• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar mutlu ve iyi hafta sonları

klasik kahvaltı dün yeni ilaçlarımız geldi hayret ettim hastalık modundaki adam bir neşe bir muhabbet odasından çıkmıyordu inşallah dahada iyi olur ve geçer tüm hastalıgı eski günlerine dönmeye başladı akşam teyzemler vardı eşiyle gülmekten kırıldılar bakakaldık teyzemle :9:

İnan çok ama çok sevindim Kardelencim İnşallah daha da iyi olur mutluluğunuz her daim olur.:16: Odasından çıkmak istemediği zamanlar bi yolunu bulup dışarı özellikle doğanın kucağına (nerde oturuyordunuz bilmiyorum :26:) yada yeşilliğin bol gürültü ve kalabalığın az olduğu parka o da olmuyosa balkona çıkarın canım, bol bol güneş bayosu yaptırın karatay hocamız bide D-vitamini daha fazla olmalı diyodu biliyormuydun ?

Kızlar bu arada topik başıma kalmış.Hepiniz sosyalleşiyosunuz tabe...Ben pazara gittim-geldim , bu kadar , başka bi faaliyet yok...

Ben sosyalleşmede değil hafta sonu alışveriş, çamaşır, yüzeysel temizlik ve yemek merasimindeydim 20 dk önce kocayla kızı halk müziği konserine postaladım 2 saat rahatım arada bi çamaşır ascam onun dışında burdayım :34:

oh oh misss... benim de mutvak toplancak ama hic gidesim yok, sonra siz nasilsa esler gelince gidiosunuz, o zaman gider toplarim :9::9::9:
ayyy öyle bi dedinki icmesem mi acep :26::26::26:
evet dogru beslenince öyle tatli tuzlu krizi olmuyor onu ben de farkettim, bu zaten regl öncesi.. e biraz da insanin kendini simartmaya da ihtiyaci var yaa :9::9::9: ama su kalan kilolari bi vereyim, cips yiycem, coklat yiycem, gofret yiycem, puding yiycem, sütlac yiycem :56::56::56: ama hepsini bigünde yemicem tabi, ayni hatayi bi daha yapmam, kilo vermesi cok zor oluyor sonrasinda.. haftada bigün kacamak günü yapcam :9::9::9:

Valla ben uzun aradan sonra regl olunca uykudaki tatlı krizim hortlamıştı 2-3 gün magnum yemiştim ona rağmen kilo vermiştim fakat sonraki günlerde 2-3 gün dişarda yemek zorunda kaldığımda simit lavaş gibi karbonhidrat ağırlıklı ve geç saatte yiyince hemen kilo aldım bilginize :31:

nolsun iste, cene caliyoruz, sohbet ediyoruz felan :9: bugünkü menün güzelmis arada kacan o sey neyse onu görmedik :9:

Yine formatı bozmuşum ! :9:

eşim evde kıss film izliyo..:1::1:

fazla içme bence tam lanet kalktı derken geri gelmesin:53::53:..sabah günkurusu yersen biraz azalır canım tatlı krizin:34::16:

Kesinlikle döğru söylüyosun mıhtarım, gün kurusu yada bi parça bitter çiko. İyi gelir:34:

İnan çok ama çok sevindim Kardelencim İnşallah daha da iyi olur mutluluğunuz her daim olur.:16: Odasından çıkmak istemediği zamanlar bi yolunu bulup dışarı özellikle doğanın kucağına (nerde oturuyordunuz bilmiyorum :26:) yada yeşilliğin bol gürültü ve kalabalığın az olduğu parka o da olmuyosa balkona çıkarın canım, bol bol güneş bayosu yaptırın karatay hocamız bide D-vitamini daha fazla olmalı diyodu biliyormuydun ?

Ben sosyalleşmede değil hafta sonu alışveriş, çamaşır, yüzeysel temizlik ve yemek merasimindeydim 20 dk önce kocayla kızı halk müziği konserine postaladım 2 saat rahatım arada bi çamaşır ascam onun dışında burdayım :34:

Yine formatı bozmuşum ! :9:

Kesinlikle döğru söylüyosun mıhtarım, gün kurusu yada bi parça bitter çiko. İyi gelir:34:
hayır olamaz bittermi benim başbelamdı yemiyorum ama artık

