Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızzlar sersum kaçar.:KK55::KK55:.4.30-5 gibi gelirim yine..öpüyorum sizii.:KK54::KK54:.offf ne hasta vardır şimdi.:KK53::KK53:.bugün pazartesiiiii:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

yeni mesaj attım canım 10 dk engeline takıldım..benim önceki mesajımda okumadın heralde o konuda yazdığımı..şimdi çıkmam lazım gelince bakarım..:KK34::KK34:ama cevap verme bence nacizane tavsiyem..deymez..bu topiği neden açtığımızın ispatıdır bu şekerim..:KK1::KK1:

Ne olurdu 10 dakikada 2 mesaj atsaydık. Beklemekten bi hal olduk. Ne çektik be :KK37: Vasfiye teyzenin ikonu olarak bunu seçtim :KK1::KK1::KK1:

sersumcum bu hafta liste sirasi bendeydi yanilmiyorsam..
ben diger grupta kalmayi tercih ettim, ama cumaya kendimi ayarlamistim, eger isterseniz seve seve sizinde listenizi yaparim :KK34:

hepimize kolay gelsin kizlar

sersumcum bu hafta liste sirasi bendeydi yanilmiyorsam..
ben diger grupta kalmayi tercih ettim, ama cumaya kendimi ayarlamistim, eger isterseniz seve seve sizinde listenizi yaparim :KK34:

hepimize kolay gelsin kizlar

Bence iki taraftan da yararlanabilirsin ayrışma olmadı ki canım.:KK16:

Bence iki taraftan da yararlanabilirsin ayrışma olmadı ki canım.:KK16:

positifim beniiimm:KK16::KK16: :KK54::KK54:

tabiki iki taraftanda yararlanacagim, sonucta maksadimiz kilo vermek.. ayrimcilik yokkk :KK20:

ama anladigim kadariyla iki liste olucak ve iki gruptada bildirim yapmak gereksiz ve zaman aliyor.
benim tercihim diger gruptan yana, bölünmeyi gereksiz gördügüm icin. herkesin kendi tercihi dimi canim?

Selam karatayın şekerleri misafirlerim oldugu için pek gelemiyorum anca ceee diyip kaçıyorum

1 yumurtadan tulum peynirli omlet ceviz zeytin günkurusu ve olmazsa olmaz çay

Son düzenleme:
Günaydın kızlar:KK52::KK52::KK52:
Yeni topiğimiz hayırlı olsun:KK52::KK52::KK52:
Haftanız çok güzel başlasın:KK16::KK16::KK16:

Asya hoşgeldin canım. Nasılsın? Ben de epeydir yoktum ama sanırım sen de yeni geldin. Hoşgeldin. Projenizi teslim ettiniz mi? Nasıl gidiyor?

kızzlar sersum kaçar.:KK55::KK55:.4.30-5 gibi gelirim yine..öpüyorum sizii.:KK54::KK54:.offf ne hasta vardır şimdi.:KK53::KK53:.bugün pazartesiiiii:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Kolay gelsin canım. İnşallah umduğundan rahat bir gün geçirirsin.

Menümü de yazayım:

Kahvaltı 8:30

8 zeytin, domates, 1 büyük dilim tulum peynir, 2 yumurta, 1 avuçtan az fındık.

6 bardak su.
4 km/45 dak yürüyüş

Zaten kahvaltıda bir terslik olmuyor. Ne oluyorsa öğleden sonra oluyor. Bakalım ilk günüm nasıl geçecek:KK34:

Hepinize güzel bir hafta diliyorum:KK54:

positifim beniiimm:KK16::KK16: :KK54::KK54:

tabiki iki taraftanda yararlanacagim, sonucta maksadimiz kilo vermek.. ayrimcilik yokkk :KK20:

ama anladigim kadariyla iki liste olucak ve iki gruptada bildirim yapmak gereksiz ve zaman aliyor.
benim tercihim diger gruptan yana, bölünmeyi gereksiz gördügüm icin. herkesin kendi tercihi dimi canim?

Ben burdan yararlanmicaksın sanmiştım ondan şeyeettim :KK16: Ben orda da varım ki :KK16: İzliciiim seni :KK23::KK23::KK23:

Balık sezonu kapanıyormuşşş :KK52::KK52::KK52::KK52: Alıp buzluğa atma konusunda hocamız bişi diyormu ? :KK56:

:KK16::KK16:

canım naapıyon beyaa nerelerdesin..bebişin süt bırakma olayı tamamen bitti mi yoksa hala tepende mi..:KK9::KK9:
Bıraktım şekerim çok şükür ama sen bana sor ne zor be yav,çocuk huysuzlukta everest yaptı. Bu arada ben bu nedenle hızla kilo almışım sanırım,çocuk emerken bu kadar çabık gelmiyordu kilocuklar:KK31:

Canım Hoşbuldum bidenem, ben de sana yollamıştım canım , gelmedi herhalde:44:

Öksürük için göğüse gitmiştim ya, filmde bişey çıkmadı, alerjik olabilir dedi,ilaç verdi

