Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

zayıflamak isteyen biri daha var :-\ bu kişi listesine beni de yaxarmisinjz :-) :-)

Canim a101 e gelmisti gecen haftalarda set seklinde...dun onceden yaptigim egzesizleri yaptim ebrunun cardio hareketlrnin bi kismini yapabildim dizim izin vermedi agri yapti :44: ama sabah uyandigimda kalcalarimda degilde tamamen bacaklrimin on kismi aciyo ben bi yerde yanlis yapiyorum ama ne cok canim skildi bu yanlis yerin acimasina selulitsavari mi yapsam T amamen kalca calistiriyo ya onerisi olan ????

Ön bacağı çalıştırıyorsun demek ki canım farkında olmadan..
Benim şuanki tüm ağrılarım kalça, arka ve iç bacakta..

Kizlaarrr :KK52: selaaaammm.nasilsiniz yeni topimiz bu ay hayirli olsuunn bende varim bnide unutmayin tatliskom benide yaaz bende yapiyorum nekadar nasil ne yaptigimi yazarim kizlaar yeni fotograflarimi ozledibizmi bugun yarin totis karin resimlerimi koyucamm ':KK52:

Kizlaarrr :KK52: selaaaammm.nasilsiniz yeni topimiz bu ay hayirli olsuunn bende varim bnide unutmayin tatliskom benide yaaz bende yapiyorum nekadar nasil ne yaptigimi yazarim kizlaar yeni fotograflarimi ozledibizmi bugun yarin totis karin resimlerimi koyucamm ':KK52:

Kuzum aç karna alınmış ölçülerini yazarsın ilk sayfadaki gibi, sonrasında yazarız listeye.. (;
Neler yaptın bakalım, epeydir yoktun.. :-)

kızlar napıyorsunuz bakalım...
Azıcık zayıflamışım gibi geldi bugün bakalım cuma ne çıkıcak tartıda..
Canım çook sıkkın bu aralar hep ağlamaklıyım yani...tesadüfen bir yazıya rastladım nette gezerken Lahey'de annelerine verilmeyen annesinden koparılıp uyuşturucu bağımlısı Amerikalı babasına iade edilen bir çocukla ilgili...İçim parçalandı okudum okudum ağladım...Ben anne olduktan sonra daha da duygusal bir insan oldum. Kış da geldi sanki omuzlarımdaki yükü taşıyamıyorum....ooofff offf

canim zaten bugun sadece elma yeme karari aldm yarim elma yemis halim

bel 63,5
Kalca 93,5
Bacak 53
By sekilde 1 aydr yapmiorum gne basladim bu aralar sklikla yuruyorum yurumessem yaglar doreeekk
kasa donusur biliorsnx

Ön bacağı çalıştırıyorsun demek ki canım farkında olmadan..
Benim şuanki tüm ağrılarım kalça, arka ve iç bacakta..

Sorunlar ayni .... ayni programdan gidelim o zaman :nazar: programini benimle paylasirsin dmi :KK3: ne kadar kararsiz bi kizim ben :KK1:

Son düzenleme:
canim zaten bugun sadece elma yeme karari aldm yarim elma yemis halim

bel 63,5
Kalca 93,5
Bacak 53
By sekilde 1 aydr yapmiorum gne basladim bu aralar sklikla yuruyorum yurumessem yaglar doreeekk
kasa donusur biliorsnx

Ölçülerin artmış mı bana mı öyle geldi canım?
fndkkrdu gelince yazsın seni.. (;
Senin hırsınla daha bir güzel olacak burası.. :13:
Ben geç uyandım bugün, mandalina ve portakal sıkıp içtim..
Şimdi de kefir içiyorum..
Ne yesem diye düşünüyorum ama bu koca bardak kefiri içince zaten muhtemelen doyacağım.. :-)

Sorunlar ayni .... ayni programdan gidelim o zaman :nazar: programini benimle paylasirsin dmi :KK3: ne kadar kararsiz bi kizim ben :KK1:

Paylaşırım tabi kuzum.. (;
Şu sana gösterdiğim kağıdı kalça-bacak olarak ayırdım ve set sayıları yazdım sadece.. (;
Ama inan bana çok etkili oldu..
Bir de squatı ayaklar dışa bakacak şekilde yaptım, ebrunun 21 günlük programında yaptığı gibi..
O şekilde oturup kalkıyor ya, baya da geniş açıyor ayakları..
Bir de normal squat yaptım kalça için..
Umarım bu sefer olur birşeyler yanii.. :KK53:

Ölçülerin artmış mı bana mı öyle geldi canım?
fndkkrdu gelince yazsın seni.. (;
Senin hırsınla daha bir güzel olacak burası.. :13:
Ben geç uyandım bugün, mandalina ve portakal sıkıp içtim..
Şimdi de kefir içiyorum..
Ne yesem diye düşünüyorum ama bu koca bardak kefiri içince zaten muhtemelen doyacağım.. :-)
bnde ulker %60 bitter ciklota az yedim smdi daha birsey yemem
eve canim artti bel 60bcuk bacak 51 popp 92bcuktu. Sizinde desteginiz bnmde hirsimla burada tas olmayan
kalmasin haniiiiimmmm :)))

Paylaşırım tabi kuzum.. (;
Şu sana gösterdiğim kağıdı kalça-bacak olarak ayırdım ve set sayıları yazdım sadece.. (;
Ama inan bana çok etkili oldu..
Bir de squatı ayaklar dışa bakacak şekilde yaptım, ebrunun 21 günlük programında yaptığı gibi..
O şekilde oturup kalkıyor ya, baya da geniş açıyor ayakları..
Bir de normal squat yaptım kalça için..
Umarım bu sefer olur birşeyler yanii.. :KK53:

