Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

ben de şok a geldiğinde almıştım :KK8: şişirmesi zahmetli biraz ya yarım saatte şişirdiydim :KK9::KK9::KK9: şişirirken yoruldum zati spora halim kalmadı:KK9::KK9: lastiklerim de var :21: lastikleri kullanıyorum topu o kadar sık değil ama :KK31:

takip edim marketleride alırım geldiğinde top iyi oluyo ya :KK1:

hangi bölümü okuyacağına çok iyi karar ver.
ilerde iş bulmak açısından çoook önemli
istediğin bölümü okumazsan eğer sonra içinde kalıyor
misal benim içimde kaldı ve çalışmaya başladıktan sonra ikinci öğretimden yeniden okumaya başlayacağım
bir de ilerde iyi şartlarda bir meslek bulabilecek misin gireceğin bölümde
iyice düşün

olursa hukuk olmazsa adalet olmadı sınıf öğretmenliği :KK1:

Yarın hep beraber başlayalım o halde.. :KK51:

kesinlikleee hem abur cuburuda bırakmış olurum ben bugün çikolata yedim de :KK17:

takip edim marketleride alırım geldiğinde top iyi oluyo ya :KK1:

olursa hukuk olmazsa adalet olmadı sınıf öğretmenliği :KK1:

kesinlikleee hem abur cuburuda bırakmış olurum ben bugün çikolata yedim de :KK17:

ben de takip etmeye çalışıyorum broşürleri denk gelirsem haber veririm sana da :KK34:

aaa ilk günlerden hem de :KK20: ben tutuyorum ama kendimi :KK19::63:

azcık kilo verelim de ödül niyetine yeriz :KK23:

sporunu yapanlara teşekkürler yapmayanlarada ceza gelsin diyorum oh la la :KK4: :KK15:

ben spor programımı anlatayım size

21 günde yağlarınızda kurtulun ebru şallı haftada 2 gün farklı egzersiz yapıcam ama spor salonu nedeniyle hepsini bir yaparsam ölürüm

çarşamba günleri aerobik

cumartesi günleri pilates

21 gün böyle devam edicek sonrada karın savarını yapıcam 42 günde bir değişim görürüm inşallah :KK1:

ben de takip etmeye çalışıyorum broşürleri denk gelirsem haber veririm sana da :KK34:

aaa ilk günlerden hem de :KK20: ben tutuyorum ama kendimi :KK19::63:

azcık kilo verelim de ödül niyetine yeriz :KK23:

teşekkür ederim canımmm :KK16:

ya arkadaşımı kıramadım kantine çıktık al isediğini dedi çikolatalardan bende aldım :KK1:

daha yemem ama :KK45:

selamlar

az önce yakın arkadaşımdan kötü bir haber aldım. şu an çok karmaşık duygular içindeyim.
yarın onun doğum günü çok güzel ve özel sürprizler yapmıştım ama erkenden dönmesi gerekmiş Türkiye'ye
onsuz çok zor olacak burası :KK50: ve en az bir ay da göremeyeceğim onu

:KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
sporumu yaptııım :KK52:

Ebru şallıyla 21 günde yağlarınızdan kurtulun ilk günü bitti kaldı 20 gün :KK52:

bu 20 gün bitsin sonra sıkı bir karına başlıcam umarım bu videoyla bi 5-6 cm giter :KK76:
Bu taraftar seninle gurur duyuyo :)

selamlar

az önce yakın arkadaşımdan kötü bir haber aldım. şu an çok karmaşık duygular içindeyim.
yarın onun doğum günü çok güzel ve özel sürprizler yapmıştım ama erkenden dönmesi gerekmiş Türkiye'ye

oncelikle aramiza hosgeldin..arkadasina da allah kavustursuntez zamanda insallah.

selamlar

O döndüğünde kutlarsın canım, sıkma canını.. (;
Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.. (;
Bu arada benim de bugündü.. :KK17:

O döndüğünde kutlarsın canım, sıkma canını.. (;
Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.. (;
Bu arada benim de bugündü.. :KK17:
Topikten kutlayan ilk kisi ben olayim ooyleyse.dogum gunun kutlu olsun allah tum sevdiklerinle hayirli mutlu (FiT) ve uzun bir omur nasip etsin sana canim benim...:KK71::118:

merhaba sportif arkadaşlarım beniiimmmmmmm....Haftasonu hem pilates hem kardiyo yaptım. Bugün henüz birşey yapamadım benim canavar hala uyumadı. Bakalım uyuyunca ben de ebru şallıyı denemek istiyorum bu akşam

Canımm çok teşekkür ederimm.. :KK19:
Hepimizin hayırlı ömrü olsun inşAllah.. :KK16:
amin canim sagol rabbim cumlemizi sevdiklerine bagislasin...

Kizlar yeni hedefim 22 ocaga kadar 70 kg barajini asabilmek...ne dersiniz sizce mumkunmudur...yoksa cokmu bulutlarda geziniyorum...

bu alttaki çizelgeleri nasıl oluşturuyosunuz söyleyiverin ben hamileiğimde oluşturmuştum unuttum yaa :KK43:(

Bu taraftar seninle gurur duyuyo :)

oncelikle aramiza hosgeldin..arkadasina da allah kavustursuntez zamanda insallah.

hoşbuldum :KK16: çok teşekkür ederim :KK71:

3 dakika sonra 24 Aralık Noel Arifesi 21 Gün olayına başlıyorum
yeniden düzenlediğim listemi de ekliyorum...

1.Gün
- 06:00 ve 22:00
- sabah ve akşam sporu
- karatay
- 2.5 litre su
- en az 8 saat kpss
- en az 4 saat yds​

bu alttaki çizelgeleri nasıl oluşturuyosunuz söyleyiverin ben hamileiğimde oluşturmuştum unuttum yaa :KK43:(

tickerfactory den ilk oluşturuyorsun sonra o oluşturduğun sayfanın altında linkler oluyor onlardan bb code yazıyor. onun içindekini kopyala ama sadece linki kopyala yani

Son düzenleme:
X