince ayaka uydurdular
yapman gereken tek sey takip etmek konulara dahil olmak paylasımda bulunmak
hosgeldin tekrar
başarılar canım sunumun güzel geçer inşallahgünaydın kızlar bugün protein yapıyorum akşam gelince okurum geçmişi artıkın
kahvaltım 2 yumurtadan peynirli omlet 2 omega üç
okulda ne yapcaz bakalım öğlen
akşamda tavuk olcek
kızlar benim bugün sunumum var çok heyecanlıyım bana dua edin elime yüzüme bulaşmasın:18::18::18::18::18:
ben buzluğa sürekli koyarım ama balık konservesini hiç denemedim valla denemeyi de düşünmem..zordur o beyaaBen daha denemedim hiç. Hoca tazesini öneriyor tabi. Birde ev tipi cam kavanozda olmak şartıyla konservesini de kabul etmiş. Yapan deneyen var mı ? Hiç yapmadım ev tipi konserve balık
evet gülüm etmez miii..ohhh çok sevindim sizin adınıza canım benimsizi yaza kadar idare eder artık
ablam gelmeden önce söz verdik birbirimize kaçamak yapmıycaz diyehem gümde 4-5 km yürüdük hem de protein yaptık bakalım cumaya ne olacak
iyi gezmeler olmuş şekerim gece gelemediğine göre de geç gelinmiş ve uykudasın halaGüzeller selam ,
Nasılsınız bakalım , herkesin keyfi iyi mi ? Birazdan bi arkadaşlara çay içmeye gidicez , hazırlanana kadar 5 dakka bakiim dedim.
yapma şekerim kaçamak cumaya ne kaldıİyi akşamlar kızlar çok yoruldum temizlik yaptım yarında yemeğe misafirlerim var ama kaçamak yapmayacağım
akşam
zeytinyağlı taze fasulye tavuk brokoli salatası yogurt
hepimizde oluyor ve bende halaa olmakta ..gerçi benim metabolizma hep yavaştı ama..insan sinir oluyor..durmak pes etmek yok..hocamızın kitabındaki yazısını paylaşıcam canım..moral olur..az sonraohhh pc me kavuştum sonundaaa..medeniyetin gözünü seveyimmm bre
hemen menü bildirimi
sabah;
karatay kahvaltısı
akşam;
yarım kase pirinçsiz yayla çorbası
fırında mantarlı biberli soslu tavuk
yarım bardak ayran..
kızlar dünde söylemiştim..ben normalde dikkat ettiğimde çok kolay kilo veren biriyim..
karataya başaladığım ilk 2 haftada 3.5 kg verdim hala tık yok..normalde şuana kadar 6-7 kg vermem gerekliydi..
gerekliydi diyorum çünkü geçen yıl ocak aynda yine diyetteydim 20 günde 7.5 verdim..
ve ilk defa 0 kaçamakla devam ediiyorum..bu durumu çok kafama taktım..
sanırım hergün düzenli tempolu yürüyüş ya da leslie yapmam gerekecek.
ben de inceliyecem tatlım..benim de inşallah tekrarlamaz bilgi kenarda dursun..Birdy ben yazarken gelmişsin ,gitmeden sana (eşinin tinnutus problemi ) ve çiğdem arkadaşın vertigosu için bi vitamin ismi verecektim Lipo-flavanoid diye duymuşmuydunuz bilmiyorum ama tamamen kulağa özgü,özellikle çınlama ,baş dönmesi için bi ilaç incelemenizi tavsiye edrim
he kısım önce haber ver de bilelim gelelim şekerim..ben de dün gece ilk defa gelmedim sen burdaymışsın üzüldüm..ama iyi olmuş mıhtarlığı layıkıyla yapmışsın tebrik taktirsÜzülme hayatım yarın akşam 1 saatlikte olsa gelicem keyfine bak çok öptüm seni
bak şimdi de bunu yollayacakken telefon gelince bağlantı gitti iyimi
tiz konuşmayalım o zaman hani bazıları renklerden ve yazı şeklinden rahatsız oluyor ya renkleri de azaltalım mı bacıımmBugun balık sezonu kapanmış. O yüzden yarından itibaren çoşar bence fiyatlar kimse duymadan hemen alın :18::18: Buralarda yok malesef gelenler bile taze değildir diye düşündüğümde koymuyorum buzluğa artık kısmetse dönüşte
Kulak fena sayılmaz. Artık bas seslere karşı hassasiyetim azaldı. Tizlere hala hassasım
B vitamininin faydası olmayan şey yok gibi birşey kızlar..ben mesela kronik aft hastasıydım..kendi kendime keşfettim ki daha aft çıkmaya başladığında(kaşınıp acır azcık başlarda açılınca da dayanılmaz bir acı olur yemek yiyemez tükürüğünü bile yutamazsın)Ne tesadüf bu ilaç da B vit grubu ağırlıklı mutlaka incele ve 6 ay düzenli kullananlarda kolay kolay tekrarlamıyormuş.Sersum bacı şimdilik çıkmış bence kafana darbe almadıysan yada extrem bişey yaşamadıysan bişey çektirme ,muhtemelen stres ve yorgunluktandır tuzu azalt sıgara kullanıyorsan bırak tansiyonuna dikkat et bişeyin kalmaz
diğer arkadaşların da dediği gibi canım..cevizi günkurusuyla ve ilaveten kaymakla özellikle sabahları yersen bu senin krizlerini zamanla azaltacaktır..resmi de aşağıya koydum..valla yeme de yanın da yat..tatlı krizine girdim bi sürü şey yedim kaç gündür spor da yapmıyorum , hoşş spor da yapsam diyet de yapsam 300 gr ancak verebiliyorum bir metabolizma bu kadar mı yavaş olur yawwww
canım menüler çok güzel yürüyüş extra güzelsabah (11.00)klasik karatay kahvaltısı yaptım.
