bulemonummm
seni takip ettim not :dedektif jaleda
zayıflamaya karar vermişsin hayırlı olsun
amannn sonun benim gibi olmasında
ben durdum durdum aşura ayında diyetisyene gittim
tüm aşure ayı boyunca yemedimde yemedimmm
ama sonra ne yaptım diyetisyene gitmeyi bıraktım(sırf korkumdan doktor kızıcak bana diye )
şimdide diyet ekmeğine devam sabah yulaf yemeye devam ama gerisi fasafiso
Kizlarrr nerdediniz hani sporlar yapilmiyomu....
Ortak alinan karar sonucu cuma gunu tum olculer alinip kilo tartilip buraya bildirilmis olunsun bende dahil :))
Ben bugun maalesef yoktum evde yarinda yokum topige ugrayan es gecmesin topigi ....
Ben,fundikkurdu,sottilie,akovser,ozdens...ve diger katilmak isteyen hanimlar ilanen duyurulur.....
ben dün ebru ile 21 günde yağ yakımı programına başladım çok uzun sürüyor gerçekten ama ben yakıcı hareketlere kadar dayandım dedim gevsemem lazım az sabret ve hepsini yapdım.psikolojik mi yoksa gerçek mi bilmiyorum ama bi rahatlama oldu bugün bacaklarım hafif et kesmiş ama spora devam sonucu merak ediyorum cuma günü mü yazıyoruz ölçülerimizi destek bekliyorum 14 hazirana düğünüm var ve acilen sıkılaşmam lazım gelinlik için:)
Kefirle zayiflayan oldu muu.... :44:
ben zumba veya dans düşünüyorum spor olarak. hatta dönüşümle de olabilir yaptığım spordan sıkılıyorum bazen sıkıldıkça değişim yapabilirm . hangisini yaparsam onu yazarım o gün artıkcuma günü de eklerim ölçüleri
kizlaaar kendinizi tanitsaniza kaynasalim iyi arkadaslar olalim
Ben hanife Universiteye hazirlaniyorum full dershanedeyim mezun ogrenciyim
Sozluyum ve bu zamana kadar gecen.marttan beri 17 kilo verdim hedefim 47-49 arasi olmak :)
memnun oldum bende blue moon..25 yasinda iki çocuk anasi 80 kiloya merdiven dayamis evde siparis ustune ceyizlik elisi dantel yapan kendi halinde bir hatunum...yarismaci arkadaslara basarilar dilerimkizlaaar kendinizi tanitsaniza kaynasalim iyi arkadaslar olalim
Ben hanife Universiteye hazirlaniyorum full dershanedeyim mezun ogrenciyim
Sozluyum ve bu zamana kadar gecen.marttan beri 17 kilo verdim hedefim 47-49 arasi olmak :)
Allah sahibine bagislasin benimde 10 kilo fazla var ah bi kurtulabilseydim....topigin tek evli coluklu cocuklusu benim anlasilan hepinizden kidemliyim.ablanizin lafini dinleyin topigi ihmal etmeyin ona goregüzel kilo vermifazlain tebrikler
hedefimi artık cuma günü ölçülerle birlikte yazarım . uzak hedefler koymamak ,adım adım ilerlemek niyetindeyim şimdilikgerçi 10 kilo gibi bi fazlam var sanırım, tartılmıyorum bayadır da korkudan
biz biraz tanıttık kendimizi aslında sohbet ettik biraz ama yine de tanıtayım adım irem. ama melek diyebilirsiniz bana hoşuma gidiyo
okul hayatım bitti ama ders çalışma hayatım bitmedi kpss hazırlığındayımsöz nişan henüz yok ama başım bağlı
Canim haftalik spor listesi yayapsbilirsin.ben zumba veya daitedüşünüyorum spor olarak. hatta dönüşümle de olabilir yaptığım spordan sıkılıyorum bazen sıkıldıkça değişim yapabilirm . hangisini yaparsam onu yazarım o gün artıkcuma günü de eklerim ölçüleri
merhaba canim ugrasiyoruz iste sen nasilsin nasil gidiyo.hastaligi atlattinmi gecmis olsun....Hanımlar merhaba, nasıl gidiyor bakalım? (;
Hosgeldin ne guzel cogaliyoruzzzzBende geldim 68 kiloyum 18 kilo vermek ve yaza güzel bir vucutla girmek için buradayım
Hosgeldin ne guzel cogaliyoruzzzz
memnun oldum bende blue moon..25 yasinda iki çocuk anasi 80 kiloya merdiven dayamis evde siparis ustune ceyizlik elisi dantel yapan kendi halinde bir hatunum...yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
