Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tatlı krizine girdim bi sürü şey yedim :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5: kaç gündür spor da yapmıyorum , hoşş spor da yapsam diyet de yapsam 300 gr ancak verebiliyorum bir metabolizma bu kadar mı yavaş olur yawwww:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Adet dönemindemisin tatlı krizine hepimiz (menopozlu bende dahil yalancı adet gibi sancılı ve tatlı krizli oluyor) giriyoruz ,önemli olan en az hasarla atlatmak zamanla şekerli şeyleri aramazsın en fazla bir parça çikolata yada 1-2 top dondurma keser hale gelirsin ama baştan ipin ucunu kaçıırsan arkası çorap söküğü gibi gelir o yüzden kriz zamanlarında bir parça bitter çikolata yada gün kurusu kaysı ile geçiştir yavaş yavaş alıştır bünyeyi

Adet dönemindemisin tatlı krizine hepimiz (menopozlu bende dahil yalancı adet gibi sancılı ve tatlı krizli oluyor) giriyoruz ,önemli olan en az hasarla atlatmak zamanla şekerli şeyleri aramazsın en fazla bir parça çikolata yada 1-2 top dondurma keser hale gelirsin ama baştan ipin ucunu kaçıırsan arkası çorap söküğü gibi gelir o yüzden kriz zamanlarında bir parça bitter çikolata yada gün kurusu kaysı ile geçiştir yavaş yavaş alıştır bünyeyi

adet döneminde değilim yıllardır günde en az bir kare çikolata abur cubur tüketen biriydim şimdi 2 haftadır ağzıma şekerli bişey girmiyor sadece ez miktarda meyve ama artık dayanamadım. sigarayı bıraktım ama şekeri bırakamıyorum :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: nasıl bir bağımlılıktır anlamıyorum

sabah (11.00)klasik karatay kahvaltısı yaptım.

araöğun (16.00) 1 bardak süt

akşam 19.00 4 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık zeytinyağlı fasülye 1 kase yoğurt

3 litre su

5 mil leslie ile yürüyüş....

burda herkes çok iyi muhabbet ediyor farkettim. Ben biraz fransız kalıyorum ama alışırız zamanla inşallah...

sizi okurken hem eğleniyorum hem öğreniyorum teşekkürler ve iyi akşamlar...

alışırsın canım merak etme bak ben başlarda üye olmadan sadece okuyordum ve hem öğrenip hem de gerçekten çok gülüp oturduğum yerden düşme zor tuvalete yetişme yada yüksek sesle kahkaha atıp ev ahalisini meraklandırma mı dersin hepsini yaşadım
halada eğleniyorum ve pek gelemiyorum ama gelincede rahat rahat yazabiliyorum çünki buradaki arkadaşların çoğunun kafa insanlar olduğunu hissedip tahmin ediyorum sende kendini kasma bak gör o zaman nasıl alışıyorsun :KK16:

adet döneminde değilim yıllardır günde en az bir kare çikolata abur cubur tüketen biriydim şimdi 2 haftadır ağzıma şekerli bişey girmiyor sadece ez miktarda meyve ama artık dayanamadım. sigarayı bıraktım ama şekeri bırakamıyorum :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: nasıl bir bağımlılıktır anlamıyorum

Dediğim gibi sadece kahvaltıda 2-3 gün kurusu ye başkada tatlı bişey yememeye çalış illede istersen yine yemekle kayısı ye birden bire 2hafta hiç yemezsen daha zor sadece kahavaltıda yersen bilinç altında tatalımıda yedim diye rahatlayıp çıkarırsın aklından diye düşünüyorum .Bide yaz geliyo onu düşün ,kaçamaksız birgün daha geçirdim diye mutlu ol ,hayaller kur böyle anlarda...kolay gelsin

