- 4 Eylül 2011
- 2.924
- 8
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaynana gelince kaliyo demek.. allahtan bizim o durum yok, zaten dip dibeyiz
Ne şanslısınız yawwww....Göle balığa gidiyosunuz ...Peki göle maya çalıyo musunuz ? Ama ben mayanın sesini çok sevmiyorum , keman çalsanız sanki daha hoş olur Ben de çok tiksinç gördüm kendimi
senin kaynana nereyedur..çok mu uzaktadur..
Oyyyy ne taktikler kıssss , valla çok saygı duydum....
Belkıs Akkale bile unutmuştur bu rap şarkıyı
Kızlar ben yatıyorum.Sabahın köründe abimlere gidicem.Aylardır görmedim , karşıda oturdukları için gurbet durumları varrr
Kocamın koşusu varmış orda , sabah 7.30 gibi kapılarına dayanıcam.Haber de vermedim , yüreklerine inmez inşallah....
Hakket çok çektiniz beee , üstelik daha hala da çekmektesinizayy evet kıss ne ağlıyodun..biz de habire stres yaptık.:18:.ne çektik bee..
bilmiyoduk ki o vakit..gayet masumane göbek eritmeye gelmiş bi arkadaş görüntüsünde sızdın aramıza..
bak bu esprilerine maruz kalmazdık o vakit
iyi geceler makbuşum
kalır canım çünkü farklı illerde yaşıyoruz
çaldım da tutmadı anacımdarbuka çaldık o olur mu bacım
uyyy haçan mardindedur,çooook uzaktadur
Hakket çok çektiniz beee , üstelik daha hala da çekmektesiniz
Darbuka ekşi oluyo diye biliyorum
Heee Mardin'deki kadın da müsaade et de günü birlik gelmesin kısss...Nerden baksan 1000 km mesafe , bi gece olsun kalsın be yawww , günahtır...
İyi geceler canımcımkizlar ben de kacayim barim, bu aksam muhabbet dIsI kaldim gibime geldi, kaynana mevzusu olunca galiba keyfim kacti
Valla mı kıssss , çok hip-hop gördüm yörenizi...Gelinle damat n'apıyo , kafa üstü dönüyo mu bu türkü çalınca
bizim burda düğünlerde hep çalarlar bunugelinleri baştan uyarıyolar
iyi geceler bebeğem
Sen geldin ben gidiyorum canımcım , sabah erken kalkıcam...Mangalın şenlikli olmuştur inşallah....Kıslar yeni geldim eve siz gitemeden yakalıyım diye geçmişi okumadım umarım iyi geçmiştir hafta sonunuz
Valla mı kıssss , çok hip-hop gördüm yörenizi...Gelinle damat n'apıyo , kafa üstü dönüyo mu bu türkü çalınca
ayyyyy çok tiksinç bi kaynana.. tiksinç olmayanı var mı acep..biz de 1 yıl aynı ilçede beraber yaşadık.hergün sabah 7-8 de gelirdi hastaneye gidicem diyehastane çıkışı yine gelirdi.haftasonları da cabası...ve gelmeden önce aramazdı da.sonra geleceği saatte markete falan gittim de anladı birazher zaman da mesafeyi korudum.ayyy bir de cimri ki sormaçok sinir oluyom bu huyuna
senin ki de çok ince düşünceliymiş canım,1 aylık evli çiftin evine 2 haftalığına gelinir mi hiç
senin bezdirme operasyonunu da tuttum heeeee
bu güzel şarkı bütün kaynanalara gelsin
Kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun koymalı
Oyyyy ne taktikler kıssss , valla çok saygı duydum....
Belkıs Akkale bile unutmuştur bu rap şarkıyı
yanına erzak azık al yollarda aç bilaç kalma çok uzaktaymışlar..Kızlar ben yatıyorum.Sabahın köründe abimlere gidicem.Aylardır görmedim , karşıda oturdukları için gurbet durumları varrr
Kocamın koşusu varmış orda , sabah 7.30 gibi kapılarına dayanıcam.Haber de vermedim , yüreklerine inmez inşallah....
