Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Güzelim karatay diyetini ilk kez mi yapacaksın??
Yani öğrenmek istediğim işe yarıyıp yaramadığı.
Daha önce denediysen faydasını gördün mü?

şöyle söyleyeyim karatayın tüm kitaplarını artı taş devrini okudum
nerelerde yanlış yaptığımı, beslenmedeki büyük hatalarımı gördüm, öğrendim.
bana arkadaşım ne kadar yanlış beslendiğimi özellikle meyveyi bire indirmemi ve ara öğünlerimi kesmemi söyledi, elbette umursamadım.

sonra doktorların kitaplarından birini verdi okumam için, okudum ve okudukça kızdım kendime, ne kadar saçma hatalar yaptığımı gördüm. daha önce bu diyeti yapmış olsaydım zaten şu an fazla kilom olmazdı karatay amerikan bol öğünlü yoyo diyetlerinden olmadığı için bir süre sonra geri almak diye bir olay yok.

bahsettiğim arkadaş doğuştan kilolu bildim bileli hep kiloluydu hatta çok kiloluydu obez üstü oluyor sanırım.
1 sene içinde gayet sağlıklı dal gibi bir delikanlı oldu.

ben daha yeniyim. bilinçlenme sürem doldu, uygulamaya geçiyorum
ama zor bir diyet çünkü çevremizde bu kadar çok paketlenmiş hazır gıda varken açıkçası mutfağa girip yemek yapmak zor geliyor.
özellikle yurtdışında aburcubur sektörü öyle mükemmelki insan kendini zor tutuyor. ve ev yemekleri de çok pahalı, fast food en ucuzu ve pratik.

ama kendi sağlığım için fast food, abur cubur ve paketlenmiş ürünlerden uzak durmalıyım.
özellikle sabah kahvaltısı çok önemli. kesinlikle hazır paketlerdeki mısır gevreği müsli türü yapay gıdaları bırakıp üşenmeyip yumurtalı peynir zeytin salatalık domatesli düzgün bir kahvaltı yapmak ve ara öğün yapmadan akşam yemeğinde tereyağlı ya da zeytinyağlı bir protein tüketmeliyim.

zayıflayan delikanlıya özenip onun gibi sağlığına düşen bir diğer arkadaşım da kilo verdi ama o hala verme aşamasında daha tam olmadı. en son 15 kilo verdim ama daha 7 kilom daha var diyordu.

bir de benim gözlemlediğim kadarıyla karatay ile hemen veremiyorsun, uzun süreli, haftada bir kilo anca

bende varımmm ama nasış başlıcamm bilmiyorumm yaa ben ömrüm boyunca kilo alıcam diye uğraştım şimdi vercem diye..
5 kilo versemm gayet ciksss olurummmm yaaa

bende varımmm ama nasış başlıcamm bilmiyorumm yaa ben ömrüm boyunca kilo alıcam diye uğraştım şimdi vercem diye..
5 kilo versemm gayet ciksss olurummmm yaaa

Hosgeldiinn :)) 5kilo 2haftada verirsiinn :) Duzenli disiplinli olman yeter aslinda sporu aksatma saglikli beslenmeyi kendine hayat tarzi yapmalisin yapmaliyiz.

Julis m memis icin yarim şinav manyak etkili ama birakirsan animda sarkar catlar. Cok abanmadan yap gunde 10 tane gibi hergun duzrnli ol kasla yukari kalkarlar. Ama kuculurlerde unutma
m

cokkkk teşekkür ederim cnm hepsini harfiyen yapacagım pes etmek yok

yaz gelince göbüşü AÇIK GİYCEMMM !!!

wow resimdeki sizmisiniz ;?

KedilerdeTatilYapar duy sesimiii:92:
Ust bacak inceltmem gerek soyle etkilisinden bi video biliyo musun.
Şu bisiklete bende mi baslasam acaba ya süs gibi duruyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…