hanımlar günaydın mı desem iyi öğleden sonralar mı bilemedim
dün gece yolda olduğum için daha yeni uyandım sonunda evimdeyim yolculuk çok zor geçti 1 gün önceden hasıl olan kabızlık yüzünden oturmakta zaten çok zorlanıyordum bi de sabaha kadar oturmak zorunda kldım :KK5::KK5:
şimdi uyandım evde de hiç bişi yok evden getirdiğim kuruyemişlerimden 1.5 çay bardağı doldurdum yanına da 4-5 incir koydum çay da demledim 5 de zeytin birazcık ta tahin şimdi onu yiyeceğim kahvaltı niyetine :KK56:
sonra belki alışverişe giderim başım felaket ağrıyor açlıktan gözüm kararmaya başladı gece yolda verdikleri şeylerden hiç bişi yemedim :nazar::nazar:(yanımdaki teyze yolluk diye neler getirmişti neler :KK1:)işte böyle

geçmişi de okudum da şu diğer topikte alınanlar olmuş burdan çıkanlar olmuş yani bana da mesala özelden mesaj gelmedi ama kendimi hiç dışlanmış hissetmedim çünkü genel bir duyuru yapıldı ve gelmek isteyenler gelsin denildi ama işte sonuçta sanaldayız ve sadece yazarak anlatmak yanlış anlaşılmalara sebep olmuş üzücü :KK53::KK53: ama benim bakış açıma göre alınacak bişi yok arkadaşlarım tabiki eski arkadaşlar kendi aralarında daha samimi olabilir bundan daha doğal ne var ki o kadar sitresin içinde şurda gelip kafa dağıtıyoruz işte :KK16::KK16::KK16::KK16:

ben yeni topik linkini görünce direk daldım
ayrımcılık oldugunu düşünmüyorum bunun bu kadar uzamasına da karsıyım acıkcası
heee siz bana neden özelden mesaj atmadınız bakim yoksam benı beyenmiyürmüsünüz :KK53::KK53::KK53:

cok yüzsüz gördüm kendimi hahaha:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Kızlar nasılsınız? Gelemiyorum birkaç gündür ablamlar geldi çocuklarla vakit kalmıyo internete girmeye:KK1:haftasonuna gelirim artık,öptüm hepiciğinizi....

sersum nasılsın bacım,geçmişi okuyamadım nasıldı van?inşallah güzel geçmiştir:KK16:
ablamlar anneme gitmişken hemen geldim:KK52::KK52:bu arada ablamla 2 gündür protein yaptık ama :120::120::120:böyle olduk valla:KK9::KK9:

harika leylakım ben protetegin yapamıyorum bi türlü
midem bulanıyor sanki normalde salatalık falan sevmem
protegin yapıcam dedigim canım salatalık domates cekiyor :KK47::KK47::KK47:

bu arada yigenlerin nasıllar ??

afiyet olsun canım..:KK16::KK16:

çok güzeldi canım.:KK52::KK52:.kocaman bir nefes aldık sankii..çok iyi geldi..:KK16::KK16::KK16::KK76::KK76::KK76:
senin de gözün aydın canım..
2 gün protein zupper canım:KK52::KK52:..yarın rahat edersin karataya kavuşunca..ben de diyecektim ablanlar gelmiş eyvah kaçamak yapma diyecektim ki maşallah ablan da sana uymuş kaçamak ne kelime proteinin dibine vurmuşsunuz..baravoss:KK9::KK9::nazar::nazar:

ben de çarşamba perşembe yapıciim protein:KK53::KK53:
sersum yapalım mı beraber :KK9:

Tekrar hoş gelmişsin canım, niye BKI bu kadar düşük hedeflediğini çok merak ettim canım şu an 36-34 beden giyiyorsundur yoksa alt üst orantısızlığımı var ?gerçi geçmişte sizleri okurken hatırladığım kadarıyla sen arkadaşları hem motive edip hem gerektiğinde çantalıyordun o yüzden kilo vermesende takıl ve yoldan çıkanları pataklamaya devam et canım :KK51:

önceki sayfalarda sana yazmıştım sen çıkmıştın yeniden alıntıladımbende

bi dönem topik daha enerjikti baya bi hırs vardı
kacamak yapanlara cezalar falan veriyorduk :))

oglum öglen uykusunu bırakınca ister istemez biraz uzak kaldım topikten.

