Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim a101 e gelmisti gecen haftalarda set seklinde...dun onceden yaptigim egzesizleri yaptim ebrunun cardio hareketlrnin bi kismini yapabildim dizim izin vermedi agri yapti :44: ama sabah uyandigimda kalcalarimda degilde tamamen bacaklrimin on kismi aciyo ben bi yerde yanlis yapiyorum ama ne cok canim skildi bu yanlis yerin acimasina selulitsavari mi yapsam T amamen kalca calistiriyo ya onerisi olan ????
Kizlaarrr selaaaammm.nasilsiniz yeni topimiz bu ay hayirli olsuunn bende varim bnide unutmayin tatliskom benide yaaz bende yapiyorum nekadar nasil ne yaptigimi yazarim kizlaar yeni fotograflarimi ozledibizmi bugun yarin totis karin resimlerimi koyucamm '
Ön bacağı çalıştırıyorsun demek ki canım farkında olmadan..
Benim şuanki tüm ağrılarım kalça, arka ve iç bacakta..
canim zaten bugun sadece elma yeme karari aldm yarim elma yemis halim
bel 63,5
Kalca 93,5
Bacak 53
By sekilde 1 aydr yapmiorum gne basladim bu aralar sklikla yuruyorum yurumessem yaglar doreeekk
kasa donusur biliorsnx
Sorunlar ayni .... ayni programdan gidelim o zaman programini benimle paylasirsin dmi ne kadar kararsiz bi kizim ben
bnde ulker %60 bitter ciklota az yedim smdi daha birsey yemem
Ölçülerin artmış mı bana mı öyle geldi canım?
fndkkrdu gelince yazsın seni.. (;
Senin hırsınla daha bir güzel olacak burası.. :13:
Ben geç uyandım bugün, mandalina ve portakal sıkıp içtim..
Şimdi de kefir içiyorum..
Ne yesem diye düşünüyorum ama bu koca bardak kefiri içince zaten muhtemelen doyacağım..
Paylaşırım tabi kuzum.. (;
Şu sana gösterdiğim kağıdı kalça-bacak olarak ayırdım ve set sayıları yazdım sadece.. (;
Ama inan bana çok etkili oldu..
Bir de squatı ayaklar dışa bakacak şekilde yaptım, ebrunun 21 günlük programında yaptığı gibi..
O şekilde oturup kalkıyor ya, baya da geniş açıyor ayakları..
Bir de normal squat yaptım kalça için..
Umarım bu sefer olur birşeyler yanii..
kızlar napıyorsunuz bakalım...
Azıcık zayıflamışım gibi geldi bugün bakalım cuma ne çıkıcak tartıda..
Canım çook sıkkın bu aralar hep ağlamaklıyım yani...tesadüfen bir yazıya rastladım nette gezerken Lahey'de annelerine verilmeyen annesinden koparılıp uyuşturucu bağımlısı Amerikalı babasına iade edilen bir çocukla ilgili...İçim parçalandı okudum okudum ağladım...Ben anne olduktan sonra daha da duygusal bir insan oldum. Kış da geldi sanki omuzlarımdaki yükü taşıyamıyorum....ooofff offf
bnde ulker %60 bitter ciklota az yedim smdi daha birsey yemem
eve canim artti bel 60bcuk bacak 51 popp 92bcuktu. Sizinde desteginiz bnmde hirsimla burada tas olmayan
kalmasin haniiiiimmmm :)))
Tamam canim bnde oyle yapiyim
kiiizzz gitmesin bnimki oluyo caktrmadan siki.olsun boylee kalsin dioo
Ben birazdsn resim aticam gor ne hallere dstuuuuumm
Kkye geri dondum bn ve diger butuun kadinlar. Ski kalcalar ve vcut ile grecegiz yaza .
Ben gne herkese lolmaasada kndi programimi paylasiriim *,*
ismin guzel bi anlami vardir ama bn sana sote dmk istiyoruum
canimmmm unutma bn bukonuda iyiyim ve muhtesem hic gorulmemis videolarla donecegiimm
Benim programim 20 dklik 3 video vvar hepsini yapiyorum ilk part
2.part 5dakika sonra basliyorum.
yok siz istemezseniz benim boks videolarim vardi hatrlarsin
onlari seviyorum onlarida yapiyorum :)):sszm