Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim canım..umarım bu tedavi yüzünüzü güldürür arkadaşım..seninde mübarek olsun canım şükür iyiyiz sen nasılsın
bugün yeniden umutlandım başka bir doktorla görüştüm mail attım hemen cevapladı sabahda aradı yeni bir tedaviye başlayacagız allahın izniyle inşallah faydalı olacak
Selam canlarım,
Hepinizin kandili mübarek olsun. Dualarınız kabul olur inşallah.
Kardelen, yeni tedavi şifa olur inşallah canım.
Bugün niyetliyim kızlar. Menü bildirimi yok. Akşama lahmacun yiyeceğim galiba.
1 saat pilates yaptım bu arada.
Hepinizi öpüyorum.
selam kzılar bugün maalesef okulda çiğköfte yedim.müdür sipariş vermiş.okulda eskiden yiyodun şimdi niye yemiyon demesinler diye yemek zorunda kaldım.bu sefer patates olduğunu bile bile saat 11 gibi yedim bideakşamda pazı kavurma domates,salata az peynir yedim.şimdi çay içiyom.adetime 1 hafta var ya şimdiden başladı benim yeme isteğim.ne garip bir durum ya.aç değilsin ama gözün açyarınki tartıda benden hayır yok belli oldu((((
olan olmuş artık napıcan canım.:26:.millete diyette olduğunu söylememek en iyisi zaten
regl olmadan önce benim de gözüm dönüyo valla herşeye saldırıyorum
yaklaşınca öyle oluyor canım..Ben de rergl mi olcam nedir,gunum çok kötü geçti,herşeye saldırdım
hani arkadaşım buraya geliyor diye seviniyordum ya sevincim kursağımda kaldı yüksekovaya gidiyorlarmış..merkez değilmiş..neysee hayırlısı
2. öğünüm
tavuk döner
yoğurt
şalgam suyu
bol roka ve maydanoz
taze soğan
hani arkadaşım buraya geliyor diye seviniyordum ya sevincim kursağımda kaldı yüksekovaya gidiyorlarmış..merkez değilmiş..neysee hayırlısı
afiyet olsun datlum
hayırlısı olsun canım,üzülme
akşam
2 kaşık ezogelin çorba
3 bardak ayran
kahve makinem geldi..1 bardak latte..keşfetmeye çalışıyorum..gerçi çok fazla keşfe gerek yok..süt köpüğü ve bardak olayını tutturmalıyım..sonuçları bildiririm
valla ben de oynatmaya az kaldı..la havle diyorum
bugün ben bağırıyorum çıldırdım tabiiyaptıklarını anlatamam çok uzun....bana ne dedi biliyor musunuz..'hayvan gibi bağırıyorsun bana' dedi..ben ne diyosun sen diye koştum dedim annene bi hayvan demediğin kaldı o da oldu bu çark etti e beni sen doğurdun ikimizde hayvanız işte dedi.ne dersiniz..çıldırıcam..şimdide gitti odasına zırlıyoo...
sağol canım..gönderirim size de ayıpsıngüle güle kullan canım iyi sonunda gelmiş bizede bizede
saygısızlık katlanamıcam seylerden biridir
bence bi süre tavır koy hemen yumusama ve mutlaka senden özür dilemeli..
oglum 3 yasında bazzen hızlı vuruyor falan
mahsus küsüyorum ve ciddiyetimi koruyorum
5 dk sonra falan özür dilerim diyerek geliyor..
sağol canımayyyy çok zor allah sabır versin
rumuz:makbule007[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
baş.tarihi:27 ocak 3013
baş.kilo:71.3
geçen hafta kilo:68.0
bu hafta kilo:66.0
fark:--2
yüzde:%2.94
toplam fark:5 kg
beden:38-40
spor:4 gün yürüyüş
kızlar çok keyifliyim en azından ++lar gitti bugün sınıfla pikniğe gidiyorum büyük ihtimalle kaçamak yapcem şimdi her şyi ekmeksiz yersem tuhf olur öğrenci pikniği bu ama en az düzeyde tutmaya çalışıciim
akşama görüşürüz öptüm