Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

fındıkkurdum , haizen in yaptığı sporu da ilk sayfaya eklebilirsin. yapmak isteyenler olursa kolay bulabilirler. ben biraz baktım güzel bi programa benziyor. uygulamak isteyenler olabilir :KK31:

selamlar herkese :KK3:

diğer konulara göre en son ve en aktif sporla kilo verme konusu burası. paylaşımlarınız harika ve motivasyonunuz da çok yüksek. beni de listeye eklerseniz çok sevinirim :KK16: günlük spor-durum haftalık da kilo-ölçü bildirimi yapacağıma söz veriyorum. eğer beni de eklemek isterseniz diye ölçülerimi yazıyorum:

Kaizen
boy - 1.60
kilo - 69
bel - 88
göbek - 95
kalça - 104
kol - 32
bacak - 62

spor programım ise şu linkte Low Impact Cardio Workout for Beginners - Recovery Cardio Workout with no Jumping - Fitness Blender bu videoyu sabah ve akşam olmak üzere iki kere yapıyorum.

şimdilik sınırım yarım saat. zamanla süreyi arttıracağım ama bu egzersiz çok yoğun bir cardio. bittiğinde ben de bitmiş oluyorum nefes nefese ter içinde bırakıyor. zorluk derecesi 2 (1 en kolay 5 en zor olmak üzere) gün gelecek 88 dakika süren zorluk derecesi 5 olan 1000 kalori yakmalık videomu da yapacağım :KK9:

bir de kpss çalışırken arada yerimden kalkıp yine aynı fitness blender sitesinin 5 dk 6 dk 9 ve 13 dakikalık çeşitli videolarını yapıyorum, hangisini canım isterse, ama sanırım bunlar sayılmaz :KK1: sadece masa başı çalışanlara stretching hareketleri ve hızlı cardio gibi. bir nevi metabolizma canlandırıcı...

Öncelikle hoşgeldin canım.. (;
Şunu belirteyim direkt, yapılan tüm egzersizler spor saatinden sayılıyor.. (;
Ama hedefi yüksek tutmak adına kişisel olarak minik egzersizleri görmezden gelip daha fazlasına göz dikmemiz maximum fayda adına çok daha güzel olacaktır.. (;
Senin de konun vardı yanılmıyorsam, geçen tevafuken göz attım, çok da beğendim azmini..
Hatta yazacaktım; fakat o esnada müsait değildim..
21 günden geri sayımını ben de yapacağım..
Üstelik spor düzenimi oturtmak adına direkt 21 günlük bir süreyi hedeflersem çok daha iyi bir şekilde günlük rutinime ekleyeceğim kanaatindeyim.. (;
Linke şimdi göz atacağım.. (;

fotoğraftaki arkadaş yalnız çok kiloluymuş :KK1: iyi ki kilo vermiş hani :KK9::KK9:
en zayıf olduğum 46 kiloyken bile ilk fotodaki gibi incecik değildim
sanırım benim mayamda var lımbırlık :KK9:

Ben de ne kadar zayıf olursam olayım hep löm löm bacaklara sahip oluyorum maalesef.. :KK31:
Ama üstesinden geleceğim bu kez.. (;

Adamdaki hırsa bakın ya :KK53: 1.5 yılda tek bir laf yüzünden ne hale gelmiş. Ne kadarda yakışıklı olmuş :KK53:

Eki Görüntüle 905000 Eki Görüntüle 905001

insanlar zayıflayınca evrim geçiriyorlar :KK45:

yeni yeni rolmodeller geldiiiiiiiiiiiii :KK52:

$real-world-before-after-weight-loss-pictures-16.jpg
$real-world-before-after-weight-loss-pictures-14.jpg
$real-world-before-after-weight-loss-pictures-7.jpg
$real-world-before-after-weight-loss-pictures-2.jpg
Eki Görüntüle 905500

Hanımlar egzersizlerime bugün başlayacağım nasipse.. (;
Kalça-bacak egzersizlerimi ayırdım..
Hepsi aynı gün olunca 2 set bile yapmam zor oluyor, çok fazla hareket ekledim çünkü..
İkişer set yapabilmek için de bölgeleri ayırdım..

Yememe gelirsek..
Çok aşırı bir yemem yok, 1 haftadır filan iştahım epey azaldı..
Kahvaltı ve akşam yemeği gayet yeterli oluyor..
Gün arasında portakal sıkıyorum, yeşil çay demliyorum ve kefir içiyorum..
Kefiri daha çok bağışıklığımı kuvvetlendirmesi için tüketiyorum..
Devamlı evde olmam hasebiyle bağışıklığım epey zayıfladı çünkü..
Hala öksürüyorum, boğazım gıcıklanıyor, burnum tıkanıyor vs..
Bu kışı full hasta geçireceğim anlaşılan..