araöğun (16.00) 1 bardak süt
akşam 19.00 4 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık zeytinyağlı fasülye 1 kase yoğurt
3 litre su
5 mil leslie ile yürüyüş....
burda herkes çok iyi muhabbet ediyor farkettim. Ben biraz fransız kalıyorum ama alışırız zamanla inşallah...
sizi okurken hem eğleniyorum hem öğreniyorum teşekkürler ve iyi akşamlar...
yapalım cicim hadi bakalım..ben yeni topik linkini görünce direk daldım
ayrımcılık oldugunu düşünmüyorum bunun bu kadar uzamasına da karsıyım acıkcası
heee siz bana neden özelden mesaj atmadınız bakim yoksam benı beyenmiyürmüsünüz
cok yüzsüz gördüm kendimi hahaha
harika leylakım ben protetegin yapamıyorum bi türlü
midem bulanıyor sanki normalde salatalık falan sevmem
protegin yapıcam dedigim canım salatalık domates cekiyor
bu arada yigenlerin nasıllar ??
sersum yapalım mı beraber
2gündür akşam yemeğinde bulgur pirinç.ama bana ne ya çocuklar hazırlıyorum ama bugün kaçamak yok pes etmeyeceğim.saat 15.30 kendime bol kaşarlı menemen ve bir kase tuzsuz kabuklu fıstık yedim ohhhh afiyet olsun tabiki hepimize .
Saat 21 de koca bir bardak ayran ve şîmdîde leptiniöi almaya hazırlanıyorum,hepimize bol leptinli geceler.
kusur falan yok..çoğumuz çalışıyoruz..öptüm canım..Saat 8 de evden çıkıyorum dönüşüm farklı saatlerde sizleri takip edemiyorum kusura bakmayın ,şimdiden özür dilerim bazen arkadaşların hasta olduğunu felan okuyorum cevap bile yazamıyorum lütfen kusura Bakmayın akşamda ancak iş güç yemek derken yorgun argjn leptin almaya çalışıyoruz
Sizi çok seviyorum .
az yemişsin.Is guc coluk cocuk derken ancak bu saatte girebildim. Hatta yarinin yemegi hala ocakta pisiyor. umarim gecmisi okurken yemegi yakmam, bu saatteen sonra baska yemek de olmaz. neyse benim yemek yanmadan ben bugun yediklerimi yazayim.
sabah 11.30da
2kk kasar
12 zeytin
1 avuc ceviz
aksam 19.30
1 buyuk kase yogurt keten tohumlu.
Siz simdi az yemissin diyeceksiniz ama benim cumartesi gunu yedikleri bir duysaniz. sana bir hafta yeter diyeceksiniz. onun icin az yiyiyorum zaten o cumartesi bana arti 800 olarak dondu halada oylece duruyor.
isin gercegi acikmadimda galiba vicdan azabi cekiyorum:18::18:
oh olsun bana belki ders olurda birdaha yemem
neyse iyi geceler hatunlar opuyorum sizi
canım zamanla sende kaynasırsın
hangi ortama girersen gir muhabetti anlamadan dalamazsın olaya
burası da öyle..
ben 2011 ekimden beri buradayım
o kadar cok arkadas geldiki
hepside kendilerince ayaka uydurdular
yapman gereken tek sey takip etmek konulara dahil olmak paylasımda bulunmak
hosgeldin tekrar
eferim bacım bir cısla bitirmişsin günü..bak cısların yanına X koyma işini de yapalım unutmuştuk.Misafirim vardı ancak gelebildim.
Sabahı yazmıştım.
Öğle menüm 13:30
yarım lahmacun
4 kaşık sucukiçi
yarım avuç antep fıstığı
4 tane fiyonk makarna(X)
Akşam 19:30
1 tabak nohut
salata
turşu
güzel fikir canım.. ekliyorum.hemen..Sersum, en baştaki açıklamalar kısmına çizelge nasıl yapılır, onu da eklesek mi? Hani madde madde yazmıştık ya bi ara... Ne dersin?
hem 3 öğün gözükse de 2 öğün gibi oluyor canım..hafif geçirmiş oluyorsunsağol canım.artık hergün öğleni sütle geçiştirmeye çalışcam.hem süt içmiş oluyorum hem tok tutuyor.midem de rahatlıyor 2 öğün yiyince aslında.
