Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay kısskannççç.. çatlamıştır o..
tebrikler yemediklerin için..
e daha ne cicim sen biliyosun niye o zaman gitmedi diye stres yapıyosun
heves etmiş adam be yazıktamda bu durumdayım..sinirden karatayı da yiyebilirim:18:
eşimin herşeyi bilirim tavırlarını kaldıramıyorum ya kızlar..antremizin ve mutfağımızın badana olması lazım hemen ben yaparım modunda
iyi yapta biliyormusun be adam
bakalim canim yaa, iste kilo verdim ya biraz yine ayni sey oluyor, üstüne düsmüyorum neyse... yarin güzel bi yürüyüse cikayim bari de bugünkü yasaklari eriteyim
sen napiyosun nasil gidiyo diyetin?? tartildin mi hic??
akşam yemeği yemedim..2.5 ta yediklerim tıkadı beni..bizimkilere tost yaptım(leylakım..)
ben de 2 bardak ayran içtim..
İyi yapmışsın datlum
heves etmiş adam be yazık
valla benim eşim harika yapar..
yürü bence de..
oo ben günde 5 kere tartılırım..ama ben şişkinim canım bugün yarın regl geliyor haftaya belli olucak kilom..no stres..
yarın sabahtan itibaren tekrar başlıyorum
ayyy regl zamani vücut su topluyoya kilo artisi normal ynai.. bende yine bi kg farkediyo sislik de cabasi tabi.. bi arkadas var o resmen 2-3 kilo fazla geliyo
aynen dedigin gibi stres yok benim en cok sevindigim kilo verdim tamam vermem de lazim daha amaaa almyiorum yaaa, veridiklerimi almiyorum ki biliyosun ben öyle cok kurallara da dikkat edemiyorum, cok detay bilmedigim icin
kizlar yaaaa benim bi sIkIntIm var bi arkadasimla ilgili, eger vaktiniz varsa, bana fikir vermek isterseniz anlatmak istiyorum :26::26::26:
izin var midir muhtarim???
ayyy regl zamani vücut su topluyoya kilo artisi normal ynai.. bende yine bi kg farkediyo sislik de cabasi tabi.. bi arkadas var o resmen 2-3 kilo fazla geliyo
aynen dedigin gibi stres yok benim en cok sevindigim kilo verdim tamam vermem de lazim daha amaaa almyiorum yaaa, veridiklerimi almiyorum ki biliyosun ben öyle cok kurallara da dikkat edemiyorum, cok detay bilmedigim icin
kizlar yaaaa benim bi sIkIntIm var bi arkadasimla ilgili, eger vaktiniz varsa, bana fikir vermek isterseniz anlatmak istiyorum :26::26::26:
izin var midir muhtarim???
bende de genelde 1 kilo farkediyor..bakalım haftaya cuma
ee daha ne olsun..
akşam yemeği yemedim..2.5 ta yediklerim tıkadı beni..bizimkilere tost yaptım(leylakım..)
ben de 2 bardak ayran içtim..
tamda bu durumdayım..sinirden karatayı da yiyebilirim:18:
eşimin herşeyi bilirim tavırlarını kaldıramıyorum ya kızlar..antremizin ve mutfağımızın badana olması lazım hemen ben yaparım modunda
iyi yapta biliyormusun be adam
bir de aklıma geldi son zamanlarda diyettir, sağlıktır cok okuyorum bilmiyorum farkındamısınız ama cok bilinen bir cok diyetisyen karatayın söylemlerine benzer seyleri söylemeye başladılar. meyve suyunun zararları efendime söyliyim ekmektir ara ögün azaltmadır fln ...
hoşuma gidiyor valla...:)
Valla ben şimdi tok karnıma kıyafetle tartıldım 65.8 :26: hadi 0.8 kıyafet olsa 65 işallah regl bitince 1 kilodan fazla gider :26:
Ne yemiştinde tıkadı ? bende öyle yiyim yaa, ben son zamanlarda öğlen geçiştirip akşam fazla yer oldum bugün kaçamakta yaptım üstelik
kesinlikle benim de dikkatimi çekti..dün biri daha çıkmış haberlerde..kavrulmamış kuruyemiş tok tutarmışş..hanım daha yeni keşfetmiş..hocamız söyleyince aforoz ediyorlar..ama şimdi taktik değiştirdiler..bir de aklıma geldi son zamanlarda diyettir, sağlıktır cok okuyorum bilmiyorum farkındamısınız ama cok bilinen bir cok diyetisyen karatayın söylemlerine benzer seyleri söylemeye başladılar. meyve suyunun zararları efendime söyliyim ekmektir ara ögün azaltmadır fln ...
hoşuma gidiyor valla...:)
Ben de farkettim ama ne hikmetse Canan Karatay adını anmıyorlar bile aklınca yeni birşeymiş ve kendileri geliştirmiş yada çevirmiş gibi konuşuyorlar sinir oluyorum