Günlük egzersizimi halledince bildirimimi yapacağım.. (;

Hanımlar egzersizlerime bugün başlayacağım nasipse.. (;
Kalça-bacak egzersizlerimi ayırdım..
Hepsi aynı gün olunca 2 set bile yapmam zor oluyor, çok fazla hareket ekledim çünkü..
İkişer set yapabilmek için de bölgeleri ayırdım..

Yememe gelirsek..
Çok aşırı bir yemem yok, 1 haftadır filan iştahım epey azaldı..
Kahvaltı ve akşam yemeği gayet yeterli oluyor..
Gün arasında portakal sıkıyorum, yeşil çay demliyorum ve kefir içiyorum..
Kefiri daha çok bağışıklığımı kuvvetlendirmesi için tüketiyorum..
Devamlı evde olmam hasebiyle bağışıklığım epey zayıfladı çünkü..
Hala öksürüyorum, boğazım gıcıklanıyor, burnum tıkanıyor vs..
Bu kışı full hasta geçireceğim anlaşılan..

Günlük egzersizimi halledince bildirimimi yapacağım.. (;

hayırlı uğurlu olsun.ayrım yapman iyi olmuş birden yüklenmemiş olursun daha da etkili olur:KK31: bildirimlerini bekliyoruz canım kolay gelsin:KK34:

$slidelucymecklenburgh.jpg

sottile , bu belki sana yakın olabilir. çünkü hatun zaten zayıfmış sıkılaşmış anladığım kadarıyla :KK34:

iyiyim ben de canım ,ay haklısın dikkat etmeye çalışıyorum bi de su içmeyi fazlalaştırdım. ben su içmeyi unutanlardanım ama şimdi gözümün önüne koydum susamasam da içiyorum:KK66:

hoş geldiiiinnnnn :KK54: hep birlikte zayıflayalım sporun güzel yaptıkça yaptım diye bildirim de yap olur mu ,yapmayana ceza var :KK1: bu arada iyi çalışmalar .ben de kpss çalışıyorum . gerçi bu ara biraz aksadı ailesel nedenlerden. ama en yakın zamanda tekrar hız vericem:KK55:

kızda biraz boy da var sanki en azından benden uzun olduğu kesin bizim hatlar yuvarlak hatlar yuvarlak olunca zayıf da olsan çöp gibi olmuyorsun ki bu bence iyi bişey hatun dediğin azcık ele gelecek demi:KK17::KK1:

tamamdır her yaptığım sporu dakikasıyla ekliyorum. yarın tartılacaktım ama cuma günleriymiş kilo bildirimi, artık cumaya tartılırım.
her gün tartıya çıkmak insanı geriyor zaten.

gerçekten de uzun boylularla kısa boylular arasındaki fark inanılmaz. ben kısa biri olarak yediğm her şeye ama her şeye dikkat etmeliyim. ne yersem ilk düşünüp bu acaba bana kilo olarak geridöner mi diyip öyle yemeliyim. ayrıca spor yapmazsam da hemen şişmeye başlıyorum. fotodaki kız ince yapılılardan ince ve uzun. onun hayatında alabileceği en fazla kilo beş kilo falandır. ben beş kilo aldığımda farketmiyorum bile :KK52: çünkü hep pofuduk hep şişim. dedim ya 46 kiloyken bile yanaklarımı sıkarlardı tombik diye

Eki Görüntüle 905546

sottile , bu belki sana yakın olabilir. çünkü hatun zaten zayıfmış sıkılaşmış anladığım kadarıyla :KK34:

Ayy evet tam benim tip, bel incecik alt taraf belirgin.. :-)
Ama benim iç bacak öyle gıcık bir sorun ki anlatamamm.. :KK47:
Dur sana hayatımın rol modelini gösteriyorum şimdi, sıkı dur!
Şu orantıya fitliğe bitiyorum ben yaa!!

tumblr_mjhtbhiLIU1s0fzano1_500.png

tamamdır her yaptığım sporu dakikasıyla ekliyorum. yarın tartılacaktım ama cuma günleriymiş kilo bildirimi, artık cumaya tartılırım.
her gün tartıya çıkmak insanı geriyor zaten.

