kıslarr sersum kaçar...yarın kahvaltıya buradayım beklerim efenim..iyi geceler bol leptinler..
kız daha karpuz keseceğdik.Nireyeee .?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslarr sersum kaçar...yarın kahvaltıya buradayım beklerim efenim..iyi geceler bol leptinler..
Ne yaşıyorsak onu paylaşıyoruz burada Kardelen. Tabii ki bize anlatacaksın yaşadıklarını. Duygusuzlaşmak değil de, sanırım sorunlarla başetme yöntemi bu. Bence işe de yarıyor.
teşekkürler kızlar çoklu alıntı yapamadım sanada teşekkür sersum
Yakınmanın verdiği bir iyileştirme mi var,benim bilmediğim Tepki göstermenin,ağlamanın,bağırmanın-çağırmanın. Var mı bir faydası
canım benim ,üzülme desem olmayacak biliyorum.Ama sana şunu diyebilirim ki senin metanetli olman gerekli.Senin de dediğin gibi sen ayakta duracaksın ki herkes dursun.Böyle durumlarda Allah sabır versin demekten başka elden ne gelir bilemiyorum.Yine de dertleşmek dışında herhangi birşeye ihtiyaç duyarsan bizler buradayız.Ben Ekim ayında tanıştım bu topikteki arkadaşların çoğuyla.Dertlerime de sevinçlerime de hep ortak oldular.Belki farkında değiller ama zor günlerimde ne çok faydaları oldu bana anlatamam.Hepsi ayrı ayrı birer melek.Bu siteye girdiğimde Aslına bakarsan kilo vermekti amacım.Ama ben kilolarımı kaybederken bir sürü dost (DOST ) kazandım.İşte bu dostlar benim her daim yanımda.Sende sıkıldığında öyle hisset.Biz hep seninle oluruz.
Ara sıra, bağıra çağıra ağlamak da iyi gelebiliyor doğrusu. Soruna çare olmasa da, deşarj oluyor insan.
1 saattir kızımın saçlarını örüyorum, yarısında uyuya kaldı, ben de yattığı yerden ördüm ama belim de gitti, gidip yatayım bende , hepinize iyi geceler, bol leptinler
Amiin canım amiin
Pekii mıhtarim paşa gönlün nassı isterse öyle de
Bahaneler bol bakıyorum yok hava kötü yok sıkıcı eee... o zaman hergün dip köşe temizlik yap bak nasıl oliii..
sarhoşum ; çatalım karam çingenem sen yanlış anlamadın büyük ihtimal ben yanlış anlattım.Ya da şuan ben yanlış anlatıyorum sen yanlış anlıyorsun.Ya da yanlışlık var bu işte.Her neyse 3 yanlış 1 doğruyu götürür kafan karıştı mı ?Sarhoş oldun mu ? Doğruyu söyle bak
Zati karışıkti iyice bulandı sarhoş olmak bile daha iyi be yaa ... hadi kaçtım
Ay ben niye yanlış anladım yav yazını yenden okiim bakiim nereyi atlamışım :44: allah razı olsun hee [/QUOTE
sarhoşum ; çatalım karam çingenem sen yanlış anlamadın büyük ihtimal ben yanlış anlattım.Ya da şuan ben yanlış anlatıyorum sen yanlış anlıyorsun.Ya da yanlışlık var bu işte.Her neyse 3 yanlış 1 doğruyu götürür kafan karıştı mı ?Sarhoş oldun mu ? Doğruyu söyle bak
ah o öğrencilik yılları hepimiz o zamanlarda kapı zannedildik üzülme makbuşum..normaalllben mesela 15F nin kapısı oluyordum 7 arabasını kaçırırsamahh ahh benim de şu belediye otobüslerini unuttuğum günler gelcek mi acep her gün okula otobüsün kapsıyla bitişik gidiyorum dışardan görenler beni kapı sanıyolar
kız daha karpuz keseceğdik.Nireyeee .?
bu sürede cumaları gelip kilonu bildir canım..sonra düzene girersin menü bildiriminde noolcak..iyi aksamlar kizlar,
bu aralar cok yogunum ,okul tatili yaklasti yogunluk var,bu hafta sonuda kermesimiz var,diyetim iyi gidiyor ama gelip yazamiyorum,
sersum ne yapayim canim cuma günleri gelip kilo bildirsem yeterli olurmu,olmaz diyorsan ben bi kac hafta izine ayrilayim suan gözlerim kapaniyor
Bu saate kimsecikler kalmadı sanirsam bende kizi uyuturken biraz gecmise baktim birazda kendimden yazayim dedim.Annemler geldi biraz yogun geciyor hemde nişan icin hazirlik ve memlekete gitmek icin bavul hazirligi derken gunler ucuyor.karatayimi bozmuyorum 2 öğün besleniyorum her günde yürüyüşümu yapiyorum 1saat kilolar gidiyor yani kizlar perşembe yola cikcaz ben kilo bildirimimi o gun yapsam olur mu sirasi gelen arkadasinda ozeline msj atarim tamam mı kizlar nedersin sersum uyar dimi öptüm hepinizi iyi geceler bol leptinli geceler.
Arkadaşlar, hepinizin özeline bir mesaj atıcam. Sizlerden bir ricam olacak. Eşimin kardeşi bir alışveriş sitesi açtı. Haziranda alışveriş başlayacak ama şu anda üye sayısının artmasına ihtiyaçları var. Size göndereceğim linkten üye olursanız çok sevinirim. Üyelik ücretli değil tabii ki...
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar, hepinizin özeline bir mesaj atıcam. Sizlerden bir ricam olacak. Eşimin kardeşi bir alışveriş sitesi açtı. Haziranda alışveriş başlayacak ama şu anda üye sayısının artmasına ihtiyaçları var. Size göndereceğim linkten üye olursanız çok sevinirim. Üyelik ücretli değil tabii ki...
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Günaydın kızlar hepinize
Selam sersum, İğneoyası
Şu andan itibaren ben de sıkıyönetime giriyorum kızlar, cumaya kadar kaçamak yok inşallah
gününüz güzel olsun
kahvaltım
pastırmalı yumurta
peynir
yoğurt
şimdi de çayımı içiyorum..hepinize afiyet olsun
günaydın tatlım..he şöölee..toparlanalım hep beraber..