Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Özür dilerimmm ben bildirim yapamadimm :KK14: son gunlerde kendimi hic iyi hissetmiyorum bazi seyler ust uste geldi :KK14: tartilmaya bile korkuyorum artik ananas yemeyi sıklaştirmam lazim yaglari yakiyomus :KK5:

spor yaparken su içmenin bi zararı mı var ? ben spor yaparken deli gibi su içiyorum kuruyo her bi yanım. içmemem mi lazım:44:

Kaliteli spor yapamazsın ağırlık yapar..
Biz antremanlarda 4 saat boyunca hiç su içmezdik bitene kadar,sadece ağzımızı ıslatır tükürürdük,yalvarsakta antrönörlerimiz su içirmezdi..

hosgeldiiiinnn :))) gel gel senlik ver :) herkese kapimiz acik tatlisko fndkkurdu topik sahibesi biz teyzesiyiz buralarin :) sorunun ne istiyorsun kac kgsin hic spor aptinmi.
:KK1:Afedersiniz size teyze diuebilirmiyim:KK1:
Kedicik sen ne tatli sey ciktin oyle...hay sen cok yasa...
Bende buranin ebesiyim o zaman:KK53:

Evet kardiyo bisiklet zamanı.En fazla 30-45 dk yapabiliyorum sonra tamamen bitiiyorum.Ama yinede durmak yok gidecek bu kilolar AZİM AZİM VE YİNE AZİM

Ütü yapıyorum bi 15 makine var kardiyo sayılır mı hahahah :KK9::KK9::KK9:

Hosgrldiinn :) elbette varsin hep ol spor hayatinin kalitesini artirir dinc guclu yercekimine meydan okursun. Ne istiyorsun canim anlat biraz.

Tatliimm unutmadim seni simdi burada senin programi paylasacagim.:KK3:

spor yapmak istiyorum :KK9::KK9:

62 kiloydumm ama 65 oldum artıkk :KK30::KK30: gerçi sadece karın bölgemden aldığım için kimse kilo aldığımı farketmiyo mesela , bir tek göbeğim varrr :KK25::KK25:

spor malesef olmuyor iştee ofis ortamında çalışıyorum evden işe işten eve olunca işte böylee :18::18::KK19:

Hosgrldiinn :) elbette varsin hep ol spor hayatinin kalitesini artirir dinc guclu yercekimine meydan okursun. Ne istiyorsun canim anlat biraz.

Tatliimm unutmadim seni simdi burada senin programi paylasacagim.:KK3:

unutmayacagını biliorum cnmmm :KK16:

bende söz programıma harfiyen uyacagım ve yediklerime de dikkat etmeye basladım bugun itibari ile tuzu unu kesitim şeker zaten yok bende :KK31:

bide sana bişi danışcam kahve kg verimini düşürüo diyorlar sen ne dersin :KK31:

spor yapmak istiyorum :KK9::KK9:

62 kiloydumm ama 65 oldum artıkk :KK30::KK30: gerçi sadece karın bölgemden aldığım için kimse kilo aldığımı farketmiyo mesela , bir tek göbeğim varrr :KK25::KK25:

spor malesef olmuyor iştee ofis ortamında çalışıyorum evden işe işten eve olunca işte böylee :18::18::KK19:

hiiimm.e peki isten geldin yemek yedin dinlendin haftada 3 gun yarim saat ayira bilirmisin spora ama ayiracaksiinn ??:13:

hiiimm.e peki isten geldin yemek yedin dinlendin haftada 3 gun yarim saat ayira bilirmisin spora ama ayiracaksiinn ??:13:

tabikiii göbeğimin gitmesini çok istiyorum :KK25::KK25:

servisle işe gidip geliyorum ve servisten eve yürüme mesafemde 3-4 dk , erken inebileceğim bir ortamda yok :KK14::KK14:

nasıl bir spor uygulamam gerek egzersiz gibi mii :26::26:

unutmayacagını biliorum cnmmm :KK16:

bende söz programıma harfiyen uyacagım ve yediklerime de dikkat etmeye basladım bugun itibari ile tuzu unu kesitim şeker zaten yok bende :KK31:

bide sana bişi danışcam kahve kg verimini düşürüo diyorlar sen ne dersin :KK31:

uyacaksin biliyoorumm uslu aktif ogrencim benim :KK1:

Vallaha canim benim sevgilimsadece kahve burcak biskuvi icip yiyordu her sabah oglen o sekilde kilo verirdi ama kas kaybederdi. Sade olduktan sonra kafein cok olmamak sartiyla metobolizmayi hizlandiri.

Fb eski tercumani sametGuzel yakin arkadasim dir. Sporcularda kahvaltida sade kahve icerlermis o da dahil.

bir de ben yediklerime gerçekten dikkat ediyorum ama bir şey değişmiyoo :KK30::KK30:

uyacaksin biliyoorumm uslu aktif ogrencim benim :KK1:

Vallaha canim benim sevgilimsadece kahve burcak biskuvi icip yiyordu her sabah oglen o sekilde kilo verirdi ama kas kaybederdi. Sade olduktan sonra kafein cok olmamak sartiyla metobolizmayi hizlandiri.

Fb eski tercumani sametGuzel yakin arkadasim dir. Sporcularda kahvaltida sade kahve icerlermis o da dahil.

o zaman yanlış bilgilendirmişler beni cnmmm :KK16: aktif öğrenci ben demiii :KK1::KK1:

tabikiii göbeğimin gitmesini çok istiyorum :KK25::KK25:

servisle işe gidip geliyorum ve servisten eve yürüme mesafemde 3-4 dk , erken inebileceğim bir ortamda yok :KK14::KK14:

nasıl bir spor uygulamam gerek egzersiz gibi mii :26::26:

anladim yediklerine dikkat etsende inatci bolgeler vardir bazen cok ugrasmak gerekir eritmek icin.

Belinde oyle sanirim. İ hi evet egzersiz cardio ile 2haftada eritmeye baslarsin gobisi :)

Ben kendimde denemedigim veya etki gormedigim hicbirseyi savunmsm. Sporla cok ic iceyim 4senelik atletizim hayatim var.

Erkek arkadasimda karakusak ve eski futbolcu goztepeden. Bu yuzden soylediklerim tavsiyelerim sallama degil.:KK24:

anladim yediklerine dikkat etsende inatci bolgeler vardir bazen cok ugrasmak gerekir eritmek icin.

Belinde oyle sanirim. İ hi evet egzersiz cardio ile 2haftada eritmeye baslarsin gobisi :)

Ben kendimde denemedigim veya etki gormedigim hicbirseyi savunmsm. Sporla cok ic iceyim 4senelik atletizim hayatim var.

Erkek arkadasimda karakusak ve eski futbolcu goztepeden. Bu yuzden soylediklerim tavsiyelerim sallama degil.:KK24:

anladım :KK9::KK9:

cardio hımm bir bakayım nasılmış :KK23::KK23: teşekkür edeerim canım rahatsız oluyorum valla :KK19::KK19:

X