Ben daha ilaca başlamadan 2 gün sonra da boğazım şişti, kbb ye gittim, lenf bezlerim şişmiş, kulağım da ağrıyor, 10 günlük antibiyotik verdi, sabah akşam binlik alıyorum, sakın yarım bırakma dedi, bugün 3. gün ama hala yutkunamıyorum,işte böyle bebeem, senin belin nasıl
ficanscım çok geçmiş olsun canım :KK5:

uzun zamndır menü paylaşmıyordum, yeni topikte bir paylaşıverim:KK34:
sabah
peybirli yumurta badem 1-2 zeytin, çay oğluştan kalann fındık kadar tahin helvası
öğle : hünkar beğendi, içinde 1 kaşı un var idi:KK17::17, yanında yoğurt
akşama ne yesek bilmiyorum, birazdan onu da ayrlayayım da sapıtmayayım

kızlar evde bir cıss var, sağolsun kocim, ne zaman irademi topliyip diyete başlasam eve tatlı alası gelir:KK47: normalde pek huyu değildir,istemeden abur cubur bişi almaz,kasıtlı mı yapıyo ne:KK4:

Papadiya naber canım, ben uzun süre yoktum nasıl gidiyor? bu arada bir sen bir ben kalmışız

Evet bacım , tesbitin tamamen doğru ; bizim diyet yapasımız değil de muhabbet edesimiz varmış :KK52::KK52::KK52::KK52: Topik açıldı açılalı herkes geliyo ne istiyosa onu anlatıyo.Gerçi benim için değişen bişi yok , öteki topiği de aynı amaçla kullanıyodum :KK60::KK60::KK60:
Sen nereyesun , buralara hiç gelmeyisun , özlüyorum valla :KK16::KK16::KK16:
E sen diyeti niye bıraktın , hani yemin etmiştiniz Nisan kaçamaksız olucak diye :KK53::KK53::KK53: Baydı di mi bu kadar uzun süre yapınca.Ama çok normal , can yani , nereye kadar...Yine de 18.00 kuralına hala uyabiliyo olman büyük irade valla ...Sana da çok çok TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOSSSS.. Valla ben de bi yiyorum , bi diyet yapıyorum , bi acıkıyorum , bi acıkmıyorum.Şu hastalık döneminden bu yana bi türlü tam düzene giremedim.İdare etmeye çalışıyorum.
Evet canım , enişteyi de aldım , (bu arada "delta" beni benden aldı :KK60::KK60::KK60::KK60:) bende makas , onda çakı , 2 saate yakın dolaşmışızdır ot peşinde.Ben de böyle manyak bi insanım işte.Basit zevklerim var :KK37::KK37::KK37:
bırdıyım ha bır nısan ha bır mayıs ayın bırlerı de bıtmez bızım dıyetlerımızde:KK1::KK1::KK1::KK9::KK9::KK9:bende ozluyorum gelıp okuyorum tam yazacakken bırsey cıkıyo gıtmek durumunda kalıyorum canımm.bahar geldı senın işler acıldı aksam yemegını bedavaya getırırsın heryer ot ve pitki dolar yakında:KK51::KK51::KK51::KK51: afıyet şifa olsun canımcım

Papadiya naber canım, ben uzun süre yoktum nasıl gidiyor? bu arada bir sen bir ben kalmışız
ıyıyım canım hosgeldın ıyı dıyelım ıyı olsun bırkac kg artı var onlarla cebellesıyoruz işte:KK53::KK53:sen de ıyısın ınsaallah

Kızlar nasılsınız? Gelemiyorum birkaç gündür ablamlar geldi çocuklarla vakit kalmıyo internete girmeye:KK1:haftasonuna gelirim artık,öptüm hepiciğinizi....

bugün sabah:KK56:
2 yumurta köy yumurtası küçüktü
2 dilim beyaz peynir
1 bardak yeşilçay
fındık,2 gün kurusu
5 adet zeytin salatalık
öğlen :KK56:
1 muz fındık çay
akşama yapacağım:KK56:
semizotu yemeği yoğurtlu
salata
bayyyyy

kızlar merhaba nasılsınız bakalım ben yorgunum biraz okuldan yeni geldim :KK76::KK76:
sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğlen bişi yemedim:KK8::KK8::KK8:
akşam çok acıktım köfte yapıciiim fırında :KK56::KK56:

bırdıyım ha bır nısan ha bır mayıs ayın bırlerı de bıtmez bızım dıyetlerımızde:KK1::KK1::KK1::KK9::KK9::KK9:bende ozluyorum gelıp okuyorum tam yazacakken bırsey cıkıyo gıtmek durumunda kalıyorum canımm.bahar geldı senın işler acıldı aksam yemegını bedavaya getırırsın heryer ot ve pitki dolar yakında:KK51::KK51::KK51::KK51: afıyet şifa olsun canımcım

ıyıyım canım hosgeldın ıyı dıyelım ıyı olsun bırkac kg artı var onlarla cebellesıyoruz işte:KK53::KK53:sen de ıyısın ınsaallah
bende de aynı cebelleşmedeyim gerçi ben kendim ettim biliyrum ama çocuğu da sütten kesince hiç gitmiyor insafsız kilolar:KK53:

kızlar 2 gün üst üste sipora gittim, bu gün evdeyim çocuk uyanınca bir yürüm artık,inş, öyle umut ediyorum, zira çok uykum va yatmak istemiyorum, türk kahvesi demeyin, bol acılısından içtim ama yoh

X