Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spor yaparken su içmenin bi zararı mı var ? ben spor yaparken deli gibi su içiyorum kuruyo her bi yanım. içmemem mi lazım:44:
Afedersiniz size teyze diuebilirmiyimhosgeldiiiinnn :))) gel gel senlik ver :) herkese kapimiz acik tatlisko fndkkurdu topik sahibesi biz teyzesiyiz buralarin :) sorunun ne istiyorsun kac kgsin hic spor aptinmi.
evst su icmek kaliteyide dusurur dalakta siser zaten
Hosgrldiinn :) elbette varsin hep ol spor hayatinin kalitesini artirir dinc guclu yercekimine meydan okursun. Ne istiyorsun canim anlat biraz.bende varımmm
:115::115:
anlaşıldı koç
Hosgrldiinn :) elbette varsin hep ol spor hayatinin kalitesini artirir dinc guclu yercekimine meydan okursun. Ne istiyorsun canim anlat biraz.
Tatliimm unutmadim seni simdi burada senin programi paylasacagim.
Hosgrldiinn :) elbette varsin hep ol spor hayatinin kalitesini artirir dinc guclu yercekimine meydan okursun. Ne istiyorsun canim anlat biraz.
Tatliimm unutmadim seni simdi burada senin programi paylasacagim.
spor yapmak istiyorum
62 kiloydumm ama 65 oldum artıkk gerçi sadece karın bölgemden aldığım için kimse kilo aldığımı farketmiyo mesela , bir tek göbeğim varrr
spor malesef olmuyor iştee ofis ortamında çalışıyorum evden işe işten eve olunca işte böylee :18::18:
hiiimm.e peki isten geldin yemek yedin dinlendin haftada 3 gun yarim saat ayira bilirmisin spora ama ayiracaksiinn ??:13:
unutmayacagını biliorum cnmmm
bende söz programıma harfiyen uyacagım ve yediklerime de dikkat etmeye basladım bugun itibari ile tuzu unu kesitim şeker zaten yok bende
bide sana bişi danışcam kahve kg verimini düşürüo diyorlar sen ne dersin
uyacaksin biliyoorumm uslu aktif ogrencim benim
Vallaha canim benim sevgilimsadece kahve burcak biskuvi icip yiyordu her sabah oglen o sekilde kilo verirdi ama kas kaybederdi. Sade olduktan sonra kafein cok olmamak sartiyla metobolizmayi hizlandiri.
Fb eski tercumani sametGuzel yakin arkadasim dir. Sporcularda kahvaltida sade kahve icerlermis o da dahil.
o zaman yanlış bilgilendirmişler beni cnmmm aktif öğrenci ben demiii
tabikiii göbeğimin gitmesini çok istiyorum
servisle işe gidip geliyorum ve servisten eve yürüme mesafemde 3-4 dk , erken inebileceğim bir ortamda yok
nasıl bir spor uygulamam gerek egzersiz gibi mii :26::26:
anladim yediklerine dikkat etsende inatci bolgeler vardir bazen cok ugrasmak gerekir eritmek icin.
Belinde oyle sanirim. İ hi evet egzersiz cardio ile 2haftada eritmeye baslarsin gobisi :)
Ben kendimde denemedigim veya etki gormedigim hicbirseyi savunmsm. Sporla cok ic iceyim 4senelik atletizim hayatim var.
Erkek arkadasimda karakusak ve eski futbolcu goztepeden. Bu yuzden soylediklerim tavsiyelerim sallama degil.
anladım
cardio hımm bir bakayım nasılmış teşekkür edeerim canım rahatsız oluyorum valla