en son 64 küsürle hedefime ulastım ama 4 kg aldım
1 kg sini verdim yeniden 2 kg aldım
şimdi yeniden baslıyorum ..70 kg ile ile 34-36 hayatta olamam kızzz keske olsam
birde benım vucudum geniş yapılı :KK37::KK37::KK37:
elimden geldigince takılmaya calısıyorum tesekkür ederim ilgin için:KK16::KK16:

2gündür akşam yemeğinde bulgur pirinç.ama bana ne ya çocuklar hazırlıyorum ama bugün kaçamak yok pes etmeyeceğim.saat 15.30 kendime bol kaşarlı menemen ve bir kase tuzsuz kabuklu fıstık yedim ohhhh afiyet olsun tabiki hepimize .
Saat 21 de koca bir bardak ayran ve şîmdîde leptiniöi almaya hazırlanıyorum,hepimize bol leptinli geceler.

bi dönem topik daha enerjikti baya bi hırs vardı
kacamak yapanlara cezalar falan veriyorduk :))

oglum öglen uykusunu bırakınca ister istemez biraz uzak kaldım topikten.

en son 64 küsürle hedefime ulastım ama 4 kg aldım
1 kg sini verdim yeniden 2 kg aldım
şimdi yeniden baslıyorum ..70 kg ile ile 34-36 hayatta olamam kızzz keske olsam
birde benım vucudum geniş yapılı :KK37::KK37::KK37:
elimden geldigince takılmaya calısıyorum tesekkür ederim ilgin için:KK16::KK16:

Şimdide cezalar var bir ara bayağı kalabalık olmuştu fakat herkes aynı anda burada olamayınca yeni gelenlerden ilgisizlik şikayetleri ve diyet dışı muhabbetten rahatsız olanlar olunca (anlıycan nerde çokluk orda .okluk durumu hasıla geldi burası daha bir haftalık değil ama çok eğlenceli keşke herkesin aynı anda gelebileceği bir saat olsa ,yinede sağlık olsun)

Valla ben aslında şu anki halimden çok şikayetci değilim ama menopoz da metobolizma yavaşladığı için ilerde daha kilo veririm diye şimdilik 60 hedefledim ondan sonrası allah kerim ama sizler gençsiniz küçük çocuklar büyüdükçe peşinden koşmalar ve hareketliliğin isteristemez artıyor rahat verirsiniz bence takmayın ama sağlıklı beslenmek ve eğlenmek için buradan kopmayın derim.

Saat 8 de evden çıkıyorum dönüşüm farklı saatlerde sizleri takip edemiyorum kusura bakmayın ,şimdiden özür dilerim bazen arkadaşların hasta olduğunu felan okuyorum cevap bile yazamıyorum lütfen kusura Bakmayın akşamda ancak iş güç yemek derken yorgun argjn leptin almaya çalışıyoruz
Sizi çok seviyorum .:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Is guc coluk cocuk derken ancak bu saatte girebildim. Hatta yarinin yemegi hala ocakta pisiyor. umarim gecmisi okurken yemegi yakmam, :KK1::KK1::KK1: bu saatteen sonra baska yemek de olmaz. neyse benim yemek yanmadan ben bugun yediklerimi yazayim.
sabah 11.30da
2kk kasar
12 zeytin
1 avuc ceviz

aksam 19.30
1 buyuk kase yogurt keten tohumlu.

