How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun canım, ben de birazdan yapıcam:16::16:
:16::16::16:
Hep beraber Mayıs ayının kalan yarısını kaçamaksız geçirelim inşallah, hedefi aşağı çektim ama bi türlü 65 i bile göremedim, oysa 64 e kadar düşmüştüm ama Karatayı tamamen bıraksaydım verdiğimin fazlasını geri alırdım eminim, Karatay a devam:kkk:

kesinlikle canım..hiç değilse almıyoruz fazlasını karatay sayesinde .:kkk::kkk:.görücez hedflerimizi merak etme..birbirimizi böyle denetlersek daha hızlı sonuç alıcaz inşallah:16::16:

günaydın arkadaşlar

Dün öğlende
1 tabak tarhana ile 1 kase yoğurt yedim iyiydi ancak

akşam arkadaş aradı gel kahve içelim dedi. Hain resmen tuzak kurmuş, mercimek köftesi, poğaça,kurabiye, yapmış.
Zaten işten geç çıkmıştım. Yemekte yememiştim. 8 tane mercimek köftesi, poğaçanında dörtte birini yedim, üzerinede 2 avuç kuruüzüm.. :18: :18: :18:

ama kurabiyeye içim gitmesine rağmen dokunmadım...

Bu hafta kaçamak diz boyu ama bende bugün itibariyle sıkıyönetim ilan ediyorum...

Artık kaçamak yok...:45: :45: :45:

Birde bu sabah tartıldım. Paylaşmadan duramayacağım... Bu kadar düzensizliğe rağmen 1,5 kg vermişim. 81,5 kg geldim.
:24: :24: :24: :21: :21: :21:

Birde bu sabah tartıldım. Paylaşmadan duramayacağım... Bu kadar düzensizliğe rağmen 1,5 kg vermişim. 81,5 kg geldim.
:46::46::46::46::kkk::kkk::kkk:
günaydın arkadaşlar

Dün öğlende
1 tabak tarhana ile 1 kase yoğurt yedim iyiydi ancak

akşam arkadaş aradı gel kahve içelim dedi. Hain resmen tuzak kurmuş, mercimek köftesi, poğaça,kurabiye, yapmış.
Zaten işten geç çıkmıştım. Yemekte yememiştim. 8 tane mercimek köftesi, poğaçanında dörtte birini yedim, üzerinede 2 avuç kuruüzüm.. :18: :18: :18:

ama kurabiyeye içim gitmesine rağmen dokunmadım...

Bu hafta kaçamak diz boyu ama bende bugün itibariyle sıkıyönetim ilan ediyorum...

Artık kaçamak yok...:45: :45: :45:

yine de kurabiye ve poğaçanın yarısını yememişsin canım bravoo:46::46:

12 kasımda boludamıydın çiğdem bende üniversitede 1.sınıftaydım ya sen?

Yok canım ama biz boluya çok yakın oturuyorduk. Daha o zamanlar üniye falan gitmiyordum. Ayyyy evdeki avizeler tavanda bir sağa bir sola çarpıyordu her seferinde de yere taşları dökülüyordu. Millet aşağı inememişti. 40 sn sürmüştü :53: Birde bizim ev en üst kattı. Deprem bitince indik biz :18::18::18: O 40 sn geçmedi bi türlü :5::5:

kızlar bugün olan deprem deprem govtr ye düşmüş ama duyduğumuza göre yukarıda taş ocakları var orada çok yüklü dinamit patlatmışlar..onu deprem olarak algılamış olabilir deprem ölçerler diyorlar..anam deprem algısı uyandıran patlama apartman hopladı valla.:37:.inşallah o dur da deprem falan olmaz birdaha..yuh yanii:53::53:

Burda da diğer türlü patlama olduğunda ev öyle sallanmıştı :18: Deprem sandım değilmiş. Zonguldak maden ocaklarındaki patlamalar da o etkiyi yaratıyor canım :5::5:

merhaba kizlar nasilsiniz ?? nasil gidiyor ??
ben tum gun okuldaydim okula yuruyerek gittim 35 dakika tempolu olarak aksamda eve geldik esim ile beraber 1 saat tempolu yuruduk..:55:

Kaneelcim seni özlüyoruz ya keşke daha sık gelebilsen ama bazen insan çok ama çok yoğun olabiliyor. Sporun için süpersin. Eşini de dahil edebilmen harika :46::46:

Çiğdoş gözün aydın sende en sonunda patlattın :23: bu vesileyle birşey sormak istiyorum sizlerinde regl 1ve 2. günlerinde barsaklar iyi çalışıp regl bitnce kabızlık oluyomu ? :44:

ben en son dün kahvaltıdan sonra çıkabilmiştim 1 saat öncesine kadar kabızdım kahvaltıda 3 kayısı,öğlen şekersiz limon lifli bisküvi, akşam yeşillik ve erik yememe rağmen çıkamamıştım en

sonunda bi cigara ile operasyonu tamamladım biraz rahatladım ama hala karnım ağrıyor :37: neyse bundan sonra daha çok yeşillik falan yerim :34:

Şimdi önce muhtarın ricasıyla çizelgemi düzeltmeye çalışıcam hem daha motive olurum şımarır mımarırım neme lazım :10:

Canım evet özellikle de regl gelmeden önceki 1 gün ben wc ye iki defa falan cıkıyorum :53:
Sonraki 1. ve 2. gün her gün çıkıyorum ama bitmeye yakın bende de bi takılma oluyor :37:

Bu sefer her gün kahvaltıda keten tohumlu yoğurt yemeye başladım. Bakalım etkisi görecek miyim. Ama ben keten tohumlarını yoğurtla birlikte yutuveriyoum. Onları ezip yoğurdu karıştırıp öyle yemem daha mı doğru acaba ?

kocişle biraz dışarı çıkalım eve yeni geldik oda bende yorulduk ama iyi oldu ikimizede biraz alışveriş yaptık çok sevindim 42 bedene düşmüşüm büyük beden aramakdan canım çıkıyordu şimdide çay keyfi yapıyoruz :21::21::21::21::21::21::21: kaçamak yapmadım dışarı yedim ama karataya uygundu :ssz::ssz::ssz::ssz:

Ayyy tebrik ederrim canım bir beden bile incelmek nasıl motive ediyor nasıl nasıııl :9::9::9:

Dışarıda yiyip de kaçamak yapmamana sevindimm genelde zor oluyor :27::27:

Ohhh karşılıklı içiverin çayları :7:

teşekkürler canım yarın anca akşama gelirim hastaneye gidilecek yine sonuç alıp doktorumuzla görüşeceğiz inşallah iyi haberler verir

İnşallah canım tüm kalbimizle içtenliğimizle dua ediyoruz eşine :16::16::16:

Bu arada kızlar; Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın.Geçen salı bir kaza yaptım.Allah cana vermesin mala versin denir ama birde mal canın yongasıdır da derler ya işte o durumdayım.1 haftadır arabam yok :43: Kolum kanadım kırılmış gibiyem :43:Çok alışmışım ben bu merede.Cuma günü sergi kurmaya gitmem gerekiyor.Atladım yoldan geçen otobüse.Daha doğrusu atlayayım dedim.Benden önce binen beyefendi baktım akbil basıyor.Ben tabi akbil görmemiş biri olaraktan otobüs hareket halinde geri indim.Şöför 'neden indin ' dedi.Ben de 'akbilim yok' dedim.Buradan sonra olay başlıyor :9: Şöför benle aynı yaşlarda olmasına rağmen babacan tavırlarla 'bin kızım bin' dedi.Bende emre itaatkar biri olarak bindim tabi ki.Sonra şöföre para uzattım almadı.'arkaya ver' dedi.Arkamı döndüm onlarca insan.Göz ucuyla kim muavindir acaba diye kesiyorum.Aman Allahım herkes muavin tipli :9:Kimsede açık vermiyor.Ben otobüste bir öne bir arkaya derken bir apaçi yaklaştı yanıma.Sert ve keskin tavırlarla 'nerede ineceksin ' dedi.Dedi de ben durak ismi bilmiyorum ki :9'biraz sonra ineceğim ' dememle ( ki çok sessiz söylemiştim ) otobüsteki bütün kafalar bana döndü.Ve ben utançtan 'şu köprü altında ineceğim 'dedim ve de esas inmem gereken yerden maalesef ve de sanırım 2 durak önce indim.Yürü babam yürü.İşte o günden sonra ben 2 gün kafamı kaldıramadan yattım :43:Yani bu olay bana birşeyler anlattı amma ben hala beyin zonklamasından toparlanıp düşünemedim.Neyse diyeceğim o ki Allah kimseye gördüğünden geri koymasın.Aman sakın yanlış anlama olmasın.Anlatmak istediklerim düz ve de net.Ben biraz kendi halime güldüm.Sizde gülün diye yazdım.

