• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hiç sorma canım o kadar çok alışmışım ki ayrılığın fikri bile çok zor geliyor keşke biraz daha vaktimiz olsaydı diyorum hp ama bitti işte sonuna geldik haftaya finaller haziranın 1 kep töreni haziran 3 balo ve THE END :14::14::14::43::43::43:
Makbuşum hangi bölümde okuyodun sen tatlım ya , söölemişindir mutlaka ama ihtiyarlık emareleri , idare et....
Behzatım amirim bitti:43::43::43: kendimi boşlukta hissediyorum ühü ühü..:5::5:

neysee gelelim gerçeklere:27::27:
sabah
:56::56:
kocişimin ısmarladığı kahvaltı
bilimum kaçamak yazmıyorum :18::18:
ama kaldığım yerden devam.:kkk::kkk:.geçen hafta anneler günü götüremedim bu hafta gidelim dedi
ben de kabul ettim hiiç itiraz etmedim:27::27::27:

işte böyle arkadaşlarım..hepinize iyi hafta sonları diliyorum:16::16::16::16::54::54:
Sersum , sonu oldu mu yoksa filmle mi son yapacaklarmış?

Kızlar bu arada topik başıma kalmış.Hepiniz sosyalleşiyosunuz tabe...Ben pazara gittim-geldim , bu kadar , başka bi faaliyet yok...

Kızlar bu arada topik başıma kalmış.Hepiniz sosyalleşiyosunuz tabe...Ben pazara gittim-geldim , bu kadar , başka bi faaliyet yok...

birazcık ev silme süpürme var birdy pazarada gideceğim ne güzel sen gidip gelmişsin daha ortalıkda yemekde yok :9::9::9::9:

bu arada iyi dilekleriniz için teşekkürler yasak masak ama bi nescafe yaptım azıcık mola :ssz::ssz::ssz:

Günaydın canlar:16:

Hepinize çok güzel bir hafta sonu dilerim:16:
:16::16::16::16:
Günaydın canlarım,

Yarın annem ümreden geliyor inşallah. Ona gidicem. Pzt de tatil. Pzt. akşam dönerim herhalde. Salıya kadar yokum yani. Hemen liste dışı bırakmayasınız ha beni! Küserim sonra size. Psikopata bağlarım.Hepinize taciz msj ları atarım. Hayatınızı zehir ederim.
Ona göre:23::23::23: :23::23:

Beni sevin. Beni özleyin. Ben de sizi özliyciiim. :5::5:
küsme gülüm küsme..:29::29:
ama ençok piskopata bağlıycan diye korktum ondan alttan alıyom..:27::27:
Allah kabul etsin teyzemin umresini ve dualarını..kızının duasını edebilmiş mi dili dönmüş mü bi soruver teyzeme:60::60:
seni seviyorum uleyyn..:38::38::16::16:

Canlarım selam , herkese en güzelinden bir Cumartesi diliyorum...
4 günlük detoksuma dün akşam Muratlara gitmemiz sebebiyle bir geceliğine ara verdim ama yine de düşündüğümden daha makul yedim.Ana yemek balıktı , diğerleri de muhtelif salata ve zeytinyağlı idi.Fazladan yediğim 4 minik parça kavun ve en son finali yaptığım dondurmalı irmik helvası idi :ssz::ssz::ssz: Hayırlısı Allahtan , bugün tekrar detoksa döndüm , bikaç gün daha yapiim bakalım...
hoşgeldin yavruzz:48::38::38:..afiyetler olsun..bugün ben de çok kaçamak yaptım:18::18:..ama sondu yarından itibaren 00 kaçamak:kkk::kkk:
Selam kızlar mutlu ve iyi hafta sonları

klasik kahvaltı

dün yeni ilaçlarımız geldi hayret ettim hastalık modundaki adam bir neşe bir muhabbet odasından çıkmıyordu inşallah dahada iyi olur ve geçer tüm hastalıgı eski günlerine dönmeye başladı akşam teyzemler vardı eşiyle gülmekten kırıldılar bakakaldık teyzemle :9:
:16::16:çok sevindim canım senin ve eşinin moralinin iyi olmasına..hep böyle mutlu olun acil şifa bulsun inşallah canım:16::16:
güayndin kizlar, yaptim klasik kahvaltimi size bi bakayim dedim :16::16::16: nasilsiniz bakalim???

