Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Gunaydin cok hafif bi sekilde pazar kahvaltisini atlattim gec uyandim uyandigimda herkes kahvaltisini bitirmisti tek basima canim istemedi bu taktik cok iyi yoksa yedikce yiyosun hava buzzz keske disari cikip yuruyus yapabilsem

bugün genelimiz öyle yaptı sanırım. ben de kahvaltımı çıkarayım aradan bari sonra görüşürüz kızlar

bluluemoonle uyanmış diğer hatunlar kalkın kalkın çok güzel

Gezme şansı olanlar gezsin kızlar ben evdeyim

Şu sınav bitsin hayatı yaşıcam
Iki velet olunca gunesle yaris yapiyoruz haliyle
Ben bu sabah ekmek alma bahanesiy le 15 dk yuruyus yaptim benim icin mucize ..
Dun aksam
150 ip atlama 30 dk zumba hali yikamistim 45 dk veeeee bu sabah tartida 74.9 ne dersiniz kizlar bu sefer oluyormu sizcede

olucak olucaaaaaak

sporumu yaptııım

Ebru şallıyla 21 günde yağlarınızdan kurtulun ilk günü bitti kaldı 20 gün

bu 20 gün bitsin sonra sıkı bir karına başlıcam umarım bu videoyla bi 5-6 cm giter

kızlaaar nasılısnız ? akşam yemeğim biraz fazla kaçtı

telafi için ek hareketler yapim bari buarada sakız çiğnemek metabolizmayı hızlandırıyormuş

benzer kilolarda olduğumuzu tahmin ediyor ve ben neden böyle olmayayım ki diyorum rolmodelimi buldum galiba

Adamdaki hırsa bakın ya 1.5 yılda tek bir laf yüzünden ne hale gelmiş. Ne kadarda yakışıklı olmuş

selamlar herkese

diğer konulara göre en son ve en aktif sporla kilo verme konusu burası. paylaşımlarınız harika ve motivasyonunuz da çok yüksek. beni de listeye eklerseniz çok sevinirim günlük spor-durum haftalık da kilo-ölçü bildirimi yapacağıma söz veriyorum. eğer beni de eklemek isterseniz diye ölçülerimi yazıyorum:

Kaizen
boy - 1.60
kilo - 69
bel - 88
göbek - 95
kalça - 104
kol - 32
bacak - 62

spor programım ise şu linkte Low Impact Cardio Workout for Beginners - Recovery Cardio Workout with no Jumping - Fitness Blender bu videoyu sabah ve akşam olmak üzere iki kere yapıyorum.

şimdilik sınırım yarım saat. zamanla süreyi arttıracağım ama bu egzersiz çok yoğun bir cardio. bittiğinde ben de bitmiş oluyorum nefes nefese ter içinde bırakıyor. zorluk derecesi 2 (1 en kolay 5 en zor olmak üzere) gün gelecek 88 dakika süren zorluk derecesi 5 olan 1000 kalori yakmalık videomu da yapacağım

bir de kpss çalışırken arada yerimden kalkıp yine aynı fitness blender sitesinin 5 dk 6 dk 9 ve 13 dakikalık çeşitli videolarını yapıyorum, hangisini canım isterse, ama sanırım bunlar sayılmaz sadece masa başı çalışanlara stretching hareketleri ve hızlı cardio gibi. bir nevi metabolizma canlandırıcı...

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın olmamış ama yemek

iyiyim ben de canım ,ay haklısın dikkat etmeye çalışıyorum bi de su içmeyi fazlalaştırdım. ben su içmeyi unutanlardanım ama şimdi gözümün önüne koydum susamasam da içiyorum

hoş geldiiiinnnnn hep birlikte zayıflayalım sporun güzel yaptıkça yaptım diye bildirim de yap olur mu ,yapmayana ceza var bu arada iyi çalışmalar .ben de kpss çalışıyorum . gerçi bu ara biraz aksadı ailesel nedenlerden. ama en yakın zamanda tekrar hız vericem

fotoğraftaki arkadaş yalnız çok kiloluymuş iyi ki kilo vermiş hani
en zayıf olduğum 46 kiloyken bile ilk fotodaki gibi incecik değildim
sanırım benim mayamda var lımbırlık

kızda biraz boy da var sanki en azından benden uzun olduğu kesin bizim hatlar yuvarlak hatlar yuvarlak olunca zayıf da olsan çöp gibi olmuyorsun ki bu bence iyi bişey hatun dediğin azcık ele gelecek demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…