Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

makbule canım birinci olmuşsun..tebrik ederim canım seni...hadi hep böyle birinci ol inşallah..ben hala küçük oğlanın hastalığı ile uğraşmaktayım..gece uyumadık yine .ateşlendi ..sabah da 7 de kalktı..uykusuzluk üstüste bindi..kilo veren herkesi tebrik ederim..kilo veremeyenler de haftaya verirler inşallah..kendinize iyi bakın
çok teşekkür ederim canım bu hafta adetin ödemi gitti galiba inşallah canım yeni topiğimize 1. Olarak başladım umarım hep böyle gider canım çok geçmiş olsun iyileşemedi gitti senin çocuklar Rabbim acil şifalar versin inşallah
Yeni topikte yeni listemiz herkese ugurlu olsun.Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.. :KK71::KK71::KK71:Ben de gelecek hafta ilk bildirimimi yapacagım.Bakalım ne olacak?
:KK56::KK56::KK56:Günlük bildirimimi yapayım Sabah : klasik karatay, 1 yumurta, 2 kk kadar tel peynir, domates, salatalık, biber, 5 ceviz arada da yarım bardak sute tarcınOgle: kagıt kebabı, cacık, sebze corbasiAksam : da evde karnıyarık ile cacık ya da yogurt yicem biraz protein fazla gibi olacak..:KK56::KK56::KK56::KK56:şimdi de işe devam:)bir de bugun dogum günüm :) tabi yas 38 olmus 39 'a giriyorum. şimdiden sonra dogum günleri değişik geliyor. 3 cocuk :) hepimize guzel ve saglıklı gunler sevdiklerimizle esimiz, dostumuz cocuklarımızla :119::119::119::119:
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere

Kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum umarım haftaya daha güzel sonuçlar olur Sersum liste için ellerine sağlık canım

Canım bugün sporları eritrsin onları hiç üzülme önümüzdeki maçlara bakeceğiz :KK16:

Çok sağol canım desteğin için. Ama modum da o kadar düşük ki, nedensiz bir moral bozukluğu var, ve düzeltemiyorum bir şekilde. Vücudum da çok bitkin olduğu için bir türlü dışarı çıkmaya ikna edemedim kendimi. Napsam bilemedim :KK43:

Bu arada hayırlı olsun Makbuleciğim. Geçen haftanın acısı çıkmış, yanlış hatırlamıyorsam eğer. Sen sabredip muradına ermişin :)

Çok sağol canım desteğin için. Ama modum da o kadar düşük ki, nedensiz bir moral bozukluğu var, ve düzeltemiyorum bir şekilde. Vücudum da çok bitkin olduğu için bir türlü dışarı çıkmaya ikna edemedim kendimi. Napsam bilemedim :KK43:

Bahardan oluyor canım bi gayretbçıksan rahatlarsın insan Mevde oturdukta modu daha çok düşüyor

Bu arada hayırlı olsun Makbuleciğim. Geçen haftanın acısı çıkmış, yanlış hatırlamıyorsam eğer. Sen sabredip muradına ermişin :)
Teşekkür ederim canım evet canım gecen hafta artıdaydım çık şükür bu hafta gitti artılar geçen hafta regl ilk gündü o da etkili tabi

1-sersum-9 kasım 2012 liste yaptı
2-iyiniyetli-16 kasım 2012 liste yaptı liste dışı
3-papadiya-23 kasım 2012 liste yaptı
4-reyhan_55 -14 aralık 2012 liste yaptı liste dışı
5-birdy -21 aralık 2012 liste yaptı
6-melexin-4 ocak 2013 liste yaptı
7-iğneoyası-11 ocak 2013 liste yaptı liste dışı
8-kaneel-18 ocak 2013 liste yaptı
9-sersum-25 ocak 2013 liste yaptı
10-ficans-1 şubat 2013 liste yaptı
11-nurudilara-8 şubat 2013 liste yaptı
12-sivasingulu -15 şubat 2013 liste yaptı
13-fbmy8785-22 şubat 2013 liste yaptı
14-Sadece_Askiim-1 mart 2013 liste yaptı liste dışı
15-topalpire-08 mart 2013 liste yaptı - 2 hafta izinli
16-Bruxelles-15 mart 2013 liste yaptı
17-özlem kartal-22 mart 2013 liste yaptı
18-adigegupse-29 mart 2013 liste yaptı
19-beyhan25-05 nisan 2013 liste yaptı
20-afatmas-12 nisan 2013 liste yapacak arkadaş...gelmezse sersum yapacak
21-Selmanınkızı-19 nisan 2013
22-Kronikdeli-26 nisan 2013
23-Makbule007-03 mayıs 2013
24-degua-10 mayıs 2013
25-Fzgun-17 mayıs 2013
26-yklm-24 mayıs 2013
27-ihya-31 mayıs 2013 -3 hafta izinli
28-cigdemklcsn -7 haziran 2013
29-cafo-14 haziran 2013
30-leylak 84-21 haziran 2013 listede
31-elifce82-28 haziran 2013
31-mimu88-5 temmuz 2013 listede
32-kuzu06-12 temmuz 2013 listede
33-guleryuz2011-19 temmuz 2013 listede
34-borayse- 26 temmuz 2013 listede
35-seas-2 ağustos 2013 listede
36-rosarugosa- 9 ağustos 2013 listede
37-Kardelennn- 16 ağustos 2013 listede-
38-habercice-23 ağustos 2013 listede
39-filiztoprak-30 ağustos 2013 listede
40-estafirullah-6 eylül 2013 listede
41-teremm-13 eylül 2013 listede
42-xc9-20 eylül 2013 (başl.tarihi 08 mart) bu hafta listede değil
43-esas2006- bu hafta listede değil
44-meryalim- bu hafta listede değil
45-sea-baş.-5 nisan bu hafta listede değil

