Instagram var benimbaslicam bugun 21 gunde yaglarimdan kurtulmak istiyorum ebruyla yarinda bi pasta siparisim var onu yapicam ama agrilarla yaparim artik
instagram kullanmıyorum bendedaha doğrusu android telefonum yok daha
ay canım bu ebruyu ben dün hafife aldım bugün yanıyorumbugün 2.günü yapıcam
21 günlük programım
sabah 7.45 te uyanma akşam 23.30 uyuma
dershane
1.5 saat spor
6 saat dershane dışı ders çalışma
olmuştur heralde
instagram kullanmıyorum bendedaha doğrusu android telefonum yok daha
ay canım bu ebruyu ben dün hafife aldım bugün yanıyorumbugün 2.günü yapıcam
özeline gönderiyorum
ebruya özeniyorum aslında ama bi yerden sonra yerde böcek gibi debinmeden öte gidemiyorum hissine kapılıyorum ,yapamadığımdan olsa gerekama belli bi süreden sonra ebrunun o yağ yakımına geçme düşüncem var etkiliyse o kadar
şahane olmuş. hatta benimkinden daha güzel olmuş.
dershane dışı 6 saat çalışma alışkanlığı demek kpssden derece yapmak demek biliyorsun değil mi
roket etkisi yaratır senin 21 gün olayın
umarım bu programını 3 hafta sürdürürsün eksiksiz ve istediğin mesleğe ve yere atanırsın
bence de burdan devan edin şuan için o azmi göremedim kendimde ama sizden gördükçe azimlenebilirm. biz de tak,p ederiz. gün aksatırsanız cıızzzz deriz hem
aslında diyet kısmı dışındaki özelliklere uyuyorum ben de erken kalkıp erken yatarım genelde . kpss çalışma olayı da tamam. spor da yapıyorum. ama şuara diyete giremem sadecee yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. yeni yıl ola hayrola diyorum bu konu hakkında
tamam canım
heyt be ebru da kim başla gerçekten etkilşi gibi yani
benim ygs canım inşallah bi yer kazanırım bu sene
neyse hatunlar saat 4 oldu ben ders çalışmaya kaçar 6 gibi gelicem görüşürüzz
tamam canım
heyt be ebru da kim başla gerçekten etkilşi gibi yani
benim ygs canım inşallah bi yer kazanırım bu sene
neyse hatunlar saat 4 oldu ben ders çalışmaya kaçar 6 gibi gelicem görüşürüzz
diyet yapmak zorunda değilsin, misal seninki de diyetsiz bir 21 gün olur ya da senin diyetin sana özel olur
yapmak istediklerin neyse onu alışkanlığın yapabilirsin.
benim kilo vermem gerekiyor o yüzden her gün karatay yapmalıyım
Hadi kizlarrrr sporaaaaaa ben basliyorummmmmya siz iyiki varsiniz nasilda gaza geldim
hoşçakal canım görüşürüz sonra ,ben de bugün sporumu yapmadım daha onu yapayım üşengeçlik çökmeden
aha tamam şimdi net oturdu bak okuduğumumu anlamadım neo zaman ben de katılcam buna ama 1 hafta sonra düzenim tam oturur. şuara babamı fizik tedaviye götürüp getiriryorum. planlarıma uyamayabiliyorum bazen. ona göre program yaparım
çok geçmiş olsun. inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur.
tamam canım sen bu arada sağlık işlerinle uğraşırken bir yandan da hedeflerini yavaş yavaş yaz bir kenara.
ya da zaten biliyorsan bile bunlara uymaya hazırlan.
1 hafta sonra sende başlarsın geri sayıma
Hadi kizlarrrr sporaaaaaa ben basliyorummmmmya siz iyiki varsiniz nasilda gaza geldim
ygs mi ben de kpss sandım o daha güzel, ne güzel istediğin üniversitede okumak.
derslere girmeyi özledim
görüşürüz
be n de çıkıyorum saat 2 olmuş dersler beni bekler
ayy ne güzel bütün malzemelerin var bende sadece küçük top ve lastik var
marketlere gelse alıcam büyük top 10 tlye geliyo öbür türlü çok pahalı nettende güvenemiyorum o yüzden bime yada a101e gelmesini bekliyorum
inşallah kazanırım yaistanbul üniversitesini istiyorum bölüm farketmez
ayy ne güzel bütün malzemelerin var bende sadece küçük top ve lastik var
marketlere gelse alıcam büyük top 10 tlye geliyo öbür türlü çok pahalı nettende güvenemiyorum o yüzden bime yada a101e gelmesini bekliyorum
inşallah kazanırım yaistanbul üniversitesini istiyorum bölüm farketmez
hanımlar bu arada ben şu üç hafta işine bugün başlayamam şimdi aklıma geldi bugün geç kalktım.
o yüzden yarın başlıyorum