Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rumuz:makbule007[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
baş.tarihi:27 ocak 3013
baş.kilo:71.3
geçen hafta kilo:68.0
bu hafta kilo:66.0
fark:--2
yüzde:%2.94
toplam fark:5 kg
beden:38-40
spor:4 gün yürüyüş
kızlar çok keyifliyim en azından ++lar gitti bugün sınıfla pikniğe gidiyorum büyük ihtimalle kaçamak yapcem şimdi her şyi ekmeksiz yersem tuhf olur öğrenci pikniği bu ama en az düzeyde tutmaya çalışıciim
akşama görüşürüz öptüm
Birdyimmm ; canım nasılsın ? Ohhh gezmezler yapılmış , öküzler gibim yiyilmiş oh oh .Şu MURAT kimdir nedir ben mevzuyu bilemiyorum .Benim kutup ayumun adı da MURAT .Şu konuyu az özetleyiver zahmet olmazsa.Çatlarım yoksa
Aynı kilodayım... 100gram bile vermemişim! Çok moralim bozuldu. Reglim falan da yaklaşmadı. Haftaya tsh larıma baktırıcam. Acaba ilaç dozum mu az geliyor diye. Bıktım tartıda 80.4 görmekten. Kabusum oldu ya!
Umarım hepiniz çok güzel kilolar vermişsinizdir canlarım.
Aynı kilodayım... 100gram bile vermemişim! Çok moralim bozuldu. Reglim falan da yaklaşmadı. Haftaya tsh larıma baktırıcam. Acaba ilaç dozum mu az geliyor diye. Bıktım tartıda 80.4 görmekten. Kabusum oldu ya!
Umarım hepiniz çok güzel kilolar vermişsinizdir canlarım.
Çok mutluyuuummmmmmmmmmmm :124::124::124::124::124::124:
Kilo bildirimim :
rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5
geçen hafta kilo:66.00
bu hafta kilo:64.2
fark:---- 1.8 kg
yüzde:--- %2.72
toplam fark: - 8.3 kg
boy: 1.70
beden: 38-40
Beden ölçülerim
Göğüs:84
Bel :67
Kalça:99
Bacak:58
Kalça küçülmüş memeler küçülmüş bel incelmiş bacak geçen haftayla aynı :124::124::124::124::124:
tebrikler canım isteyince nasıl oluyormuş dimi böyle devam edersin inşallah
Bu hafta kaçamak yapmadım
Bide kendimi hep şartlandırdım. Bugun şu kiloyla yatmam lazım bu kiloyla yatmam lazım diye
Valla bir de regl haftası içindeyim. Pazara ancak bitiyor regl
Haftaya da aynı taktiği uygulayacam spor da yapamadım bu hafta haftaya onu da ekledik mi tamam
Tatile 60 ile gitmem lazım
Dahaaa 1 ay kaldı işte nerdeyse
Bide kendimi hep şartlandırdım. Bugun şu kiloyla yatmam lazım bu kiloyla yatmam lazım diye
Haftaya da aynı taktiği uygulayacam spor da yapamadım bu hafta haftaya onu da ekledik mi tamam
canım tbrk ederım ınanmak basarmanın yarısı
böyle devam edersein 1 ayda verirsin canım istediğin kilo ilede gidersin maşalllah diyeyimde
İnşallah veririm kardelenciiimm Böyle gidicem bundan sonra kaçamak yapsam da sabahları yapıcam. az minicik ısırıklar şeklinde bir de ben akşam yemeğimi 18:00 e çektim
akşam içtiğim ilacım için sabah erken kalkıp sabah 7 akşam 6 şeklinde içiyorum. Onların da etksi olmuştur muhakkak. Yani en geç 19:00 da yemek faslı kapanmış oluyor. Hiçbişey sürmüyorum ağzıma
bozma moralini canım ya kilo almamışsın buda iyi
birdy nasılsın canım net çok agır bugün benim
tebrik ederim Çiğdem cim :) Azmin zaferi diyorum sana..:)Aynen canım çok teşekkür ederim Bir de her gün tartılıyorum ya 200 gram bile gitse motivasyon oluyor bana