çaldım da tutmadı anacımdarbuka çaldık o olur mu bacım
uyyy haçan mardindedur,çooook uzaktadur
niye canım..gülüyoduk nekaa güzel..kizlar ben de kacayim barim, bu aksam muhabbet dIsI kaldim gibime geldi, kaynana mevzusu olunca galiba keyfim kacti
Hakket çok çektiniz beee , üstelik daha hala da çekmektesiniz
Darbuka ekşi oluyo diye biliyorum
Heee Mardin'deki kadın da müsaade et de günü birlik gelmesin kısss...Nerden baksan 1000 km mesafe , bi gece olsun kalsın be yawww , günahtır...
İyi geceler canımcım
Sen geldin ben gidiyorum canımcım , sabah erken kalkıcam...Mangalın şenlikli olmuştur inşallah....
Canlar hepinizi öpüyorum , cümleten iyi geceler...
ayyyyy çok tiksinç bi kaynana.. tiksinç olmayanı var mı acep..
yanına erzak azık al yollarda aç bilaç kalma çok uzaktaymışlar..
kıss gelin hanım alcekmi eve seni pazar sabahının köründe görümceee...
iyi iyi otursun teyze orada..yılda 1 gelir 1 hafta da çekilir..
valla benim kayınpeder gelmesin diye 10 takla atıyom..iyi ki hakkarideyiz beyaaa
iyi geceler tatlım kıymatlım..
hoşgeldin datlım..Kıslar yeni geldim eve siz gitemeden yakalıyım diye geçmişi okumadım umarım iyi geçmiştir hafta sonunuz
saf saf oynuyolar napsınlarçok geçmeden de acı gerçeği öğreniyolar tabisi
eferim.. kıss ben bugün az daha soğukkk buzzz gibi birayı hüpletcektim ama tuttum kendimi..şalgam suyuna daldım direk..Mangalım şenlikliydi jidden millet kafayı bulup sürekli hem çaldı hem oynadı ama ben içmediğim için havaya girmedim uslu uslu oturup çekirdek çitledim. Sana iyi geceler yarın için iyi gezmeler bideneeem
tiksinç olmayan var da bize denk gelmemiş
gelin birdyi almıyomuş eve o kaaa kaynanaları yakalım dedi,görümce olaraktan saldırıya uğramasın
ehh işte ne zamandır da gelmiyo,1 hafta çekicez mecbur
hoşgeldin datlım..
eferim.. kıss ben bugün az daha soğukkk buzzz gibi birayı hüpletcektim ama tuttum kendimi..şalgam suyuna daldım direk..
ama kendime 75 i görürsem ödül olarak vericem..
tabii sonra yine ++ olcem..
hoşgeldin datlım..
eferim.. kıss ben bugün az daha soğukkk buzzz gibi birayı hüpletcektim ama tuttum kendimi..şalgam suyuna daldım direk..
ama kendime 75 i görürsem ödül olarak vericem..
tabii sonra yine ++ olcem..
allam yareppim nekaa güleriimm...ayyy çok fenayımm..ama şok komik olur kıss..du bakali noolcak
bol bol yürürsün bebişim..zaman akarr geçer..
kısslar ben çıkıyorum,çok yoruldum bugün uykum geldi....
herkese iyi geceler bol leptinler
64Hoşbulduk Sersumcum , valla bende zor tuttum ama hafta içi hep kabızlık problemi çekmiştim bugün kahvaltıda bol yeşillik sayesinde 3 kez .ıçtım ve eve gelip yartıldım 65 çıktım pek sevindim budemektirki inşallah yarın sabah 64 çıkcam
Şalgam suyu tuzdan dolayı su tumazmı ben korkudan pek içmiyorum ki çok severim
arkası yarın gibi merakla bekleyelim
güsel çözüm
iyigeceler tatlımm..kısslar ben çıkıyorum,çok yoruldum bugün uykum geldi....
herkese iyi geceler bol leptinler
tiksinç olmayan var da bize denk gelmemiş
gelin birdyi almıyomuş eve o kaaa kaynanaları yakalım dedi,görümce olaraktan saldırıya uğramasın
ehh işte ne zamandır da gelmiyo,1 hafta çekicez mecbur