hayirli cumalar kizlar,kirmizi isaretledigim üye benim sanirim :KK1::KK1:

ben 2 hafta deneme süresi olacagini saniyordum o yüzden sabah gelip kilo bildirmedim kusura bakmayin..

kilo veren herkesi tebrik ederim,veremeyenlerde haftaya ins..

ben bugün karataya baslamayi planlamistim ama evdeki hesap carsiya uymadi malesef ,baslangic yarina kaldi ama bu hafta 600 gr vermisim yinede sükür..listeye haftaya girerim artik,baslangic tarihimide yarin olarak atarimyarinki kilomla beraber tam olmus olur..

sersum canim ben 5 temmuzda türkiyede olucam Allah izin verirse altinci ayin 20 sinden 7 ayin 20 sine kadar buralarda olamiycam,simdiden söyliyimde sonra zamani geldiginde kaytariyom sanmayin :)

Son düzenleme:
selam kızlar.bugün nöbetçiydim okulda canım çıktı.günlük menümü yazayım.sabah kilo bildirimi yaptım ama kahvaltıyı yazmadım heralde :44:
sabah:yumurta,peynir,zeytin,1 çilek,3 günkurusu,tere salata,domates ve ceviz(ne yemişim bee)
öğle:1 bardak süt ve küçük bir kase antep fıstığı
akşam 18.00 da fırında levrek salata ve helva yiycem:KK56:

kilolar uçsun gitsin
diğerlerini yazdım akşam kaldı
mercimek çorbası 1meyve canım bşe istemiyo arkadaşlar midem küçüldü herhalde
ilerleyen saatlerde çay içerim
kociş geldi kızlar bende mutfağa kaçar yemek zamanı

bugün yediklerim:KK56::KK56:

1.öğün:KK56:
1 haşlanmış yumurta
salatalık
peynir
zeytin
pastırma
fındık-fıstık karışımı

2.öğün:KK56:
1 avuç fındık
1 avuç erik

3.öğün:KK56::KK56:
keşkek
yoğurt

30 dk yürüyüş....

Son düzenleme:
​sabah : 2 yumurta ,3 çeri domates,1 zeytin ,çay ,1 kk peynir
öğlen :2 dilim havuçlu kek ,çay
akşam: 2 yumurta üzerine peynir tereyağında ,1 zeytim,2 badem,1 çeri domates

Slm kızlar bugün kötü bişi oldu annem güne gitti kısır vardır diye düşünerek bende gittim ama kısır değil makarna salatası vardı içinde havuç bezelye patates ne kadar cıss lı şeyler varsa hepsi vardı bir kase makarna yedim küçüktü :KK17::KK17::KK17::KK17:ama vicdan aZabım yetti :KK43::KK43::KK43:eve gelince de 1 avuç badem yedim başka da bişi yemeyeCeğim inşallah ama acıktım daha şimdiden :18::18::18:

Slm kızlar bugün kötü bişi oldu annem güne gitti kısır vardır diye düşünerek bende gittim ama kısır değil makarna salatası vardı içinde havuç bezelye patates ne kadar cıss lı şeyler varsa hepsi vardı bir kase makarna yedim küçüktü :KK17::KK17::KK17::KK17:ama vicdan aZabım yetti :KK43::KK43::KK43:eve gelince de 1 avuç badem yedim başka da bişi yemeyeCeğim inşallah ama acıktım daha şimdiden :18::18::18:
daha neler vardı neler kekler pohaça tatlı en masumu makarnaydı :KK17::KK17:

