Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftadır Dr.Ahmet MARANKİ'nin küründen uyguluyorum.hiçbir et türü yenmemesi gereken bir kür bu fakat ben arada kaçırmama rağmen 4 kilo verdim.
kür şöyle;
funda yaprağı, yeşil çay, kekik, biberiye, rezene
Bunları kür şeklinde günde 3 bardak için.özellikle söylüyorum.çay kahveden (nescafe) uzak durun. küre devam edin zaten zamanla iştahınız kalmıyor.özellikle sabah aç karnına için ilkini,sonrakileri de aç karnına içmeye özen gösterin

Merhabalar,

Herkese bol kilo vermeler, bol incelmeler diliyorum. Bir aydır çat pat bende spor yapıyorum.
Araya hastalık girdi tam randımanlı yapamadım. Dünden itibaren disiplinli şekilde ilerlemeye karar verdim.
Hedefim 15 kilo vermek. Şuan 73 kiloyum 58 olmak istiyorum :KK36:

selaaamm kızzllaaaarrr ay bugün geç girebildim nete. ama sporumu yapıp geldim :21: 30 dk zumba cardio + bölgesel incelme hareketleri . toplamda 70 dk spor yaptım :KK64:

O döndüğünde kutlarsın canım, sıkma canını.. (;
Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.. (;
Bu arada benim de bugündü.. :KK17:

anaaa dünmüş kaçırdım ama geçmiş doğum günün kutlu olsun :KK71:

amin canim sagol rabbim cumlemizi sevdiklerine bagislasin...

Kizlar yeni hedefim 22 ocaga kadar 70 kg barajini asabilmek...ne dersiniz sizce mumkunmudur...yoksa cokmu bulutlarda geziniyorum...

yaparsın bu azimle güzel yapıyorsun sporunu böyle devam :KK34:

Merhabalar,

Herkese bol kilo vermeler, bol incelmeler diliyorum. Bir aydır çat pat bende spor yapıyorum.
Araya hastalık girdi tam randımanlı yapamadım. Dünden itibaren disiplinli şekilde ilerlemeye karar verdim.

aramıza katılsana canım:KK34:

selamlar

az önce yakın arkadaşımdan kötü bir haber aldım. şu an çok karmaşık duygular içindeyim.
yarın onun doğum günü çok güzel ve özel sürprizler yapmıştım ama erkenden dönmesi gerekmiş Türkiye'ye
onsuz çok zor olacak burası :KK50: ve en az bir ay da göremeyeceğim onu

:KK14::KK14::KK14:

üzülme canım döndüğünde kutlarsın :KK31:

O döndüğünde kutlarsın canım, sıkma canını.. (;
Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.. (;
Bu arada benim de bugündü.. :KK17:

iyiki doğdun canımmm :KK16:

Merhabalar,

seni aramızda görmeyi çok isterim canım :KK31:

kızlar çok yedim ben bugün galiba ya akşam yemicem :KK50:

sporumuda 6da yapıcam :KK76:

bu sabah ölçtüm kendimi 2 cm gitmiş galiba :KK76:

bu sabah regl sancısı ile uyandığım için yataktan kalakamadım

şimdi yeni yeni geçti. kahvaltımı bile anca yapıyorum. birazdan dışarı çıkıp yürüyüş yapacağım. sabah sporunu yürüyüş olarak yapacağım. sonra gelip kpss ve yds :KK4:

selaaamm kızzllaaaarrr ay bugün geç girebildim nete. ama sporumu yapıp geldim :21: 30 dk zumba cardio + bölgesel incelme hareketleri . toplamda 70 dk spor yaptım :KK64:

yaparsın bu azimle güzel yapıyorsun sporunu böyle devam :KK34:

aramıza katılsana canım:KK34:

üzülme canım döndüğünde kutlarsın :KK31:

seni aramızda görmeyi çok isterim canım :KK31:

Bende aranıza katılmayı isterim arkadaşlar.:KK3::119: :) Hatta aranızdayım yaptığım şeyleri yazarım günlük. Spor salonuna gidiyorum. Bazen akşamları bazende erken kalkarsam sabahları gidiyorum. Dün 60 dakika kardiyo yaptım. Bugün plates dersi var.

şimdi yeni yeni geçti. kahvaltımı bile anca yapıyorum. birazdan dışarı çıkıp yürüyüş yapacağım. sabah sporunu yürüyüş olarak yapacağım. sonra gelip kpss ve yds :KK4:

geçmiş olsun :KK43:
kolaylıklar diliyorum. :)

amin canim sagol rabbim cumlemizi sevdiklerine bagislasin...

