• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam herkese kıslar,

Regen iyiyim sen nasılsın?
Nasıl gidiyor?

Geçmişi cok okuyamadım. Kızla ben de bir sorun cıktı. Seker problemim var. Aslında daha onceden yoktu bu. Ancak ben de yan etki oldu sanırım :( bir sureligine Karatay'a ara verip endokrin uzmanının dedigi sekilde beslenme yapmam lazım. Ozellikle de cevizi ve kayısıyı muzu ve cilegi cıkarttı. Karataydan onceki tahlillerim daha duzgundu. Seker seviyem kuru meyvelerle bayagı bir artmış. Oncelikle onları kesti. Cevizi de dolayısı ile bir sureligine karatay yapamayacagım. aralarda menuleri paylasırım gene de. Umarım daha iyi olup bir duzene girer.. Bence aralarda detaylıca bir kan tahlilini yaptırın ihmal etmeyin derim :) cunku ben de o kadar egzersiz yapıp dikkat etmeme ragmen kilo veremeyişimin sebebi sanırım bu :( ustelik buna her gun oglen 45 dklik olanlar da dahil degil.

Neyse içinizi baymayayım.
Bugun aslında yine klasik kk kahvaltısı yaptım ceviz olmadan kayısı da :)
herkese iyi günler
:10::10::10:

Son düzenleme:
Selam herkese kıslar,

Nasıl gidiyor?

Geçmişi cok okuyamadım. Kızla ben de bir hastalık cıktı. Seker problemim var. Aslında daha onceden yoktu bu. Ancak ben de yan etki oldu sanırım :( bir sureligine Karatay'a ara verip endokrin uzmanının dedigi sekilde beslenme yapmam lazım. Ozellikle de cevizi ve kayısıyı muzu ve cilegi cıkarttı. Karataydan onceki tahlillerim daha duzgundu. Seker seviyem kuru meyvelerle bayagı bir artmış. Oncelikle onları kesti. Cevizi de dolayısı ile bir sureligine karatay yapamayacagım. aralarda menuleri paylasırım gene de. Umarım daha iyi olup bir duzene girer.. Bence aralarda detaylıca bir kan tahlilini yaptırın ihmal etmeyin derim :) cunku ben de o kadar egzersiz yapıp dikkat etmeme ragmen kilo veremeyişimin sebebi sanırım bu :( ustelik buna her gun oglen 45 dklik olanlar da dahil degil.

herkese iyi günler

Çok şaşırdıııııımmm :53::53::53: Acaba çok fazla mı abarttın canım kuru meyveleri falan :44::44: Umarım sağlığına kavuşursun :21:

Hatay yazacaktım hayat yazmışım. Aslında doğru yazmışım hatayda hayat çok zor şuan ordaki hayata da canım sıkkın :14:

orda cekilen resimleri gördün mü, insanin olanin yüregi dayanmaz :14::14::14:

Selam herkese kıslar,

Nasıl gidiyor?

Geçmişi cok okuyamadım. Kızla ben de bir hastalık cıktı. Seker problemim var. Aslında daha onceden yoktu bu. Ancak ben de yan etki oldu sanırım :( bir sureligine Karatay'a ara verip endokrin uzmanının dedigi sekilde beslenme yapmam lazım. Ozellikle de cevizi ve kayısıyı muzu ve cilegi cıkarttı. Karataydan onceki tahlillerim daha duzgundu. Seker seviyem kuru meyvelerle bayagı bir artmış. Oncelikle onları kesti. Cevizi de dolayısı ile bir sureligine karatay yapamayacagım. aralarda menuleri paylasırım gene de. Umarım daha iyi olup bir duzene girer.. Bence aralarda detaylıca bir kan tahlilini yaptırın ihmal etmeyin derim :) cunku ben de o kadar egzersiz yapıp dikkat etmeme ragmen kilo veremeyişimin sebebi sanırım bu :( ustelik buna her gun oglen 45 dklik olanlar da dahil degil.

