Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım ben kaçıyorum...acıkınca başım tuttu..su içip yatıcam..
öpüyorum hepinizi..iyi geceler bol leptinler..
Ben şimdilik ya sabır diyerek anlatmaya devam ediyorum, ama aynı insan ısrarla aynı soruyu sorarsa bildiğin gibi yap diyorum, ama ben devam ediyorum diyorum
Biz iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor işler güçler vede karatay ?
Daha gençsin canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, ama o gözünü açan insanların sayısıda her geçen gün azalıyor bilesin
Ciddenmi bizemi yoksa tüm yabancılaramı soğuklar bak işte sende öyle mesafeli olcan o zaman
zamanla öğrenirsin merak etme canım, ama bence mümkün olduğunca eşinle arkadaş olmaya çalış
canım haklısın ama inan ben böyleyim..tabii insan arkadaş arıyor ama ben sizlerle konuşarak paylaşarak en büyük eksiğimi sizlerle gideriyorum..iyi ki varsınız..bu da bana yetiyor..
Sende iyiki varsın canım , İşallah Gül63 gibi hedefine ulaşınca ve de batıya gelince kaybolmazsın burlardan
kaynanatörlerin en güzel konuşulduğu yer burası..fazlası var eksiği yok
o yüzden ben de kosa kosa geldim size sordum kusum ne zamandir icime oturdu yaa.. cok zoruma gitmis demekki aklima geldikce sinir oluyorum.. en iyisi kararimin arkasinda durup biraz mesafe koymak
canlarım ben kaçıyorum...acıkınca başım tuttu..su içip yatıcam..
öpüyorum hepinizi..iyi geceler bol leptinler..
iyi geceler geçmiş olsun kızlar sizlerede iyi geceler sabah malum hastane işimiz var erkenden gideceğiz
bilmiyorum canim sadece türklere karsi mi yoksa genel anlamda yabancilara karsi mi o kadar tanimadigim icin yorum yapamayacagim.. ama bizdeki gibi cocugunu emanet ediyorlar, yemek yapip götürüyorlar, biri evde olmayinca digeri evine bakar oluyor felan..
insallah canim tek dilegim o, allah iyilerle karsilastirsin. basinin agrimasindansa yalniz olmak daha iyi galiba
Merhaba canim vallahi sorma ben cok yogunum haziranda okul bitiyor haziranin sonunda staj tatile gidecegim diye tum donem odevlerimi vermeye calisiyorum ve ekstra tatile gidebilmek icin calistim bir kac gun eve geldim direk hooooopppidi yataga ... Karatay iyi gidiyor ama bu aralar stres yuzunden mide bulantilarim oldu .. o nedenle birazda problem yasadim yarin free yim o nedenle bu gece gec yatip erken kalkmayacagim icin geldim .. haberler sizdeeehoşgeldin kaçak..
yavaş yavaş yürümesi serbest artık balkona koyacagım pek rahatsız olacaklarını sanmıyorum onlar eve gelene kadar hallederim yürüme işini
regen bu sadece yurt dışındada değil burdada aynı herkes çıkarcı ve menfaatci olmuş her zaman araya mesafe koymak en doğrusu
sersumun dediği gibi burdaki arkadaşlıklar inan reelden daha iyi
Güzel yazmışsın cidden çok beğendim ama regen malesef çok genç,tecrübesiz ve en önemlisi yabancı memlekette üstelik eşide pek yanında değil olduğundada arkadaş gibi olmuyor ki bazı şeyler (misal kaynanatörleri) eşle de konuşamazsın dimi ama mıhtarım
canım haklısın ama inan ben böyleyim..tabii insan arkadaş arıyor ama ben sizlerle konuşarak paylaşarak en büyük eksiğimi sizlerle gideriyorum..iyi ki varsınız..bu da bana yetiyor..
kaynanatörlerin en güzel konuşulduğu yer burası..fazlası var eksiği yok
İsabetli kararını işallah uzuuun süre uygularsın canım
Sende öpüldün mıhtarım
Kolay gelsin şimdiden geçmiş olsun canım, iyi geceler
Vay demek öyleler o zaman kültür, din,dil farkı olanlara mesafelilerdir haklılarda bence baksana aynı milletten olanlara bile güvenemiyos
Bence ayarı dengede tut başın da ağrımaz yalnızda kalmazsın canım
Kizlar ben son bir haftadir sabahlari sicak elma sirkeli su iciyorum wc problemime deva oldu .. sizlerde deneyebilirsiniz ..
tatlı krizlerindeyim yinee..gelse de bitse...
sabah
2 günkurusu
ceviz
2 dilim peynir
az önce
4-5 mercimek köftesi(bu da bitti çok şükür)
3 köfte
yoğurt
çayyy
Menülerimi yazıp kaçmam lazım, akşam ayrıntılı konuşuruz.