Siz simdi az yemissin diyeceksiniz ama benim cumartesi gunu yedikleri bir duysaniz. :KK17::KK17: sana bir hafta yeter diyeceksiniz. onun icin az yiyiyorum zaten o cumartesi bana arti 800 olarak dondu halada oylece duruyor.:KK43::KK43::KK43:
isin gercegi acikmadimda galiba vicdan azabi cekiyorum:18::18:
oh olsun bana belki ders olurda birdaha yemem:KK20::KK20::KK20:
neyse iyi geceler hatunlar opuyorum sizi:KK54::KK54::KK54:

Saat 8 de evden çıkıyorum dönüşüm farklı saatlerde sizleri takip edemiyorum kusura bakmayın ,şimdiden özür dilerim bazen arkadaşların hasta olduğunu felan okuyorum cevap bile yazamıyorum lütfen kusura Bakmayın akşamda ancak iş güç yemek derken yorgun argjn leptin almaya çalışıyoruz
Sizi çok seviyorum .:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ne kusuru tatlim. hepimiz ayni durumdayiz klasik calisan kadin... bol leptinler tatlim...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

alışırsın canım merak etme bak ben başlarda üye olmadan sadece okuyordum ve hem öğrenip hem de gerçekten çok gülüp oturduğum yerden düşme zor tuvalete yetişme yada yüksek sesle kahkaha atıp ev ahalisini meraklandırma mı dersin hepsini yaşadım
halada eğleniyorum ve pek gelemiyorum ama gelincede rahat rahat yazabiliyorum çünki buradaki arkadaşların çoğunun kafa insanlar olduğunu hissedip tahmin ediyorum sende kendini kasma bak gör o zaman nasıl alışıyorsun :KK16:

teşekkurler ,kasmıyorum da daha tam havaya gıremedım :)
verdiğin kilolara bayıldım ne kadar sürede verdin acab merak ettim

sabah (11.00)klasik karatay kahvaltısı yaptım.

araöğun (16.00) 1 bardak süt

akşam 19.00 4 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık zeytinyağlı fasülye 1 kase yoğurt

3 litre su

5 mil leslie ile yürüyüş....

burda herkes çok iyi muhabbet ediyor farkettim. Ben biraz fransız kalıyorum ama alışırız zamanla inşallah...

sizi okurken hem eğleniyorum hem öğreniyorum teşekkürler ve iyi akşamlar...

Herkese iyi uykular bol leptinler yarın akşam bi ara yine görüşmek ümidiyle :KK55:

iyi geceler canımmmm bol bol leptinler :KK16:

canım zamanla sende kaynasırsın
hangi ortama girersen gir muhabetti anlamadan dalamazsın olaya
burası da öyle..
ben 2011 ekimden beri buradayım
o kadar cok arkadas geldiki
hepside kendilerince ayaka uydurdular
yapman gereken tek sey takip etmek konulara dahil olmak paylasımda bulunmak
hosgeldin tekrar:KK54:

Spich, ben de şekeri çok seven bir insanım. Canım çok tatlı istediğinde günkurusu kayısının içine ceviz koyup, üstüne tarçın serpiyorum. Sen de dene istersen. Hatta içine kaymak da koyabilirsin. Bazı arkadaşlar da kakaolu veya tarçınlı süt içiyorlar. Muz, ceviz, tarçın karıştırarak da kendi ağız tadına göre bişeyler hazırlayabilirsin...

Şekere bağımlıyım diye düşnme sakın. Ben şekeri çayımdan çıkardım ya... Herkes yapabilir bunu demektir. Gerçi 2 ay sürdü ama sonunda alıştım. Eminim sen de kendi çözümlerini bulacaksın. Yeter ki vazgeçme:KK34:

Misafirim vardı ancak gelebildim.

Sabahı yazmıştım.
Öğle menüm 13:30

yarım lahmacun
4 kaşık sucukiçi
yarım avuç antep fıstığı
4 tane fiyonk makarna(X)

Akşam 19:30
1 tabak nohut
salata
turşu

Sersum, en baştaki açıklamalar kısmına çizelge nasıl yapılır, onu da eklesek mi? Hani madde madde yazmıştık ya bi ara... Ne dersin?

menülerin gayet güzel canım..:KK16:okula da süt ve badem iyi olmuş:KK34::KK34: afiyet olsun:KK16:

sağol canım.artık hergün öğleni sütle geçiştirmeye çalışcam.hem süt içmiş oluyorum hem tok tutuyor.midem de rahatlıyor 2 öğün yiyince aslında.

X