- 18 Ağustos 2011
- 4.747
- 96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amanda aman benim msjimi kimlat beğenmis eski bir dost ziyarete mi gelmis
Canimm yaaa donemedim sana kizla ilgileniyordum ((kim beğenmişş:108: kimmm beğenmiiişşşşşşşş:92:
aramiza hisgeldin sakin vazgecme madem elinde imkan var savasa devam yilmicaz bende mayis haziran gibi ogluma sunnet yapicam o zamana kadar bende 40-42 bedene sigmek istiyorim..burayi elinden geldigince ziyaret et bosda gorsen spoeunu yaz paulasim yap msj birak.ben dün ebru ile 21 günde yağ yakımı programına başladım çok uzun sürüyor gerçekten ama ben yakıcı hareketlere kadar dayandım dedim gevsemem lazım az sabret ve hepsini yapdım.psikolojik mi yoksa gerçek mi bilmiyorum ama bi rahatlama oldu bugün bacaklarım hafif et kesmiş ama spora devam sonucu merak ediyorum cuma günü mü yazıyoruz ölçülerimizi destek bekliyorum 14 hazirana düğünüm var ve acilen sıkılaşmam lazım gelinlik için:)
ben dün ebru ile 21 günde yağ yakımı programına başladım çok uzun sürüyor gerçekten ama ben yakıcı hareketlere kadar dayandım dedim gevsemem lazım az sabret ve hepsini yapdım.psikolojik mi yoksa gerçek mi bilmiyorum ama bi rahatlama oldu bugün bacaklarım hafif et kesmiş ama spora devam sonucu merak ediyorum cuma günü mü yazıyoruz ölçülerimizi destek bekliyorum 14 hazirana düğünüm var ve acilen sıkılaşmam lazım gelinlik için:)
Benim kiz hic uyumuyor cok gec yatar kendileri tavaiyem sabah yapman hem ac katna daha faydali olabilirvoow tebrik ederim ben de denicem bu akşam ama ancak kızı uyuttuktan sonra mümkün olur bakalım
iyilik sağlık sizleri sormalı :)
evet uzun süredir aktif değilim yeni yeni aktifim :) ben mezunum kpss çalışanlarından. evli değilim ama evlenmek için iş güç bekleyenlerdenim
Ahh ben de aynı..
Okul bitti evde KPSS mod on..
Aday var, işim yok vs vs..
heh aynen işte bende de aday var da öyle söz nişan falan yok iş olsun diye bekliyoruz
2o14 bizim yılımız olur umarım, herşey eksiksiz gönlümüze göre olsun..
Dua ederken hayal kurarken cömert olmak lazım..
Ben de size katilmak istiyorum 2 -3 kilo vermek istiyorum aslinda dogum kilolarimi verdim ama tas gibi olmak istiyorummm spora ihtiyacim var
Daha once 1,5 yil pilates yapmistim ama bu ebru salli 21 gun pilates 88 dakika degil mi yani cok uzun o kadar yapabilen var mi acaba aranizda