gerçekten de uzun boylularla kısa boylular arasındaki fark inanılmaz. ben kısa biri olarak yediğm her şeye ama her şeye dikkat etmeliyim. ne yersem ilk düşünüp bu acaba bana kilo olarak geridöner mi diyip öyle yemeliyim. ayrıca spor yapmazsam da hemen şişmeye başlıyorum. fotodaki kız ince yapılılardan ince ve uzun. onun hayatında alabileceği en fazla kilo beş kilo falandır. ben beş kilo aldığımda farketmiyorum bile :KK52: çünkü hep pofuduk hep şişim. dedim ya 46 kiloyken bile yanaklarımı sıkarlardı tombik diye

kısa boylu olmak dezavantaj olabilmesine rağmen ilerleyen yaşlarda avantajımız olacak çünkü minyon olmak genç gösteriyor. bodur tavuk her daim piliçtir:KK9::KK9::KK9::KK9: dikkat edicez şanslı genlerden değiliz o yiyip yiyip kilo almayanlardan yani:KK31: evet canım cuma günü tartılma günlerimiz . 1 haftada neler yapmışız çıkacak ortaya :KK53:

Ayy evet tam benim tip, bel incecik alt taraf belirgin.. :-)
Ama benim iç bacak öyle gıcık bir sorun ki anlatamamm.. :KK47:
Dur sana hayatımın rol modelini gösteriyorum şimdi, sıkı dur!
Şu orantıya fitliğe bitiyorum ben yaa!!

tumblr_mjhtbhiLIU1s0fzano1_500.png

uwwwwwwwwwwwwwwww:KK52::KK52::KK52: rolmodel baya iddialı :KK9::KK9::KK9: bunun gibi olursun inşallah da olunca sokakta dikkatli yürü emi :82:

Öncelikle hoşgeldin canım.. (;
Şunu belirteyim direkt, yapılan tüm egzersizler spor saatinden sayılıyor.. (;
Ama hedefi yüksek tutmak adına kişisel olarak minik egzersizleri görmezden gelip daha fazlasına göz dikmemiz maximum fayda adına çok daha güzel olacaktır.. (;
Senin de konun vardı yanılmıyorsam, geçen tevafuken göz attım, çok da beğendim azmini..
Hatta yazacaktım; fakat o esnada müsait değildim..
21 günden geri sayımını ben de yapacağım..
Üstelik spor düzenimi oturtmak adına direkt 21 günlük bir süreyi hedeflersem çok daha iyi bir şekilde günlük rutinime ekleyeceğim kanaatindeyim.. (;
Linke şimdi göz atacağım.. (;

Ben de ne kadar zayıf olursam olayım hep löm löm bacaklara sahip oluyorum maalesef.. :KK31:
Ama üstesinden geleceğim bu kez.. (;
hoşbuldum :KK16: çok teşekkür ederim.
evet benim de bir konum var ama daha çok günlük gibi.
arada sadece okuyup mesaj yazanlar geliyor
21 gün olayı çok yararlı ama kadınlar kulübünde de arkadaşlarım içinde kilo problemi olanlar olmayanlar da dahil kimse bu programa destek vermedi.

insan tek başına da güzelce devam edemiyor en fazla beş gün yapıyorum altıncı gün unutuyorum. istersen birlikte şu 21 gün olayını yapalım derim yararı inanılmaz olacak. bir sonunu getirsek aslında herkes yapmak isteyecek

bugün ilk günüm bu konuda. her gün konunuza ayak uydurmam için her gün spora yediklerime ve günlük 2.5 litre suya dikkat etmeliyim. artık buradan bitireceğim 21 gün olayını :KK1:

uwwwwwwwwwwwwwwww:KK52::KK52::KK52: rolmodel baya iddialı :KK9::KK9::KK9: bunun gibi olursun inşallah da olunca sokakta dikkatli yürü emi :82:

Bu kadını gördüğümden beri fitlik deyince sadece bu hatlar geliyor gözümün önüne.. :KK52:
Çalışır çabalar böyle olabilirsem kendimi motivasyon olarak mutlaka koyacağım.. :KK53:

gerçekten de her biri tek tek dünya güzeli olmuş.
bir de kilo insanı yaşlı gösteriyor.
fark ettiniz değil mi
iki sene önce zayıfken millet bana en fazla on sekizsin derdi bir de minyonum ya acayip küçük gösterirdim
şimdi gayet yaşımı gösteriyorum hatta otuz gibi duruyorum :KK1:

Son düzenleme:
hoşbuldum :KK16: çok teşekkür ederim.
evet benim de bir konum var ama daha çok günlük gibi.
arada sadece okuyup mesaj yazanlar geliyor
21 gün olayı çok yararlı ama kadınlar kulübünde de arkadaşlarım içinde kilo problemi olanlar olmayanlar da dahil kimse bu programa destek vermedi.

insan tek başına da güzelce devam edemiyor en fazla beş gün yapıyorum altıncı gün unutuyorum. istersen birlikte şu 21 gün olayını yapalım derim yararı inanılmaz olacak. bir sonunu getirsek aslında herkes yapmak isteyecek

bugün ilk günüm bu konuda. her gün konunuza ayak uydurmam için her gün spora yediklerime ve günlük 2.5 litre suya dikkat etmeliyim. artık buradan bitireceğim 21 gün olayını :KK1:

Bana uyar inanki, 21 güne başlayalım bence.. (;
Kuralları tam olarak nedir??
Bir de misal sadece abur-cubur kesmek yeterli olur mu yeme konusunda yoksa tüm karbonhidratı mı çıkarmak gerek?
Su sıkıntı olmayacak, çok fazla su içiyorum ben..
Spor da oturur bu 21 günde..
Hergün mü yapmak gerek sporu?

selamlar herkese :KK3:

diğer konulara göre en son ve en aktif sporla kilo verme konusu burası. paylaşımlarınız harika ve motivasyonunuz da çok yüksek. beni de listeye eklerseniz çok sevinirim :KK16: günlük spor-durum haftalık da kilo-ölçü bildirimi yapacağıma söz veriyorum. eğer beni de eklemek isterseniz diye ölçülerimi yazıyorum:

Kaizen
boy - 1.60
kilo - 69
bel - 88
göbek - 95
kalça - 104
kol - 32
bacak - 62

spor programım ise şu linkte Low Impact Cardio Workout for Beginners - Recovery Cardio Workout with no Jumping - Fitness Blender bu videoyu sabah ve akşam olmak üzere iki kere yapıyorum.

şimdilik sınırım yarım saat. zamanla süreyi arttıracağım ama bu egzersiz çok yoğun bir cardio. bittiğinde ben de bitmiş oluyorum nefes nefese ter içinde bırakıyor. zorluk derecesi 2 (1 en kolay 5 en zor olmak üzere) gün gelecek 88 dakika süren zorluk derecesi 5 olan 1000 kalori yakmalık videomu da yapacağım :KK9:

bir de kpss çalışırken arada yerimden kalkıp yine aynı fitness blender sitesinin 5 dk 6 dk 9 ve 13 dakikalık çeşitli videolarını yapıyorum, hangisini canım isterse, ama sanırım bunlar sayılmaz :KK1: sadece masa başı çalışanlara stretching hareketleri ve hızlı cardio gibi. bir nevi metabolizma canlandırıcı...

hoşgeldin canımmm listeye ekliyorum hemen seni :KK16:

bu arada değişim inanılmaz
çirkin insan yoktur önermesine bir kanıt

kesinlikle kilo verince adam nasılda yakışıklı olduğu çıkmış ortaya :KK53:

bu arkadaşlar da benim rol modellerim özellikle dört ve beş numara :KK1:

canım yaşın kaçtı :KK31:

kısa boylu olmak dezavantaj olabilmesine rağmen ilerleyen yaşlarda avantajımız olacak çünkü minyon olmak genç gösteriyor. bodur tavuk her daim piliçtir:KK9::KK9::KK9::KK9: dikkat edicez şanslı genlerden değiliz o yiyip yiyip kilo almayanlardan yani:KK31: evet canım cuma günü tartılma günlerimiz . 1 haftada neler yapmışız çıkacak ortaya :KK53:

ay yok kızz hamile kalsak art arda çökeriz :KK1:

Bana uyar inanki, 21 güne başlayalım bence.. (;
Kuralları tam olarak nedir??
Bir de misal sadece abur-cubur kesmek yeterli olur mu yeme konusunda yoksa tüm karbonhidratı mı çıkarmak gerek?
Su sıkıntı olmayacak, çok fazla su içiyorum ben..
Spor da oturur bu 21 günde..
Hergün mü yapmak gerek sporu?

zaten bu konuya tamamen uyuyor
sadece sporu her gün yapacaksın
alışkanlığın yapacaksaın
günlük dişlerini fırçalaman gibi her gün o saat gelince spor yapmak isteyeceksin
günlük 2.5 litre su içmeye alışınca devamlı su içmek isteyecek canın sıkıldıkça ağzına bir şeyler depmeyeceksin :KK1:

her gün spor, 2.5 litre su, karatayın dediği gibi bir beslenme düzeni yani şeker ve karbonhidratlardan tamamen vazgeçip günde sadece iki öğün yemek, aralarda ağzın boş duracak, bir de her gün yeşil çayını içeceksin, düzenli olacak o da. hani olur ya ingilizlerin beş çayı. senin de belirlediğin bir saatte yeşil çay içme vaktin gelecek.

olay düzenli olmakta.
şimdi çok karmaşık sıkıcı gibi geliyor ama bıüunlara 21 gün uyarsan sonra bütün hücrelerine kodlanıyor bu alışkanlıklar ve artık bunları yapmadan bir gün geçiremez oluyorsun.

X