- 12 Mart 2012
- 3.424
- 3.589
valla cuk oturmuşş
Allah beterinden saklasın canım..
Amin
noolmuş kıss dolmuş mu gene...bakiim bi..
birazdan gidicem canım işe..cumaya kadar öğlenciyim çok şükür..
Ne güzel canım, sabahları burdasın o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla cuk oturmuşş
Allah beterinden saklasın canım..
noolmuş kıss dolmuş mu gene...bakiim bi..
birazdan gidicem canım işe..cumaya kadar öğlenciyim çok şükür..
yeni mesaj attım canım 10 dk engeline takıldım..benim önceki mesajımda okumadın heralde o konuda yazdığımı..şimdi çıkmam lazım gelince bakarım..ama cevap verme bence nacizane tavsiyem..deymez..bu topiği neden açtığımızın ispatıdır bu şekerim..
sersumcum bu hafta liste sirasi bendeydi yanilmiyorsam..
ben diger grupta kalmayi tercih ettim, ama cumaya kendimi ayarlamistim, eger isterseniz seve seve sizinde listenizi yaparim
hepimize kolay gelsin kizlar
Bence iki taraftan da yararlanabilirsin ayrışma olmadı ki canım.
kızzlar sersum kaçar..4.30-5 gibi gelirim yine..öpüyorum sizii..offf ne hasta vardır şimdi..bugün pazartesiiiii
Günaydın kızlar
Yeni topiğimiz hayırlı olsun
Haftanız çok güzel başlasın
kızzlar sersum kaçar..4.30-5 gibi gelirim yine..öpüyorum sizii..offf ne hasta vardır şimdi..bugün pazartesiiiii
positifim beniiimm
tabiki iki taraftanda yararlanacagim, sonucta maksadimiz kilo vermek.. ayrimcilik yokkk
ama anladigim kadariyla iki liste olucak ve iki gruptada bildirim yapmak gereksiz ve zaman aliyor.
benim tercihim diger gruptan yana, bölünmeyi gereksiz gördügüm icin. herkesin kendi tercihi dimi canim?
Bıraktım şekerim çok şükür ama sen bana sor ne zor be yav,çocuk huysuzlukta everest yaptı. Bu arada ben bu nedenle hızla kilo almışım sanırım,çocuk emerken bu kadar çabık gelmiyordu kilocuklar
canım naapıyon beyaa nerelerdesin..bebişin süt bırakma olayı tamamen bitti mi yoksa hala tepende mi..
ficanscım çok geçmiş olsun canımCanım Hoşbuldum bidenem, ben de sana yollamıştım canım , gelmedi herhalde:44:
Öksürük için göğüse gitmiştim ya, filmde bişey çıkmadı, alerjik olabilir dedi,ilaç verdi
Ben daha ilaca başlamadan 2 gün sonra da boğazım şişti, kbb ye gittim, lenf bezlerim şişmiş, kulağım da ağrıyor, 10 günlük antibiyotik verdi, sabah akşam binlik alıyorum, sakın yarım bırakma dedi, bugün 3. gün ama hala yutkunamıyorum,işte böyle bebeem, senin belin nasıl
bırdıyım ha bır nısan ha bır mayıs ayın bırlerı de bıtmez bızım dıyetlerımızdebende ozluyorum gelıp okuyorum tam yazacakken bırsey cıkıyo gıtmek durumunda kalıyorum canımm.bahar geldı senın işler acıldı aksam yemegını bedavaya getırırsın heryer ot ve pitki dolar yakında afıyet şifa olsun canımcımEvet bacım , tesbitin tamamen doğru ; bizim diyet yapasımız değil de muhabbet edesimiz varmış Topik açıldı açılalı herkes geliyo ne istiyosa onu anlatıyo.Gerçi benim için değişen bişi yok , öteki topiği de aynı amaçla kullanıyodum
Sen nereyesun , buralara hiç gelmeyisun , özlüyorum valla
E sen diyeti niye bıraktın , hani yemin etmiştiniz Nisan kaçamaksız olucak diye Baydı di mi bu kadar uzun süre yapınca.Ama çok normal , can yani , nereye kadar...Yine de 18.00 kuralına hala uyabiliyo olman büyük irade valla ...Sana da çok çok TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOSSSS.. Valla ben de bi yiyorum , bi diyet yapıyorum , bi acıkıyorum , bi acıkmıyorum.Şu hastalık döneminden bu yana bi türlü tam düzene giremedim.İdare etmeye çalışıyorum.
Evet canım , enişteyi de aldım , (bu arada "delta" beni benden aldı ) bende makas , onda çakı , 2 saate yakın dolaşmışızdır ot peşinde.Ben de böyle manyak bi insanım işte.Basit zevklerim var
ıyıyım canım hosgeldın ıyı dıyelım ıyı olsun bırkac kg artı var onlarla cebellesıyoruz iştesen de ıyısın ınsaallahPapadiya naber canım, ben uzun süre yoktum nasıl gidiyor? bu arada bir sen bir ben kalmışız
bende de aynı cebelleşmedeyim gerçi ben kendim ettim biliyrum ama çocuğu da sütten kesince hiç gitmiyor insafsız kilolarbırdıyım ha bır nısan ha bır mayıs ayın bırlerı de bıtmez bızım dıyetlerımızdebende ozluyorum gelıp okuyorum tam yazacakken bırsey cıkıyo gıtmek durumunda kalıyorum canımm.bahar geldı senın işler acıldı aksam yemegını bedavaya getırırsın heryer ot ve pitki dolar yakında afıyet şifa olsun canımcım
ıyıyım canım hosgeldın ıyı dıyelım ıyı olsun bırkac kg artı var onlarla cebellesıyoruz iştesen de ıyısın ınsaallah