Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Kizlar ben spora bi turlu baslayamiyorum yemek de yiyemiyorum sabah tartildim 45.5 :KK53: 2-3 borek yedim basim inanilmaz agriyo pilatese bi baslasam gerisi gelor aslinda tembellige alistim :KK14:

hoşgeldin canımmm listeye ekliyorum hemen seni :KK16:

kesinlikle kilo verince adam nasılda yakışıklı olduğu çıkmış ortaya :KK53:

canım yaşın kaçtı :KK31:

ay yok kızz hamile kalsak art arda çökeriz :KK1:

hoşbuldum :KK3: çok teşekkür ederim

yaşım 26. şu an master öğrencisiyim. ingilterede yaşıyorum ama iki haftaya türkiyeye taşınıyorum. kpss hazırlanıyorum. kısmetse ekim ayında çalışmaya başlıyorum. bir de evliyim.

kendimi tanıtyım dedim. siz çoktan kendinizi tanıtmışsınız ilk sayfalarda :KK1:

zaten bu konuya tamamen uyuyor
sadece sporu her gün yapacaksın
alışkanlığın yapacaksaın
günlük dişlerini fırçalaman gibi her gün o saat gelince spor yapmak isteyeceksin
günlük 2.5 litre su içmeye alışınca devamlı su içmek isteyecek canın sıkıldıkça ağzına bir şeyler depmeyeceksin :KK1:

her gün spor, 2.5 litre su, karatayın dediği gibi bir beslenme düzeni yani şeker ve karbonhidratlardan tamamen vazgeçip günde sadece iki öğün yemek, aralarda ağzın boş duracak, bir de her gün yeşil çayını içeceksin, düzenli olacak o da. hani olur ya ingilizlerin beş çayı. senin de belirlediğin bir saatte yeşil çay içme vaktin gelecek.

olay düzenli olmakta.
şimdi çok karmaşık sıkıcı gibi geliyor ama bıüunlara 21 gün uyarsan sonra bütün hücrelerine kodlanıyor bu alışkanlıklar ve artık bunları yapmadan bir gün geçiremez oluyorsun.

Waoww spor hergün demek..
Aslında 21 gün hergün o egzersizleri yapsam en az 2 cm sıkılaşmam gerek..
Ama karbonhidrat olarak çavdar ekmeği tüketiyorum sadece sabahları..
Karbonhidratı tamamen çıkarmak zor zor ya Hû..
Çay su spor hepsi uygun aslında..
Aralarda meyve vs. nasıl olacak? :44:
Bu şekilde KPSS`ye de çok iyi hazırlanabilirim esasen..
Herşey düzenli olduktan sonra geri kalan vakitte gayet iyi ders çalışılabilir..

kızlar az önce bir hapşuruk krizine girdim sormayın 15 defa tabi arayla oldu ama 30 sn de bir hapşırdım ilk kez böyle oldum :KK1:

yemeğimi yedim 4 te derse başlıcam 6 gibi bırakıp spor yapıcam ebru bacımla :KK76:

dün yaptım ya bugün her tarafım nasıl ağrıyor anlataamam :KK1:

Kizlar ben spora bi turlu baslayamiyorum yemek de yiyemiyorum sabah tartildim 45.5 :KK53: 2-3 borek yedim basim inanilmaz agriyo pilatese bi baslasam gerisi gelor aslinda tembellige alistim :KK14:

ceza vereyim mi sana hı :KK20: kaldır poponu haydi spora tempo bebeğimm :KK76:

bugün yapmazsan ceza alıcaksın bilesin :KK31: 100 squat yada 150 mekik tabi bunlar 7 gün boyunca canikom :KK23:

hoşbuldum :KK3: çok teşekkür ederim

yaşım 26. şu an master öğrencisiyim. ingilterede yaşıyorum ama iki haftaya türkiyeye taşınıyorum. kpss hazırlanıyorum. kısmetse ekim ayında çalışmaya başlıyorum. bir de evliyim.

kendimi tanıtyım dedim. siz çoktan kendinizi tanıtmışsınız ilk sayfalarda :KK1:

memnun oldum canım evet biz tanıştık senide tanıdığımıza sevindik çok şen şakrak biri gibisin :KK31:

ne üzerine yapıyosun masterını :KK31:

canım 21 günlük planı bana anlatabilir misin :KK31:

insan vücudu 21 gün boyunca her gün aynı şeyi aynı saatte yaparsa, o işi alışkanlığa çevirmeye programlı.
örneğin neden yatağın hep aynı tarafına hep aynı şekilde yatarsın.
neden hep o saatte uyanır o saatte kalkarsın.
neden misal bir şeyler yedikten sonra çay içmek istersin.
....
..
.
gibi...