Kizlar yeni hedefim 22 ocaga kadar 70 kg barajini asabilmek...ne dersiniz sizce mumkunmudur...yoksa cokmu bulutlarda geziniyorum...

Elbette mümkün canım..
Hedefimiz yüksek olmalı ki olacabildiğince yaklaşalım.. (;
Sakın pes etme, iradeli bir tutumla yapabilirsin.. (;

iyiki doğduuuun Sottileeeeee

tam 00:00 da attım mesajı
doğum gününü yakaladım :KK71:

:KK71::KK71::KK71::119::119::KK71::KK71::KK71:

Çok teşekkür ederim canım, çook incesin.. :KK16:

Merhabalar,

Umarım fazlalıklarından kurtulmana hepimiz şahit oluruz canım, hoşgeldin topiğimize.. (;

Olsun canım, çok teşekkür ederim yine de.. :KK19:

Teşekkür ederim kuzumm.. :KK16:

Süpersin tatlım, tam gaz devam, durmak yok.. :KK51:

Bende aranıza katılmayı isterim arkadaşlar.:KK3::119: :) Hatta aranızdayım yaptığım şeyleri yazarım günlük. Spor salonuna gidiyorum. Bazen akşamları bazende erken kalkarsam sabahları gidiyorum. Dün 60 dakika kardiyo yaptım. Bugün plates dersi var.

ölçülerini yazarsan listeye ekliyebilirim seni :KK31:

Bugünki egzersizlerim tamamdır hanımlar..
Kalça günüm 15 dakika sürdü, birkaç hareket daha eklemeliyim sanırım.. :44:
75 tane de squat yaptım, gayet de etkili idi fakat süre olarak fazla az gibi..

görmezden gelebiliriz sanırım 2 cm in hatrına :82::82::82:

spor spordur hepsine evetEn Büyük KK Allah kolaylıklar versin cnm:KK31:

o zaman hoş geldin tatlım sporunu bol bol paylaş sen daha şanslısın aletlerle spor salonunda yapıyorsun hadi bakalım:KK76:

şimdi geldim iki buçuk saat yürüdüm

şu anda ayaklarımın altı hem sızlıyor hem de su toplamış

ama sahilde yürümek acayip iyi geldi :KK16:

ayy ne güzel bütün malzemelerin var bende sadece küçük top ve lastik var :KK31:

marketlere gelse alıcam büyük top 10 tlye geliyo öbür türlü çok pahalı nettende güvenemiyorum o yüzden bime yada a101e gelmesini bekliyorum :KK1:

inşallah kazanırım ya :KK31: istanbul üniversitesini istiyorum bölüm farketmez :KK1:

Canim a101 e gelmisti gecen haftalarda set seklinde...dun onceden yaptigim egzesizleri yaptim ebrunun cardio hareketlrnin bi kismini yapabildim dizim izin vermedi agri yapti :44: ama sabah uyandigimda kalcalarimda degilde tamamen bacaklrimin on kismi aciyo ben bi yerde yanlis yapiyorum ama ne cok canim skildi bu yanlis yerin acimasina selulitsavari mi yapsam T amamen kalca calistiriyo ya onerisi olan ????

şimdi geldim iki buçuk saat yürüdüm

şu anda ayaklarımın altı hem sızlıyor hem de su toplamış

ama sahilde yürümek acayip iyi geldi :KK16:

Ay ne guzel :)

Canim a101 e gelmisti gecen haftalarda set seklinde...dun onceden yaptigim egzesizleri yaptim ebrunun cardio hareketlrnin bi kismini yapabildim dizim izin vermedi agri yapti :44: ama sabah uyandigimda kalcalarimda degilde tamamen bacaklrimin on kismi aciyo ben bi yerde yanlis yapiyorum ama ne cok canim skildi bu yanlis yerin acimasina selulitsavari mi yapsam T amamen kalca calistiriyo ya onerisi olan ????

Canim sen selulit savar yap kesinlikle etkiliymis o :)

görmezden gelebiliriz sanırım 2 cm in hatrına :82::82::82:

spor spordur hepsine evetEn Büyük KK Allah kolaylıklar versin cnm:KK31:

o zaman hoş geldin tatlım sporunu bol bol paylaş sen daha şanslısın aletlerle spor salonunda yapıyorsun hadi bakalım:KK76:

Bu seferlik boyle oldu bakalim :)

Kizlar ben bugun spor yapmadim rest olarak karar verdim bugunu .
yarin aerobik dersim var orda baya ter dokerim :KK70:

Kizlar ben kacar calikusunu izleyip yaticam iyi geceleeeer :)

Spor bildirimlerinizi aksatmayin hatunlar cuma bildirim gunuuuu :KK70:
Ceza gelicek ona gore :)

X