Gerçekten çok zor oluyor ya. Allahtan istanbulun lanet trafiğinde sabahın köründen akşamın 11.30 una kadar olan tüm taşıt çeşitlerini denemek zorunda kaldım da biliyoum. Ama o kadar sık değişiyor ki. Bir haftalığına gidiyorum bazen aman yarabbim güzergahlar bile değişmiş :9::9::9: Neyse canım Allah kazadan beladan korusun inşallah başına tekrar gelmez. Ve evet gördüğünden geri koymasın inşallah. :16:

inşallah canım ya zor bir hastalık 2 katı hızı ile büyüyor hücreler ne zaman nasıl duracak bizde bilmiyorum rabbimden ümit kesilmez

İnşallah az kaldı canım. Sabrınızın karşılığını olumlu şekilde enn yakın zamanda alırınız inşallah :16::16:

Evet Sersumum iyiyim desem iyi olur muyum bilemiyorum ama eh işte diyeyim kader nereye çekerse :9: Cumartesi sergi açılışımız vardı.Biraz önce üste anlattığım macera dolu ve de üstüne çok yorucu bir günden sonra 2 gün karanlıkta aç ve de susuz yattım.Bugün mecbur ayaklandım.Cumartesi sergi açılışımıza gidemedim dolayısiyle :43:Amma velakin bugün aldığım bilgiye dayanaraktan.Belediye başkanımız açılışı ben olmadan yapmak istemediğinden :52: ( bu bölüm benim eklemem :40: ) yarın kokteyli bir açılış yapılmasını rica etmiş.Artıkın bu durum da ben şanslımıyım şanssız mıyım kararı size bırakıyorum :9:

:23::23::23::23::23: Sen şer kısmını yaşamıssın bu da hayır kısmı işin :9::9::9::9:

Sersum, geçmiş olsun canım. Yeni okudum.

Çiğdem reglim gelsin, gümmm edecek demiştin ama memleketin öbür ucunu beklemiyordum:)))))

Ben sersuma yakın sayılırım kız :9::9::9: Ondan ötürü beya :33::33:

9 kür kemo aldık şimdi agızdan alıyoruz ve kemik iğnesi vurunuyor böbrekde kitle vardı kanserli çıktı akciğere metastaz yaptı

İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur eşin. Önce met ler kaybolur sonra kendi kaybolur tamamen inşallah. Allah büyüktür hastalığı veren o alan da o. o isterse herşey olur. Duacınız canım :16::16:

sağol canım...:16::16:

valla çiğdoşun ki bi gümledi pir gümledi..hopladık valla:60::60::60:

:9::9::9::9::9::9:

teşekkürler kızlar çoklu alıntı yapamadım sanada teşekkür sersum

Yakınmanın verdiği bir iyileştirme mi var,benim bilmediğim…Tepki göstermenin,ağlamanın,bağırmanın-çağırmanın. Var mı bir faydası…

Yok canım malesef çok haklısın hem eşin seni öyle görünce o daha da çok kafasına takack sen güçlü durursan o da umutlanacak. O da yılmadan sabırla bekleyecek. Bazen morali bozulsa da elinden tutan ve umutla bakan bir eş gördüğünde o da hayata tekrar sarılacak. Sen sevgini sonsuz göster boşver gözyaşını burda akıt. Ama dilerim ki hiç akmasın gözyağın mutluluktan başka :16::16::16:

Kızlar ağlamak dediniz ya dün salya sümük ağladım ( reglin etkisi )Dedim evdeyim ya açayım bir film.Ben tv ye de yabancıyım tabikisi.Neyse kısa geçiş yapayım.Evim sensin filmini bulursun.Açarsın.Filmin konu türünün drama olduğunu öğrendiğimden itibaren başladım ağlamaya.Film bitti.Ben halen ağlıyorum.Biri sorsa filmin konusunu ben bilmiyorum.Filmin konusunun dram olduğunu öğrenmek yetti bana. O derece hassattım yani:43:

O film beni öldürdü. Sinemad izledim ağla ağla ağla ağla :43: Çıktığımda herkes gülüyordu bana :9::9::9::9:

çok geçmiş olsun canım tez zamanda kavuşursun arabana inşallah :16::16::16:

ahh ahh benim de şu belediye otobüslerini unuttuğum günler gelcek mi acep her gün okula otobüsün kapsıyla bitişik gidiyorum dışardan görenler beni kapı sanıyolar :60::60::60::60::60::60:

Geçecek geçecek :60::60::60::60::60::60: Ben de sinek gibi camda yapışık çooookk gitiim hey gidi günler yav. Bir deo sinek kadar yeri bulabilmek için her otobüsün peşinden 5 metre koşuyorduk :9::9::9: Bulamayınca geri dön :9::9::9: Binenlerin yüzünde sinsi bir gülümseme ayyyy :60::60::60: Zar zor koltuk bulabilmişsen hele suratta bir açılma. Az sonra binen dibinde sana memelerini dayamış teyze gelince de açılmayı takiben aynı oranda bi büzülme oluyordu :60::60::60: Özleniyor o günlerde merak etme :5::5::5:

Ben arada böyle komik olsun diye boşboğazlılık yapıyorum.Kusurabakma.Niyetim azda olsa gülümsetmek.Yanlışım varsa uyar canım benim.Seni kırmak incitmek istemem.Bu dertli halimden anlamıyorlar düşüncesine girme sakın.İnan bana eminim hepimiz bir tuhaf olduk.İnsanın ne diyemeyeceği haller olur ya o haldeyiz işte.

