Selam kızlar mutlu ve iyi hafta sonları
klasik kahvaltı dün yeni ilaçlarımız geldi hayret ettim hastalık modundaki adam bir neşe bir muhabbet odasından çıkmıyordu inşallah dahada iyi olur ve geçer tüm hastalıgı eski günlerine dönmeye başladı akşam teyzemler vardı eşiyle gülmekten kırıldılar bakakaldık teyzemle
İnan çok ama çok sevindim Kardelencim İnşallah daha da iyi olur mutluluğunuz her daim olur. Odasından çıkmak istemediği zamanlar bi yolunu bulup dışarı özellikle doğanın kucağına (nerde oturuyordunuz bilmiyorum :26:) yada yeşilliğin bol gürültü ve kalabalığın az olduğu parka o da olmuyosa balkona çıkarın canım, bol bol güneş bayosu yaptırın karatay hocamız bide D-vitamini daha fazla olmalı diyodu biliyormuydun ?
Kızlar bu arada topik başıma kalmış.Hepiniz sosyalleşiyosunuz tabe...Ben pazara gittim-geldim , bu kadar , başka bi faaliyet yok...
Ben sosyalleşmede değil hafta sonu alışveriş, çamaşır, yüzeysel temizlik ve yemek merasimindeydim 20 dk önce kocayla kızı halk müziği konserine postaladım 2 saat rahatım arada bi çamaşır ascam onun dışında burdayım
oh oh misss... benim de mutvak toplancak ama hic gidesim yok, sonra siz nasilsa esler gelince gidiosunuz, o zaman gider toplarim
ayyy öyle bi dedinki icmesem mi acep :26::26::26:
evet dogru beslenince öyle tatli tuzlu krizi olmuyor onu ben de farkettim, bu zaten regl öncesi.. e biraz da insanin kendini simartmaya da ihtiyaci var yaa ama su kalan kilolari bi vereyim, cips yiycem, coklat yiycem, gofret yiycem, puding yiycem, sütlac yiycem ama hepsini bigünde yemicem tabi, ayni hatayi bi daha yapmam, kilo vermesi cok zor oluyor sonrasinda.. haftada bigün kacamak günü yapcam
Valla ben uzun aradan sonra regl olunca uykudaki tatlı krizim hortlamıştı 2-3 gün magnum yemiştim ona rağmen kilo vermiştim fakat sonraki günlerde 2-3 gün dişarda yemek zorunda kaldığımda simit lavaş gibi karbonhidrat ağırlıklı ve geç saatte yiyince hemen kilo aldım bilginize
nolsun iste, cene caliyoruz, sohbet ediyoruz felan bugünkü menün güzelmis arada kacan o sey neyse onu görmedik
Yine formatı bozmuşum !
eşim evde kıss film izliyo..
fazla içme bence tam lanet kalktı derken geri gelmesin..sabah günkurusu yersen biraz azalır canım tatlı krizin
Kesinlikle döğru söylüyosun mıhtarım, gün kurusu yada bi parça bitter çiko. İyi gelir