• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeği yemedim..2.5 ta yediklerim tıkadı beni..bizimkilere tost yaptım(leylakım..:27::27:)
ben de 2 bardak ayran içtim..:56::56:

:47::47:tamda bu durumdayım..sinirden karatayı da yiyebilirim:18:
eşimin herşeyi bilirim tavırlarını kaldıramıyorum ya kızlar..antremizin ve mutfağımızın badana olması lazım hemen ben yaparım modunda
iyi yapta biliyormusun be adam:47:

vay kısskannççç..:47::47: çatlamıştır o..

tebrikler yemediklerin için..:46::46:

e daha ne cicim sen biliyosun niye o zaman gitmedi diye stres yapıyosun:1::1::1:

bakalim canim yaa, iste kilo verdim ya biraz yine ayni sey oluyor, üstüne düsmüyorum :50: neyse... yarin güzel bi yürüyüse cikayim bari de bugünkü yasaklari eriteyim :50:

sen napiyosun nasil gidiyo diyetin?? tartildin mi hic??

eşimin herşeyi bilirim tavırlarını kaldıramıyorum ya kızlar..antremizin ve mutfağımızın badana olması lazım hemen ben yaparım modunda
heves etmiş adam be yazık:1::1::1:

valla benim eşim harika yapar..:23::23:

bakalim canim yaa, iste kilo verdim ya biraz yine ayni sey oluyor, üstüne düsmüyorum :50: neyse... yarin güzel bi yürüyüse cikayim bari de bugünkü yasaklari eriteyim :50:

sen napiyosun nasil gidiyo diyetin?? tartildin mi hic??

yürü bence de..:52::52:
oo ben günde 5 kere tartılırım..ama ben şişkinim canım bugün yarın regl geliyor haftaya belli olucak kilom..no stres..:51::51:

heves etmiş adam be yazık:1::1::1:

valla benim eşim harika yapar..:23::23:

yürü bence de..:52::52:
oo ben günde 5 kere tartılırım..ama ben şişkinim canım bugün yarın regl geliyor haftaya belli olucak kilom..no stres..:51::51:

:9::9::9::9: ayyy regl zamani vücut su topluyoya kilo artisi normal ynai.. bende yine bi kg farkediyo sislik de cabasi tabi.. bi arkadas var o resmen 2-3 kilo fazla geliyo :53::53::53:

aynen dedigin gibi stres yok :51::51::51: benim en cok sevindigim kilo verdim tamam vermem de lazim daha amaaa almyiorum yaaa, veridiklerimi almiyorum :32::32::32::32::32: ki biliyosun ben öyle cok kurallara da dikkat edemiyorum, cok detay bilmedigim icin :32:

yarın sabahtan itibaren tekrar başlıyorum :47::47::47::22::22::22:
:kkk::kkk::46::46::46:
:9::9::9::9: ayyy regl zamani vücut su topluyoya kilo artisi normal ynai.. bende yine bi kg farkediyo sislik de cabasi tabi.. bi arkadas var o resmen 2-3 kilo fazla geliyo :53::53::53:

aynen dedigin gibi stres yok :51::51::51: benim en cok sevindigim kilo verdim tamam vermem de lazim daha amaaa almyiorum yaaa, veridiklerimi almiyorum :32::32::32::32::32: ki biliyosun ben öyle cok kurallara da dikkat edemiyorum, cok detay bilmedigim icin :32:

bende de genelde 1 kilo farkediyor..bakalım haftaya cuma:ssz::ssz:
ee daha ne olsun..:52::52::34::34:

rüyamda seni gördüm kıss..:23::23:gözlüğün vardı ama..sana gelmişim yatmaya gidiyoruz..ama sen yer yatağında yatıyosun bana yandaki odada yatıver diyosun:53::53: çok komik yaww..bidahakine pampiş residansa gidicem senden memnun kalmadım..:27::27::27:

kizlar yaaaa benim bi sIkIntIm var bi arkadasimla ilgili, eger vaktiniz varsa, bana fikir vermek isterseniz anlatmak istiyorum :26::26::26:

izin var midir muhtarim???