Tamam canim bnde oyle yapiyim :KK19::KK16:

kızlar napıyorsunuz bakalım...
Azıcık zayıflamışım gibi geldi bugün bakalım cuma ne çıkıcak tartıda..
Canım çook sıkkın bu aralar hep ağlamaklıyım yani...tesadüfen bir yazıya rastladım nette gezerken Lahey'de annelerine verilmeyen annesinden koparılıp uyuşturucu bağımlısı Amerikalı babasına iade edilen bir çocukla ilgili...İçim parçalandı okudum okudum ağladım...Ben anne olduktan sonra daha da duygusal bir insan oldum. Kış da geldi sanki omuzlarımdaki yükü taşıyamıyorum....ooofff offf

Zayıflarsın tabii, insanın kendini hafif hissetmesi çok güzel bir duygu değil mi.. (;
Benim arkadaşlarım da anne olduktan sonra bahsettiğin gibi oldular.. :-)
Meyve filan tatlı ve sağlıklı şeyler tüketmeye çalış canım, bunalım halini atmana yardımcı olacaklardır.. (;
Umarım canını sıkacak büyük bir sebep yoktur ve bir an evvel canlanır, neşeli bir hal alırsın.. (;

bnde ulker %60 bitter ciklota az yedim smdi daha birsey yemem
eve canim artti bel 60bcuk bacak 51 popp 92bcuktu. Sizinde desteginiz bnmde hirsimla burada tas olmayan
kalmasin haniiiiimmmm :)))

Benim popo da gitmiyor kedicik, ne yaparım bilinmez.. :KK53:
Şimdiki programım iyi gibi ama..
Bu sefer istikrar sağlarsam olacak gibi.. :KK51:
Neyseki senin boyun var, boyuna göre güzel ölçülere sahipsin.. (;

Tamam canim bnde oyle yapiyim :KK19::KK16:

Fotoğrafını çeker koyarım yine canım.. (;
Sen de bir düzenleme yaparsan gösterirsin.. (;
Kalça hareketlerim az gibi ama ya da set şeklinde yapmadığım için..
Zaten aynı hareketin türevleri olduğu için set şeklinde yapmadım kalça egzersizlerimi..

kiiizzz gitmesin bnimki oluyo caktrmadan siki.olsun boylee kalsin dioo :KK52:

Ben birazdsn resim aticam gor ne hallere dstuuuuumm

Kkye geri dondum bn ve diger butuun kadinlar. Ski kalcalar ve vcut ile grecegiz yaza .

Ben gne herkese lolmaasada kndi programimi paylasiriim *,*
:KK43:

kiiizzz gitmesin bnimki oluyo caktrmadan siki.olsun boylee kalsin dioo :KK52:

Ben birazdsn resim aticam gor ne hallere dstuuuuumm

Kkye geri dondum bn ve diger butuun kadinlar. Ski kalcalar ve vcut ile grecegiz yaza .

Ben gne herkese lolmaasada kndi programimi paylasiriim *,*
:KK43:

Erkekler öyle zaten canımm, büyük kalça severler.. (;
Ama ben küçük ölçüler seviyorum.. (;
Fit göründükten sonra küçük de gayet işe yarar bence.. :-)
Genlerim kalça kodlu zaten, kilo aldığım zaman direkt büyürler sıkıntı değil.. :KK53:
Programını oluşturunca kesinlikle paylaş bizimle kuzum.. (;
İlk sayfaya egzersiz de koyduk zaten, oraya da bir göz at.. (;

ismin guzel bi anlami vardir ama bn sana sote dmk istiyoruum :KK52: :KK9:
canimmmm unutma bn bukonuda iyiyim ve muhtesem hic gorulme:KK53:mis videolarla donecegiimm

ismin guzel bi anlami vardir ama bn sana sote dmk istiyoruum :KK52: :KK9:
canimmmm unutma bn bukonuda iyiyim ve muhtesem hic gorulme:KK53:mis videolarla donecegiimm

Tamam kuzum söyleyebilirsin istediğini.. :KK53:
İyi videolarını bekliyorum kedicik ama çok uzun ve sıkıcı olmasın.. :KK53:
Şu 18 dakikalık basen videosu vardı ya, onun hareketlerinin çoğunu egzersiz listeme aldım, hem sıkıcı gelmiyorlar hem de çok etkililer.. (;

Benim programim 20 dklik 3 video vvar hepsini yapiyorum ilk part

2.part 5dakika sonra basliyorum. :KK39:

yok siz istemezseniz benim boks videolarim vardi hatrlarsin
onlari seviyorum onlarida yapiyorum :)):sszm

Benim programim 20 dklik 3 video vvar hepsini yapiyorum ilk part

2.part 5dakika sonra basliyorum. :KK39:

yok siz istemezseniz benim boks videolarim vardi hatrlarsin
onlari seviyorum onlarida yapiyorum :)):sszm

Tae-bo `yu mu diyorsun? :-)
Ay o feci bir cardio..
İlk yaptığımda dehşet olmuştum, tamamen ayak uyduramayınca da sinir oluyorum, o sebepten yapmamıştım tekrar.. :-)
Göster bakem yaptığın videoları bir.. (;

Son düzenleme:
X