- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
hayaaattt beni neden yoruyosuuuunnnnnn
Hatay yazacaktım hayat yazmışım. Aslında doğru yazmışım hatayda hayat çok zor şuan ordaki hayata da canım sıkkın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayaaattt beni neden yoruyosuuuunnnnnn
evet canım haklısın
bilmiyorum havadan canım heralde..offf çok kasvetli burasııı
Selam herkese kıslar,
Regen iyiyim sen nasılsın?
Nasıl gidiyor?
Geçmişi cok okuyamadım. Kızla ben de bir hastalık cıktı. Seker problemim var. Aslında daha onceden yoktu bu. Ancak ben de yan etki oldu sanırım bir sureligine Karatay'a ara verip endokrin uzmanının dedigi sekilde beslenme yapmam lazım. Ozellikle de cevizi ve kayısıyı muzu ve cilegi cıkarttı. Karataydan onceki tahlillerim daha duzgundu. Seker seviyem kuru meyvelerle bayagı bir artmış. Oncelikle onları kesti. Cevizi de dolayısı ile bir sureligine karatay yapamayacagım. aralarda menuleri paylasırım gene de. Umarım daha iyi olup bir duzene girer.. Bence aralarda detaylıca bir kan tahlilini yaptırın ihmal etmeyin derim :) cunku ben de o kadar egzersiz yapıp dikkat etmeme ragmen kilo veremeyişimin sebebi sanırım bu ustelik buna her gun oglen 45 dklik olanlar da dahil degil.
Neyse içinizi baymayayım.
Bugun aslında yine klasik kk kahvaltısı yaptım ceviz olmadan kayısı da :)
herkese iyi günler
Hatay yazacaktım hayat yazmışım. Aslında doğru yazmışım hatayda hayat çok zor şuan ordaki hayata da canım sıkkın
Selam herkese kıslar,
Regen iyiyim sen nasılsın?
Nasıl gidiyor?
Geçmişi cok okuyamadım. Kızla ben de bir hastalık cıktı. Seker problemim var. Aslında daha onceden yoktu bu. Ancak ben de yan etki oldu sanırım bir sureligine Karatay'a ara verip endokrin uzmanının dedigi sekilde beslenme yapmam lazım. Ozellikle de cevizi ve kayısıyı muzu ve cilegi cıkarttı. Karataydan onceki tahlillerim daha duzgundu. Seker seviyem kuru meyvelerle bayagı bir artmış. Oncelikle onları kesti. Cevizi de dolayısı ile bir sureligine karatay yapamayacagım. aralarda menuleri paylasırım gene de. Umarım daha iyi olup bir duzene girer.. Bence aralarda detaylıca bir kan tahlilini yaptırın ihmal etmeyin derim :) cunku ben de o kadar egzersiz yapıp dikkat etmeme ragmen kilo veremeyişimin sebebi sanırım bu ustelik buna her gun oglen 45 dklik olanlar da dahil degil.
Neyse içinizi baymayayım.
Bugun aslında yine klasik kk kahvaltısı yaptım ceviz olmadan kayısı da :)
herkese iyi günler
orda cekilen resimleri gördün mü, insanin olanin yüregi dayanmaz
evet kızlarr ben geldimmm ne var ne yok bakalım. bu aralar çok yoğunum çok fazla topiğe girme fırsatm olmuyor menülerimi bildirip çıkıyorum hemen. ama çiğdemciğimin dediği gbi sanırım topicten uzakta kalmak demek cısssların artması demek. dün gece saat olmuş 11 oturduk babamla koca paket çekirdeği bitirdik.. koca bir çantayı hakettim sanırım. :18:
akşam menüm;
çorba
fırında tavuk
yoğurt
sabahta klasik karatay kahvaltısı
herkese selam
kahvaltım
kıymalı yumurta
domates
zeytin
pastırma
fıstık
1 saat de yürüyüş
cok teşekkür ederim canım..:)orda cekilen resimleri gördün mü, insanin olanin yüregi dayanmaz
nolsun canim kendimle ugrasip duruyourm, regl yaklasiyor ondan midir kilo mu aldim, bel cevremde bi dolgunluk var, elimden gelse kesip atcam ynai
gecmis olsun canim, önce saglik, insallah en kisa zamanda atlatirisn
Çok şaşırdıııııımmm Acaba çok fazla mı abarttın canım kuru meyveleri falan :44::44: Umarım sağlığına kavuşursun
Günaydın kızlar hepinize
Selam sersum, İğneoyası
Hayırlı olsun canım, tabii ki üye oluruz
sonunda mappuss yatçaz mıı hemen oliimmm..hani benim yarışma olayımdaki gibi
şaka bir yana hayırlı olsun canım..tabiisi oluruz..
Bekliyürüz
Valla tebrikler canım
iğneoyam nabıyon bebeemmmm nasılsın ıyı mısın?
ıyım bende canım kapalı bır ıst gununde evde takılıyorumPapadiyam, sizin oraların bir yemeğini sorucam sana bilirmisin ki acep?
Ayıklanmış hamsi, yeşil soğan, pırasa, mısır unu ve bişeylerle daha bulamaç gibi bişey hazırlayıp tavaya krep gibi dökülüyordu. İki taraflı tavada pişiriliyordu. Adını da bilmiyorum.