çok fazla güneş yasak canım çıkarıyorum artık dışarıya benimle beraber yürüyor 2 tur atıyo sonra o oturuyo ben devam bunada şükür yemesinide değiştirdi :21::21::21::21:

az önce dışarısı yıkıldı adamın biri avaz avaz bagırıyordu sonrada silah sesleri geldi bakkala saldırmış adam pompalı tüfeklede etrafa sart gele ateş etti neyseki polis gelip götürdü herkes balkonlarda :20::20::20::20::20::20:

az önce dışarısı yıkıldı adamın biri avaz avaz bagırıyordu sonrada silah sesleri geldi bakkala saldırmış adam pompalı tüfeklede etrafa sart gele ateş etti neyseki polis gelip götürdü herkes balkonlarda :20::20::20::20::20::20:

:53::53::53:ayy allahım manyak dolu ortalık..:53::53:

ah sorma ahh.:50::50:.bir dolabın 2 rafı dolu ama yemiyorum:kkk::kkk:

hoşgeldin cicim..:48:
okaa yürümüşün erimiştir canım:34::34:..ben de yaptım bugün kaçamak 2km kadar da yürüdük eşimle:34::34:

oo kötüymüş o.:31::31:.hurma ya da normal kaysı ya da çekirdekli siyah üzüm(kuru) ya da erik kurusuu olabilüürr..bulabilirsen:ssz::ssz:
aman kaçsın kaçsın:1::1:

İnşallah yaw geçen sene çok daha rahat vermiştim tabi o zaman 3-5 ayada bi regl olabiliyodum ondanmı acep :26:

ya cocugun oldugu evde diyet cok zor gercekten :50: kocam bi paket cips alsa gözlerim böyle oluyo :53::53::53: acaba yesemmmi diye, e birde cocuklu evi düsün neler yokki.. allah diyet yapan annelere sbair versin valla :31::31::31:

Evet canım o yüsden napın ne edin çocuktan önce iyice bi kilo verin yoksam ömür billah eziyet :31:

ben 63 ü bi görsem razıyım kız iyi vermişsin:nazar::nazar::nazar: istikrarlısın belli takma okadar bide beni düşün 72 ye bile gelemedim

Valla benim yaş 45 (bitti), menopoz olmasa sen o zaman görçektin ,neyseki geçte olsa karatayla tanıştımda yıllardan beri ilaçlarla bile kıramadığım 72 yi kırdım :ssz: son zamanlardaki kaçamaklarım da olmasa yine rahat verirdim amma maalesef anca bu kadar :31:

yuh artık bu insanlar iyice çığrından çıktı :53::53:

Ooooooo herkesler burdaymış , selamlar & sevgiler :16::16::16::16:
Akşam yemeğimi yedim demin.Kalite kontrol amacıyla 1 dilim börek haricinde başarılı bir akşam oldu:
Tavuk suyuna mercimek çorbası
Tavuk ( çorbanın doğal sonucu olarak)
Salata
Kırmızı mercimek ve bulgurdan mamül kısırımsı bol otlu salata (dün Muratlara giderken mercimek köftesi yapmıştım.Mercimek+bulgur kısmı çok olmuştu , ayırmıştım)
1 küçük dilim börek
Canım felaket tatlı istiyor , aklım çikolatada , hayırlısı....:37::37::37:

İnşallah yaw geçen sene çok daha rahat vermiştim tabi o zaman 3-5 ayada bi regl olabiliyodum ondanmı acep :26:

Evet canım o yüsden napın ne edin çocuktan önce iyice bi kilo verin yoksam ömür billah eziyet :31:

Valla benim yaş 45 (bitti), menopoz olmasa sen o zaman görçektin ,neyseki geçte olsa karatayla tanıştımda yıllardan beri ilaçlarla bile kıramadığım 72 yi kırdım :ssz: son zamanlardaki kaçamaklarım da olmasa yine rahat verirdim amma maalesef anca bu kadar :31:

olabilir canım.:26:.her geçen gün metabolizmamız yavaşlıyor maalesef..:5::5::5:

kesinlikle katılıyorum:34::34:

harikasın canım..şükredelim buna da şükür:kkk::kkk:

Akşam yemeğimi yedim demin.Kalite kontrol amacıyla 1 dilim börek haricinde başarılı bir akşam oldu:
Salata
Kırmızı mercimek ve bulgurdan mamül kısırımsı bol otlu salata (dün Muratlara giderken mercimek köftesi yapmıştım.Mercimek+bulgur kısmı çok olmuştu , ayırmıştım)
1 küçük dilim börek

ooo çıstak çıstakk...hoşgeldin kayınçom :38::38: tavıklı menüye bayıldım:23::23:..ben de hep fazla yaparım kısırı ve mercümek köfteyi sonra da bitirene kaa anam ağlıyii:18::18::18:

aklına düştüyse korkarım senden:27::27::27:

Son düzenleme:
hayır olamaz bittermi benim başbelamdı yemiyorum ama artık

çok fazla güneş yasak canım çıkarıyorum artık dışarıya benimle beraber yürüyor 2 tur atıyo sonra o oturuyo ben devam bunada şükür yemesinide değiştirdi :21::21::21::21:

He bitter valla ben kahveyi şekersiz içemiyorum o yüzden her kahve ile 1 küçük kare yiyom :23: ama eskiden bi seferde 2 paket kare ile zor bastırıyordum krizlerimi :23:

Neresi orası Teksas mı ? Alla alla bende bari balkona çıkar eşini diyom :53:

bizim menü daha iyi öbüründe cıss var :9::9::9::9::9: bulaşıları makineye atayım birde çay demleyim sonrada yürüyüşe

Kolay gelsin iyi ve kazasız belasız yürüyüşler canım :16:

:53::53::53:ayy allahım manyak dolu ortalık..:53::53:

Hem de ne manyak dolu :53:

makbuşum hangi bölümde okuyodun sen tatlım ya , söölemişindir mutlaka ama ihtiyarlık emareleri , idare et....

Sersum , sonu oldu mu yoksa filmle mi son yapacaklarmış?

piskolojik danışmanlık ve rehberlik canım :34::34:

Menümü de sööliim
saat dört gibi 1 tabak kıymalı kabakla 1 dilim ekmek :17::17: 1 kase yoğurt

çok aç hissediyorum yaaa:18::18::18::18:

haklısın bacım bende menopoz falan olmadan kilo işini bitireyim diyorum iyiki karatayı tanıdım beslenme şekline de çok alıştım bende tiroitten dolayı zorlanıyorum vericez bacım başka yolu yok

Salata
1 küçük dilim börek

tatlı mı? azıcık ucunda yisenmiki yok yok sen başlarsan bitirirsin :1::1::1:

Salata
1 küçük dilim börek

Mini kujuum hoşgeldin :3: menün güsel afiyet olsun.
Ben sıcaklar bastırdı diye çorba yapmıyorum geç yemeklerinde olabülür tabe, aklına gelen eline ve ağzına gelmesin aman aman :23: regl yakınmı yoksa börek yüzünden mi?

olabilir canım.:26:.her geçen gün metabolizmamız yavaşlıyor maalesef..:5::5::5:

kesinlikle katılıyorum:34::34:

harikasın canım..şükredelim buna da şükür:kkk::kkk:

Sağol canım ben baştan 65 e bile razıydım sonra kolayca gidince 60 yapmıştım şimdide menopoz yüzünden 57-58 hedefledim ki hırslanıyim yoksa şımarıyom :ssz:

ooo çıstak çıstakk...hoşgeldin kayınçom :38::38: tavıklı menüye bayıldım:23::23:..ben de hep fazla yaparım kısırı ve mercümek köfteyi sonra da bitirene kaa anam ağlıyii:18::18::18:

aklına düştüyse korkarım senden:27::27::27:
Ben de korkuyorum muhtarım :18::18::18::18: Sanırım dün akşamki dondurmalı helvanın izdüşümü bu...Bakalım atlatabilecek miyim :37::37::37::37:
piskolojik danışmanlık ve rehberlik canım :34::34:

Menümü de sööliim
saat dört gibi 1 tabak kıymalı kabakla 1 dilim ekmek :17::17: 1 kase yoğurt

çok aç hissediyorum yaaa:18::18::18::18:
Heee tevekkeli kısın psikolojisi çok sağlam , okulunu okumuş netekim :9::9::9:
Oyyy kabak hiç tok tutmaz kiiiii , en tok tutmayan yiyeceklerin başında kabakla-bamya vardır :27::27::27:
haklısın bacım bende menopoz falan olmadan kilo işini bitireyim diyorum iyiki karatayı tanıdım beslenme şekline de çok alıştım bende tiroitten dolayı zorlanıyorum vericez bacım başka yolu yok
Ben de menapoz olucam bikaç yıl içinde.İnanılmaz kalınlaştırıyo insanı.Benim abimin eşi dal gibiydi.2 doğum yapmış olmasına rağmen 36 beden etekler belinden düşerdi.O bile kilo almış biraz (normal insan boyutuna gelmiş aslında) , "n'aparsam yapiim belli bi kilonun altına inemiyorum" dedi. Bu hormonlar yaktı hepimizi valla :ssz::ssz::ssz::ssz:

Back