Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de şok a geldiğinde almıştım şişirmesi zahmetli biraz ya yarım saatte şişirdiydim şişirirken yoruldum zati spora halim kalmadı lastiklerim de var lastikleri kullanıyorum topu o kadar sık değil ama
hangi bölümü okuyacağına çok iyi karar ver.
ilerde iş bulmak açısından çoook önemli
istediğin bölümü okumazsan eğer sonra içinde kalıyor
misal benim içimde kaldı ve çalışmaya başladıktan sonra ikinci öğretimden yeniden okumaya başlayacağım
bir de ilerde iyi şartlarda bir meslek bulabilecek misin gireceğin bölümde
iyice düşün
Yarın hep beraber başlayalım o halde..
takip edim marketleride alırım geldiğinde top iyi oluyo ya
olursa hukuk olmazsa adalet olmadı sınıf öğretmenliği
kesinlikleee hem abur cuburuda bırakmış olurum ben bugün çikolata yedim de
ben de takip etmeye çalışıyorum broşürleri denk gelirsem haber veririm sana da
aaa ilk günlerden hem de ben tutuyorum ama kendimi
azcık kilo verelim de ödül niyetine yeriz
Bu taraftar seninle gurur duyuyo :)sporumu yaptııım
Ebru şallıyla 21 günde yağlarınızdan kurtulun ilk günü bitti kaldı 20 gün
bu 20 gün bitsin sonra sıkı bir karına başlıcam umarım bu videoyla bi 5-6 cm giter
oncelikle aramiza hosgeldin..arkadasina da allah kavustursuntez zamanda insallah.selamlar
az önce yakın arkadaşımdan kötü bir haber aldım. şu an çok karmaşık duygular içindeyim.
yarın onun doğum günü çok güzel ve özel sürprizler yapmıştım ama erkenden dönmesi gerekmiş Türkiye'ye
onsuz çok zor olacak burası ve en az bir ay da göremeyeceğim onu
selamlar
az önce yakın arkadaşımdan kötü bir haber aldım. şu an çok karmaşık duygular içindeyim.
yarın onun doğum günü çok güzel ve özel sürprizler yapmıştım ama erkenden dönmesi gerekmiş Türkiye'ye
onsuz çok zor olacak burası ve en az bir ay da göremeyeceğim onu
Topikten kutlayan ilk kisi ben olayim ooyleyse.dogum gunun kutlu olsun allah tum sevdiklerinle hayirli mutlu (FiT) ve uzun bir omur nasip etsin sana canim benim...:118:
O döndüğünde kutlarsın canım, sıkma canını.. (;
Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.. (;
Bu arada benim de bugündü..
Topikten kutlayan ilk kisi ben olayim ooyleyse.dogum gunun kutlu olsun allah tum sevdiklerinle hayirli mutlu (FiT) ve uzun bir omur nasip etsin sana canim benim...:118:
amin canim sagol rabbim cumlemizi sevdiklerine bagislasin...
Canımm çok teşekkür ederimm..
Hepimizin hayırlı ömrü olsun inşAllah..
Kendi kendime nasil gaz verdiysem atesle yaklasmayin patlarim :)))1000 ip atlama
45 dk zumba
Bu taraftar seninle gurur duyuyo :)
oncelikle aramiza hosgeldin..arkadasina da allah kavustursuntez zamanda insallah.
O döndüğünde kutlarsın canım, sıkma canını.. (;
Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.. (;
Bu arada benim de bugündü..
amin canim sagol rabbim cumlemizi sevdiklerine bagislasin...
Kizlar yeni hedefim 22 ocaga kadar 70 kg barajini asabilmek...ne dersiniz sizce mumkunmudur...yoksa cokmu bulutlarda geziniyorum...
bu alttaki çizelgeleri nasıl oluşturuyosunuz söyleyiverin ben hamileiğimde oluşturmuştum unuttum yaa (