Bugün kendimle gurur duyuyorum. Arkadaşlarla kahvaltıya gittik Jaddeye (birdy kulakların çınlasın). Ben kahvaltımı yapıp gittim. Orda sadece çay içtim. Börek, çörek, çeşit çeşit tatlı-kek, meyve arasından, aslanlar gibi çıktım. Kendimi seviyorum müsaadenizle:)
Sabah 8:00 bolpeynir ve 2 yumurtalı omlet, 1 avuç ceviz, maydonoz, roka.
Öğlen 14:00 3 tane tavuk baget, 1 dolu avuç ceviz.
4km/45 dak yürüyüş.
Bende regl olucam akşam tatlı krızıne bir gırdım. evde ne kadar cıkolata gofret dondurma varsa yedım. tamamen kontrolden cıktım. Butun gece mıdem bulandı.
kendıme çok kızdım sonra ama ne yapayaım oldu bır kere.
offff bır regl olsamda gecse bu krızler. Bir haftadır kac oldu bu kacamaklaar.
Bugun ısteyım
sabah
2 muz
1 avuç ceviz yedim.
şimdi çıkmam lazım hepınızı optum...
Selam kızlar öğleden sonra komşum çaya çagırdı pastalar börekler kekler neler neler yapmış ama sadece çay içtim ısrar etti ama yemiyorum kusura bakma dedim belli yemediğin gitmiş kilolar dedi kızımın yaşındada ufak bir komşum hiçde vermemişsin dedi ben biliyorum ya dedim kendisi oldukca dombili benden daha beter
akşam
köfte salata yogurt birazdan yürüyüşe giderim sonrasındada çay faslı başlar
akşam yemeği yemedim..2.5 ta yediklerim tıkadı beni..bizimkilere tost yaptım(leylakım..)
ben de 2 bardak ayran içtim..
bir de aklıma geldi son zamanlarda diyettir, sağlıktır cok okuyorum bilmiyorum farkındamısınız ama cok bilinen bir cok diyetisyen karatayın söylemlerine benzer seyleri söylemeye başladılar. meyve suyunun zararları efendime söyliyim ekmektir ara ögün azaltmadır fln ...
hoşuma gidiyor valla...:)
sirkenin her turlusu olur bence asidik degerleri acisindan ama elma sirkesinin ayri bir oluru var elma meyve olarakda metabolizmayi hizlandirdigi icin bir ekstrasi oluyor .. ben faydasini gordum gercekten canim sende uzum sirkesi ile deneyiver zarari olmaz faydasi olur iki yemek kasigi sirke bir su bardagi sicak su sirke ve suyu karistir ic insallah derdine deva olurgercek mi??? yaaa üzüm sirkesi olsa olmaz mi, ondan var evde.. ben de iki ögüne gectigimden beri, wcye haftada iki kere ya gidiyorum ya gitmiyorum
sirkenin her turlusu olur bence asidik degerleri acisindan ama elma sirkesinin ayri bir oluru var elma meyve olarakda metabolizmayi hizlandirdigi icin bir ekstrasi oluyor .. ben faydasini gordum gercekten canim sende uzum sirkesi ile deneyiver zarari olmaz faydasi olur iki yemek kasigi sirke bir su bardagi sicak su sirke ve suyu karistir ic insallah derdine deva olur
canım anladığıom kadarıyla sende benim gibisin çok ince ayrıntılara kadar düşünüp insanlara yardım edip sonra da göremeyince üzülüyorsun bende son zamanlarda benzer şeyler yaşıyorum benim de ev arkadaşım senin dediğine benzer şekilde davranıyor yeni bir ilişkiye başladı sürekli sebvgilisinin evinde kalıyor hem de ben ona evde korkuyorum dediğim halde bunu yapıyor ben de ona borç vermiştim bundan 5 6 ay önce geçenlerde sıkıştım ondan istemek zorunda kaldım ama bu arada zorda olmadığını görüyorum yani zorda olduğunu düşünsem asla istemem neyse bu olaydan sonra bi garip davranmaya başladı bende böyle bşi olunca haytta duramam sorunu çözmek isterim ve karşımdaki insana açıklama yapma gereği duyarım buna ne oldu falan dedim bana ne dese beğenirsin zorda olduğun bana inandırıcı gelmedi biz seninle eve çıkarken birbirimizi bırakıp gitmiycez diye sözleşmedik falan diye mesaj atmış tabe ben hemen aradım gerçekten zora düştüğümü falan anlattım beni bu kadar kötü bir insan olarak gördüğünden üzüldüğümü falan söyledim sonra bu ertesi gün eve geldi o da sevgilisiyle yani ben ona baya bir konuştum çok kırıldığımı kıran davranışlarını söyledim beklerdim ki hani yüz yüze konuşalım ama o gene sevgilisiyle geldi zaten güya üzgündü kırılmamı istemezdi korktuğumu bilmiyordu ama ne hikmetse pazartesi geldi salı yine gitti sevgilisine yine hiç arayıp sormadı anca işi düşerse aradı son bir aydır bende senin gibi çok üzülüyorum çünkü değer verdim ama canım benim değmiyor biz böyle kendi kendimizi yiyoruz ama onların haberi bile yok keyiflerine bakıyorlar o yüzden takma derim ben sana kafana takdıkça sen tükenirsinkizlar biliyosunuz ben yurtdisindayim ve tahmin edeceginiz üzere cok bi arkadasim, yok etraftaki türklerle anlasamayisim da cabasi yani farkli yapidaki insanlar.. neyse.. zaten sonradan gelen biri olarak arkadas edinmesi zor, burdakilerle arkadas olmak daha da bi zor..
