- 31 Temmuz 2007
- 904
- 838
- 648
menü bildirime başlayayım;
sabah :
2 muz
1 bardak süt
ceviz
öğle:
şehriye çorbası
2baget tavuk
1 bardak ayran
menü bildirime başlayayım;
sabah :
2 muz
1 bardak süt
ceviz
öğle:
şehriye çorbası
2baget tavuk
1 bardak ayran
sen hangi topiğin ajanısın kıss... değil vermek ++ dayım valla..
Canım kendin demişsin işte 4-5 güne ziyaretçim var diye, onun etkisidir o.. :26: Yoksa yiyipte aldıran birşey değil bu yoğurt, yaramazsa bünyeye en kötü stabil kalırsın.. Ben size kıyar mıyım hiçşu ilaçlarım bitsin zaten ben de sürekli yazmak istiyorum..
[sıze=3][ı]listeye katılıcan mı canım..2 hafta sonrasına ekleyeyim seni de..
Hadi hayırlısı[/ı][/sıze]
Yoğun yapılan sporlar her zaman + olarak yansıyor ilk başta, dinlenme sürecinde geçiyor o şişlik.. Benim de öyle oluyor..
ondandır de mi kısss...[
Canım kendin demişsin işte 4-5 güne ziyaretçim var diye, onun etkisidir o.. :26: Yoksa yiyipte aldıran birşey değil bu yoğurt, yaramazsa bünyeye en kötü stabil kalırsın.. Ben size kıyar mıyım hiçşu ilaçlarım bitsin zaten ben de sürekli yazmak istiyorum..
olur ekleyebilirsin.....:)
[sıze=3][ı]Sen hangi topiğin ajanısın kıss... Değil vermek ++ dayım valla..[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]hoşgeldin canım..çok uzun süredir yoktun..bizler gördüğün gibiyiz sen neler yaptın..kilo durumları nasıl [/ı][/sıze]
Valla yarın ayran detoksu deneyebilirim heran
oh ellerine sağlık canım..bi ara bana da gelsen..yalancıktan da olsa .ok götürüyo artık..neyse cumartesi yapçam artık yapçak bişey yok..
geçen hafta ben de kızıma yaptı bisküvili pasta valla tadına bile bakmadım..keşke baksaydım da ++ olsaydım yawwwww
Ödem atmak istiyorsan pirinç lapasını da deneyebilirsin, yoğurtla yendiği için gi yükseltme durumu olmuyor , zamanında her ikisini de denedim, ayranlıyı yapamadım, başım falan çok ağrıdı ama bu pirinçli olan daha iyi geldi.. Diyet yöntemlerinde var, bakabilirsin oradan..
Kayınçom ayıp ettin , yaparım ama cam silmem baştan söliimmm...Bizim camlardan dışarısı gözükmüyodu , artık dayanamamış enişten silmiş kısss
Keşke yeseydin valla kayınçom , ben yicem şahsen
Bu arada hem regl olucakmışsın hem de açıkça söylemek gerekirse kaka yapmamışsınÇok normal artıda olman , niye kafaya taktın ki o kadar kayınçom , relax , geçici bi durum
Bu arada ben de felaket şişim ki ne şiş...Belim kalınlaşmış resmen...Sizin yoğurttan yedim ben de bugün.Zaten normalde tarçınla yiyodum , ötekilerden de koydum tadı ne güsel oldu , ben seviyorum ööle tatsız şeyleri
Az önce de pilavı yaparken bileğimin iç kısmını yaktım buharda , aciyiiiii
Kızlar yarın liste bende.Başta kendim olmak üzere gene efsane bi liste olacağa benzer
Ama o yasaaakkNeyse bir gün onu diğer gün pirinci denerim
Yani midem öne çıktı resmen
Aynen bırdy ya fena şiştim bende. Geçmiş olsun kıs
Bencede
Sağol Çiğdemim.Buz ve Silverdin tedavisi uyguluyorum ama henüz tedaviye cevap vermiş değilim
İsterseniz yarın liste yapmayak , pas geçek
ondandır de mi kısss...çok üzüldüm bu sabah yaa..sorma..hayır yoğurt değil mesele sen 3 gün üstüste pro yap hiç kaçamak yapma ve ++ ol. .yanii bi tek regl kalıyor geriye..:26::26:
inşallah canım..sağlık olsun da gel tabii aramıza temelli
Merhaba arkadaşlar nasılsınız neredeyse 1 yıl olcak görüşmeyeli, sersum teşekkürler topik için yine bizi bir araya topladın.....umarım hayatınızda herşey yolundadır.....
Kızlar yarın liste bende.Başta kendim olmak üzere gene efsane bi liste olacağa benzer
Selam kızlar, bugün olanlar oldu, tam toparlandım derken bugün yine çok çok kaçamak yaptımmaalesef, tartı öncesi hiç iyi olmadı, bi de devam ettiresim var battı balık misali, ne güzel tartıda da biraz eksi görmüştüm, misafirim vardı , hazırlık yapıp yorulunca gözüm bişey görmedi:26:, yaptıklarımı götürdüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?