güzel kilo vermişsin tebrikler
hedefimi artık cuma günü ölçülerle birlikte yazarım . uzak hedefler koymamak ,adım adım ilerlemek niyetindeyim şimdilikgerçi 10 kilo gibi bi fazlam var sanırım, tartılmıyorum bayadır da korkudan
biz biraz tanıttık kendimizi aslında sohbet ettik biraz ama yine de tanıtayım adım irem. ama melek diyebilirsiniz bana hoşuma gidiyo
okul hayatım bitti ama ders çalışma hayatım bitmedi kpss hazırlığındayımsöz nişan henüz yok ama başım bağlı
Bende tanitayim kendimi22 yasinda universite ogrenciyim siparis uzerine butik pasta yapiyorum en zevk aldigim is ilerde kendi butik pastanemi acmak istiyorum hedefim sabit 45.5 kiloda takili kalmak..bu arada kefiri mayaladim sabahlari kahvalti yerine 1 bardak kefir icicem.zaten kahvalti yapamiyorum en azindan besleyici bisey icerim.vucuttaki yaglari yakiyomus 2 kisiyle konustm spor ve diyet yapmadan kilo vermsler 3 ay kadar fln i misler tabi deneyelim bakalim
Bende geldim 68 kiloyum 18 kilo vermek ve yaza güzel bir vucutla girmek için buradayım
Ben de öncelikle kendimi tanıtayım...adım yenilik:) 1 yaşında bir kızım var hamileliğin son aylarından beri çalışmıyorum kendimi kızıma adadım bir süre daha böyle devam edecek...Benim fazla kilom yok aslında doğum kilolarımın hepsini verdim yalnız bu ara şehir değişikliği nedeniyle diyelim-eşim tayin oldu Ankara'ya geldik-2 kilo aldım onları vericem ama daha fazlası olursa hayır dememspora ihtiyacım var sıkılaşmam lazım.
Bugünkü bildirimimi de yapayım:
35 dakika kondisyon bisikletine bindim. Sabah erken kalktım spor yapmak için akşamları yorgun oluyorum. Bisiklete binerken de kitap okuyorum vakit güzel geçiyor. 20 dakika da pilates yaptım üstüne...çok çalıştım çoook
hosgeldin.umarim zorlanmadan hedefine cabucak varirsin.Bende geldim 68 kiloyum 18 kilo vermek ve yaza güzel bir vucutla girmek için buradayım
65 olsam yeter cok kemikli bir yapim var zayiflik yalkismiyo.memnun oldum canımmm sen kaç kilo olmak istiyosun
supersin her enzirmede 500 kalori gittiginide hesaba katarsakBen de öncelikle kendimi tanıtayım...adım yenilik:) 1 yaşında bir kızım var hamileliğin son aylarından beri çalışmıyorum kendimi kızıma adadım bir süre daha böyle devam edecek...Benim fazla kilom yok aslında doğum kilolarımın hepsini verdim yalnız bu ara şehir değişikliği nedeniyle diyelim-eşim tayin oldu Ankara'ya geldik-2 kilo aldım onları vericem ama daha fazlası olursa hayır dememspora ihtiyacım var sıkılaşmam lazım.
Bugünkü bildirimimi de yapayım:
35 dakika kondisyon bisikletine bindim. Sabah erken kalktım spor yapmak için akşamları yorgun oluyorum. Bisiklete binerken de kitap okuyorum vakit güzel geçiyor. 20 dakika da pilates yaptım üstüne...çok çalıştım çoook
hosgeldin.umarim zorlanmadan hedefine cabucak varirsin.
65 olsam yeter cok kemikli bir yapim var zayiflik yalkismiyo.
supersin her enzirmede 500 kalori gittiginide hesaba katarsak
Aaa bak sen yaramaza yazik olmus cok kiymetli besinden mahrum kalmis.benim kiz 14 aylik 4 . Aydan sonra anne sutu almaya basladi..Malesef emzirmiyorum canım 4 aylıkken bıraktı sıpa
aramiza hisgeldin sakin vazgecme madem elinde imkan var savasa devam yilmicaz bende mayis haziran gibi ogluma sunnet yapicam o zamana kadar bende 40-42 bedene sigmek istiyorim..burayi elinden geldigince ziyaret et bosda gorsen spoeunu yaz paulasim yap msj birak.
Bu cuma olculeri verip baslicaz umarim herkes cumaya tam kadro olcileri vermis olur.