How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

teşekkürler kızlar çoklu alıntı yapamadım sanada teşekkür sersum

Yakınmanın verdiği bir iyileştirme mi var,benim bilmediğim…Tepki göstermenin,ağlamanın,bağırmanın-çağırmanın. Var mı bir faydası…
:16::16::29::29::38:
Menümü bildiriyorum:

Öğlen: 4 adet kuru patlıcan dolması, 1 ader kuru biber dolması

Akşam: Sac kavurma, el kadar lavaş.

kıss bu saatte bu menü verilir miii:57: acıktım görünce:18::18: hem de kuru dolma hem de saç kavurmaa:27::27:

teşekkürler kızlar çoklu alıntı yapamadım sanada teşekkür sersum

Yakınmanın verdiği bir iyileştirme mi var,benim bilmediğim…Tepki göstermenin,ağlamanın,bağırmanın-çağırmanın. Var mı bir faydası…

Ara sıra, bağıra çağıra ağlamak da iyi gelebiliyor doğrusu. Soruna çare olmasa da, deşarj oluyor insan.

böbrek alındı zaten neyse içinizi karartmayım bazen kendi kendime diyorum duygusuzlaştımmı diye ben ayakta durmazsam herkes yıkılıcak sizlerle paylaşıyorum yakın çevreme bişey demiyorum hemen vah vah tüh tüh karalar bağlama başlıyolar yıkılmak yok rabbim büyüktür derdi verende o alanda o

Canım Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah, senin de yardımcın olsun:16:

canım benim ,üzülme desem olmayacak biliyorum.Ama sana şunu diyebilirim ki senin metanetli olman gerekli.Senin de dediğin gibi sen ayakta duracaksın ki herkes dursun.Böyle durumlarda Allah sabır versin demekten başka elden ne gelir bilemiyorum.Yine de dertleşmek dışında herhangi birşeye ihtiyaç duyarsan bizler buradayız.Ben Ekim ayında tanıştım bu topikteki arkadaşların çoğuyla.Dertlerime de sevinçlerime de hep ortak oldular.Belki farkında değiller ama zor günlerimde ne çok faydaları oldu bana anlatamam.Hepsi ayrı ayrı birer melek.Bu siteye girdiğimde Aslına bakarsan kilo vermekti amacım.Ama ben kilolarımı kaybederken bir sürü dost (DOST ) kazandım.İşte bu dostlar benim her daim yanımda.Sende sıkıldığında öyle hisset.Biz hep seninle oluruz.:16:
:38::38::29::29::29::16:
2 kez istanbula gelme fırsatım oldu.akrabımız bi gün sizi gezmeye götüreyim dedi.uzak mı yakın mı diye sorduk aaa çok yakın dedi.gideceğimiz yere 2 saatte vardık:53::53::9::9:o günden sonra istanbulda yaşanmayacağını anladım oyam:9::9:
:60::60::60: yakın mış beyaaa:60:
Canım çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun

sağol canımm:16::16:amin

kıss bu saatte bu menü verilir miii:57: acıktım görünce:18::18: hem de kuru dolma hem de saç kavurmaa:27::27:

He hee:):33:Yaşasın kötülük:23::23:

2 kez istanbula gelme fırsatım oldu.akrabımız bi gün sizi gezmeye götüreyim dedi.uzak mı yakın mı diye sorduk aaa çok yakın dedi.gideceğimiz yere 2 saatte vardık:53::53::9::9:o günden sonra istanbulda yaşanmayacağını anladım oyam:9::9:

Şikayet ediyorum ama başka yerde de yaşayamam galiba:)