Merhaba kizlar nasilsiniz ??
Ogle gibi nete girdim ama buralar oek bi issiz idi ..
bugun yediklerim;

sabah;
2 yumurtadan omlet
biraz peynir
4 zeytin
1 kase kabuklu fistik
kahve
omeg 3 , multivitamin . d vitamini

aksam;
esim ile film izledik
biraz patlamis misir , peynir , kuru yemis , kahve , soda biraz karatay kafasi yaptik ..

bugun 30 dakika disarida yurudum. Ozel gunumde oldugu icin fazlasini kaldiramadim ..
:KK8:

daha neler vardı neler kekler pohaça tatlı en masumu makarnaydı :KK17::KK17:

Olan olmus canim .. Cok sukur ki minik bir tabak ile isi kurtarmissin .. bu aksam bol bol su icersin halin var ise de 45 dakika yuru hicbirsey kalmaz geriye .. tabiki zaman zaman olacak kacamaklar .. yeterki telafi edilebilsin .. kacamak mi yaprin o gun veya ertesi gun o isi halledeceksin :KK34:

Olan olmus canim .. Cok sukur ki minik bir tabak ile isi kurtarmissin .. bu aksam bol bol su icersin halin var ise de 45 dakika yuru hicbirsey kalmaz geriye .. tabiki zaman zaman olacak kacamaklar .. yeterki telafi edilebilsin .. kacamak mi yaprin o gun veya ertesi gun o isi halledeceksin :KK34:

Annemi ikna etme çabası içindeyim yürüyüş için
:KK1::KK1::KK1:

Bilindiği gibi balık yağı dönem dönem kilo vermek için mucize bir ürün olarak lanse ediliyor.
Kilolarını vermek isteyenler de bir çare olarak diğer yöntemlerle birlikte balık yağına yöneliyor. Peki balık yağı ne ve kilo vermeye yardımcı oluyor mu. Balık yağı, balıklardan elde edilen yağ türüdür. Omega-3 yağ asitlerinin mükemmel kaynağıdır.

Omega-3 yağ asitleri bir günde yakılan kalori oranını arttırma konusunda başarılıdır. Bir besin takviyesi olarak kullanılan balık yağının pek çok faydası bilinmektedir. Balık yağı kullanımı koroner kalp hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.

Yaşlanmayı yavaşlatır, zihinsel fonksiyonları geliştirir, depresyon ve kaygı oranını düşürür. Kolesterolü düzenler ve akne-sedef gibi cilt rahatsızlıklarının düzelmesine yardımcı olur. Balık yağının kilo vermeye olan etkileri incelemek isteyen Avustralyalı bilim adamları bir grup insan üzerinde aşağıdaki araştırmayı yapmıştır.

Deneyler dört gruba ayrılmıştır:
1. Grup haftada üç gün egzersizle birlikte balık yağı kullanmış.
2. Grup egzersiz olmaksızın balık yağı kullanmış.
3. Grup egzersiz yapmamış ve ayçiçek yağı ile beslenmiş, son grup ise haftada 3 gün egzersiz yaparak ayçiçek yağı ile beslenmiştir.

Birinci gruptakiler kilo vermiş, dördüncü gruptakiler birinci gruptakiler kadar olmasa da kilo vermiştir. Diğer iki grupta hiç kilo kaybı olmamıştır. Bu sonuçlar balık yağının orta derecedeki egzersizle birlikte kilo vermeye katkısı olduğu yönündedir.

Bir başka çalışma ise amerikan klinik beslenme uzmanlarının hazırladığı bültende yayınlanmıştır. Günde 45 dakika yürüyüş yaparak balık yağı kullanmanın kilo vermeyi sağladığı düşünülmektedir. Ancak sadece balık yağı kullanmak aynı etkiyi yaratmamaktadır. Her iki çalışmada da katılımcılar özel bir beslenme planı uygulamamış ve hergün aldıkları miktarda besin almaya devam etmişlerdir.

Balık yağı egzersiz ve kilo verme ilişkisi için iki farklı teori vardır. Balık yağı kan damarlarının elastikiyetini arttırarak egzersizin harekete geçirdiği kan akımını geliştirir buda yağ hücrelerinin yakılması sinyali oluşmasına neden olur.

Balık yağındaki omega-3 iştahı kesmektedir. Gerçekte balık yağı beslenme ile ilgili avantajlar sunarken kilo verilmesi için sihirli değnek değildir. Egzersizle birlikte kullanıldığında kilo vermeye yardımcı olur.

X