• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

3.öğünüm:56::56:
barbunya
ızgara tavuk-köfte
yoğurt

bugün doymak bilmiyorum:47::47:regl yakın ondan galiba:18::18::18:

seninde mübarek olsun canım şükür iyiyiz sen nasılsın

bugün yeniden umutlandım başka bir doktorla görüştüm mail attım hemen cevapladı sabahda aradı yeni bir tedaviye başlayacagız allahın izniyle inşallah faydalı olacak
:16::16:çok sevindim canım..umarım bu tedavi yüzünüzü güldürür arkadaşım..:16::16:
Selam canlarım,

Hepinizin kandili mübarek olsun. Dualarınız kabul olur inşallah.

Kardelen, yeni tedavi şifa olur inşallah canım.

Bugün niyetliyim kızlar. Menü bildirimi yok. Akşama lahmacun yiyeceğim galiba.

1 saat pilates yaptım bu arada.

Hepinizi öpüyorum.

Allah kabul etsin canım...:16::16:

2. öğünüm
:56::56:
tavuk döner
yoğurt
şalgam suyu
bol roka ve maydanoz
taze soğan
:56::56::56:

hani arkadaşım buraya geliyor diye seviniyordum ya sevincim kursağımda kaldı yüksekovaya gidiyorlarmış.:5:.merkez değilmiş..neysee hayırlısı:31::31:

selam kzılar bugün maalesef okulda çiğköfte yedim.müdür sipariş vermiş.okulda eskiden yiyodun şimdi niye yemiyon demesinler diye yemek zorunda kaldım.bu sefer patates olduğunu bile bile :43: saat 11 gibi yedim bide:(akşamda pazı kavurma domates,salata az peynir yedim.şimdi çay içiyom.adetime 1 hafta var ya şimdiden başladı benim yeme isteğim.ne garip bir durum ya.aç değilsin ama gözün aç:53:yarınki tartıda benden hayır yok belli oldu:(((((

selam kzılar bugün maalesef okulda çiğköfte yedim.müdür sipariş vermiş.okulda eskiden yiyodun şimdi niye yemiyon demesinler diye yemek zorunda kaldım.bu sefer patates olduğunu bile bile :43: saat 11 gibi yedim bide:(akşamda pazı kavurma domates,salata az peynir yedim.şimdi çay içiyom.adetime 1 hafta var ya şimdiden başladı benim yeme isteğim.ne garip bir durum ya.aç değilsin ama gözün aç:53:yarınki tartıda benden hayır yok belli oldu:(((((

olan olmuş artık napıcan canım.:26:.millete diyette olduğunu söylememek en iyisi zaten:31::31:
regl olmadan önce benim de gözüm dönüyo valla herşeye saldırıyorum:27::27:

sabah 8.00
sucuklu 1 yumurta
2hurma
ceviz
zeytin
domates

öğle 12.00
1tabak et yemeği
az domatesli çorba
1kase cacık
4 tane kuru erik

akşam 18.30
1 tabak kıymalı makarna
1hurma
az ceviz

aralarda hiç kaçamak fln yapmıyorum ama coooooooook yavas gidiyor bu kilolar
burada da havalar cok soğuk ve yağmurlu yürüyüse de gidemedim ondan herhalde :(((

akşam
:56::56:
2 kaşık ezogelin çorba
3 bardak ayran
:56::56::56:

kahve makinem geldi:52:..1 bardak latte:7:..keşfetmeye çalışıyorum..gerçi çok fazla keşfe gerek yok:1:..süt köpüğü ve bardak olayını tutturmalıyım..sonuçları bildiririm:7::7::7:

güle güle kullan canım iyi sonunda gelmiş bizede bizede:52::52::68::68:

valla ben de oynatmaya az kaldı..la havle diyorum:35::35:

bugün ben bağırıyorum çıldırdım tabii:ssz::ssz:yaptıklarını anlatamam çok uzun.:36:...bana ne dedi biliyor musunuz..'hayvan gibi bağırıyorsun bana' dedi..ben ne diyosun sen :53::53:diye koştum dedim annene bi hayvan demediğin kaldı o da oldu:51: bu çark etti e beni sen doğurdun ikimizde hayvanız işte dedi:53::53:.ne dersiniz..çıldırıcam..şimdide gitti odasına zırlıyoo..:36::36::36::36:.

