Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yoğun yapılan sporlar her zaman + olarak yansıyor ilk başta, dinlenme sürecinde geçiyor o şişlik.. Benim de öyle oluyor..

menü bildirime başlayayım;
sabah :
2 muz
1 bardak süt
ceviz
öğle:
şehriye çorbası
2baget tavuk
1 bardak ayran

listeye katılıcan mı canım..2 hafta sonrasına ekleyeyim seni de..
hadi hayırlısı

menü bildirime başlayayım;
sabah :
2 muz
1 bardak süt
ceviz
öğle:
şehriye çorbası
2baget tavuk
1 bardak ayran

en son topikten ayrıldığımda 57 ile bıraktım sonra 58-59 arası devam ettim hep, herşey yolunda idi yeniden son bir ayda tamamen bırakıp biede regl dönemim ondan biraz fazla kilo ama biranda 62 olsum ve yine sıkı bir şekilde karataya başladım, her akşam 1 saat yürüyüş yapıyorum.....sizinle birlikteyiz bundan sonra....

ondandır de mi kısss... çok üzüldüm bu sabah yaa..sorma..hayır yoğurt değil mesele sen 3 gün üstüste pro yap hiç kaçamak yapma ve ++ ol..yanii bi tek regl kalıyor geriye..:26::26:
inşallah canım..sağlık olsun da gel tabii aramıza temelli

olur ekleyebilirsin.....:)

hoşbulduk sersumcum, benim herşey yolunda yaşadığım şehir değişmek zorunda kaldım, kilolarla aram iyi oldu, karatydan sonra hayatım değişti yesemde kilo almadım, hatta 57 den kendimi zorla 58-59 a çıkardım sonrda devam etti....öyle

Valla yarın ayran detoksu deneyebilirim heran

Ödem atmak istiyorsan pirinç lapasını da deneyebilirsin, yoğurtla yendiği için gi yükseltme durumu olmuyor , zamanında her ikisini de denedim, ayranlıyı yapamadım, başım falan çok ağrıdı ama bu pirinçli olan daha iyi geldi.. Diyet yöntemlerinde var, bakabilirsin oradan..

Kayınçom ayıp ettin , yaparım ama cam silmem baştan söliimmm...Bizim camlardan dışarısı gözükmüyodu , artık dayanamamış enişten silmiş kısss
Keşke yeseydin valla kayınçom , ben yicem şahsen
Bu arada hem regl olucakmışsın hem de açıkça söylemek gerekirse kaka yapmamışsın Çok normal artıda olman , niye kafaya taktın ki o kadar kayınçom , relax , geçici bi durum
Bu arada ben de felaket şişim ki ne şiş...Belim kalınlaşmış resmen...Sizin yoğurttan yedim ben de bugün.Zaten normalde tarçınla yiyodum , ötekilerden de koydum tadı ne güsel oldu , ben seviyorum ööle tatsız şeyleri
Az önce de pilavı yaparken bileğimin iç kısmını yaktım buharda , aciyiiiii

Kızlar yarın liste bende.Başta kendim olmak üzere gene efsane bi liste olacağa benzer

Ama o yasaaakk Neyse bir gün onu diğer gün pirinci denerim

Yani midem öne çıktı resmen

Aynen bırdy ya fena şiştim bende. Geçmiş olsun kıs

Kızlar yarın liste bende.Başta kendim olmak üzere gene efsane bi liste olacağa benzer

Bencede

Ama o yasaaakk Neyse bir gün onu diğer gün pirinci denerim

Yani midem öne çıktı resmen

Aynen bırdy ya fena şiştim bende. Geçmiş olsun kıs

Bencede

Sağol Çiğdemim.Buz ve Silverdin tedavisi uyguluyorum ama henüz tedaviye cevap vermiş değilim
İsterseniz yarın liste yapmayak , pas geçek

Gidim de az da olsa yüriim bari.Akşama görüşürüz güzeller

Hiç kaçamak yapmadan ++ olmak mümkün değil. Bunu sen de biliyorsun. Tartıda ++ görmek moralini bozdu tabii ama geçici bir durum bu. Sen kaldığın yerden devam et.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız neredeyse 1 yıl olcak görüşmeyeli, sersum teşekkürler topik için yine bizi bir araya topladın.....umarım hayatınızda herşey yolundadır.....

Hoşgeldin ody. Artık aramızda olacaksın sanırım.

Ne efsane listeydi be!:))))

Birdy geçmiş olsun canım ya... Çok da acır be...

Son düzenleme:
kızlar akşam menümde değişiklik oldu.eşim çaylı kahvaltı yapalım şöyyyyle sucuklu yumurta falan .pazardan gelince taze taze domates salata iyi gider dedi.bende yedimklasik karatay yaptım aslında.ama çilekleri görünce dayanamadım 3 tane çilek yedimyaz meyveleri iyice çıkmadan zayıflamam lazım zira hepsini çok severim
10 dakika sonra yürüyüşe çıkıyom.şişersem şişeyim yaw yürüycem.şimdi spora ara verirsem soğurum bırakırım diye korkuyorum.hazır tamgaz devam ederken

Selam kızlar, bugün olanlar oldu, tam toparlandım derken bugün yine çok çok kaçamak yaptımmaalesef, tartı öncesi hiç iyi olmadı, bi de devam ettiresim var battı balık misali, ne güzel tartıda da biraz eksi görmüştüm, misafirim vardı , hazırlık yapıp yorulunca gözüm bişey görmedi:26:, yaptıklarımı götürdüm resmen

Ficansım üzülme , hepimiz tarumarız

bu hafta herkes şiş anlaşılan regl olmama rağmen 500 grcık daha gitmiş bu haftada böyle olsun bakalım

2 gündür menü bildiremedim kaçamak yapmadım yogurdu yemeklerle yemeliydiniz bence ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…