kizlar yaaaa benim bi sIkIntIm var bi arkadasimla ilgili, eger vaktiniz varsa, bana fikir vermek isterseniz anlatmak istiyorum :26::26::26:

tabii canım estağfurullah....elimizden bişey gelirse seviniriz..:16::16:

ben de yarın ya da cuma regl olucam kilo veremedim bu hafta ama aynı kilodayım bu da cok motive edici oluyo gerçekten :)))

sabah 8.00

menemen
karatay kalhvaltısı
2 hurma
ceviz

12.00 4 tane bulgurlu biber dolması ( cuma günü tartılma varken bulgurları götürdüm valla:))
yarım kase yoğurt

18.30
1 cupra
5 erik
yarım kase az sekerli sütlaç

bir de aklıma geldi son zamanlarda diyettir, sağlıktır cok okuyorum bilmiyorum farkındamısınız ama cok bilinen bir cok diyetisyen karatayın söylemlerine benzer seyleri söylemeye başladılar. meyve suyunun zararları efendime söyliyim ekmektir ara ögün azaltmadır fln ...

hoşuma gidiyor valla...:)

Anlat canım bende fikir çoook :23:

:kkk::kkk::46::46::46:
bende de genelde 1 kilo farkediyor..bakalım haftaya cuma:ssz::ssz:
ee daha ne olsun..:52::52::34::34:

Valla ben şimdi tok karnıma kıyafetle tartıldım 65.8 :26: hadi 0.8 kıyafet olsa 65 işallah regl bitince 1 kilodan fazla gider :26:

akşam yemeği yemedim..2.5 ta yediklerim tıkadı beni..bizimkilere tost yaptım(leylakım..:27::27:)
ben de 2 bardak ayran içtim..:56::56:

Ne yemiştinde tıkadı ? bende öyle yiyim yaa, ben son zamanlarda öğlen geçiştirip akşam fazla yer oldum :23: bugün kaçamakta yaptım üstelik :27:

Bırak bilip bilmediği anlaşılsın canım ,sinirlenmeye değmez yaf

bir de aklıma geldi son zamanlarda diyettir, sağlıktır cok okuyorum bilmiyorum farkındamısınız ama cok bilinen bir cok diyetisyen karatayın söylemlerine benzer seyleri söylemeye başladılar. meyve suyunun zararları efendime söyliyim ekmektir ara ögün azaltmadır fln ...

Ben de farkettim ama ne hikmetse Canan Karatay adını anmıyorlar bile aklınca yeni birşeymiş ve kendileri geliştirmiş yada çevirmiş gibi konuşuyorlar sinir oluyorum :47: :47:

Valla ben şimdi tok karnıma kıyafetle tartıldım 65.8 :26: hadi 0.8 kıyafet olsa 65 işallah regl bitince 1 kilodan fazla gider :26:

Ne yemiştinde tıkadı ? bende öyle yiyim yaa, ben son zamanlarda öğlen geçiştirip akşam fazla yer oldum :23: bugün kaçamakta yaptım üstelik :27:

inşallah daha da fazla gider canım..:34::34:

öğlen öğünüm canım saat 1.5-2 gibi yedim....mercimek köfte ,2 köfte ,yoğurt,çay..ama şimdi şimdi acıkmaya başladım..tutucam tabii kendimi..:34::34:

kesinlikle benim de dikkatimi çekti..dün biri daha çıkmış haberlerde..kavrulmamış kuruyemiş tok tutarmışş..hanım daha yeni keşfetmiş..hocamız söyleyince aforoz ediyorlar..ama şimdi taktik değiştirdiler..:37::37::37:
Ben de farkettim ama ne hikmetse Canan Karatay adını anmıyorlar bile aklınca yeni birşeymiş ve kendileri geliştirmiş yada çevirmiş gibi konuşuyorlar sinir oluyorum :47: :47:

ayynen..:47::47::47:

Back