herkese iyi günler

nolsun canim kendimle ugrasip duruyourm, regl yaklasiyor ondan midir kilo mu aldim, bel cevremde bi dolgunluk var, elimden gelse kesip atcam ynai :19:

gecmis olsun canim, önce saglik, insallah en kisa zamanda atlatirisn :16:

evet kızlarr ben geldimmm :3: ne var ne yok bakalım. bu aralar çok yoğunum çok fazla topiğe girme fırsatm olmuyor menülerimi bildirip çıkıyorum hemen. ama çiğdemciğimin dediği gbi sanırım topicten uzakta kalmak demek cısssların artması demek. dün gece saat olmuş 11 oturduk babamla koca paket çekirdeği bitirdik.. koca bir çantayı hakettim sanırım. :22::18:

akşam menüm;
çorba
fırında tavuk
yoğurt

sabahta klasik karatay kahvaltısı

evet kızlarr ben geldimmm :3: ne var ne yok bakalım. bu aralar çok yoğunum çok fazla topiğe girme fırsatm olmuyor menülerimi bildirip çıkıyorum hemen. ama çiğdemciğimin dediği gbi sanırım topicten uzakta kalmak demek cısssların artması demek. dün gece saat olmuş 11 oturduk babamla koca paket çekirdeği bitirdik.. koca bir çantayı hakettim sanırım. :22::18:

akşam menüm;
çorba
fırında tavuk
yoğurt

sabahta klasik karatay kahvaltısı

Cumaya az kaldı canım sabret hemen topla kendini :37:

herkese selam:3::3:
kahvaltım:56::56:
kıymalı yumurta
domates
zeytin
pastırma
fıstık

1 saat de yürüyüş:8::8:

orda cekilen resimleri gördün mü, insanin olanin yüregi dayanmaz :14::14::14:

nolsun canim kendimle ugrasip duruyourm, regl yaklasiyor ondan midir kilo mu aldim, bel cevremde bi dolgunluk var, elimden gelse kesip atcam ynai :19:

gecmis olsun canim, önce saglik, insallah en kisa zamanda atlatirisn :16:
cok teşekkür ederim canım..:)

Çok şaşırdıııııımmm :53::53::53: Acaba çok fazla mı abarttın canım kuru meyveleri falan :44::44: Umarım sağlığına kavuşursun :21:

yok aslında cok da yemiyordum sabahları en fazla uc tane idi :) kayısıdan incir 1 tane ..:(
neyse umarım bir yola girer..

Günaydın kızlar hepinize :16:

Selam sersum, İğneoyası :16:

Ficans sabah girdim ama bakamadan kapattım. Kusura bakma canım.

Hayırlı olsun canım, tabii ki üye oluruz:16:

sonunda mappuss yatçaz mıı:60::60::60: hemen oliimmm..:27::27:hani benim yarışma olayımdaki gibi:60::60:

şaka bir yana hayırlı olsun canım..tabiisi oluruz..:16::16:

Bekliyürüz :23::23::23:

Valla tebrikler canım :46::46:

Teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için.:16::16:

Papadiyam, sizin oraların bir yemeğini sorucam sana bilirmisin ki acep?

Ayıklanmış hamsi, yeşil soğan, pırasa, mısır unu ve bişeylerle daha bulamaç gibi bişey hazırlayıp tavaya krep gibi dökülüyordu. İki taraflı tavada pişiriliyordu. Adını da bilmiyorum.

Menü bildirimi de yapayım:

Sabah 8:00
2 yumurta, 3 zeytin, tulum peyniri, kaşar peynir, domates, roka, maydonoz

14:00
1 kuru biber dolması, 1 tabak kıymalı kabak yemeği, 1 avuç fındık, 1 kase yoğurt

4km/40 dak yürüyüş
1 saat pilates.

Papadiyam, sizin oraların bir yemeğini sorucam sana bilirmisin ki acep?

Ayıklanmış hamsi, yeşil soğan, pırasa, mısır unu ve bişeylerle daha bulamaç gibi bişey hazırlayıp tavaya krep gibi dökülüyordu. İki taraflı tavada pişiriliyordu. Adını da bilmiyorum.
ıyım bende canım kapalı bır ıst gununde evde takılıyorum

ayy mıkemmel bırseydır o adı ''kaygana''

bırkac dal taze sogan
bırkac dal maydanoz,nane
ayıklanmıs hamsı(olmasada olur)
2 subardagı su
mısırunu,azda normal un
tuz cırpılır 3 tanede yumurta
eklenıp az daha cırpılır
hamur kek kıvamında olacak
tavaya yag koyup kızdırılır
bu hamurdan yeterınde koyulup