1 saattir kızımın saçlarını örüyorum, yarısında uyuya kaldı, ben de yattığı yerden ördüm ama belim de gitti, gidip yatayım bende , hepinize iyi geceler, bol leptinler:16:

canım benim ,üzülme desem olmayacak biliyorum.Ama sana şunu diyebilirim ki senin metanetli olman gerekli.Senin de dediğin gibi sen ayakta duracaksın ki herkes dursun.Böyle durumlarda Allah sabır versin demekten başka elden ne gelir bilemiyorum.Yine de dertleşmek dışında herhangi birşeye ihtiyaç duyarsan bizler buradayız.Ben Ekim ayında tanıştım bu topikteki arkadaşların çoğuyla.Dertlerime de sevinçlerime de hep ortak oldular.Belki farkında değiller ama zor günlerimde ne çok faydaları oldu bana anlatamam.Hepsi ayrı ayrı birer melek.Bu siteye girdiğimde Aslına bakarsan kilo vermekti amacım.Ama ben kilolarımı kaybederken bir sürü dost (DOST ) kazandım.İşte bu dostlar benim her daim yanımda.Sende sıkıldığında öyle hisset.Biz hep seninle oluruz.:16:

:38::38::70::70::16::16:

böbrek alındı zaten neyse içinizi karartmayım bazen kendi kendime diyorum duygusuzlaştımmı diye ben ayakta durmazsam herkes yıkılıcak sizlerle paylaşıyorum yakın çevreme bişey demiyorum hemen vah vah tüh tüh karalar bağlama başlıyolar yıkılmak yok rabbim büyüktür derdi verende o alanda o

Seni çok iyi anlıyorum canım çünki ben de büyük acılar yaşadım ama inanki içimi karatmıyor böyle zamanlarda bende yakın çevreme (onlarda banaydı tabii) belli etmemeye ve insanların içini karatıp sıkmaya çekinirdim ama insanız sonuçta paylaşıp içini boşaltıp rahatlamak ihtiyacı duyuyoruz hatta ben ilk acımı yaşadığımda benzer duyguyu tatmış insanlara siz nasıl baş ettiniz diye açık açık soruyordum saf saf sanki kelin ilacı olsa sürmezmiş gibi :44: ....Evet yıkılmak yok ayktayız :34:
Aynı beyaaa...

Bugün babanemi ziyarete gittim 12:30 da evden çıktım, 17:30 da eve döndüm. Babannemde oturduğum 1,5 saat. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek, resmen şehirlerarası yol gibi!

Yaa bide hergün iki yaka arsında işe gidip gelenleri düşün hatta hafta içi başka hafta sonu başka şehire gidip gelenlere sabır sabır dilerim allahtan :34:

yok be bacım anlamadın sen.Ben yürü yürü geberdim.Üstüne birde 5-6 saat stand kurduk.Yorgunluktan hasta oldum anlayacağın.Birde o apaçi büyük ihtimal muavindi.Biz biraz ( daha doğrusu kesinlikle öyle ) şehir dışında oturduğumuzdan bizim buradaki otobüs minibüs olayı biraz farklı.Hem akbil hem para hem de 'Allah razı olsun' geçiyor :9:
Sakın değişme aferim :9:
Ya işte ne yaparsın bebem belediye başkanı bilem bensiz açılış yapmıyor emme benim kutup ayusu kıymetimi bilmiyor :9: Bu arada aklımda sadece 9 kalmış.Diğerlerini yapamadım daha.Dur kız bir de 60 vardı. :60:

Ay ben niye yanlış anladım yav yazını yenden okiim bakiim nereyi atlamışım :44: allah razı olsun hee :60: :60:

Kızlar ağlamak dediniz ya dün salya sümük ağladım ( reglin etkisi )Dedim evdeyim ya açayım bir film.Ben tv ye de yabancıyım tabikisi.Neyse kısa geçiş yapayım.Evim sensin filmini bulursun.Açarsın.Filmin konu türünün drama olduğunu öğrendiğimden itibaren başladım ağlamaya.Film bitti.Ben halen ağlıyorum.Biri sorsa filmin konusunu ben bilmiyorum.Filmin konusunun dram olduğunu öğrenmek yetti bana. O derece hassattım yani:43:

kıslarr sersum kaçar...:10::10:yarın kahvaltıya buradayım beklerim efenim..:16::16:iyi geceler bol leptinler..:16::16:

Seni çok iyi anlıyorum canım çünki ben de büyük acılar yaşadım ama inanki içimi karatmıyor böyle zamanlarda bende yakın çevreme (onlarda banaydı tabii) belli etmemeye ve insanların içini karatıp sıkmaya çekinirdim ama insanız sonuçta paylaşıp içini boşaltıp rahatlamak ihtiyacı duyuyoruz hatta ben ilk acımı yaşadığımda benzer duyguyu tatmış insanlara siz nasıl baş ettiniz diye açık açık soruyordum saf saf sanki kelin ilacı olsa sürmezmiş gibi :44: ....Evet yıkılmak yok ayktayız :34:

Yaa bide hergün iki yaka arsında işe gidip gelenleri düşün hatta hafta içi başka hafta sonu başka şehire gidip gelenlere sabır sabır dilerim allahtan :34:

Ay ben niye yanlış anladım yav yazını yenden okiim bakiim nereyi atlamışım :44: allah razı olsun hee :60: :60:[/QUOTE
sarhoşum ; çatalım karam çingenem sen yanlış anlamadın büyük ihtimal ben yanlış anlattım.Ya da şuan ben yanlış anlatıyorum sen yanlış anlıyorsun.Ya da yanlışlık var bu işte.Her neyse 3 yanlış 1 doğruyu götürür :27: kafan karıştı mı ?Sarhoş oldun mu ? Doğruyu söyle bak :9:

Bu arada kızlar; Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın.Geçen salı bir kaza yaptım.Allah cana vermesin mala versin denir ama birde mal canın yongasıdır da derler ya işte o durumdayım.1 haftadır arabam yok :43: Kolum kanadım kırılmış gibiyem :43:Çok alışmışım ben bu merede.Cuma günü sergi kurmaya gitmem gerekiyor.Atladım yoldan geçen otobüse.Daha doğrusu atlayayım dedim.Benden önce binen beyefendi baktım akbil basıyor.Ben tabi akbil görmemiş biri olaraktan otobüs hareket halinde geri indim.Şöför 'neden indin ' dedi.Ben de 'akbilim yok' dedim.Buradan sonra olay başlıyor :9: Şöför benle aynı yaşlarda olmasına rağmen babacan tavırlarla 'bin kızım bin' dedi.Bende emre itaatkar biri olarak bindim tabi ki.Sonra şöföre para uzattım almadı.'arkaya ver' dedi.Arkamı döndüm onlarca insan.Göz ucuyla kim muavindir acaba diye kesiyorum.Aman Allahım herkes muavin tipli :9:Kimsede açık vermiyor.Ben otobüste bir öne bir arkaya derken bir apaçi yaklaştı yanıma.Sert ve keskin tavırlarla 'nerede ineceksin ' dedi.Dedi de ben durak ismi bilmiyorum ki :9'biraz sonra ineceğim ' dememle ( ki çok sessiz söylemiştim ) otobüsteki bütün kafalar bana döndü.Ve ben utançtan 'şu köprü altında ineceğim 'dedim ve de esas inmem gereken yerden maalesef ve de sanırım 2 durak önce indim.Yürü babam yürü.İşte o günden sonra ben 2 gün kafamı kaldıramadan yattım :43:Yani bu olay bana birşeyler anlattı amma ben hala beyin zonklamasından toparlanıp düşünemedim.Neyse diyeceğim o ki Allah kimseye gördüğünden geri koymasın.Aman sakın yanlış anlama olmasın.Anlatmak istediklerim düz ve de net.Ben biraz kendi halime güldüm.Sizde gülün diye yazdım.
çok geçmiş olsun canım tez zamanda kavuşursun arabana inşallah :16::16::16:

ahh ahh benim de şu belediye otobüslerini unuttuğum günler gelcek mi acep her gün okula otobüsün kapsıyla bitişik gidiyorum dışardan görenler beni kapı sanıyolar :60::60::60::60::60::60:

bu arada kardelencim ve hastası olan diğer arkadaşlar hepinize geçmişler olsun rabbim tez amanda şifa ulaştırır inşallah :16::16::16::16::16:

Back