ayyyy çok zor allah sabır versin

kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar
menümü yazamadım
hemen yazayım bu arada leptin falan iki gündür gitti
bugün niyetliydim dün gece 3 buçukta karatay kahvaltısı bir kase tarhana çorba
bugünde malum 20:07 de açtım orucumu yediklerim
1 küçük kase tarhana çorba
2 tavuk baget 2 de kanat büyük kase cacık salata
çay fındık
leptin gitti haliyle ramazan da böle olacak aşırı kaçmassam veririm diyorum kiloyu
2 öğün yiyeceğim malum öptüm kızlar byeeeeee:16::16::16::16::16::16:

saygısızlık katlanamıcam seylerden biridir
bence bi süre tavır koy hemen yumusama ve mutlaka senden özür dilemeli..

oglum 3 yasında bazzen hızlı vuruyor falan
mahsus küsüyorum ve ciddiyetimi koruyorum
5 dk sonra falan özür dilerim diyerek geliyor..

rumuz:makbule007
baş.tarihi:27 ocak 3013
baş.kilo:71.3
geçen hafta kilo:68.0
bu hafta kilo:66.0
fark:--2:8::8::8:
yüzde:%2.94:nazar::nazar:
toplam fark:5 kg
beden:38-40
spor:4 gün yürüyüş​
[/I][/B][/SIZE][/COLOR]

kızlar çok keyifliyim en azından ++lar gitti :8::8: bugün sınıfla pikniğe gidiyorum büyük ihtimalle kaçamak yapcem şimdi her şyi ekmeksiz yersem tuhf olur öğrenci pikniği bu ama en az düzeyde tutmaya çalışıciim :23::23:
akşama görüşürüz öptüm :54::54:

güle güle kullan canım iyi sonunda gelmiş bizede bizede:52::52::68::68:
sağol canım..:16::16:gönderirim size de ayıpsın:7::7:
saygısızlık katlanamıcam seylerden biridir
bence bi süre tavır koy hemen yumusama ve mutlaka senden özür dilemeli..

oglum 3 yasında bazzen hızlı vuruyor falan
mahsus küsüyorum ve ciddiyetimi koruyorum
5 dk sonra falan özür dilerim diyerek geliyor..

ah canım ahhh..:ssz::ssz: sen 3 yaşındakiyle 13 yaş arasındaki farkı bir görsen o kuzucuğun hep 3 yaşında kalsın istersin:51::51:
o kadar özlüyor ki insan o hallerini..ergenyuss kızım bunlarr...:47::47:
tabii özür diliyor geliyor pişman oluyor ama çok dengesiz..diğer arkadaşların da dediği gibi konuşuyor sonra pişman oluyor sonra yine konuşuyor:53::53:zor yanee:ssz::ssz:

ayyyy çok zor allah sabır versin
sağol canım:16::16:
rumuz:makbule007
baş.tarihi:27 ocak 3013
baş.kilo:71.3
geçen hafta kilo:68.0
bu hafta kilo:66.0
fark:--2:8::8::8:
yüzde:%2.94:nazar::nazar:
toplam fark:5 kg
beden:38-40
spor:4 gün yürüyüş​
[/I][/B][/SIZE][/COLOR]

kızlar çok keyifliyim en azından ++lar gitti :8::8: bugün sınıfla pikniğe gidiyorum büyük ihtimalle kaçamak yapcem şimdi her şyi ekmeksiz yersem tuhf olur öğrenci pikniği bu ama en az düzeyde tutmaya çalışıciim :23::23:
akşama görüşürüz öptüm :54::54:

:46::46::46::nazar::nazar::nazar:makbuşş kıss one ooo:53::53:2 kilo süper tatlım..harikasın..gözün aydın:16::16:
iyi eğlenceler canım..

Back