elbet herkesin kendine göre akışkanlıkları var.

ama alışkanlık olmadan her şeyi rastgele kafasına göre yapan tiplerden isek, o zaman işte hayat düzenini yitirirse, başlıyoruz çatırdamaya. işe geç kalırız. dersleri kaçırırız. ders çalışamayız. bir spor yaparız bir yapamayız. bir oturup bir tepsi börek yeriz. bir oturup iki gram kuş kadar yeriz.
bunların bir düzene girmesi lazım.

onun için 21 günde eğer hareketler alışkanlığa giriyorsa, her gün misal saat 6da kalkmak istiyorsan, kalktıktan sonra sabah sporunu yapıp üstüne yeşil çayını içmek istiyorsan, ev ahali uyanana kadar ders çalışmak istiyor kahvaltıdan sonra yine derslerine çalışıp akşam yemeğinden sonra yine akşam sporunu yapmak istiyorsan, akşam 10 da yatıp ertesi gün yine 6 da kalkmak istiyor bütün gün 2.5 litre su içmek istiyorsan bunları 21 gün hiç sektirmeden yapacaksın. bir gün şaşarsan eğer vücudun sıfırlanacak. sen de yeniden 1den saymaya başkayacaksın.yani eksiksik 21 gün dolacak.

dolunca ondan sonra rahatsın. artık sen istemesen de bunları yapıyor olacaksın. çünkü tüm hücrelerine kadar bunları yapmak isteyeceksin.

kuralları kendin belirlesen de sonuçta hayatını nasıl yaşayacağına karar verecek olan sensin. örnek olarak benim yaşamak istediğim hayatta:

sabah 6da kalkıp akşam 10da yatmak
günde 2.5 litre su içmek
benim akıl hocam bi tanem karatayın diyetine göre günde iki öğünden başka ağzıma bir lokma koymamak
şeker ve karbonhidrat tamamen yasak
günde en az sekiz saat kpss çalışmak
sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere spor yapmak

sen de kendine bir liste hazırla ve bunları hiç sektirmeden 3 hafta uygula
bir gün sekti diyelim sıfırlanıyorsun yeniden 1 den saymaya başlıyorsun
çünkü o hareketlerin tamamen:KK15: senin içine girmesi için tam 3 hafta lazım.

çok mu uzun yazmışım yaw :KK52:

gerçekten de her biri tek tek dünya güzeli olmuş.
bir de kilo insanı yaşlı gösteriyor.
fark ettiniz değil mi
iki sene önce zayıfken millet bana en fazla on sekizsin derdi bir de minyonum ya acayip küçük gösterirdim
şimdi gayet yaşımı gösteriyorum hatta otuz gibi duruyorum :KK1:

kesinlikle yaş katıyor kilo insana :KK14:

lg.php

tumblr_mji1cfqrFt1s69n5no1_400.jpg

tumblr_mjndhqlDZA1s1bvvuo1_500.png

tumblr_mjjixp01Af1s7nwooo1_500.jpg

tumblr_ltnzuohHUw1r229wuo1_500.png

tumblr_ltlv1jahxY1r229wuo1_500.jpg

tumblr_mjo22yTnpM1qgyzdeo1_400.jpg

tumblr_mjnootjRFH1qfe2mio1_500.jpg

tumblr_mjism2HpmK1rkbtloo1_500.jpg

tumblr_mjhtbhiLIU1s0fzano1_500.png

motivelere bakk :KK30: olacam işte ben de olacam :KK19:

zaten bu konuya tamamen uyuyor
sadece sporu her gün yapacaksın
alışkanlığın yapacaksaın
günlük dişlerini fırçalaman gibi her gün o saat gelince spor yapmak isteyeceksin
günlük 2.5 litre su içmeye alışınca devamlı su içmek isteyecek canın sıkıldıkça ağzına bir şeyler depmeyeceksin :KK1:

her gün spor, 2.5 litre su, karatayın dediği gibi bir beslenme düzeni yani şeker ve karbonhidratlardan tamamen vazgeçip günde sadece iki öğün yemek, aralarda ağzın boş duracak, bir de her gün yeşil çayını içeceksin, düzenli olacak o da. hani olur ya ingilizlerin beş çayı. senin de belirlediğin bir saatte yeşil çay içme vaktin gelecek.

