Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Amanda aman benim msjimi kimlat beğenmis eski bir dost ziyarete mi gelmis

bulemonummm
seni takip ettim not :dedektif jaleda
zayıflamaya karar vermişsin hayırlı olsun
amannn sonun benim gibi olmasında
ben durdum durdum aşura ayında diyetisyene gittim
tüm aşure ayı boyunca yemedimde yemedimmm
ama sonra ne yaptım diyetisyene gitmeyi bıraktım (sırf korkumdan doktor kızıcak bana diye )
şimdide diyet ekmeğine devam sabah yulaf yemeye devam ama gerisi fasafiso

Kizlarrr nerdediniz hani sporlar yapilmiyomu....

Ortak alinan karar sonucu cuma gunu tum olculer alinip kilo tartilip buraya bildirilmis olunsun bende dahil :))

Ben bugun maalesef yoktum evde yarinda yokum topige ugrayan es gecmesin topigi ....
Ben,fundikkurdu,sottilie,akovser,ozdens...ve diger katilmak isteyen hanimlar ilanen duyurulur.....

ben dün ebru ile 21 günde yağ yakımı programına başladım çok uzun sürüyor gerçekten ama ben yakıcı hareketlere kadar dayandım dedim gevsemem lazım az sabret ve hepsini yapdım.psikolojik mi yoksa gerçek mi bilmiyorum ama bi rahatlama oldu bugün bacaklarım hafif et kesmiş ama spora devam sonucu merak ediyorum cuma günü mü yazıyoruz ölçülerimizi destek bekliyorum 14 hazirana düğünüm var ve acilen sıkılaşmam lazım gelinlik için:)

aramiza hisgeldin sakin vazgecme madem elinde imkan var savasa devam yilmicaz bende mayis haziran gibi ogluma sunnet yapicam o zamana kadar bende 40-42 bedene sigmek istiyorim..burayi elinden geldigince ziyaret et bosda gorsen spoeunu yaz paulasim yap msj birak.
Bu cuma olculeri verip baslicaz umarim herkes cumaya tam kadro olcileri vermis olur.

Son düzenleme:

voow tebrik ederim ben de denicem bu akşam ama ancak kızı uyuttuktan sonra mümkün olur bakalım

ben zumba veya dans düşünüyorum spor olarak. hatta dönüşümle de olabilir yaptığım spordan sıkılıyorum bazen sıkıldıkça değişim yapabilirm . hangisini yaparsam onu yazarım o gün artık cuma günü de eklerim ölçüleri

evet uzun süredir aktif değilim yeni yeni aktifim :) ben mezunum kpss çalışanlarından. evli değilim ama evlenmek için iş güç bekleyenlerdenim

Ben de size katilmak istiyorum 2 -3 kilo vermek istiyorum aslinda dogum kilolarimi verdim ama tas gibi olmak istiyorummm spora ihtiyacim var

Gel gel :)

Daha once 1,5 yil pilates yapmistim ama bu ebru salli 21 gun pilates 88 dakika degil mi yani cok uzun o kadar yapabilen var mi acaba aranizda

canim sen yapabilfigin yere kadar yap simdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…