ben lanetli rakamli kirdigim icin cok mutluyum, bundan sonra hic zorlanmadan kilo verecegim gibime geliyor insallah da öyle olur :32::32::32:

öglene menümde etli patlican kurusu var :56::56::56:

aksama da shake yapmayi düsünüyorum, yaa regl geliyor ya canim tatli istiyoyr biraz, en azindan o istegi bastirmis olurum diye düsünüyorum :31::31:
lanet bitti gitsin kilolar regişim hadi bakalım:52::52::16::16:
Bugun menu bildirimi yapayim
sabah 12.30
2 yumurta
3 kk peynir
10 zeytin
marul
1 avuc badem

aksamada taze fasulye ve yogurt
Ben anneme gidiyrum yarin aksam donermi opuldunuz...
güle güle git gel canım:16::16:
Makbuşum hangi bölümde okuyodun sen tatlım ya , söölemişindir mutlaka ama ihtiyarlık emareleri , idare et....

Sersum , sonu oldu mu yoksa filmle mi son yapacaklarmış?

son değil canım:34: birkaç filmi olacakmış neyseki 1 dene değil:52::52::52::32::32:

Sabah pastırmalı yumurta , 5 zeytin , bir avuç içi peynir , 4 bütün ceviz , 1 çay bardağı süt bide yeşil çay içtim

Şimdi zeytinyağında tavuk sote yapıyorum :56:

regen shake dediğin nedir acaba merak ettim ?

toz protein icecegi, sütle karistirilip yapiliyo, sporcular icer genellikle, biraz tatli oldugu icin bazen tatli krizim tutunca iciyorum ögün yerine.. googledan da bakabilirsin,, aslinda hazir ürün oldugu icin karatayda yeri yok yanlis degilsem ama tatli krizi hic biseye benzemiyo :50:

Heeeeey herkese merhaba bende Karatay yapıyoruuuuum :52: Hemde 5 kilo verdim 5 haftada :51: :9::9:
hoşgeldin..:16:5 kilo harika:46::46:
iyi sen ne yapıyosun işler pazar mazar bitti yemekde birazdan hazır

tarhana çorbası ciğer salata ergenyus yemeyecekmiş onada spagetti olacakmış yanınada bir dilim büftek kızartacakmışım oh ne ala memleket:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ohh ellerine sağlık.:16::16:.bana da yapsana annem annem nekaa güzel hazır yemek:1::1::1:
Sabah pastırmalı yumurta , 5 zeytin , bir avuç içi peynir , 4 bütün ceviz , 1 çay bardağı süt bide yeşil çay içtim

Şimdi zeytinyağında tavuk sote yapıyorum :56:
menü de çok güzel:34::34:
ne yapalim kuzum yaaa her zamanki gibi... ben sahsen kendi adima, yalnizca alisverise gittim toplamda 2 saat yürümüsümdür.. kisa günün kari :9::9::9:

seni sormali???
yürüyüş:46::46:
ben de temizliği bitirdim:23::23: bulaşık makinesini boşaltıp kirlileri yerleştirmek kaldı:31::31:

Son düzenleme:
toz protein icecegi, sütle karistirilip yapiliyo, sporcular icer genellikle, biraz tatli oldugu icin bazen tatli krizim tutunca iciyorum ögün yerine.. googledan da bakabilirsin,, aslinda hazir ürün oldugu icin karatayda yeri yok yanlis degilsem ama tatli krizi hic biseye benzemiyo :50:

zinhar yasak tabee:20::20::1::1:

aynen aynen .. ben ki bi oturuşta yarım kilo şekerpare yerim yani :17: ama hazır gıda evet yasak malesef tadandırıcı bile yok .. tatlı krizi diyince eskisi kadar yok krizlerim karataya başladığımdan bu yana ona dikkat ettim bende :26:

bugün yeğenim bende pek girme fırsatım olmadı
bilgisayarda oyun oynuyor gelmeden menümü yazayım
sabah=2 yumurta peynir zeytin salatalık fındık çay
öğlen= 3 kanat 4 kaşık kısır çay fındık ceviz 1adet biskolata
akşam= yoğurtlu ıspanak salata
artık ayran çay diye günü kapatırım
sizler naptınız geçmişi okuyamadım
bakababilirsem bakayım biraz:16::16::16:

$479703_488565917861601_535511600_n.webp

:60::60::60::60:

bugün yeğenim bende pek girme fırsatım olmadı
bilgisayarda oyun oynuyor gelmeden menümü yazayım