iste iyi kötü biriyle tanistim geldikten bi süre sonra.. yaklasik iki senedir taniyorum bahsedecegim kisiyi..
ben cok net bi insanim, allahin bildigini kuldan saklamam acikcasi.. bi insanin yüzüne diyemeyecegim seyi arkasindan da demem ve bisey anlatirken katksiz yalansiz abartisiz anlatirim allah biliyo... tabi kendim gibi saniyorum herkesi de..
bu dertli oldugum arkadas, evine gittigimde yeme icme sakinmayan bi insan. temiz titiz biri de.. uzunca bi süre tavirlarindan bi rahatsizlik almadim, sonra bi para mevzusu oldu aramizda, ben ona borc vermistim, verdigim miktardan daha az oldugunu iddia etti ama sonra yine tamamini verdi. bu olaydan sonra ben ona daha farkli bi gözle bakmaya basladim..
tesadüfen ailesiyle de ilgili bi detay ögrendim, ki ben hayatta benden bir sey sakladigini düsünmezdim, ögrendigim sey karsisinda sok oldum resmen, olayi anlatmayim cünkü pek hos karsiladigim bir sey degil. ama sözüm ona cok ''yakin'' arkadastan saklanmayacak bir sey.. ben her seyi tüm samimiyetimle anlattigim icin, böyle bir seyle karsilamak beni cok bozdu.
sonra tek tek önceden yasanan seyleri düsündüm, ufak tefek seyler farketmeye basladim, mesela carsiya gittigimizde bi yere girerken ben kapiyi tuttugumda bu hanimefendi gibi önden iceri girer, ben calistigim icin ikide bir siparis verir carsidan gelirken sunu al diye, birde eve birakmami söyler.. gecen babam geldi demistimya, ogünde bi sipris verdi ve ayagina bekledi üstelik.. benim babam gelmis, bu benden hizmet bekliyo.. cok sinirime dokundu.
sonra bana yabanci bi arkadasim kisa bisey anlatti, bu kizi bi iki kez görmüstür bende, iste dediki, sende otururken, sen wcye gittiginde böyle böyle konustuk, kusura bakma yakin arkadasin ama bende arkadasin olarak snei uyarmak zorundayim, bu kiz seni sevmiyor, seni kiskandigi belli dedi.. bende ona olan biteni anlattim..
gecen de bankada sira bekliyoruz, yanimizda yasli bi kadin var, yabanci o da.. ben beklerken iste saclarimin ucuna bakiyordum kiriklarim cogalmis trye gidince kestiririm vs diye düsünürken bi baktim, bu arkadasla yasli kadin bana gülüyorlar.. noldu dedim, iste ben sacimla oynarken kadin bana gülmüs, bu da onun tavirlarina gülmüs... cok sinir oldum, onun yerinde ben olsam, biri arkadasima gülse, önce bakislarimla uyaririm, baktim devam ediyor, sözlü olarak tavrimi koyarim..
gecen markete gidelim dedim, saat gec oldu esim izin vermez dedi gelmedi, ama iki gün sonra ayni saatte markete gittigimde ordaydi baska bi arkadasiyla..