dualarım seninle canım başarılar...günaydın kızlar bugün protein yapıyorum akşam gelince okurum geçmişi artıkın
kahvaltım 2 yumurtadan peynirli omlet 2 omega üç
okulda ne yapcaz bakalım öğlen
akşamda tavuk olcek
kızlar benim bugün sunumum var çok heyecanlıyım bana dua edin elime yüzüme bulaşmasın:18::18::18::18::18:
oldu canım..ihya ve kronikdeliye de yazıcam ihya izinde haberi yok belki katılır..selmanınkızı ayrıldı zaten..tamamdır..cuma listesi sende..zaten listeyi yeniden düzenlemem lazım..bu arada sersumcum selmanin kızı yok kronikdeliyi de göremedim ondan sonra da ben varım canım bucuma listeyi ben yapim olur mu
canım fsevgi arkadaşa yukarıda yazdıklarım senin için de okursan sevinirim..art niyetimiz yok..zaten muhabbet yaşadıklarımızdan çıkıyor..sizler de yaşadığınız olayları paylaşın bizimle otomatik olarak muhabbete katılmış olursunuz..bu topiği açmamızın amacı kuralcı diyet yapmamak..yanii sadece menü paylaşımı yapıp çıkmak çok monoton oluyor..adımız karatayla eğlenerek zayıflamak..birbirimizi tanıdıkça ortamımız daha da sıcak ve samimi olacak inan..canım bende buraya katılalı 1 ay oldu ama bende ayak uyduramadım herkez birbiriyle kaynaşmış bizi arlarına almıyorlar gibi geliyo banada bize pek bşey yazmıyorlar sadece beğeniyorlar napim bende yorumları okuyorum kendi başıma takılıyormuşum gibi geliyor
herhalde ayak uyduramıyoz olsun be yaa
Herkese gunaydın,
Guzel bir gun olur insallah. Valla bir gun giremedim. Aslında mesajları takip ettim. Ancak iş yogunlugundan yazamadım. Bir sürü sayfalar yazılmış. Ancak bitirdim.
Dünden başlayarak dun ve bugunun menusu:
Dun sabah: klasik karatay kahvaltısı
beyaz peynir, domates salatalık biber, dereotu, kırmızı biber, 1 kuru kayısı, ceviz, fındık
2 yumurta
oglen: zeytinyaglı semizotu, cacık
aksam: 2 kasık bulgur pilavı 2 kasık kadar kıyma kavurma (yemekte cocuklardan ancak bana o adar kaldı. iyi de oldu cok canım istemedi)
dun o kadar yorgundum ki hastalık sonrası 22:30 giibi uyudum uyumadan once 1 bardak ta sut içmiştim.
Bu Sabah : klasik karatay kahvaltısı
beyaz peynir, domates salatalık, dereotu, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,1 cay bardagı kadar ceviz, badem
bu aksam hedefim leslie ile 5 km bir de salon uyeligim vardı ama cocukalrdan gidemedim belki gidince biraz yuzerim.
Biraz bel rahatsızlıgım var. Arada o nuksetmekte fazla sorun cıkarmadan yuzme ile dengelesem çok iyi olacak.
Sevgiler..
Günaydın arkadaşlar.dün işler o kadar yoğundu ki öğlen ve akşam menümü bile yazamadım.Şimdi yazayım bari.Daha yeni olduğum için biraz da çekinerek yazıyorum açıkcası.İnşallah biz yenilerde kısa sürede aranıza kaynaşırız.Hepinizi seviyorum. Şu anda dışarıda acayip yağmur yağıyor sağanak halinde gökyüzü siyah.Hava da soğudu.Bahardan eser yok. Neyse stressiz huzurlu bir gün olur inşallah hepimiz için.
ÖĞLE
Bir kase yoğurt
1 avuç ceviz
AKŞAM
Izgara tavuk
1 tabak salata
3 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
BU SABAH
2 kk Yumurta
5 yeşil zeytin
yarım çay bardağı ceviz
Domates, salatalık
1 dilim peynir
2 kaşık maydanozlu çökelik
2 bardak çay
canım bende buraya katılalı 1 ay oldu ama bende ayak uyduramadım herkez birbiriyle kaynaşmış bizi arlarına almıyorlar gibi geliyo banada bize pek bşey yazmıyorlar sadece beğeniyorlar napim bende yorumları okuyorum kendi başıma takılıyormuşum gibi geliyor
herhalde ayak uyduramıyoz olsun be yaa
bence de ben de yeni başladım hatta bu hafta ilk bildirimi yapacagım insallah :)
evet cok iyi geliyor. listedeyim evet .Cuma bildireceğim :)
Sersum senin su gun kurusu kaymaklı cevizli resmine bayıldım valla bu aksam eve gidince kaymak alıp sabaha yapacagım..
cok guzel gorundu gozume :))
şimdi olsa yiyeceğim..
Günaydın kızlar keyifler oldukça yerinde görünüyor maşallah
1 muz badem zeytin tulum peyniri
çay çay çay
ey güzel allahım sen bazı insanlara akıl fikir ver (kızlar sizlerle alakası yok yanlış anlamayın sakın )