olay düzenli olmakta.
şimdi çok karmaşık sıkıcı gibi geliyor ama bıüunlara 21 gün uyarsan sonra bütün hücrelerine kodlanıyor bu alışkanlıklar ve artık bunları yapmadan bir gün geçiremez oluyorsun.

düzensiz bir hayat yaşadığımız için düzen zor gözüküyor gerçekten. ama yapılsa çabucak sonuç alınır o belli. ama karbonhidratlar hayatımızdan nasıl tamamen çıkacak. sen yapmak istesen çevrendekilerden ayak uyduramıyorsun:KK43:

ama şu konuda şanslıyım akşam yemeklerini erken yiyorz. neredeyse saat 5-6 dan sonra benim yeme olayım bitiyor.

başlasan gerisi gelecek biliyorum başlamak çok zor. belki de pilates şuan sana zor geliyordur acaba biraz daha kolay birşeyle başlayıp sonra ilerleyen günlerde platesle mi devam etsen ?:44: amaç bir yerden başlamak :KK34:

kızlar az önce bir hapşuruk krizine girdim sormayın 15 defa tabi arayla oldu ama 30 sn de bir hapşırdım ilk kez böyle oldum :KK1:

yemeğimi yedim 4 te derse başlıcam 6 gibi bırakıp spor yapıcam ebru bacımla :KK76:

dün yaptım ya bugün her tarafım nasıl ağrıyor anlataamam :KK1:

ayyyyy sorma benim de ağrıyo her bi yanım ,ama demek ki etkili olmuş spor diyor ve mutlu oluyorum:KK52:

insan vücudu 21 gün boyunca her gün aynı şeyi aynı saatte yaparsa, o işi alışkanlığa çevirmeye programlı.
....
..
.
gibi...

ama alışkanlık olmadan her şeyi rastgele kafasına göre yapan tiplerden isek, o zaman işte hayat düzenini yitirirse, başlıyoruz çatırdamaya. işe geç kalırız. dersleri kaçırırız. ders çalışamayız. bir spor yaparız bir yapamayız. bir oturup bir tepsi börek yeriz. bir oturup iki gram kuş kadar yeriz.

onun için 21 günde eğer hareketler alışkanlığa giriyorsa, her gün misal saat 6da kalkmak istiyorsan, kalktıktan sonra sabah sporunu yapıp üstüne yeşil çayını içmek istiyorsan, ev ahali uyanana kadar ders çalışmak istiyor kahvaltıdan sonra yine derslerine çalışıp akşam yemeğinden sonra yine akşam sporunu yapmak istiyorsan, akşam 10 da yatıp ertesi gün yine 6 da kalkmak istiyor bütün gün 2.5 litre su içmek istiyorsan bunları 21 gün hiç sektirmeden yapacaksın. bir gün şaşarsan eğer vücudun sıfırlanacak. sen de yeniden 1den saymaya başkayacaksın.yani eksiksik 21 gün dolacak.

dolunca ondan sonra rahatsın. artık sen istemesen de bunları yapıyor olacaksın. çünkü tüm hücrelerine kadar bunları yapmak isteyeceksin.

kuralları kendin belirlesen de sonuçta hayatını nasıl yaşayacağına karar verecek olan sensin. örnek olarak benim yaşamak istediğim hayatta:

günde 2.5 litre su içmek
benim akıl hocam bi tanem karatayın diyetine göre günde iki öğünden başka ağzıma bir lokma koymamak

Gayet güzel ve açıklayıcı olmuş canım.. :-)

ceza vereyim mi sana hı :KK20: kaldır poponu haydi spora tempo bebeğimm :KK76:

bugün yapmazsan ceza alıcaksın bilesin :KK31: 100 squat yada 150 mekik tabi bunlar 7 gün boyunca canikom :KK23:

memnun oldum canım evet biz tanıştık senide tanıdığımıza sevindik çok şen şakrak biri gibisin :KK31:

ne üzerine yapıyosun masterını :KK31:
yok canım o senin şen şakraklığın :KK17:
masterım mitoloji üzerine
ama fantazi olsun diye başladım diyebilirim
yani kariyerimde hiçbir yeri yok
asıl yapmak istediklerim bambaşka şeyler
bunlar için de çalışmaya başlamalı çalışmak için de kpss kazanmalıyım
daha çok yolum var :KK9:

Son düzenleme:
....
..
.
gibi...

