- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkar canım streslişeyleri hayatından..haklısın..sağlıktan daha önemli şey yokHemen git bi nörolojiye valla beni sinir etme
Artık stres yapan herşeyi hayatımdan çıkarmaya karar verdim. 3 gündür bunu düşünüyorum valla sağlığımdan daha mı önemli
Canım buradan uzaklaşmak kesinlikle yaramıyor. Hemen kilo alırsın. Vicdan yapıyorsun buradaysan. Pes etme sadece izle oku yapamıyorsan bile onlar bile cesaretlendirir seni.
hoşgeldin yavlum..vizelerin kolaycacık bitiversin inşallah..urfa dönüşü de kaçamaksız yap karatayı düğüne kadar..Geldim annem geldim
Günaydın hanımlar ve merhabalar. çoktandır topiğe gelemiyorum ama buraya gelmek nasip olur inşallah. Tekrar dönmek istiyorum Karatay'a bir türlü cesaret edip de kendimde güç bulup dönemiyorum. Bu hafta vize sınavlarım ve bitmesiyle birlikte Urfa beni bekler. Evimizin alışverişini yapacağım kısmetse. Gelmeye çalışacağım yanınıza ve inşallah Urfa dönüşü Karatay'a dönüş yapacağım.
Şimdi gitmeliyim. Okula çıkıp 16:00 da olan sınav için arkadaşla çalışmam gerek. Sizleri seviyorum ve kocamannn öpüyorum
Ne olurdu 10 dakikada 2 mesaj atsaydık. Beklemekten bi hal olduk. Ne çektik be Vasfiye teyzenin ikonu olarak bunu seçtim
sen bilirsin canım..biz halaederiz listeyi sen merak etme..başarılar..sersumcum bu hafta liste sirasi bendeydi yanilmiyorsam..
ben diger grupta kalmayi tercih ettim, ama cumaya kendimi ayarlamistim, eger isterseniz seve seve sizinde listenizi yaparim
hepimize kolay gelsin kizlar
çizelgemi de yaptım yeniden
çok şükür rahattı canım..bitti gittiAsya hoşgeldin canım. Nasılsın? Ben de epeydir yoktum ama sanırım sen de yeni geldin. Hoşgeldin. Projenizi teslim ettiniz mi? Nasıl gidiyor?
Kolay gelsin canım. İnşallah umduğundan rahat bir gün geçirirsin.
Menümü de yazayım:
Kahvaltı 8:30
8 zeytin, domates, 1 büyük dilim tulum peynir, 2 yumurta, 1 avuçtan az fındık.
6 bardak su.
4 km/45 dak yürüyüş
Zaten kahvaltıda bir terslik olmuyor. Ne oluyorsa öğleden sonra oluyor. Bakalım ilk günüm nasıl geçecek
Hepinize güzel bir hafta diliyorum
o konuda aksi bir yorumu yok diye biliyorum canım..hepimiz herşeyi buzluğa koyuyoruz mecburen zatenBalık sezonu kapanıyormuşşş Alıp buzluğa atma konusunda hocamız bişi diyormu ?
neyse canım geçmiş olsun..e kilocuklar da verilmek için gelmiş veririrz hepberaberBıraktım şekerim çok şükür ama sen bana sor ne zor be yav,çocuk huysuzlukta everest yaptı. Bu arada ben bu nedenle hızla kilo almışım sanırım,çocuk emerken bu kadar çabık gelmiyordu kilocuklar
ficanscım çok geçmiş olsun canım
yeme sakın yemeeuzun zamndır menü paylaşmıyordum, yeni topikte bir paylaşıverim
sabah
peybirli yumurta badem 1-2 zeytin, çay oğluştan kalann fındık kadar tahin helvası
öğle : hünkar beğendi, içinde 1 kaşı un var idi:17, yanında yoğurt
akşama ne yesek bilmiyorum, birazdan onu da ayrlayayım da sapıtmayayım
kızlar evde bir cıss var, sağolsun kocim, ne zaman irademi topliyip diyete başlasam eve tatlı alası gelir normalde pek huyu değildir,istemeden abur cubur bişi almaz,kasıtlı mı yapıyo ne
iyi eğlenceler canım..Kızlar nasılsınız? Gelemiyorum birkaç gündür ablamlar geldi çocuklarla vakit kalmıyo internete girmeyehaftasonuna gelirim artık,öptüm hepiciğinizi....
görgüsüzlüğün bu kadarı serbest diye bu kadar da yenmez ki tam 11 köfte yedim karnımın derisi acıyor
2. öğünüm
3-4 kaşık bulgur pilavı
5-6 köfte
2 biftek
cacık
çıkar canım streslişeyleri hayatından..haklısın..sağlıktan daha önemli şey yok
o konuda aksi bir yorumu yok diye biliyorum canım..hepimiz herşeyi buzluğa koyuyoruz mecburen zaten
Öyle yaptım valla Stres yok
Bir dee Karatay mutfağı kitabında biraz değinmiş. Okumuştum ama demekki dikkatli okumamışım. Şey yazıyor. Eğer dondurucuya balık koyacaksanız içini temzleyip, tuzlamadan koyunuz. Nedeni de balığın iç organları zamanla balıkla samimi oluyormuş
afiyet olsun canım..Sabah 08:30
1/2 kk peynir
1 dilim ekmek + ilaç
Öğle 13.30
2 kk peynir
8 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1/2 çay bardağı ceviz içi
1 haşlanmış yumurta
2 fincan yeşil çay
1 yeşil biber
Akşam 20:00 (İlaçtan dolayı geç )
1 tabak nohut
Bol yeşil salata
Gün içinde toplam 2 lt su içilecek.
sersum nasılsın bacım,geçmişi okuyamadım nasıldı van?inşallah güzel geçmiştir
ablamlar anneme gitmişken hemen geldimbu arada ablamla 2 gündür protein yaptık ama :120::120::120:böyle olduk valla
selam kızlar yine okul nöbeti vardı.yorgunum ama yemek yapıyom bir yandan
sabah:yağda yumurta,peyniz,zeytin,3 kayısı,tere maydanoz,domates,salatalık ve 2 ceviz
öğlekulda bir küçük kutu süt ve 2 avuç çiğ badem
eve gelince acıktım.biraz kabuklu fıstık yedim.
akşama da et sote ve yoğurt,salata
aynen canım ben de bazı yerleri es geçmişim okurken arada yeniden okuyorum..gözden kaçabiliyor..
ben temizleyip koyuyorum..tuzlamam hiç..
afiyet olsun canım..
çok güzeldi canım..kocaman bir nefes aldık sankii..çok iyi geldi..
senin de gözün aydın canım..
2 gün protein zupper canım..yarın rahat edersin karataya kavuşunca..ben de diyecektim ablanlar gelmiş eyvah kaçamak yapma diyecektim ki maşallah ablan da sana uymuş kaçamak ne kelime proteinin dibine vurmuşsunuz..baravoss
ben de çarşamba perşembe yapıciim protein
iyi akşamlar karatayın azimli hatunları.
Herkesin yeni haftası iyi başlamıştır umarım, bu akşam pc bana ait ve siz gidene kadar burdayım ona göre hee ,biliyorum bugün pazartesi çalışan arkadaşlar erken kalkıp bide akşam yemeği vs ile yorulunca uykuları erken gelir, ben kahve içiyom sizde için uykunuz geç gelsin