Kesinlikle ya....

Arkadaşlar, hepinizin özeline bir mesaj atıcam. Sizlerden bir ricam olacak. Eşimin kardeşi bir alışveriş sitesi açtı. Haziranda alışveriş başlayacak ama şu anda üye sayısının artmasına ihtiyaçları var. Size göndereceğim linkten üye olursanız çok sevinirim. Üyelik ücretli değil tabii ki...

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Bekliyürüz :23::23::23:

gününüz güzel olsun:16::16::16:

kahvaltım
:56::56::56:
pastırmalı yumurta
peynir
yoğurt
:56::56:

şimdi de çayımı içiyorum..hepinize afiyet olsun:7::7:

Proser sundu :9::9::9::9: Afiyet olsun canım :29:

Valla tebrikler canım :46::46:

teşekkür ederim canım benim

canım mıhtarım
:16: :16: :16:
:16::16::16::16::29:
Y
Burda da diğer türlü patlama olduğunda ev öyle sallanmıştı :18: Deprem sandım değilmiş. Zonguldak maden ocaklarındaki patlamalar da o etkiyi yaratıyor canım :5::5:

Bu sefer her gün kahvaltıda keten tohumlu yoğurt yemeye başladım. Bakalım etkisi görecek miyim. Ama ben keten tohumlarını yoğurtla birlikte yutuveriyoum. Onları ezip yoğurdu karıştırıp öyle yemem daha mı doğru acaba ?

Ben sersuma yakın sayılırım kız :9::9::9: Ondan ötürü beya :33::33:

Proser sundu :9::9::9::9: Afiyet olsun canım :29:
:

olabilir canım..:34::34:korktuk valla:53::53:
canım keten tohumunu iyice çğneyipte yutun diyolar..eğer çiğneyemiyorsan günlük robotla çekmeyi dene..:34::34:
he kıss vanda falan olsan noolcaktı bilmem:53::53::53::60::60::60:
:42::42::42::16::16:

günaydın hatunlar.sabah 3 kayısı ve 1 avuç çiğ badem yiyerek sahilde 1saat yürüyüş yaptım.dönüşte fırına gidip,simit ekmek aldım ama eşim ve oğlum için asla ağzımı sürmedim:20:güzeeeeel çay demledim sonra da klasik karatay kahvaltısı yaptım+5 can eriği

günaydın hatunlar.sabah 3 kayısı ve 1 avuç çiğ badem yiyerek sahilde 1saat yürüyüş yaptım.dönüşte fırına gidip,simit ekmek aldım ama eşim ve oğlum için asla ağzımı sürmedim:20:güzeeeeel çay demledim sonra da klasik karatay kahvaltısı yaptım+5 can eriği

:46::46::46::46::16::16:

:16::16::16::16::29:

olabilir canım..:34::34:korktuk valla:53::53:
canım keten tohumunu iyice çğneyipte yutun diyolar..eğer çiğneyemiyorsan günlük robotla çekmeyi dene..:34::34:
he kıss vanda falan olsan noolcaktı bilmem:53::53::53::60::60::60:
:42::42::42::16::16:

:9::9::9::9::9: O zaman ev yıkılırdı :9::9::9::9::9::9:

:16::16::16:

kesinlikle canım..hiç değilse almıyoruz fazlasını karatay sayesinde .:kkk::kkk:.görücez hedflerimizi merak etme..birbirimizi böyle denetlersek daha hızlı sonuç alıcaz inşallah:16::16:

Burası olmasa verdiklerimizi de almıştık

Tebrikler canım:46:

Bravos:46:

canım sıkılıyorrrrr:36::36::36::36:

Sıkma canını tatlım,nooldu ki:44:

günaydin bayanlar :16::16::16::16:

kahvaltim:
peynirli omlet
salatalik, domates
8 zeytin
ketentohumlu kücük bi kase yogurt
yesil cay

nasilsiniz bakalim????

Sabah kahvaltim:56: (11:00 bitti)