günde 2.5 litre su içmek

waooow iyiymiş bende varım o zaman buna :KK52: nerde hangi topikte yapıyoruz bunu :KK52: eğer topik açmadıysan ayrıyetten burdada yazabilirz sorun değil :KK76:

çok heyecan yaptım :KK52:

kesinlikle yaş katıyor kilo insana :KK14:

motivelere bakk :KK30: olacam işte ben de olacam :KK19:

düzensiz bir hayat yaşadığımız için düzen zor gözüküyor gerçekten. ama yapılsa çabucak sonuç alınır o belli. ama karbonhidratlar hayatımızdan nasıl tamamen çıkacak. sen yapmak istesen çevrendekilerden ayak uyduramıyorsun:KK43:

ama şu konuda şanslıyım akşam yemeklerini erken yiyorz. neredeyse saat 5-6 dan sonra benim yeme olayım bitiyor.

başlasan gerisi gelecek biliyorum başlamak çok zor. belki de pilates şuan sana zor geliyordur acaba biraz daha kolay birşeyle başlayıp sonra ilerleyen günlerde platesle mi devam etsen ?:44: amaç bir yerden başlamak :KK34:

ayyyyy sorma benim de ağrıyo her bi yanım ,ama demek ki etkili olmuş spor diyor ve mutlu oluyorum:KK52:

ay evet acıyorsa işe yarıyodur diyorum seviniyorum ama gülemiyorum gülerken göbeğim acıyo ama sanki fark varmış gibi 1 günde :KK33:

yo canım o senin şen şakraklığın :KK17:
masterım mitoloji üzerine
ama fantazi olsun diye başladım diyebilirim
yani kariyerimde hiçbir yeri yok
asıl yapmak istediklerim bambaşka şeyler
bunlar için de çalışmaya başlamalı çalışmak için de kpss kazanmalıyım
daha çok yolum var :KK9:

herşey hayırlısıyla olur canım :KK31:

ay evet acıyorsa işe yarıyodur diyorum seviniyorum ama gülemiyorum gülerken göbeğim acıyo ama sanki fark varmış gibi 1 günde :KK33:

herşey hayırlısıyla olur canım :KK31:

moral bu işte 1 günde bile farkı görebilen gözler oluştu :KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlaaar twitterı olan var mı takip edeyim :KK1:

amaaan o mereti kullanamadım ben, genç olcam bi de :KK9::KK9::KK9::KK17::KK17::KK17: kullanmıyorum o yüzden canım

waooow iyiymiş bende varım o zaman buna :KK52: nerde hangi topikte yapıyoruz bunu :KK52: eğer topik açmadıysan ayrıyetten burdada yazabilirz sorun değil :KK76:

çok heyecan yaptım :KK52:

benim bir topiğim var ama dağınık olmaması açısından buradan devam etmeliyiz. zaten sizin konunuz da buna tamamen uyuyor ben burada başlayacağım saymaya. bugün 1. günüm.

21 gün olayım:

- uyanık olduğum saatler sabah 6 akşam 10
- karatay
- sabah ve akşam iki kere spor
- günde en az 8 saat kpss

bu kadar

moral bu işte 1 günde bile farkı görebilen gözler oluştu :KK9::KK9::KK9::KK9:

amaaan o mereti kullanamadım ben, genç olcam bi de :KK9::KK9::KK9::KK17::KK17::KK17: kullanmıyorum o yüzden canım

ahahaha görmek isteyen yada :KK1: kız güzel aslında ya dene bi :KK1:

benim bir topiğim var ama dağınık olmaması açısından buradan devam etmeliyiz. zaten sizin konunuz da buna tamamen uyuyor ben burada başlayacağım saymaya. bugün 1. günüm.

21 gün olayım:

- karatay

bu kadar

tamam canım burdan devam edelim bende yapayım bi program :KK31:

21 günlük programım

sabah 7.45 te uyanma akşam 23.30 uyuma
dershane
1.5 saat spor
6 saat dershane dışı ders çalışma
olmuştur heralde :KK31:

21 gün olayım:

- karatay

bu kadar

bence de burdan devan edin şuan için o azmi göremedim kendimde ama sizden gördükçe azimlenebilirm. biz de tak,p ederiz. gün aksatırsanız cıızzzz deriz hem :KK20:

aslında diyet kısmı dışındaki özelliklere uyuyorum ben de erken kalkıp erken yatarım genelde . kpss çalışma olayı da tamam. spor da yapıyorum. ama şuara diyete giremem sadecee yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. yeni yıl ola hayrola diyorum bu konu hakkında :KK9:

X