biliyosunuz ben bi süredir meslek tanitimina gidiyorum.. kac gün oldu ne bi aradi sordu nasil geciyor diye, ne bi msj yazdi facebooktan.. cep telefonundan aramasini hic beklemiyorum zaten bisey oldumu caldirip kapatir..
kusura bakmayin uzun yazdim ama bu gercekten konunun özeti.. sizlerin ne düsündügünü merak ediyorum, üzüldügüm bi durum cünkü deger veridigim birinin böyle yapmasini kaldiramiyorum...
tabiki öyledir mutlaka canim ama benim iste pek arkadas secme sansim olmadigi icin, bir de kendime cok kiziyorum, salak biri degilimdir, neden kendimi bu durumlara düsürüyorum ki öyle yapmaliyim artik yoksa baksana, günlerce aklimdan cikmyior.. herkesle muattap olmamak lazim, sonra hem baisni agritiyor, hem de seviyeni asagi cekiyor..
canım anladığıom kadarıyla sende benim gibisin çok ince ayrıntılara kadar düşünüp insanlara yardım edip sonra da göremeyince üzülüyorsun bende son zamanlarda benzer şeyler yaşıyorum benim de ev arkadaşım senin dediğine benzer şekilde davranıyor yeni bir ilişkiye başladı sürekli sebvgilisinin evinde kalıyor hem de ben ona evde korkuyorum dediğim halde bunu yapıyor ben de ona borç vermiştim bundan 5 6 ay önce geçenlerde sıkıştım ondan istemek zorunda kaldım ama bu arada zorda olmadığını görüyorum yani zorda olduğunu düşünsem asla istemem neyse bu olaydan sonra bi garip davranmaya başladı bende böyle bşi olunca haytta duramam sorunu çözmek isterim ve karşımdaki insana açıklama yapma gereği duyarım buna ne oldu falan dedim bana ne dese beğenirsin zorda olduğun bana inandırıcı gelmedi biz seninle eve çıkarken birbirimizi bırakıp gitmiycez diye sözleşmedik falan diye mesaj atmış tabe ben hemen aradım gerçekten zora düştüğümü falan anlattım beni bu kadar kötü bir insan olarak gördüğünden üzüldüğümü falan söyledim sonra bu ertesi gün eve geldi o da sevgilisiyle yani ben ona baya bir konuştum çok kırıldığımı kıran davranışlarını söyledim beklerdim ki hani yüz yüze konuşalım ama o gene sevgilisiyle geldi zaten güya üzgündü kırılmamı istemezdi korktuğumu bilmiyordu ama ne hikmetse pazartesi geldi salı yine gitti sevgilisine yine hiç arayıp sormadı anca işi düşerse aradı son bir aydır bende senin gibi çok üzülüyorum çünkü değer verdim ama canım benim değmiyor biz böyle kendi kendimizi yiyoruz ama onların haberi bile yok keyiflerine bakıyorlar o yüzden takma derim ben sana kafana takdıkça sen tükenirsin
kesinlikle katılıyorum insanlar bizim istediğimiz gibi davranmak zorunda değiller ya da biz onlara adiliz diye bize adil olmak zornda da değiller bunları biliyorum zaten o yüzden kendi kendime sürekli onun sana böyle yapması senin değerini eksiltmez sen zaten değerlisin o bunu etkilemez bunu ancak ben belirlerim gibi şeyler söylüyoreum işe yarıyorNaçizane tavsiyem, karşınızdaki insanlardan beklentilerinizi yüksek tutmayın. Hele ki ben sana şöyle davranmıştım, sen niye bana öyle davranmıyorsun demeyin. O zaman yapmadıkları sizi üzmez... Yaptıkları ise sevindirir. Tabii bu zamanla öğreniliyor...
canim iste dedigin gibi, insan ihtiyac duyuyo. yani ilk basta güvenip de sonra böyle seyler görünce kendime kiziyorum sonra da.. ya bende bi salaklik var ya da durusumda bi sorun var, gelin bana kazik atin diyen ilk önce bunu degistirmem lazim..
esimle cok bi muhabbetimiz yok, yanima arkadas olmuyor, ki zaten calisiyor evde de durmuyor... o yüzden insana cok ihtiyac duyuyorum
kiskanclik konusunda hic düsünmezdim ama diger arkadasim uyardiktan sonra dikkat ettim de bir sey alsam ilgilenmez, ama kendi bisey yapsa öve öve bitiremez. mesela ben bikac seyde böyle hevesle ona anlattigimda bekledigim ilgiyi göremedim yani sevdigim bi arkadasim kendine ne bileyim esya alsa ondan cok ben sevinirim.. ne bileyim yaa sersumum bende var bi hata galiba